Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
hajtsunk a peru-para döntőre!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Thiago Silva amilyen jól játszott a Milanban, annyira gyengén a Copán. De nem baj, legalább nem akarja majd senki elvinni a nyáron. 😛 Ugyanez igaz Patóra is.
több mint 14 éve
vicc ez a brazil válogatott. Néztem a meccset is, az is no comment. Kb aki 30 alatt van abban a csapatban az hulladék. Kivéve még Robinho. Zongorázni lehet a Lucio féle generáció (2002-s VB csapat) és a mostani raj gyerekek közti különbséget. Mondhat nekem bárki, bármit, ez a Ganso meg a Neymar is híg fos. Fizikálisan és mentálisan is gyenge mind2. Lehet, hogy tudnak technikásan játszani, de ezenfelül semmi. Magamutogatás megy csak. Sehol nincsenek mondjuk Ronaldinho vagy a kövér Ronaldo, Rivaldo, Zé Roberto, Carlos féle szinthez. Arról nem beszélve, már egy korosztályuk beli német védő keresztbe törné őket a pályán..akkora a fizikális különbség. Frászt profi karrier meg 45 millió eurós ár... HYPE mind2. Továbbra is Lukaku #1.
A 11-sek meg vicc. Ugyebár a mentális gyengeség... még olyan tehetséges játékosnál is mint Thiago Silva. (őt kihagytam Robinho-nál).
több mint 14 éve
mondjuk amennyi helyzetet kihagytak a chileiek a 2. félidőben, meg is érdemelték 😊utóbb még lesz egy magyar Copa győztes 😀 😀
több mint 14 éve
Ez már nem igaz, hogy Chile is kiesett. 😀 Ezzel mind a négy meccsen a favorit maradt alul a Copa negyeddöntőkben...Mondanám, hogy Uruguay-Paraguay döntő várható, de ezek után...
Nem hiszem, hogy valaki hitt volna benne, hogy Uruguay-Peru és Paraguay-Venezuela elődöntők lesznek.gsn
Félig-meddig már hivatalos, hogy Tévez visszamegy a Corinthiansba, a brazilok állítólag 50 millió font körüli összeget fizetnek érte.
több mint 14 éve
gsn
3 548
Ez már nem igaz, hogy Chile is kiesett. 😀 Ezzel mind a négy meccsen a favorit maradt alul a Copa negyeddöntőkben...Nem hiszem, hogy valaki hitt volna benne, hogy Uruguay-Peru és Paraguay-Venezuela elődöntők lesznek.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
fetomy és JC6 Olvassátok el hogy mit írtam feljebb Barreto 11eséről meg arról hogy miért az lőtte be először aki középre lőtte 😂davemayer😂 Igen láttam, hogy írtad, hogy Barreto is megcsúszott. Ez mit is változtat azon a tényen, hogy a para csávók 3-ból 2-szer betaláltak, a brazilok meg egyszer sem? 😂
Te meg olvasd el én mit írtam. A 11-es pont mindkét csapatnak ugyanolyan szar volt. innentől kezdve pedig arra fogni bármit is, nevetséges. 😂 Ja igen, akkor lehetne arra fogni, ha arról lenne szó, hogy a razilok 5-ből semmit, a parák meg 5-ből egyet mákoltak be. De itt 3-ból 2 vs 4-ből 0 a szitu. A jó focista nem annyiból áll, hogy az Old Trafford gyepén brillírozik, hanem abból is, hogy pl. alkalmazkodik a körülményekhez. Esőben pl. sokkal nehezebb játszani, mint szárazon, mégis meg lehet oldani. Ha szar a 11-es pont, azt is meg lehet oldani (mint ahogyan azt láthattuk). Ha a játékosok képességeit meghaladja az, hogy képesek legyenek legalább egy normálisat rúgni, 11 méterről egyáltalán eltalálni a kaput, akkor baromira nem érdemlik meg, hogy továbbmenjenek. Menjenek teremfocizni, ott nincs ilyen gond 😂
Mellesleg ha már itt tartunk, akkor igen, az döntött, hogy kinek milyen az idegrendszere. A paraguayiaknak volt annyira jó az idegrendszerük, hogy tudjanak gondolkodni. A razilok idegrendszere meg arra volt jó, hogy figurázzák a nekifutást, arra már nem, hogy senkitől nem zavartatva egyáltalán kaput találjanak 11 méterről 😂
több mint 14 éve
Tavaly a BL selejtezőben az Anderlecht - Partizan meccsen hasonló volt a helyzet...Én még ilyet nem láttam 😀lehet rajta nevetni, mert vicces is, de ilyet azért hogy ekkora szerepe legyen egy 1mx1m-es gyepnek még nem láttam én sem de nem is akarok többet. Sport, döntsön az egy 11esnél hogy kinek jobb az idegrendszere, ne az ki tud kitámasztani normálisan a lövésnél. (nem tudom ki mit gondolna ha a mi válogatottunk állt volna ott, szerintem itt azért ez keményen külső körülmény volt.)davemayer
Tipikus Copa America Argentínában. A brazil meccset elcsalja a 11es pont 😀 😂JC6

több mint 14 éve
fetomy és JC6 Olvassátok el hogy mit írtam feljebb Barreto 11eséről meg arról hogy miért az lőtte be először aki középre lőtte 😂davemayerakkor lője a brazil is középre vazeg... az is a technikához, és a magabiztossághoz, higgadtsághoz tartozik, h szar talajon, hogy kell lőni a labdát. ezt még én is tudom, h fos talajon nem célzom meg izomból a ficakot. ha ésszel meglövi, nem jön ki alola a talaj.
több mint 14 éve
fetomy és JC6 Olvassátok el hogy mit írtam feljebb Barreto 11eséről meg arról hogy miért az lőtte be először aki középre lőtte 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
a brazilok azért futnak neki a tizinek 43 méterről, hogy többet mutassa őket a kamera.és azért lassítanak, gyorsítanak össze-vissza, hogy megmutassák, hogy ők 11-es rúgás közben milyen kurva laza, menő csávók.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nagyobb esélyük lett volna, ha középre lövik...Én még ilyet nem láttam 😀lehet rajta nevetni, mert vicces is, de ilyet azért hogy ekkora szerepe legyen egy 1mx1m-es gyepnek még nem láttam én sem de nem is akarok többet. Sport, döntsön az egy 11esnél hogy kinek jobb az idegrendszere, ne az ki tud kitámasztani normálisan a lövésnél. (nem tudom ki mit gondolna ha a mi válogatottunk állt volna ott, szerintem itt azért ez keményen külső körülmény volt.)davemayer
a mi válogatottunk meg soha nem fog ott állni, szóval fölös belegondolni 😀 de egyébként egyetértek.
több mint 14 éve
3-ból 2 az egyik oldalon, 4-ből 0 a másikon. Lehet talajra fogni 1-2 kihagyást, de azért az eléggé durva túlzás, hogy döntő szerepe lett volna. Persze, ha Magyarország esik így ki, idegesek lennénk, de az éppen az elfogultság miatt lenne.Én még ilyet nem láttam 😀lehet rajta nevetni, mert vicces is, de ilyet azért hogy ekkora szerepe legyen egy 1mx1m-es gyepnek még nem láttam én sem de nem is akarok többet. Sport, döntsön az egy 11esnél hogy kinek jobb az idegrendszere, ne az ki tud kitámasztani normálisan a lövésnél. (nem tudom ki mit gondolna ha a mi válogatottunk állt volna ott, szerintem itt azért ez keményen külső körülmény volt.)davemayer
Ha razil fan lennék biztos zavarna, de lehet, hogy inkább az, hogy ha a pguayiak 3-ból kétszer be tudták lőni, akkor vajon mi 4-ből miért nem tudtuk egyetlen alkalommal sem...
több mint 14 éve
a braziloknak drukkoltam sajnálom őket, de ha van olyan balfasz Menezes hogy Andre Santos szintű favágókkal rúgatja a tiziket, hát magukra vessenek. Innentől kezdve Chilének drukkolok, bár tény hogy az argentinokon kívül az összes csapat szimpi 😀ja azt nem láttam, mert csak az utolsó két razil és 1 paraguayi tizire értem oda 😀mindenidők leggyengébb brazil csapatabraxa88szerintem a mai meccsen nem voltak olyan szarok, a tizipárbaj mondjuk no komment, mondjuk számomra nagy kérdés miért pont a legnagyobb favágókkal rúgatják a tiziket.
fetomy én is tudtam hogy kihagyja, a gáz az hogy mind a 4 így futott neki 😀eaglesmcnabb
Egyébként a félpályától való nekifutásnak az értelme max abban rejlik, hogy jó nagy lesz a lendülete, mire odaér. De az, hogy hátramegyek 20 métert, majd odatotyogok, hát ennek teljesen nincsen értelme 😀 De nem baj, Bratyília kiesett, Pguay meg úgyis szimpi 😀fetomy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Én még ilyet nem láttam 😀lehet rajta nevetni, mert vicces is, de ilyet azért hogy ekkora szerepe legyen egy 1mx1m-es gyepnek még nem láttam én sem de nem is akarok többet. Sport, döntsön az egy 11esnél hogy kinek jobb az idegrendszere, ne az ki tud kitámasztani normálisan a lövésnél. (nem tudom ki mit gondolna ha a mi válogatottunk állt volna ott, szerintem itt azért ez keményen külső körülmény volt.)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
ja azt nem láttam, mert csak az utolsó két razil és 1 paraguayi tizire értem oda 😀mindenidők leggyengébb brazil csapatabraxa88szerintem a mai meccsen nem voltak olyan szarok, a tizipárbaj mondjuk no komment, mondjuk számomra nagy kérdés miért pont a legnagyobb favágókkal rúgatják a tiziket.
fetomy én is tudtam hogy kihagyja, a gáz az hogy mind a 4 így futott neki 😀eaglesmcnabb
Egyébként a félpályától való nekifutásnak az értelme max abban rejlik, hogy jó nagy lesz a lendülete, mire odaér. De az, hogy hátramegyek 20 métert, majd odatotyogok, hát ennek teljesen nincsen értelme 😀 De nem baj, Bratyília kiesett, Pguay meg úgyis szimpi 😀
több mint 14 éve
Barreto lövésénél ugyanúgy megcsúszott a gyep a kitámasztásnál, azért lőtte mellé. Ezért lőtte az első paraguay-i aki belőtte izomból középre, ott ilyenkor kisebb a hibaszázalék.ROFL ilyenkor azért átvihetnék a másik kapuhoz. Elég szánalmasnak tartom.davemayerVagy esetleg a buta brazilok lőhetnék laposabban. Érdekes egy Paraguayi se lőtte fölé.Duff
És igen, játszottak már vizes, akár sáros talajon is, sőt nem egy még homokban is 100-ból 95ször belőné de ez ilyen idegállapotban 120 perc után nem számít. Egy percig sem sajnálom a brazilokat de egy ilyen 11-es pont méltatlan egy ilyen tornához. az egyik rúgó szerencsétlen ballábas volt és ott olyan lyukat csinált a kitámasztásnál hogy elsüllyedt benne bokáig...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
mindenidők leggyengébb brazil csapatabraxa88szerintem a mai meccsen nem voltak olyan szarok, a tizipárbaj mondjuk no komment, mondjuk számomra nagy kérdés miért pont a legnagyobb favágókkal rúgatják a tiziket.
fetomy én is tudtam hogy kihagyja, a gáz az hogy mind a 4 így futott neki 😀
Ennyi ha a világ legjobb tizilövője magyar 😀 ---> http://www.sport24.hu/magyar-foci/2011/07/14/magyar-focista-a-vilag-legjobb-11-es-rugoja/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én még ilyet nem láttam 😀Tipikus Copa America Argentínában. A brazil meccset elcsalja a 11es pont 😀 😂
több mint 14 éve
Arról nem is beszélve, hogyha ilyen szar a pálya nem kell 10 méterről nekifutni.azért 5-ből 3nál csúszott meg, mert a 2 paraguayi gólnál egy pillanatra megjavult a talaj 😀 De ha a raziloknak nem megy, menjenek át a másik kapuhoz 😛ROFL ilyenkor azért átvihetnék a másik kapuhoz. Elég szánalmasnak tartom.davemayerVagy esetleg a buta brazilok lőhetnék laposabban. Érdekes egy Paraguayi se lőtte fölé.Duff
Egyébként ahogy az az utolsó razil csávó neki"futott" a 11-esnek már ott biztos voltam benne, hogy kihagyja.. Hogy lehet így nekimenni egy 11-esnek?? te jó ég, hála az égnek, hogy kiestek.fetomy
több mint 14 éve
jaja ezt én se értem, h miért kell egy leszállópálya a 11es pont elé. Tevez is kihagyta, ő is lefutotta a maratont előtte. megérdemelték a ratyi brazilok :cool:azért 5-ből 3nál csúszott meg, mert a 2 paraguayi gólnál egy pillanatra megjavult a talaj 😀ROFL ilyenkor azért átvihetnék a másik kapuhoz. Elég szánalmasnak tartom.davemayerVagy esetleg a buta brazilok lőhetnék laposabban. Érdekes egy Paraguayi se lőtte fölé.Duff
Egyébként ahogy az az utolsó razil csávó neki"futott" a 11-esnek már ott biztos voltam benne, hogy kihagyja.. Hogy lehet így nekimenni egy 11-esnek?? te jó ég, hála az égnek, hogy kiestek.fetomy
több mint 14 éve
Négyből négy brazil tizi kihagyva - MEGALOL. Erre még az angolok se képesek. Hegyi Iván most biztos komoly lelki krizisbe került.OFF : Braxa remek a siged.
több mint 14 éve
egyszer kijönnének a selecao scoutok az arénánkba, egyből állampolgárságot kapnék. igaz, hogy futni max 3 métert tudok, de 4-ből 1 tizit simán begurítok.
több mint 14 éve
azért 5-ből 3nál csúszott meg, mert a 2 paraguayi gólnál egy pillanatra megjavult a talaj 😀 De ha a raziloknak nem megy, menjenek át a másik kapuhoz 😛ROFL ilyenkor azért átvihetnék a másik kapuhoz. Elég szánalmasnak tartom.davemayerVagy esetleg a buta brazilok lőhetnék laposabban. Érdekes egy Paraguayi se lőtte fölé.Duff
Egyébként ahogy az az utolsó razil csávó neki"futott" a 11-esnek már ott biztos voltam benne, hogy kihagyja.. Hogy lehet így nekimenni egy 11-esnek?? te jó ég, hála az égnek, hogy kiestek.
több mint 14 éve
mindenidők leggyengébb brazil csapata