Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
betamadtak a gyori huliganokat ? 😀Fake
Á, valami annál kisebb létszámú mobot 😀Bálesz
a gyorieknel ? akkor a konda kaposvarra utazo seregere gondolhatsz csak 😀
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 112 — Illegális gyakorló
betamadtak a gyori huliganokat ? 😀Fake
Á, valami annál kisebb létszámú mobot 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szinte soha, mi? Nálatok is mindenki huligán, átlátok én a szitán 😀

Amúgy bevallom, bőszen gugliznom kellett (ami mellesleg most jópofa animált Gagarinos) a találatért, mert csak rémlett valami csetepaté. Mellesleg ez nem is az, mert valami idegenbeli megmozdulás is dereng, de azt nem találtam 😊Bálesz
betamadtak a gyori huliganokat ? 😀
több mint 14 éve
Szinte soha, mi? Nálatok is mindenki huligán, átlátok én a szitán 😀

Amúgy bevallom, bőszen gugliznom kellett (ami mellesleg most jópofa animált Gagarinos) a találatért, mert csak rémlett valami csetepaté. Mellesleg ez nem is az, mert valami idegenbeli megmozdulás is dereng, de azt nem találtam 😊

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
De legalább azon kevés csapathoz tartozunk, akinek a drukkerei SOha nem balhéznak 😀eaglesmcnabb
Nana! Soha ne mondd, hogy soha 😀
http://szentkoronaradio.com/sport/2010_09_25_futball-helyett-verekedes-a-hungaria-korutonBálesz
na erről nem is hallottam még. és javítom magam, hogy "szinte soha" 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
De legalább azon kevés csapathoz tartozunk, akinek a drukkerei SOha nem balhéznak 😀eaglesmcnabb
Nana! Soha ne mondd, hogy soha 😀
http://szentkoronaradio.com/sport/2010_09_25_futball-helyett-verekedes-a-hungaria-koruton

több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
dzsudzsi vagy adam johnson. az álmaim állandó szereplői 😊
több mint 14 éve
jójó 😛
de akkor is..olvastam egy cikket az egyik MTK-ssal (szponzorféle) és azt vettem ki a szavaiból, hogy ők mindent megtesznek, mégsem jönnek a kék - fehér fanatikusok...JC6
miért,vannak egyáltalán? 😀Joci
van a blue brothers, akik vannak vagy öten.
vannak az MTK korosztályos csapataiban U12-U19 játszók, és szüleik, és a nyugdíjasok.
Ez így összesen kb 300 embert jelent. . Ők járnak az összes meccsre.
és vannak az olyanok mint én, akik ha van idejük akkor mennek ki meccsre, ez évente olyan 7-8 meccset jelent.
Kb ennyi...
De legalább azon kevés csapathoz tartozunk, akinek a drukkerei SOha nem balhéznak 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
jójó 😛
de akkor is..olvastam egy cikket az egyik MTK-ssal (szponzorféle) és azt vettem ki a szavaiból, hogy ők mindent megtesznek, mégsem jönnek a kék - fehér fanatikusok...JC6
miért,vannak egyáltalán? 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
ha nyáron megint elkezd hisztizni gerrard, akkor tényleg ki kell mondani neki isten áldását, bármennyire szomorú lenne
ez a csapat így kurva jó lehet, főleg ha lesz egy jó bal lábas középpályás.a.kacsa
Dzsudzsák? El tudnám viselni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jójó 😛
de akkor is..olvastam egy cikket az egyik MTK-ssal (szponzorféle) és azt vettem ki a szavaiból, hogy ők mindent megtesznek, mégsem jönnek a kék - fehér fanatikusok...
több mint 14 éve
erre csak egy laza kis példám van: szurkolói kártya bevezetése(ami ugye csak nálunk van!)... Divat
igen? Jó tudni hogy nekünk nincs 😛eaglesmcnabb
ahogy szurkoló sem 😀JC6
ezt azért írtam mert nekünk is van...
A focit meg még mindig nem szurkolószámra játsszák, ha így lenne a Borussia Mönchengladbach minden évben BL negyeddöntős lenne, holott fullutolsók a bajnokságban 😊

több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
ha nyáron megint elkezd hisztizni gerrard, akkor tényleg ki kell mondani neki isten áldását, bármennyire szomorú lenne
ez a csapat így kurva jó lehet, főleg ha lesz egy jó bal lábas középpályás.a.kacsa
Fogadni mernék, hogy már nem látjuk többet Liverpool mezben játszani. Nekem ez a sérüléskiújulása is gyanús.

Flanagan qrvajó volt. Johnson mehet is a nyáron, aztán jövőre jöhet egy Flanagan-Kelly-Skrtel-Enrique defense. 😛

Btw, Phil Thompson (korábbi Liverpool játékos, és segédedző) konkrétan mondta egy tévéműsorban, hogy a Newcastle bal oldali védője, ez az Enrique, 99.9% hogy gyün a nyáron. Mondjuk én nem tudok róla semmit, de így vakon is azt mondom, hogy jobb megoldás lesz bármelyik jelenlegi left backnél...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A semmiért nem nagyon szoktak büntetniapeszos
erre csak egy laza kis példám van: szurkolói kártya bevezetése(ami ugye csak nálunk van!)... Divat
igen? Jó tudni hogy nekünk nincs 😛eaglesmcnabb
ahogy szurkoló sem 😀
több mint 14 éve
ez a csapat így kurva jó lehet, főleg ha lesz egy jó bal lábas középpályás.
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Nem tudjuk, melyik meccset adja holnap a Tv2?Laki
manu - chelsea

több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Nem tudjuk, melyik meccset adja holnap a Tv2?

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
85 Cincinnati Bengals 363
Az a fajta meccs amikor jobb lenne ha 1x90 perc lenne a 2x45 helyett

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 14 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Olyan jól áll a Liverpool védő poszton, hogy a 18 éves John Flanagan élete első meccsét játssza kezdőként ma a manciti ellen.
Plusz mellette kezd még az éppen felépült Aurélio is.

A padon pedig a 19 éves Danny Wilson és a 17 éves Jack Robinson ül.

:cool:Mikey
És az a csúnya, hogy Flanagan nagyon szépen hozza eddig, ahogy az egész csapat is. Csak így tovább!!
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Nem tudom, hogy be szabad-e írni, mer a Liverpool itt off, de laza 3-0 a 36. percben :cool:Bálesz
akkor írjuk azt, hogy szopik az a féreg city 3-0ra 😀tüsi91
lekopogtam 😊
több mint 14 éve
nem is emlékszem mikor láttam ilyen szép meccset 😊
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nem tudom, hogy be szabad-e írni, mer a Liverpool itt off, de laza 3-0 a 36. percben :cool:Bálesz
akkor írjuk azt, hogy szopik az a féreg city 3-0ra 😀
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Jaja, én is itt bambulok a gép előtt és azt kérdezem magamtól, hogy mi a fasz van? 😀 De rohadt jó érzés 😀
több mint 14 éve
Nem tudom, hogy be szabad-e írni, mer a Liverpool itt off, de laza 3-0 a 36. percben :cool:

több mint 14 éve
A semmiért nem nagyon szoktak büntetniapeszos
igen? Jó tudni hogy nekünk nincs 😛