Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Mekkora forma már a két Öreg a Fábry-showban (Grosics, Buzánszky) 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
bale : igenis nagy erosites lenne balhatvedben csakhogy. ez a szerencsetlen abidal messze legjobb szezonjat jatszotta iden barca mezben, a betegsege miatt meg meg nagyobb sztem fele a bizalom mint amugy es mogotte meg ott van adriano/maxwell is. a kicsinel is kevesebb az eselye h leigazoljuk sztem de o lenne a legertelmesebb igazolas ha az affelay szerzodeshosszabitast nem vesszuk.Nem ér ennyit, én is örülnék, ha olcsóbban meg tudnánk szerezni, de ő need (legalábbis a poszt). Én Pedrotól sosem voltam elájulva, sokkal meggyőzőbbnek tűnt Rossi, amikor láttam játszani. Ha jön, én simán Pedro elé raknám a rangsorban, de legalább játszatnám annyit, mint a spanyolt.Ez még a Thiago Silvás hírnél is nagyobb hülyeség. Amúgy sem kell Bale, ennyiért meg főleg nem...PocsÉs Rossi megér 30 milliót?vassadi
A másik meg az, hogy egy kisebb csoda, hogy tulajdonképpen 3 támadóval így végigjátszotta a csapat a szezont. Bojannak több játékidő kellene, már rég kölcsön kellett volna adni, hogy kiderüljön mit is tud, fejlődjön. Jelenleg sajnos nincs azon a szinten, hogy komolyabban számíthassunk rá.
Az már megint más kérdés, hogy a Villareal 30 millióban szabta meg a kivásárlási árat, erre meg állítólag a vezetőség ajánlott 30 milliót+ Bojant...Pocs
rossi : minek ? nincs posztja szvsz a barca jatekrendszereben. vedekezni nem tud, centert jatszani nem tud innentol fogva sztem ertelmetlen leigazolni. nem lennenk azzal semmivel sem beljebb ha o ulne a padon ( mindjart kiterek arra h nalam miert o ulne a padon es nem pedro ) es nem bojan. nem gondolom h rossz jatekos lenne sot de semmi ertelmet nem latnam.
pedro : nagyon sokaig osztottam vna a velemenyed es en is varnam h affelay vegre kezdo lehessen a helyen v ha o nem akkor valoban jojjon rossi. de. iden nem egy olyan interjut olvastam puyol xavi es a fobb kulcsjatekosok szajabol h ez a latszolag szintelen-szagtalan neha helyzetkihasznalasban giulyt idezo csavokam adja meg a barca letamadasanak a tempojat es hihetetlen melot rak abba h hatrafele ugyanolyan hasznos lehessen mint elorefele. egesz tavasszal neztem h ez mennyire igaz es a bl donton csucsosodott ki a dolog szamomra h ez kristalytisztan megallja a helyet. nem egyszer es nem ketszer o az aki allat modjara utanamegy a hatul cicazo vedok kozt a labdanak es erdemes megfigyelni h valoban majd mindig o az elso ember aki rarepul a labdara villa es messi csak utana csatlakoznak a beszoritasban az esetek hihetetlen tulnyomo tobbsegeben. meg ha tenyleg honapokig betli a csavo az ellenfel kapuja elott ez sztem csapatszinten egy olyan jo tulajdonsag ami miatt nemszivesen latnek mast a kezdocsapatban egy cinkes meccsen. en iden teljesen pedro hivo lettem ebbol a szempontbol mert vannak hibai vannak ketsegtelen de meg mindig kva fiatal es van a jatekunknak egy olyan kulcskerdese amiben o egyszeruen nelkulozhetetlen. imadom villat de nalam elobb jatszana az o helyen rossi mint pedroen az emlitett okok miatt.
bojan : en nagyon szeretem bojant es nem orulnek ha eladnank mert megiscsak a mi kutyank kolke de ugyanennyire szerettem giovannit is es sztem bojan nagyjabol ugyanarra lenne kepes mint o a barca nelkul. azt mindenesetre nem szeretnem ha spanyolorszagba adnank tovabb mert ebben a bajnoksagban nem kizart h nagyon is jol megelne a barca nelkul is.
thiago : ha eladjuk gyak barkiert en eret vagok magamon. bizom pepben, a foban, tenyleg mindenkiben az utolso vasalonoig aki barca alkalmazott de ez olyan keseru pirula lenne nekem amit sokaig nem birnek megemeszteni.
több mint 14 éve
u19es válogatottunk szolid 6-1re szopott ki a törököktől, ez még 3as emberhátrányban is elkeserítő 😕kristofAmeddig nem lesznek normális edzők, addig hiú ábránd marad, hogy felvesszük a versenyt Európával.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
u19es válogatottunk szolid 6-1re szopott ki a törököktől, ez még 3as emberhátrányban is elkeserítő 😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
OMG, ez az utánpótlásunk?
több mint 14 éve
jót tett a lebaszás, végülis nyertünk 3-0-ra. Katona Máté, Futács és Eppel lőtték a gólokat.Ezek után kíváncsi leszek mit tudunk Mexikó és Joey Porterék ellen.
több mint 14 éve
Szánalmas ida-oda bikázgatós grundfoci feeling.
több mint 14 éve
remélem nézik azok a drukkerek ezt, akik a fiatalokat követelik a felnőtt keretbe, mert minden bajom van a látványtól, amit meccsnek csúfolnak.
több mint 14 éve
Az összefoglalóval az a baj, hogy csak a játék jeleneteit mutatják, amire kevésbé vagyok kíváncsi. Azért akartam nézni, mert akkor biztos lehetett volna látni totálképet, légi felvételeket a stadionról a holtidőkben. De úgy látom elég sokan voltak, többen az Outlaws-meccsek tíz ezrénél. A vonalazás szokatlan, meg a fű is elég kopott, mióta Tebow nem nézett rá a gyepünkre. 😀
több mint 14 éve
tessék: http://www.youtube.com/watch?v=e08DEAlKre4Ehhez képest nem adták, ki volt írva vagy nyolc stream a meccshez, de mindenhol a Cerro Porteno-Santos ment, vagy szappanopera, vagy talk show. Erre vártam hónapok óta, hogy lássam a stadiont soccer-meccsen. 😛Ma éjjel Mexikó-Új-Zéland barátságos meccs az Invesco Field-en, remélem lesz hozzá stream, mert szeretnék gyönyörködni a stadionban és a környezetben. 😀TheMileHighCityhuu, kötelező nézni, biztos lesz hozzá stream, nem volt még mexikói válogatott meccs, amiről lemaradtam volna emiatt
kíváncsian várom hányan zarándokolnak el Denverbe 😊JJ
Ráadásul Mexikó 3-0-ra nyert, vasárnaptól Gold Cup, addig még szombaton Rapids-Union derbi.TheMileHighCity
😊
(nem normálisak a mexikói szurkolók)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Ehhez képest nem adták, ki volt írva vagy nyolc stream a meccshez, de mindenhol a Cerro Porteno-Santos ment, vagy szappanopera, vagy talk show. Erre vártam hónapok óta, hogy lássam a stadiont soccer-meccsen. 😛Ma éjjel Mexikó-Új-Zéland barátságos meccs az Invesco Field-en, remélem lesz hozzá stream, mert szeretnék gyönyörködni a stadionban és a környezetben. 😀TheMileHighCityhuu, kötelező nézni, biztos lesz hozzá stream, nem volt még mexikói válogatott meccs, amiről lemaradtam volna emiatt
kíváncsian várom hányan zarándokolnak el Denverbe 😊JJ
Ráadásul Mexikó 3-0-ra nyert, vasárnaptól Gold Cup, addig még szombaton Rapids-Union derbi.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezt a hírt már bemásolta más, egy oldallal ezelőtt. Minek rajta ennyit csámcsogni? Bundás FIFA, ezt mindenki tudja. Maffia.Semmin sem lepődök meg. Lásd EB pályázat.
Mészöly "nekem megígérte a a a ... meg az ... elnök, hogy ránk szavaznak" Kálmán lehet hogy kevés pénzt vitt a szatyorban...
több mint 14 éve
Mondjuk Grondona a soccervilág Al Davis-e (kis túlzással egy időben léptek hivatalba 😀), a múltba sok jó dolgot csinált, de egy ideje már nem teljesen beszámítható.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az argentin soccerszövetség elnöke a 2022-es vb-helyszínre adott szavazatáról:hányom kell
„Ha az Egyesült Államokra szavazok, az olyan lett volna, mintha Angliára szavazok, ez pedig szóba sem jöhet. Az angol pályázattal kapcsolatban pedig csak annyit, hogy ha visszaadják a Falkland-szigeteket, ami hozzánk tartozik, akkor megkapják a voksomat.”
áhh...JJ
több mint 14 éve
az argentin soccerszövetség elnöke a 2022-es vb-helyszínre adott szavazatáról:Még hogy semmi köze a focinak a politikához, ugyan már. 😂
„Ha az Egyesült Államokra szavazok, az olyan lett volna, mintha Angliára szavazok, ez pedig szóba sem jöhet. Az angol pályázattal kapcsolatban pedig csak annyit, hogy ha visszaadják a Falkland-szigeteket, ami hozzánk tartozik, akkor megkapják a voksomat.”
áhh...JJ
több mint 14 éve
az argentin soccerszövetség elnöke a 2022-es vb-helyszínre adott szavazatáról:„Ha az Egyesült Államokra szavazok, az olyan lett volna, mintha Angliára szavazok, ez pedig szóba sem jöhet. Az angol pályázattal kapcsolatban pedig csak annyit, hogy ha visszaadják a Falkland-szigeteket, ami hozzánk tartozik, akkor megkapják a voksomat.”
áhh...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Nem ér ennyit, én is örülnék, ha olcsóbban meg tudnánk szerezni, de ő need (legalábbis a poszt). Én Pedrotól sosem voltam elájulva, sokkal meggyőzőbbnek tűnt Rossi, amikor láttam játszani. Ha jön, én simán Pedro elé raknám a rangsorban, de legalább játszatnám annyit, mint a spanyolt.Ez még a Thiago Silvás hírnél is nagyobb hülyeség. Amúgy sem kell Bale, ennyiért meg főleg nem...PocsÉs Rossi megér 30 milliót?vassadi
A másik meg az, hogy egy kisebb csoda, hogy tulajdonképpen 3 támadóval így végigjátszotta a csapat a szezont. Bojannak több játékidő kellene, már rég kölcsön kellett volna adni, hogy kiderüljön mit is tud, fejlődjön. Jelenleg sajnos nincs azon a szinten, hogy komolyabban számíthassunk rá.
Az már megint más kérdés, hogy a Villareal 30 millióban szabta meg a kivásárlási árat, erre meg állítólag a vezetőség ajánlott 30 milliót+ Bojant...
több mint 14 éve
Ibra után bármin is meglepődtök? 😊Ez még a Thiago Silvás hírnél is nagyobb hülyeség. Amúgy sem kell Bale, ennyiért meg főleg nem...PocsÉs Rossi megér 30 milliót?vassadi
|
több mint 14 éve
Ez még a Thiago Silvás hírnél is nagyobb hülyeség. Amúgy sem kell Bale, ennyiért meg főleg nem...PocsÉs Rossi megér 30 milliót?
több mint 14 éve
Ez még a Thiago Silvás hírnél is nagyobb hülyeség. Amúgy sem kell Bale, ennyiért meg főleg nem...A Marca szerint érdeklődünk Thiago Silva után a Milannál. Ez még el is menne, de állítólag csak 25 millió az ára, amit Maxwell bevonásával csökkentenénk 😂 Tudom, hogy kacsa, de azért Piqué és Thiago Silva büntetne.Azt is olvastam, h Bale-ért adtok 45millát + Bojánt. Nehogy már odamenjen 😕Duff
Úgy néz ki az elsőszámú célpont Rossi kb 30 millióért és Fábregas csak a második számú, de ott egyes hírek szerint Thiagot akarja a vezetőség az üzletbe bevonni, aminek viszont nagyon nem örülnék... A legjobb az lenne, ha kipróbálnánk, hogy mit tud Thiago, ha még több lehetőséget kap, és ha befuccsol, akkor jöhetne 1-2 év múlva Fábregas.Pocs
több mint 14 éve
A Bayern belehúzott, ideje volt végre egy rendes kapust szerezni, most már csak össze kell rázni a keretet és irány a BL döntő... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
"A Bayern München labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette: megegyezett a Schalke 04 válogatott kapusával, Manuel Neuerrel és a Genoától érkező brazil szélsőhátvéddel, Rafinhával is."A német válogatott kapusa nem védhet máshol 😊 :cool:
több mint 14 éve
LoL!Az argentín keret kihírdetésénél Garay neve mellett a Benfica van írva,holott még sehol nem olvastam,hogy eligazolt volna 😐 :o
több mint 14 éve
Ma éjjel Mexikó-Új-Zéland barátságos meccs az Invesco Field-en, remélem lesz hozzá stream, mert szeretnék gyönyörködni a stadionban és a környezetben. 😀TheMileHighCityhuu, kötelező nézni, biztos lesz hozzá stream, nem volt még mexikói válogatott meccs, amiről lemaradtam volna emiatt
kíváncsian várom hányan zarándokolnak el Denverbe 😊

---