NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
ezt borzasztó volt végignézni.

mikor lesz itt változás? Wenger 6 éve csak ígérget, a középmezőny a cél vagy mi?
egy RvP kurva kevés, ez ma is látszott, és nem a fiatalokkal van baj, hanem hogy az elképzelés nulla. milyen taktiával lettek kiküldve a pályára?

költeni kell, nincs mese. egy gyenge, oldboys Milan (ahol a fél csapat sérült) lefociz minket a pályáról? ver az élet engem ezzel a csapattal..

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
igazad van akkor maradjunk maróti,csizmadia,bartholomew, adnan, doherty, felix és társai vonalnál, velük tuti BL csoportkör lenne...elhihetted h én is szívesebben néznék kis Gerákat és kis Lipcseiket, de róluk se hiszem, h már az elején gondoltad volna, h igazi vezérek lesznek...de qrva jó h még nem is láttad zöld-fehérbe őket, de már inkább 8 korosodó niggerre vágysz.(morrison+wolfe jó lesz?? hívjuk már vissza őket is, hadd nézhessük őket a Barca ellen majd) én azért adok nekik egy esélyt. én kérek elnézést, h tehetségeknek mertem nevezni őket......

a majd jövőre szlogenre sajnos már a lilákok jó ideje lecsaptak...pedig jól hangzik 😕Divat
nem neked szólt sorry, a parasztvakitast nem birom,más nálunk, se az egész magyar futballban.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Amit Vermaelen és Sagna leművelt arra szavak sincsenek, a szánalmas nem elég kifejező.

több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Ennyit jelent a csapatnak Jack Wilshere. Ramsey nagyon rutintalan, rengeteget hibázik. Lehet belőle jó játékos, mert zseniális megmozdulásokra képes, csak az a baj, hogy 5 meccsenként mutat egyet. Rosicky erőtlen, Arteta a szezonban eddig jó volt, de ma nagyon gyengén játszott. A védelemben meg Sagna, Gibbs most tértek vissza hosszú sérülésből, Verma meg időtlen idők óta nem játszott Kosi mellett középen.
Ja és Wenger egy fasz volt megint, de ezt már le se írom, mert alap.Sebii
Szerintem csak nem akart megölni még egy hírességet 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jogos, hogy volt egy kis hátszél, de Arsenal szurkolóként mondom, hogy tökmindegy. Lefociztak miket csúnyán.Sebii
Én sem vitatom, de akkor 3-1, és legalább van egy kis reménysugár. Így viszont semmi.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez a Kassai is egyre rosszabb. Megad egy komolytalan tizit a Milan-nak, utána meg az egyértelműt nem fújja be az Arsenal-nak...pfej...JC6
Teljesen jogos tizi volt, ne beszélj hülyeséget. Az már más tészta, hogy a hülye is tudta, hogy Ibra a büntetőre hajt, de pont ilyenkor lehet baszott butának nevezni egy védőt, amikor simán bele is rúg.Stez
Hülyeség? Banyek, hozzá sem ért...Ennyire ne legyél elfogult, Ibra előre esett, le volt lassítva. RvP-t meg a nyakánál fogva rántják le, Kassai 5 méterre és mehet tovább...nevetséges...JC6
A másik kameraállásból meg az volt egyértelmű, hogy a térdéhez odaért a védő.
Na bumm. De egyébként mint ah nem lenne mindegy, amikor az Arsenal konkrétan kezetcsókolhat, hogy nem kapott ma nyolcat, erre te meg egy tizin vagy felháborodva, ami sima 3-0-nál történt.

több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 859
Ez a Kassai is egyre rosszabb. Megad egy komolytalan tizit a Milan-nak, utána meg az egyértelműt nem fújja be az Arsenal-nak...pfej...JC6
Teljesen jogos tizi volt, ne beszélj hülyeséget. Az már más tészta, hogy a hülye is tudta, hogy Ibra a büntetőre hajt, de pont ilyenkor lehet baszott butának nevezni egy védőt, amikor simán bele is rúg.Stez
Hülyeség? Banyek, hozzá sem ért...Ennyire ne legyél elfogult, Ibra előre esett, le volt lassítva. RvP-t meg a nyakánál fogva rántják le, Kassai 5 méterre és mehet tovább...nevetséges...JC6
Jogos, hogy volt egy kis hátszél, de Arsenal szurkolóként mondom, hogy tökmindegy. Lefociztak miket csúnyán.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hülyeség? Banyek, hozzá sem ért...Ennyire ne legyél elfogult, Ibra előre esett, le volt lassítva. RvP-t meg a nyakánál fogva rántják le, Kassai 5 méterre és mehet tovább...nevetséges...
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ez a Kassai is egyre rosszabb.JC6
több mint 13 éve
Ennyit jelent a csapatnak Jack Wilshere. Ramsey nagyon rutintalan, rengeteget hibázik. Lehet belőle jó játékos, mert zseniális megmozdulásokra képes, csak az a baj, hogy 5 meccsenként mutat egyet. Rosicky erőtlen, Arteta a szezonban eddig jó volt, de ma nagyon gyengén játszott. A védelemben meg Sagna, Gibbs most tértek vissza hosszú sérülésből, Verma meg időtlen idők óta nem játszott Kosi mellett középen.
Ja és Wenger egy fasz volt megint, de ezt már le se írom, mert alap.
több mint 13 éve
Teljesen jogos tizi volt, ne beszélj hülyeséget. Az már más tészta, hogy a hülye is tudta, hogy Ibra a büntetőre hajt, de pont ilyenkor lehet baszott butának nevezni egy védőt, amikor simán bele is rúg.

több mint 13 éve
Lehet hogy csak az Arsenal mondatja velem de nagyon jó csapat most ez a Milan. Jól működik mint csapat és megvannak azok akik elöl képesek a plusz teljesítményre + ma nagyon jó meccsük van, sok idő után az első olyan nem MU soccer-meccs amin nem unom szét az agyam végig 😀davemayer
Ez a Milan remek. És még jobbak lennénk, ha nem zsidulnánk és Montolivot elhoznánk. És hát pont a támadó plusz az, ami miatt így megy egy szekér nálunk, vagyis így kellene mennie. Mert Robinho átlagban szarul játszik, most úgy látom, Neki kezd jót tenni, hogy el Sharaawy egyre jobban játszik, komoly vetélytársa akadt, nem alibizhet már. És bizony ez van, amikor nem minden szar Ibrára hárul, könnyedén, felszabadultabban tud játszani. Boateng meg egész évben ilyen, Ő a csapat legnagyobb kincse, a támadószekciónak hatalmas lendületet és lökést ad, amikor játszik.
Az Arsenal meg no comment. A meccshez szagolni nem tudtak. A védelem fos, de a meccs a középpályán ment el. Úgy jöttünk át rajtuk, mint egy edzésen a bábuk között. Pedig tudtommal fiatal csapat és lendületes, hát ennek most nyomát sem véltem felfedezni. Nincs aki irányítson, a támadók lasztikat nem kapnak, de úgy konkrétan elképzelést sem láttam a mai játékukban, egyáltalán mi volt a stratégia, mit akartak? Mint ha büdös lett volna nekik a foci, pedig egyszerűen csak lejátszottuk a pályáról őket, Allegri meg szanaszét akázta Wengert, azt hiszem. Érthetetlen.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez a Kassai is egyre rosszabb. Megad egy komolytalan tizit a Milan-nak, utána meg az egyértelműt nem fújja be az Arsenal-nak...pfej...
több mint 13 éve
Szerintem az év végén az Arsenalnál búcsúznak WengertőlDouble B
Nem fogják elküldeni, mert termeli a pénzt a csapatnak. A vezetőségünket meg csak ez érdekli.
több mint 13 éve
Pato mióta beállt, gólt lőhetett volna
nagyon érik a nyári eladása, mondjuk én nem is bánom
THiago Silvát viszont meg kell tartani, a Barca sanszosan 40 millákkal fog dobálózni érte, de hát mára a világ egyik legjobb védje lett egyértelműen, hatalmas kincs

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 308 — "Grammar maci"
Lehet hogy csak az Arsenal mondatja velem de nagyon jó csapat most ez a Milan. Jól működik mint csapat és megvannak azok akik elöl képesek a plusz teljesítményre + ma nagyon jó meccsük van, sok idő után az első olyan nem MU soccer-meccs amin nem unom szét az agyam végig 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Allegri ma nagyon lenyomtaStez
Háth nem kicsit.. pedig egy 2:1-es As győzelmet tippeltem.
több mint 13 éve
Allegri ma nagyon lenyomta

több mint 13 éve
Szerintem az év végén az Arsenalnál búcsúznak Wengertől
több mint 13 éve
Ibra megáll, azt állóhelyzetből összehoz egy tizit 😀
de buta volt a védő, atyaég

több mint 13 éve
sohasem értettem a Robinhofikázásodat. 😊 Lassan eljön az idő mikor te sem fogod 😀eaglesmcnabb
nézd meg a Serie A-s meccseken és amúgy minden meccsen Őt és meglátod
azért, mert most valóban a legjobbkor villant és egy rettentő fontos meccsen vágott 2-t, azért még nem lesz hirtelen hú de zseniális, mert nála ilyen néha van, de aztán hónapokig megint visszasüllyed a szürkeségébe.. és a helyzetkihasználása egyébként vicc, ma az elsőt Ibra rúgatta vele, na kb. minden hétvégén 2-3 100%-os gólhelyzetet kihagy, hihetetlen, elképeszt lasztikat kap pedigStez
1-2-t megnéztem, megnemmondom ki ellen nemrég adott vagy 4 gólpasszt más kérdés hogy abból csak kettőt értékesítettek a társak, a gyengéje valóban hogy rengeteg 110%-os ziccert kihagy, de hogy beleszürkülne a mezőnybe... Hát nem tudom. Ha jó formában van, akkor színezi ő a játékot. Azért örülnék ha még mindig a Realban játszana 😊eaglesmcnabb
hát nézd, ez a sok ziccer ez kibaszottul irritáló
és igen, 10 meccsből 7-8-on simán beleszürkül a mezőnybe, de van, amikor 3 hónapig lófaszt sem csinál, ez számomra pedig nagyon sok

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
király, ma Robinho egy éves gólmennyiségét meglőtte 😀
mondjuk most jön majd egy támadó-védő/kp csere és beállunk védekezni, amit rühellekStez
sohasem értettem a Robinhofikázásodat. 😊 Lassan eljön az idő mikor te sem fogod 😀eaglesmcnabb
azért, mert most valóban a legjobbkor villant és egy rettentő fontos meccsen vágott 2-t, azért még nem lesz hirtelen hú de zseniális, mert nála ilyen néha van, de aztán hónapokig megint visszasüllyed a szürkeségébe.. és a helyzetkihasználása egyébként vicc, ma az elsőt Ibra rúgatta vele, na kb. minden hétvégén 2-3 100%-os gólhelyzetet kihagy, hihetetlen, elképeszt lasztikat kap pedigStez
1-2-t megnéztem, megnemmondom ki ellen nemrég adott vagy 4 gólpasszt más kérdés hogy abból csak kettőt értékesítettek a társak, a gyengéje valóban hogy rengeteg 110%-os ziccert kihagy, de hogy beleszürkülne a mezőnybe... Hát nem tudom. Ha jó formában van, akkor színezi ő a játékot. Azért örülnék ha még mindig a Realban játszana 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Prince gólja bazdmeg... 😀
Lassan minden hónapra jut egy ilyen 😀 Na pont ezért hatalmas király, egy hónapos pihi után visszajön és rögtön bombagólt vág az Arsenal ellen

több mint 13 éve
mondjuk most jön majd egy támadó-védő/kp csere és beállunk védekezni, amit rühellekStez
azért, mert most valóban a legjobbkor villant és egy rettentő fontos meccsen vágott 2-t, azért még nem lesz hirtelen hú de zseniális, mert nála ilyen néha van, de aztán hónapokig megint visszasüllyed a szürkeségébe.. és a helyzetkihasználása egyébként vicc, ma az elsőt Ibra rúgatta vele, na kb. minden hétvégén 2-3 100%-os gólhelyzetet kihagy, hihetetlen, elképeszt lasztikat kap pedig

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
sohasem értettem a Robinhofikázásodat. 😊 Lassan eljön az idő mikor te sem fogod 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!