Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Olvasd vissza miket írtál a Kispestről. Süt a keserűség, a csalódottság, de legfőképpen a (rossz)indulat belőle. Épp ezért nem is megyek bele a tényekbe, meg a szavaim újbóli, megszokott félremagyarázásába. De csak mondom, hogy én nem mondtam, hogy a Honvéd nem volt paraszt, csak éppen Te hagytad ki a saját kis fröcsögésedből, hogy a Vidi se ment szomszédba egy kis rúgdosódásért. 😉 Azt se mondtam, hogy a Honvéd színmagyar, bár ez a csapat 2-3 éve játszik együtt, s ennek láthatóak most az eredményei. A 11-esek jogosak voltak, ha 30 tizivel fejezzük be a szezont és abból 29 jogos, akkor nem értem miért kell erre utalgatni, hogy mennyi tizit kapunk.2-3 éve játszik együtt ez a csapat? Novák, Németh, Abass, Délczeg és Tchami is most kerültek oda az eredeti kezdőből
No mindegy. Én leszarom, ez a Honvéd az eddigi 7 forduló alapján igenis jól játszik, magyar viszonylatban pedig jó futballt játszik, élvezhető és még eredményes is. A parasztkodáshoz pedig ezúttal egy másik csapat is kellett, amely kissé nehezen viselte az újabb pofont. 😉Soldados
több mint 14 éve
Olvasd vissza miket írtál a Kispestről. Süt a keserűség, a csalódottság, de legfőképpen a (rossz)indulat belőle. Épp ezért nem is megyek bele a tényekbe, meg a szavaim újbóli, megszokott félremagyarázásába. De csak mondom, hogy én nem mondtam, hogy a Honvéd nem volt paraszt, csak éppen Te hagytad ki a saját kis fröcsögésedből, hogy a Vidi se ment szomszédba egy kis rúgdosódásért. 😉 Azt se mondtam, hogy a Honvéd színmagyar, bár ez a csapat 2-3 éve játszik együtt, s ennek láthatóak most az eredményei. A 11-esek jogosak voltak, ha 30 tizivel fejezzük be a szezont és abból 29 jogos, akkor nem értem miért kell erre utalgatni, hogy mennyi tizit kapunk.No mindegy. Én leszarom, ez a Honvéd az eddigi 7 forduló alapján igenis jól játszik, magyar viszonylatban pedig jó futballt játszik, élvezhető és még eredményes is. A parasztkodáshoz pedig ezúttal egy másik csapat is kellett, amely kissé nehezen viselte az újabb pofont. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
fetomy, neked muszáj mindenre reagálnod? 😊JC6Nem.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
fetomy, neked muszáj mindenre reagálnod? 😊Egyébként meg várható volt a Vidi defeat. Az otthoni meccsek lehozása nem elég, lőhetnek 10 gólt is egy hazai meccsen, ha idegenben szinte mindig kikapnak. És nem értem, hogy Niko miért van mellőzve...
több mint 14 éve
...Soldados- Supka mester magyarázott összevásárolt vidiről, én mindössze arra válaszoltam. Elnézést, hogy szóvá tettem, hogy nálatok sem más a helyzet, mivel ott is a kezdő nagy része nem volt magyar. De tévedtem, utánanéztem, ezért elnézést. Találtak feljegyzéseket, hogy voltak olyan ősmagyarok, akik sokat napoztak, ezért sötétebbek lettek. És a Jean-Baptiste, az Akassou a Tchami stb... nevek is közismert Árpád-kori nevek. "Hallo, veréb, Supka Attila üzeni, hogy nagy a fejed".
- El szoktam viselni a vereséget. A vidi vereségeknél szerintem mindig a vidire, játékosokra, Sousára voltam ideges, nem másra. Majd egyszer kíváncsi leszek mit szólsz te, amikor az ellenfél csapatának tagjai csinálják azt, amit a tökéletesen Fair Honvéd csinált ma (hiszen nyilván amit én láttam, az meg sem történt). Tudom, te higgadt leszel. Te is arról vagy híres 😉
- A honvéd eredményei valóban reálisak. Reálisan verték meg a tabella alját, és kaptak ki a jobbaktól. Nem mondtam, hogy a Honvéd 11-esei nem voltak jogosak, mert java részét nem láttam. Mindössze megjegyeztem, hogy remélem a többi meccsen is kapnak 11-eseket, nehogy - a természetesen millió magyar felmenővel rendelkező - Danilo ne legyen gólkirály, illetve nehogy a jobb csapatok ellen még a végén ne nyerjenek.
A vereséget magunknak köszönhetjük. Annak, hogy nem vesszük észre, hogy André Alvesnek ebben a szezonban nagyjából 3 jó megmozdulása volt, ellenben rengeteg szar. Nem vesszük észre, hogy Nikolics amint pályára kerül, fellendül a csapat. NEM a külföldiek miatt, ugyanis Héctor és Walter kivételével Oliveira, Bráchi, Evandro és Mitrovics is jó játékosok ezen a szinten. Nem értem, hogy mi a retekért kell Mitrovicsnak lőni a szögleteket, mikor közelében sincs annak, hogy jól rúgja, ellenben pl. Bráchi minimum minden 3. beadása jó, és a szabadrúgásai kb. mind veszélyesek. Kassai nem döntötte el a meccset, de azt azért megjegyzem, hogy Nikolicsot is egyszer szépen eltűntették a 16-oson belül, csak akkor már Kassai úgy volt, hogy semmit nem fúj le. Ja, és amit a hazai játékosok akkoriban már többször csináltak - vonal mellett a labda helyett a játékos feldöntésére törekedtek - azt nekik engedte, Horváth Gábor első teljesen ugyanilyen cselekedeténél azonnal fújt. Viszont a 11-es jogosnak tűnt, és a javunkra is volt, hogy tévedett, lényeg, hogy nevetséges, hogy világelit bírónak tartják - az alapján amit az nb1ben nyújt hétről hétre.
Amúgy azért érdekelne, hogy Szabó Zsoltot helyett a meccs előtt miért váltottak át Kassaira.
Tudom, hogy jó magyar szokás 2 meccs után edzőtakaroggyot játszani, én azért még várnék Sousával. Főleg azért, mert a csapaton sokszor látni, hogy jól is tudnak játszani, és akár csak egy Alves padoztatással is előrébb lennénk. Szóval én nagyon remélem, hogy a klubvezetés eltér a magyar hagyományoktól és ad időt az edzőnek. Nem várja el, hogy 1-2 hónap alatt úgy legyen a csapatával, mintha 10 éve lenne itt ő az edző.
Zárásként még annyit elmondanék, hogy én korábban is mindig elmondtam, hogy rühellem, amikor egy vidi játékos színészkedik, vagy szimplán paraszt. Éppen ezért bátorkodtam megjegyezni, hogy a szembeköplek, majd eljátszom, hogy megütöttél, illetve a kispad egy tagjának viselkedése, aki elrúgta a hosszabbításban a labdát - hozzáteszem Kassai utána Mitrovicsnak adott lapot ami végképp nevetséges -, azok számomra gusztustalanok és baromira sportszerűtlenek. Sajnálom, hogy pont a Te csapatod csinálta Soldados, ezért te ezt nem vagy hajlandó elviselni - akárcsak szerinted én a vereséget - de ez történt.
több mint 14 éve
ilyenkor szoktak bunda ügyben vizsgálódni 😕 😊Kaposvár-Paks 4-4 😀Hurkacsak a közvetítést olvastam, de gecinagy meccs lehetett 😀kristof
több mint 14 éve
Poor fideszoton 😊 😊Amikor az állam pénze is kevés 😊
Nem szeretem a vén licenzgurut, de nagy tahóság volt amit vele műveltek, most meg röhöghet a markában.
Remélem a dobogóra sem érnek oda.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kaposvár-Paks 4-4 😀Hurkacsak a közvetítést olvastam, de gecinagy meccs lehetett 😀
több mint 14 éve
Kaposvár-Paks 4-4 😀
több mint 14 éve
Na Eto'o góllal kezdett. 😊ZsocaZsirkov mondjuk elég szépen meglövette vele.
több mint 14 éve
pont ezt akartam írni. A vén Faszt akár hogy is szidalmazták, simán hozta a bajnokságot. ez meg vicc eddig. nem sokáig lesz itt ha így folytatja...Van egy olyan érzésem,hogyha a Vidi nem "erősíti" meg a csapatot és nem hozza ide ezt a "sztáredzőt" akkor vezet a bajnokságban és talán kiverte volna a Sturmot is.Supka aztán kurva okos. Ő magyaráz az összevásárolt külföldiekről a büdös kispest afrikájával, ahol kb. ugyanannyi külföldi játszott, mint nálunk... Elmehet a....Egyrészt a Vidi valóban egy összevásárolt horda benyomását kelti, Sousával pedig egy nulla ez a csapat, nemcsak ma volt az, hanem kb az összes meccsén az. Másrészt a Vidit se kellett félteni a parasztkodásban.
Nem baj, reméljük minden meccsen kapnak 2-3 11-est, nehogy égnie kelljen a büdös pofájának.fetomy
Harmadrészt látom nehezen megy a vereségek elviselése. 😊 Végül pedig ez a Kispest nem a bírói segítségnek köszönhetően áll ott, ahol áll, hiába sugallod ezt.
További szép estét! 😊Soldados
Semmi nem látszik abból,hogy ez a Sousa miért éri meg a pénzét.Bazzani
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Van egy olyan érzésem,hogyha a Vidi nem "erősíti" meg a csapatot és nem hozza ide ezt a "sztáredzőt" akkor vezet a bajnokságban és talán kiverte volna a Sturmot is.Supka aztán kurva okos. Ő magyaráz az összevásárolt külföldiekről a büdös kispest afrikájával, ahol kb. ugyanannyi külföldi játszott, mint nálunk... Elmehet a....Egyrészt a Vidi valóban egy összevásárolt horda benyomását kelti, Sousával pedig egy nulla ez a csapat, nemcsak ma volt az, hanem kb az összes meccsén az. Másrészt a Vidit se kellett félteni a parasztkodásban.
Nem baj, reméljük minden meccsen kapnak 2-3 11-est, nehogy égnie kelljen a büdös pofájának.fetomy
Harmadrészt látom nehezen megy a vereségek elviselése. 😊 Végül pedig ez a Kispest nem a bírói segítségnek köszönhetően áll ott, ahol áll, hiába sugallod ezt.
További szép estét! 😊Soldados
Semmi nem látszik abból,hogy ez a Sousa miért éri meg a pénzét.
több mint 14 éve
Supka aztán kurva okos. Ő magyaráz az összevásárolt külföldiekről a büdös kispest afrikájával, ahol kb. ugyanannyi külföldi játszott, mint nálunk... Elmehet a....Egyrészt a Vidi valóban egy összevásárolt horda benyomását kelti, Sousával pedig egy nulla ez a csapat, nemcsak ma volt az, hanem kb az összes meccsén az. Másrészt a Vidit se kellett félteni a parasztkodásban.
Harmadrészt látom nehezen megy a vereségek elviselése, vagy az irigység túl nagy egyesekben saját csapataik kudarcai miatt (Vidi, Fagyi, lilákok), legalábbis ez jön le az itteni pocskondiázásból. 😊 Végül pedig ez a Kispest nem a bírói segítségnek köszönhetően áll ott, ahol áll, hiába sugallod ezt. Én láttam a Honvéd meccseit, és a mostanit leszámítva valamennyi reális eredmény volt, pontosabban a Győr ellen egy x-t megérdemeltünk volna.
További szép estét! 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Carragher tuti a 3-1-es eredményre fogadott, mert ahogy összehozta ezt a Bolton-gólt, az valami egészen zseniális. 😀Egyébként remélem Kelly sérülése nem komoly, nem kéne, hogy kiessen a backup right back is. Bár Flanagan még mindig ott lenne megnyugtató opcióként, de azért mégis.
BTW, botránygyenge csapat ez a Wanderers.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
nem is tudtam h újra a meg lehet fogni a hazaadást... nevetséges ez a bíró
több mint 14 éve
na megint faszának tűnik ez a meccs a Pécs ellen a tudósítás alapján, nekik 3 helyzetből 2 gól, mi meg kb. az üres kapura se tudjuk belőni..
több mint 14 éve
A picipest minden meccsen megkapja a kis tizenegyesét (ha az nem elég, akkor többet is)...gólkirályt csinálnak Danilóból?Báleszigen, ez kurva jól hangzik, de szted melyik nem volt jogos?..
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2434371,00.htmlDrogbának hál' Isten nincs semmi komoly baja
több mint 14 éve
Sousa-val először értek egyet amióta látom a munkáját. Burkoltan lebalkánozott minket - igen, minket és nem a focinkat, aki külföldről (No.-ból) idekerül annak szembetűnik egy-két dolog. Lehet hogy csak nálam verte ki a biztosítékot ez hogy elrúgja SUNYI módon a labdát de ha én vagyok és nem Mitrovics én lefejelem az tuti. Nálam ez több meccses eltiltás és nagy pénzbüntetés. Ha nem ill. ha azzal védekezik hogy ez egy teljesen szokványos dolog akkor ne papoljon senki hogy megújulás meg egyebek... + huliganizmus-törvény ugyebár...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
A picipest minden meccsen megkapja a kis tizenegyesét (ha az nem elég, akkor többet is)...gólkirályt csinálnak Danilóból?

több mint 14 éve
Supka aztán kurva okos. Ő magyaráz az összevásárolt külföldiekről a büdös kispest afrikájával, ahol kb. ugyanannyi külföldi játszott, mint nálunk... Elmehet a....Nem baj, reméljük minden meccsen kapnak 2-3 11-est, nehogy égnie kelljen a büdös pofájának.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Supka milyen "korrekt" nyilatkozatot tolt le ezek után....
több mint 14 éve
Ez a Blackburn is egy vicc. Most nézem, kihagytak két tizenegyest, majd az Everton a hosszabbításban szerzett győztes gólt Arteta révén, büntetőből. 😂 Steve Kean nem PL-szint, ha nem szabadulnak meg tőle gyorsan, kiesés lesz a vége.