NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Egyébként ebben a Kovács gyerekben bőven van fantázia. Csak ez is ilyen 2 kiló 20 deka, látszik is, hogy azóta jobban él, hogy csillapodott a szél...

És lyeee lyön torgerle!

edit: Messi Lee is jól nyomja ma -is-. Még a végén tényleg jók leszünk tavasszal 😀
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Szalai gól, yeahh! 😊JC6
bombagól...h ünnepelte magát, meg csókolgatta a mezét, ahelyett h egyből megköszönte volna a társa önzetlenségét...amúgy örülünk Vincent 😊

|
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
NYENYANYA már rég magyar szerintem, csak nem illik Sanyibá rencerébe :/
Toooorghelle pedig nagyon remélem, hogy no3 opció lesz Peric és Nyenyanya mögött...

btw sanyigyuri azért majdnem ki tudta hagyni a 2. tizit 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szalai gól, yeahh! 😊
több mint 13 éve
ejj de oda vannak a tévés "ultrák", bár gondolom nekik szabad "magány"-ozni... 😀

fetomy kárh el tudtátok adni alvest, Nikolity így beindulhat...szegény Sanyesz 😕Divat
Nikolic honosításával mi lett ? vagy az csak ilyen puszta felvetés maradt azóta isJack Zoltán
ő má hángérien lett, szal sanyi ba' bármikor behívhatná

|
több mint 13 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 058
ejj de oda vannak a tévés "ultrák", bár gondolom nekik szabad "magány"-ozni... 😀

fetomy kárh el tudtátok adni alvest, Nikolity így beindulhat...szegény Sanyesz 😕Divat
Nikolic honosításával mi lett ? vagy az csak ilyen puszta felvetés maradt azóta is
több mint 13 éve

fetomy kárh el tudtátok adni alvest, Nikolity így beindulhat...szegény Sanyesz 😕

|
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 667 — je suis poloska
Aranylabdát neki! 😊 😛tüsi91
gúnyolódj csak. Azt a legegyszerűbb 😉

közben 'Csaba- MTK 0-3 irány az elődöntő! 😛 Enyhe osztálykülönbség.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Aranylabdát neki! 😊 😛
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
meg talán a nagy pofájából kéne visszavennie

több mint 13 éve
NK9 győztes gólt lőtt 😊zolika26
áh beelőztél 😕 😀 a tehetséggel és a tudásával sosem volt gond sehol. csak hát mindig lesérült. az MTK-s edzések egyelőre keménynek bizonyultak mert még mindig egészséges. kopp-kopp

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 206
NK9 győztes gólt lőtt 😊zolika26
feltámadt a remény.

http://www.transfermarkt.de/de/arschawin-wechselt-von-arsenal-nach-st-petersburg-zurueck/news/anzeigen_84358.html

Arshavin --->Zenit
több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
NK9 győztes gólt lőtt 😊

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
2-1-re kikaptunk a hawaii-i torna elődöntőjében a Yokohama FC-től. Nem tudom mennyire veretesek, és hogy milyen erőt képvisel a japán bajnokság. Gáz-e? Szerintem az, még most kéne felszámolni a minikolumbiát, és kinevezni egy igazi edzőt, pont van még két hét a szezonig. 😀TheMileHighCity
Eurosporton szokott menni japán bajnokság, nem olyan szarok végülis, de a Yokohama FC az japán 2. osztályban szerepel információim szerint 😀
több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
2-1-re kikaptunk a hawaii-i torna elődöntőjében a Yokohama FC-től. Nem tudom mennyire veretesek, és hogy milyen erőt képvisel a japán bajnokság. Gáz-e? Szerintem az, még most kéne felszámolni a minikolumbiát, és kinevezni egy igazi edzőt, pont van még két hét a szezonig. 😀

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
A német bajnokság évek óta "szárnyal" és jobb, míg az olasz az utóbbi 1-2 évben kezd megint végre pörgősebbé válni és davemayerrel ellentétben én pont úgy vélem, hogy nem csak egy Milan meccs élvezetes. Faszán tolja az Udinese, Napoli, a Juve, a Milan és még pár csapat, a fejlődés pedig meglátszódik ugye nemzetközileg is, azért nem véletlen, hogy megint kezdenek előkerülni az olaszok és nem csak eredménnyel, hanem játékkal is. Mondjuk ez a válogatott szinten kb. lófaszt sem fog érni, de az már más kérdés. 😀Stez
Azért Prandelli nem rossz válogatottat rakott össze, védekezni legalább is tudnak, ezt bizonyítja a legkevesebb kapott gól a selejtezők során. 😀
Az olasz bajnokság is erősebb mint a német, az a 4. bl hely a következő alkalommal már újra olasz tulajdonba kerül.

Jah és itt a goal.com oscar díjátadó gálájának bemutatása: (remek)
http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2012/02/24/2917640/footballs-oscars-the-beautiful-games-equivalent-of-jean-dujardin

JT Daniels fan
több mint 13 éve
szégyellem magam hogy United drukker vagyok - ez nem a MU-mentalitás tisztelt Ferguson, szokjon le a Serie A-ról...davemayer
Gondolom te se nagyon tudsz hozzászagolni manapság a Serie A-hoz, mert történetesen az utóbbi 2 évben folyamatosan jön vissza a Serie A színvonala, látványosan csökken a színészkedés és a főszerepben a foci van. Szóval az oltogatásod jelen helyzetben pont nem helyes, ami azt illeti.Stez
😂 már a német bajnokság is beelőzött benneteket.eaglesmcnabb
A német bajnokság évek óta "szárnyal" és jobb, míg az olasz az utóbbi 1-2 évben kezd megint végre pörgősebbé válni és davemayerrel ellentétben én pont úgy vélem, hogy nem csak egy Milan meccs élvezetes. Faszán tolja az Udinese, Napoli, a Juve, a Milan és még pár csapat, a fejlődés pedig meglátszódik ugye nemzetközileg is, azért nem véletlen, hogy megint kezdenek előkerülni az olaszok és nem csak eredménnyel, hanem játékkal is. Mondjuk ez a válogatott szinten kb. lófaszt sem fog érni, de az már más kérdés. 😀

több mint 13 éve
szégyellem magam hogy United drukker vagyok - ez nem a MU-mentalitás tisztelt Ferguson, szokjon le a Serie A-ról...davemayer
Gondolom te se nagyon tudsz hozzászagolni manapság a Serie A-hoz, mert történetesen az utóbbi 2 évben folyamatosan jön vissza a Serie A színvonala, látványosan csökken a színészkedés és a főszerepben a foci van. Szóval az oltogatásod jelen helyzetben pont nem helyes, ami azt illeti.Stez
😂 már a német bajnokság is beelőzött benneteket.

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 298 — "Grammar maci"
Kicsit én is leszarom az EL-t, maximum azért lenne jó hogy mert ezt még nem nyerte meg Ferguson + idén szerintem a City nyeri a PL-t így meg csak ez maradna amit meg lehetne nyerni idén. Ezzel még alapvetően nem is lenne baj, itt az a baj hogy leszarták a hazai pályát, leszarták a saját szurkolóikat is ami eddig a pillanatig nem volt soha jellemző a Unitedre és többek között ez a hangulat, ez a mindig győzni akarás, volt az ami miatt én megszerettem ezt a csapatot. Eddig nem törődött a csapat azzal hogy összesítésben hogy áll, lehetett számítani arra hogy (ha éppen nem is sikerül) de törekednek arra hogy kiszolgálják a hazai közönséget. Ez ma egy percig sem volt igaz és ez eddig nem volt a United sajátja, pont ellenkezőleg. Ez undorító volt, mellesleg ha ennyire leszarsz egy meccset az szerintem sokkal sportszerűtlenebb mintha kitömöd őket 4-5 góllal.

Ma megint megutáltam ezt a játékot nem is kicsit.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ami azt illeti mostanában elég sok Serie A-t néztem, a színvonal nem verdeste az eget egyik meccsen sem. Egyedül a Milan játéka ami mostanában európai szintű, a Juve még mindig fejlődésben van csak, a többi csapat meg vsz nem túl acélos.

Ilyen rossz United meccset nem láttam az utóbbi években (ha a baselit ide veszem akkor sem), mentalitás tekintetében pedig a 20 év alatt amit élőben láttam még soha. Ez megbocsájthatatlan. Idén sokadjára szarunk bele az adott meccsbe, ez nem a United kérem...davemayer
Nem értem mit vártál, amikor a Bl kiesés után Ferdinand és Evra nyíltan kijelentette, hogy az EL-t leszarja a csapat, de még Ferguson is igen egyértelműen célozgatott rá. Nem is veszik valami komolyan.

több mint 13 éve
Ami azt illeti mostanában elég sok Serie A-t néztem, a színvonal nem verdeste az eget egyik meccsen sem. Egyedül a Milan játéka ami mostanában európai szintű, a Juve még mindig fejlődésben van csak, a többi csapat meg vsz nem túl acélos.

Ilyen rossz United meccset nem láttam az utóbbi években (ha a baselit ide veszem akkor sem), mentalitás tekintetében pedig a 20 év alatt amit élőben láttam még soha. Ez megbocsájthatatlan. Idén sokadjára szarunk bele az adott meccsbe, ez nem a United kérem szépen... Az hogy a meccs során végig visszafordul az adott játékos és hátrapasszol ha meglátja a félpályát pffff, az az igazság hogy ez felveti azt hogy edzői utasítás volt ami komoly szégyen egy ilyen erősségű csapat ellen hazai pályán. Olyat láttam már hogy behúzzuk így az utolsó fél órát/20 percet 2-0nál de hogy 85 percen keresztül. Ez még akkor is elfogadhatatlan ha az első meccs sima eredmény volt.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Gondolom te se nagyon tudsz hozzászagolni manapság a Serie A-hoz, mert történetesen az utóbbi 2 évben folyamatosan jön vissza a Serie A színvonala, látványosan csökken a színészkedés és a főszerepben a foci van. Szóval az oltogatásod jelen helyzetben pont nem helyes, ami azt illeti.

több mint 13 éve
szégyellem magam hogy United drukker vagyok - ez nem a MU-mentalitás tisztelt Ferguson, szokjon le a Serie A-ról...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
nem értem, basszus 2-3 ember az első csapatból feltöltve a C csapattal simán kitömné ezt az Ajaxot, ez a koszos B csapat meg szarik bele a meccsbe... Annyira utálom hogy ebben a sportban ennyit lehet lazsálni 😕

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Na, az MU végleg el is döntötte a párharcot.JC6
Már Amszterdamban.szaba
Juhászék meccsét érdemesebb nézni