Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
san marino ellen nekem speciel egyik sem fog hiányozni..... 😂
Gera találjon csapatot és legyen csúcsformában itthon a svédek meg a finnek ellen... :cool:Keano
csak nehogy mahacskalába találjon... 😊

|
több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
san marino ellen nekem speciel egyik sem fog hiányozni..... 😂
Gera találjon csapatot és legyen csúcsformában itthon a svédek meg a finnek ellen... :cool:

több mint 14 éve
nem oszt nem szoroz egyik hiánya sem....Keano
ígyis úgyis szarok vagyunk mi? 😀

|
több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
nem oszt nem szoroz egyik hiánya sem....

több mint 14 éve
Válogatott: Gera és Vadócz nem utazik San Marinóba

dejó... 😕

|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Megvan Gera új klubja - volt edzője árulta el

http://www.pepsifoci.hu/node/92661Bazzani
Majd ha konkrét lesz és Zoli nyilatkozza le, elhiszem 😊
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 015 — Axel Foley
Megvan Gera új klubja - volt edzője árulta el

http://www.pepsifoci.hu/node/92661

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Baromság.
Legalább 20 év van az amerikai és a spanyol foci között... mire lenne nagy arc?
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
"a Colorado Rapids-ből egyetlen játékos vehet sem részt a tornán"
😛

az USA tegnap kapott egy laza négyest a spanyoloktól, úgyhogy legalább nem lesz akkora arcuk ezen a tornánJJ
A héten hetedszer vagyok másnapos - tehát vasárnap lehet. 😛

Helyes, USA szopjon ki, hogy az isteni Conor helyett a hanyatló Wondo-t meg a suhancokat viszik. Viccen kívül, Larentowicz az MLS legjobb középpályása előre-hátra felé, és még csak szóba sem került a keretben, ami abszolút szánalmas.

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Gold Cup előzetes:

http://denversports.blog.hu/2011/06/05/gold_cup_2011_egyelore_nincs_denveri_resztvevo

A Rapids nyolc meccses veretlenségi sorozata új klubrekord - bár ebből az utolsó hat döntetlen volt, amik úgy születtek, hogy a 0-0-k kivételével mindegyiken mi vezettünk, valamikor többször is. Azért így, folyamatosan legalább 6 hiányzóval egyáltalán nem rossz eredmények. Ha egyszer nem folyna szervezett favágás a bajnok ellen, és közel teljes létszámban lehetnénk, röhögve basznánk meg az összes irigykedő köcsögöt. 😛TheMileHighCity
"a Colorado Rapids-ből egyetlen játékos vehet sem részt a tornán"
😛

az USA tegnap kapott egy laza négyest a spanyoloktól, úgyhogy legalább nem lesz akkora arcuk ezen a tornán

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Gold Cup előzetes:

http://denversports.blog.hu/2011/06/05/gold_cup_2011_egyelore_nincs_denveri_resztvevo

A Rapids nyolc meccses veretlenségi sorozata új klubrekord - bár ebből az utolsó hat döntetlen volt, amik úgy születtek, hogy a 0-0-k kivételével mindegyiken mi vezettünk, valamikor többször is. Azért így, folyamatosan legalább 6 hiányzóval egyáltalán nem rossz eredmények. Ha egyszer nem folyna szervezett favágás a bajnok ellen, és közel teljes létszámban lehetnénk, röhögve basznánk meg az összes irigykedő köcsögöt. 😛

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Tischler sérült. Ez lehet a vereség, és a szánalmas játékunk legfőbb oka 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 271 — Ajmo Vatreni
3...2...1...MUNKÁS!!!zinedine5
csak majd rendezzétek az anyagiakat... 😛Divat
A szurkolók agyonverik a könyveivel a Matyit, ha ez miatt nem jut fel a csapat.
Mondjuk kiváncsi lennék, mekkora összegről beszélünk.
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
OFF

A Daily Mail szerint - szóval túl hitelesnek nem vélem, de a gondolattal mindenképp jó eljátszani - Jo(k)e Cole 3 millió fontért a Tottenhambe igazolhat hamarosan.

Azt hiszem, pezsgőt bontanék, ha ez így történne.

ON

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Konkrétan senkit. Csak sok UP meccset nézek, no meg a fiatalokat az NB1-ben és azt veszem észre, hogy van, aki tényleg tehetségesebb, mint pár olyan, akik most a francia tornán vannak kint... JC6
én egyetlen olyan játékost sem tudok mondani az nb1ből, aki ilyen korban van és rendszeresen játszik, mégsincs ott.

kivéve mondjuk Lázárt, aki lemondta, mint Cushing a pro bowlt.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Konkrétan senkit. Csak sok UP meccset nézek, no meg a fiatalokat az NB1-ben és azt veszem észre, hogy van, aki tényleg tehetségesebb, mint pár olyan, akik most a francia tornán vannak kint...És elhiszem, hogy a pénz és a kapcsolatok diktálnak még mindig.
Ezért lehet felnőtt válogatott egy Lipták vagy Tököli.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Aztarohadt milyen gólokat kaptak aranylábú ifjaink....JC6
Ha a Magyarország - Mexikóra gondolsz, akkor én azt addig néztem, míg az egyik védő belerúgta a másikba a labdát, onnan a csatár elé pattant, és 2-0 😀 Komolyan, tuti benne lesz a Watts-ban 😀tenorx
Jaja.
Kabaré.
Ez az utánpótlásunk...

Komolyan mondom még mindig a pénz beszél a magyar fociban? Számtalan tehetségünk van és ilyenek játszanak....JC6
kiket hiányolsz?

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha a Magyarország - Mexikóra gondolsz, akkor én azt addig néztem, míg az egyik védő belerúgta a másikba a labdát, onnan a csatár elé pattant, és 2-0 😀 Komolyan, tuti benne lesz a Watts-ban 😀tenorx
Jaja.
Kabaré.
Ez az utánpótlásunk...

Komolyan mondom még mindig a pénz beszél a magyar fociban? Számtalan tehetségünk van és ilyenek játszanak....
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Csak meg lesz oldva.... Ha mégsem, akkor azt kell mondjam ügyesebb volt a Pécs mint a Gyirmót. 😂 😀 El tudom képzelni Gyirmóton hogy rágják a körmüket, mikor fizetik már ki Kiss Lacit... 😀 😀apeszos
Hát már kifizethetnék. 😀Schleck
Azigen 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Ha a Magyarország - Mexikóra gondolsz, akkor én azt addig néztem, míg az egyik védő belerúgta a másikba a labdát, onnan a csatár elé pattant, és 2-0 😀 Komolyan, tuti benne lesz a Watts-ban 😀
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Csak meg lesz oldva.... Ha mégsem, akkor azt kell mondjam ügyesebb volt a Pécs mint a Gyirmót. 😂 😀 El tudom képzelni Gyirmóton hogy rágják a körmüket, mikor fizetik már ki Kiss Lacit... 😀 😀apeszos
Hát már kifizethetnék. 😀Schleck
Az lesz a röhej, ha az utolsó fordulóban mindketten kikapnak, és a Pécstől nem vonnak le pontot.... 😀
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Hát már kifizethetnék. 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Aztarohadt milyen gólokat kaptak aranylábú ifjaink....
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Csak meg lesz oldva.... Ha mégsem, akkor azt kell mondjam ügyesebb volt a Pécs mint a Gyirmót. 😂 😀 El tudom képzelni Gyirmóton hogy rágják a körmüket, mikor fizetik már ki Kiss Lacit... 😀 😀