Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Talán a kedvenc játékosom volt a Unitedből. A legjobban underrated futballista, pedig képességekben meggyőződésem, hogy pl. Gerrard és Lampard fölé nő. Kivételes ember és játékos. tüsi91
a talánt levenném az elejéről, és mintha én írtam volna.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Talán a kedvenc játékosom volt a Unitedből. A legjobban underrated futballista, pedig képességekben meggyőződésem, hogy pl. Gerrard és Lampard fölé nő. Kivételes ember és játékos. Lassan mindenki akit imádtam ebben a klubban, elmegy. Jönnének a fiatal angol gyerekek inkább, mint a csomó külföldi.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 821 — Whoops, looks like something went wrong.
Szerintem nem lenne annyira drága Drogba és Essien. 20-25 millióból simán el tudnánk hozni őket, Abramovics pedig kórósan szabadulna is tőlük.
Hamsiknál pedig azt mondják, hogy 30 milliót ajánlunk érte, és annyiért el is engedi a Napoli.
Na most ez akkor mondjuk 55, max 60 millió, amiből a nyáron brutálisan erős csapatot hozunk össze, mivel ugye Mexés és Taiwo ingyen jött.
Ezen felül még szabadulnánk Flaminitől, Gattusotol is, szóval ők azok, akiket cserealapnak is hajlandóak lennénk bedobni, de akár Cassanot is, bár neki nem örülnék.
Szóval azért ez nem lenne annyira vészes, mint ahogy kinéz.Stez
Szerintem kizárt, hogy Gattusót elengedjük. Ha csatárt is hozunk, akkor pedig Ibra elpasszolására látok nagyobb esélyt.vassadi
Gattuso Schweinsteigernél jött szóba, hogy hajlandóak vagyunk bedobni, mivel a Bayern tavaly akarta Gattát nagyon.
Szóval ha valaki olyanért kell, simán elpasszolnánk. 😊
De Flamini az elsőszámú jelölt a cserealap pozícióra, az biztos.
Ibrát pedig nem kell elpasszolnunk, anélkül is elhozhatjuk Drogbát korrekt áron. Cassano elcserélésére lesz még nagyobb sansz, ami a támadókat illeti.

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Szerintem nem lenne annyira drága Drogba és Essien. 20-25 millióból simán el tudnánk hozni őket, Abramovics pedig kórósan szabadulna is tőlük.
Hamsiknál pedig azt mondják, hogy 30 milliót ajánlunk érte, és annyiért el is engedi a Napoli.
Na most ez akkor mondjuk 55, max 60 millió, amiből a nyáron brutálisan erős csapatot hozunk össze, mivel ugye Mexés és Taiwo ingyen jött.
Ezen felül még szabadulnánk Flaminitől, Gattusotol is, szóval ők azok, akiket cserealapnak is hajlandóak lennénk bedobni, de akár Cassanot is, bár neki nem örülnék.
Szóval azért ez nem lenne annyira vészes, mint ahogy kinéz.Stez
Szerintem kizárt, hogy Gattusót elengedjük. Ha csatárt is hozunk, akkor pedig Ibra elpasszolására látok nagyobb esélyt.
több mint 14 éve
Ő volt mindig is a kedvencem a MU-ból és anno Solskjaer. Nem hiszem el, egy évet még maradhatott volna 😕

Kár, hogy ezt nem ismételte meg szombaton: 😛 http://www.youtube.com/watch?v=L6Vx79dbpG8Duff
Tavaly is erősen gondolkodott már a visszavonuláson, de Fergusonnak sikerült meggyőznie arról, hogy hosszabbítson még egy évet; várható volt, hogy a szezon végeztével szögre akasztja a cipőt. 😕 Én is sajnálom, óriási pályafutás áll mögötte, köszönünk neki mindent, amit a csapatért tett. Többek között ezt a gólt is, felejthetetlen.

Scholes egyébként csatlakozik az edzői stábhoz. Eddig is rebesgették, hogy Ferguson három tervezett nyári igazolása közül az egyik játékos Scholesy pótlására érkezik majd. Főleg Sneijder nevét lehetett hallani, de újabban olyan hírek is vannak, melyek szerint Modricot akarjuk elhozni a Spurs-től, és az ügyletbe Berbatovot is bevonnánk.
több mint 14 éve
Allegri azt mondta, egy 183 centi magas játékos fog jönni középpályára 😂 Nagyon titokzatos. 😀
A mi targetjeink közül Bale és Hamsik is 183 magas, így őket emlegeti mindenki, és mint tudjuk, a kopasz Londonban tárgyal Fabregasról, de van Der Vaartért és Sandroét a Tottenhamet is meglátogatja.. De lehet akkor Balere is rámegyünk megint, eddig is le akartuk igazolni.
Én Hamsikot akarom és Drogbát, meg talán Essient, mivel őt is eladólistára rakta a Chelsea és érte is érdeklődünk aktívan.
Ezzel a trióval brutálisan erős csapatunk lehetne ismét, nemzetközi szinten.Stez
Szerintem Bale és Van der Vaart se hagyja el a Spurs-t, Fabregas-ra pedig még annyi esélyünk sincs, őt a Barca fogja vinni. Szerintem így, hogy Pirlót kivéve mindenkivel hosszabbítottunk, a középpályára egy támadó szellemű játékos érkezése várható (Hamsik); nem hiszem, hogy Essienre rámennénk, bár hosszútávon szükség lenne egy hozzá hasonló emberre, mert Gattuso és Ambrosini is igencsak kifelé megy a korból, valamint az se biztos, hogy Van Bommellel hosszabbítunk jövő nyáron. Tudnék neki örülni, akárcsak Drogbának, de ehhez Berlusconinak nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlnia (nem azért...), és Hamsikot sem lesz egyszerű elhozni a Napolitól. Ezzel a három játékossal én is elégedett lennék.vassadi
Szóval azért ez nem lenne annyira vészes, mint ahogy kinéz.

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Kis Milan trash 😛 :
Allegri azt mondta, egy 183 centi magas játékos fog jönni középpályára 😂 Nagyon titokzatos. 😀
A mi targetjeink közül Bale és Hamsik is 183 magas, így őket emlegeti mindenki, és mint tudjuk, a kopasz Londonban tárgyal Fabregasról, de van Der Vaartért és Sandroét a Tottenhamet is meglátogatja.. De lehet akkor Balere is rámegyünk megint, eddig is le akartuk igazolni.
Én Hamsikot akarom és Drogbát, meg talán Essient, mivel őt is eladólistára rakta a Chelsea és érte is érdeklődünk aktívan.
Ezzel a trióval brutálisan erős csapatunk lehetne ismét, nemzetközi szinten.Stez
Régen egy csomó ideig idegesített, hogy miért 183 cm magas a legtöbb focista, utána leesett, hogy ez valszeg abból van fordítva, hogy 6 láb magasnak van megadva legtöbb. Allegri is valszeg ezt mondhatta, de erősen poénnak érzem én. 😀

Essien ne menjen már el, légysziii.

több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Scholes bejelentette a visszavonulását.vassadi
Ő volt mindig is a kedvencem a MU-ból és anno Solskjaer. Nem hiszem el, egy évet még maradhatott volna 😕

Kár, hogy ezt nem ismételte meg szombaton: 😛 http://www.youtube.com/watch?v=L6Vx79dbpG8
több mint 14 éve
Szerintem Bale és Van der Vaart se hagyja el a Spurs-t, Fabregas-ra pedig még annyi esélyünk sincs, őt a Barca fogja vinni. Szerintem így, hogy Pirlót kivéve mindenkivel hosszabbítottunk, a középpályára egy támadó szellemű játékos érkezése várható (Hamsik); nem hiszem, hogy Essienre rámennénk, bár hosszútávon szükség lenne egy hozzá hasonló emberre, mert Gattuso és Ambrosini is igencsak kifelé megy a korból, valamint az se biztos, hogy Van Bommellel hosszabbítunk jövő nyáron. Tudnék neki örülni, akárcsak Drogbának, de ehhez Berlusconinak nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlnia (nem azért...), és Hamsikot sem lesz egyszerű elhozni a Napolitól. Ezzel a három játékossal én is elégedett lennék.
több mint 14 éve
A Milan érdeklődésére is mindenki segget nyal és elmondja, mennyire megtisztelő és hogy a világ egyik legjobb csapata, attól függetlenül basznak hozzánk igazolni. Agüero sem menne a Romába, ez tuti.Stez
de miért ne jöhetne hozzánk Sergio? Juve talán jobb? nem (nem is mondom, hogy rosszabb)
hidd el, hogy a Serie A-ba idén egy rakat sztár fog jönni. Hozzánk is, hozzátok is.
Barcába nem fog menni sztem, Realba szintén nem, Anglia meg nem feküdne neki. Marad Olaszország. Pénz a csizmában is van.Habi
Agüero az a játékos, aki szerintem a PL-ben is megélne simán.
Spanyolban a Real pedig csillagászati összegeket mozgósít éppen érte, szóval nem lennék biztos benne, hogy nem ott köt ki.. Mourinho elsőszámú célpontja évek óta, most a pénze is megvan rá.
A City úgyszintén, jövőre már a BL-ben is indulnak és bevásárolnak... Sztárokat jó eséllyel, és ez is csábító lehet. Illetve a csillagászati fizetés. De Fergusont is érdekli, a Chelseat is érdekli.. Olaszországot pedig egyre jobban utálja mindenki, az olasz futball esik vissza, nemzetközileg is egyre jobban nézik le a Serie A-t, Agüero pedig robbantani akar majd, sztárcsapatba akar igazolni úgy vélem. Na ez nem a Roma. De nem is a Milan lenne szerintem, pedig most olaszban a Milan lehetne egyértelműen a legcsábítóbb a sztárcsapatok közül.
Én sem hiszek ebben a hatalmas Roma bevásárlásban, max 1-2 tehetség fog jönni, illetve nagy potenciállal rendelkező játékosok, 1-2 jobb név, de sztár nem hinném azért.

Kis Milan trash 😛 :
Ezzel a trióval brutálisan erős csapatunk lehetne ismét, nemzetközi szinten.

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
A Milan érdeklődésére is mindenki segget nyal és elmondja, mennyire megtisztelő és hogy a világ egyik legjobb csapata, attól függetlenül basznak hozzánk igazolni. Agüero sem menne a Romába, ez tuti.Stez
de miért ne jöhetne hozzánk Sergio? Juve talán jobb? nem (nem is mondom, hogy rosszabb)
hidd el, hogy a Serie A-ba idén egy rakat sztár fog jönni. Hozzánk is, hozzátok is.
Barcába nem fog menni sztem, Realba szintén nem, Anglia meg nem feküdne neki. Marad Olaszország. Pénz a csizmában is van.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Egy szó mint 100, minden adott ahhoz, hogy jól sikerüljön erősíteni hosszútávra.Habi
Nem akarom kedvedet szegni, de szerintem abból, hogy a Roma összevásárolja a fél világot, nem sok minden lesz. vassadi
egyrészt ide nem a fél világ kell, 3-4 minőségi játékos és 2-3 fiatal tehetség (nem is kötelező mindet igazolni, mert az ifink pl bajnok lett nagyon meggyőző játékkal (Montella volt nekik sokáig a trénerök) és pár tehetség akad ott bőven.
Másrészről ha meg sztárokat szeretne venni a vezetőség mondjuk 5-6ot akkor miért ne jönnének el?
végre egy rendezett tulajdonosi kör van, akik nem össze-vissza hülyéket hoztak a fontos posztokra, hanem mind jó nevű, a szakmájában magasan képzett és jó kapcsolatrendszerrel rendelkező személyt.
Továbbá ott a pénz, ott a főváros és az új tulajdonosok által garantálható további erősítések. Ha ezek nem tesznek arra elegendőnek egy csapatot, hogy odamenjen egy jobb játékos, akkor nem tudom, hogy mi.
Én Veled ellentétben nagyon optimista vagyok.

jah és amikor egy Agüerro ügynöke, bizonyítottan több forrás által ezt mondja:
"Tisztában vagyunk vele, hogy a Roma élén éppen most történt tulajdonos váltás és az új vezetők roppant ambiciózusak, tehát nem kizárt, hogy előrukkolnak egy remek ajánlattal. Jelen pillanatban még nem állunk kapcsolatban Walter Sabatinivel."
azzal már kijelenthető, hogy már a sztárok körében is kézenfekvő lehet hozzánk jönni.Habi
A Milan érdeklődésére is mindenki segget nyal és elmondja, mennyire megtisztelő és hogy a világ egyik legjobb csapata, attól függetlenül basznak hozzánk igazolni. Agüero sem menne a Romába, ez tuti. Egyszerűen csak jönnek az ilyesfajta nyilatkozatok, mert az ügynök okos és tudja, ezt kell mondania. A Roma ezt elhiszi, beajánl valami erőset Agüerora, aztán nosza, már kezdődik is a licitálgatás a játékos árának feljebb srófolása.
Ennyi, semmi több.

több mint 14 éve
Scholes bejelentette a visszavonulását.
több mint 14 éve
Egy szó mint 100, minden adott ahhoz, hogy jól sikerüljön erősíteni hosszútávra.Habi
Nem akarom kedvedet szegni, de szerintem abból, hogy a Roma összevásárolja a fél világot, nem sok minden lesz. vassadi
egyrészt ide nem a fél világ kell, 3-4 minőségi játékos és 2-3 fiatal tehetség (nem is kötelező mindet igazolni, mert az ifink pl bajnok lett nagyon meggyőző játékkal (Montella volt nekik sokáig a trénerök) és pár tehetség akad ott bőven.
Másrészről ha meg sztárokat szeretne venni a vezetőség mondjuk 5-6ot akkor miért ne jönnének el?
végre egy rendezett tulajdonosi kör van, akik nem össze-vissza hülyéket hoztak a fontos posztokra, hanem mind jó nevű, a szakmájában magasan képzett és jó kapcsolatrendszerrel rendelkező személyt.
Továbbá ott a pénz, ott a főváros és az új tulajdonosok által garantálható további erősítések. Ha ezek nem tesznek arra elegendőnek egy csapatot, hogy odamenjen egy jobb játékos, akkor nem tudom, hogy mi.
Én Veled ellentétben nagyon optimista vagyok.

jah és amikor egy Agüerro ügynöke, bizonyítottan több forrás által ezt mondja:
"Tisztában vagyunk vele, hogy a Roma élén éppen most történt tulajdonos váltás és az új vezetők roppant ambiciózusak, tehát nem kizárt, hogy előrukkolnak egy remek ajánlattal. Jelen pillanatban még nem állunk kapcsolatban Walter Sabatinivel."
azzal már kijelenthető, hogy már a sztárok körében is kézenfekvő lehet hozzánk jönni.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
Grat a Barcának. 😕
Majd jövőre 😊 (nem úttest)

Just Win Baby!
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
El is utasította, de beajánlotta Luis Enriquet, aki a Barca B-t edzette Pep kinevezése óta.Pocs
Baggio meg együtt játszott Guardiolával a Bresciában, lassan elkezdhetne ő is szerepet vállalni végre valahol...JJ
Olasz utánpótlás szakmai igazgatója ha jól tomempty taxi
mármint csapatnál vezetőedzőként, az olasz u-válogatottaknak annyira nem tudok drukkolni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Állítólag Guardiola is kapott ajánlatot tőlünk.
Habi
El is utasította, de beajánlotta Luis Enriquet, aki a Barca B-t edzette Pep kinevezése óta.Pocs
Baggio meg együtt játszott Guardiolával a Bresciában, lassan elkezdhetne ő is szerepet vállalni végre valahol...JJ
Olasz utánpótlás szakmai igazgatója ha jól tom

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Habi
Baggio meg együtt játszott Guardiolával a Bresciában, lassan elkezdhetne ő is szerepet vállalni végre valahol...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Nem akarom kedvedet szegni, de szerintem abból, hogy a Roma összevásárolja a fél világot, nem sok minden lesz. Arra is kíváncsi vagyok, hogy Berlusconiék nagy terveiből mi sül ki, végül kiket igazolunk le, de örülök neki, hogy a szándék végre megvan a normális igazolásokra.

Óriási meccset hozott a Championship-playoff döntője, grat. a Swansea-nak a feljutásért.
több mint 14 éve
Habi
El is utasította, de beajánlotta Luis Enriquet, aki a Barca B-t edzette Pep kinevezése óta. Ha tényleg 4-3-3-at akar a Roma, akkor jó választás lenne, de ahhoz kellenének még megfelelő játékosok. Mondjuk van ott most pénz, kíváncsi leszek kiket sikerül megszerezni.Pocs
az elutasítást nem olvastam a cikkben, de ezt vágom, hogy beajánlott Luis-t. (mondjuk ez eléggé = az elutasítással 😀 )
a legjobb Spalletti lenne (van is rá egy összeesküvés elmélet), még örülnék Rudi Garcianak, Luis Enriquenek is talán-talán. Okés, hogy hozná a Barca stílust, csak ahhoz nincs a piacon egy Xavi, egy Iniesta meg az az argentin srác...hirtelen nem ugrik be a neve 😛 😂
Egy szó mint 100, minden adott ahhoz, hogy jól sikerüljön erősíteni hosszútávra.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Habi
El is utasította, de beajánlotta Luis Enriquet, aki a Barca B-t edzette Pep kinevezése óta. Ha tényleg 4-3-3-at akar a Roma, akkor jó választás lenne, de ahhoz kellenének még megfelelő játékosok. Mondjuk van ott most pénz, kíváncsi leszek kiket sikerül megszerezni.

több mint 14 éve
na Sabatini sem tétlenkedik. Azután, hogy Argentinában és Angliában már járt, most Podolskinál járt viziten, aki új kihívásokat keres és valószínűleg távozik Kölnből.
a jövő Rómája 4-3-3 felállásban fog játszani valószínűleg, Poldi illene a képbe. Állítólag Guardiola is kapott ajánlatot tőlünk.
és beszélik, hogy 100 millió euro költőpénz lesz nyáron, amit további játékosok (Vucinic,Julio Sergio,Greco,Ménez) eladásával lehet duzzasztani. Nagyon mondogatják, hogy fiatal játékosokat szeretne venni a klub. Állok elébe 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
ja, hétvégén Szigetszentmiklós - Pécs aka Várhidi BowlHöri
Várhidi szakértő megmutatta a tökutolsó Kaposvölgyének is.... Pedig a táblán olyan jól mutatott. Ha az meglesz, a Veszprém ellen már örömfoci otthon. Még nem is gratuláltam a Diósgyőrnek, most pótolom. Megérdemelték.apeszos
az is csak akkor lesz örömfutball, ha a Veszprémnek nem marad esélye befogni a Barcsot. Gondolom annyira nem akarnak osztályozót játszani.

Veszprém @ Pécs aka Konqueror BowlHöri
Akkor már a döntetlen is öröm 😛
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
A Gyirmótnak csoda kéne hozzá.... A sorsolása is jobb a Pécsnek, négy pont minimum kinéz belőle. Akkor meg hiába hozza a két utolsó meccset a Gyirmót, amiből a Vidi II ugye elég necces lesz nekik.apeszos
Várhidi szakértő megmutatta a tökutolsó Kaposvölgyének is.... Pedig a táblán olyan jól mutatott. Ha az meglesz, a Veszprém ellen már örömfoci otthon. Még nem is gratuláltam a Diósgyőrnek, most pótolom. Megérdemelték.apeszos
az is csak akkor lesz örömfutball, ha a Veszprémnek nem marad esélye befogni a Barcsot. Gondolom annyira nem akarnak osztályozót játszani.

Veszprém @ Pécs aka Konqueror Bowl

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Pécs is már mióta próbálkozik, jövőre pedig jön az MTK, azért nem lenne feljutás, úgyhogy most vagy soha... 😊vassadi
A Gyirmótnak csoda kéne hozzá.... A sorsolása is jobb a Pécsnek, négy pont minimum kinéz belőle. Akkor meg hiába hozza a két utolsó meccset a Gyirmót, amiből a Vidi II ugye elég necces lesz nekik.apeszos
Várhidi szakértő megmutatta a tökutolsó Kaposvölgyének is.... Pedig a táblán olyan jól mutatott. Ha az meglesz, a Veszprém ellen már örömfoci otthon. Még nem is gratuláltam a Diósgyőrnek, most pótolom. Megérdemelték.