Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
A bíró nagyon unatkozhatott, h ezért kinyomta Ibrát... Remélem év végén elmennek ezek az Oldtimer-ek a Milanból. Végén mehetne a kontra, Pato fut a labdával de FLaminin kívül senki se tolja fel a seggét, mert belehal a 50m sprintbe... Leszarom, h Seedorfnak meg ezeknek van 1-2 jó meccse, de év végén mehet isten hírével.
több mint 14 éve
Viszont a Fiornál kezd elszakadni a cérna, csak ne legyen sérülés...Szerk. Ibra te gyökér...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Seedorfnak elfejtettek szólni h nem 25 hanem 35 éves... Ami nem baj 😀empty taxiSeedorf az utóbbi 1-2 meccsen jól nyomja...
Mondjuk évek óta ez van, vannak remek meccsei, de szezon nagy részében egyébként egy kalap fos. 😊
Idén azért a legjobbkor szedte elő a jó formáját. Pato is betalált, úgy néz ki hozzuk a fontos 3 pontot.
És Prince még mindig király. 😛
több mint 14 éve
Seedorfnak elfejtettek szólni h nem 25 hanem 35 éves... Ami nem baj 😀

Madden hates me.
több mint 14 éve
Kemenes mekkora arc 😂HurkaJaja, múltkor is jó volt! És hát ha metal rajongó akkor rossza arc már nem lehet!
több mint 14 éve
Kemenes mekkora arc 😂
több mint 14 éve
A kezdeményezés jó.Persze picit mindig védi a sporikat alaphelyzetben ennyi belefér, de azért elsimeri mikor egyértelemű gáz van. Amúfy szerintem egyre jobb az öf. Persze a semmit kell megpörgetni, de becsületes próbálkozás. 😀zavi27Nézi valaki a 3.féidőt?jó és ezen miért csodálkozol?szokj hozzá szerintem 😐Joci
Nem akarom újraindítani azt a témát, hogy mennyire nyomják a bírók a Vidit...de...Puhl azért elég gáz, hogy mind a tizinél, mint Alves lökésénél végül kihozza, hogy jól döntött a bíró... :/Sinisa
Csak a "szakértők" nem tolerálhatóak.
Azok, akik ilyen mélyre züllesztették a magyar focit, ne szakértsenek már...
Főleg B. György az ismert ügyei miatt.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Tudom. De akkor is gáz.Nézi valaki a 3.féidőt?jó és ezen miért csodálkozol?szokj hozzá szerintem 😐
Nem akarom újraindítani azt a témát, hogy mennyire nyomják a bírók a Vidit...de...Puhl azért elég gáz, hogy mind a tizinél, mint Alves lökésénél végül kihozza, hogy jól döntött a bíró... :/Sinisa
mármint ahhoz hogy a vidikének mindig igaza vanJoci
Mondjuk Puhl már egy jó ideje csak a felépített nimbuszát rombolja.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Persze picit mindig védi a sporikat alaphelyzetben ennyi belefér, de azért elsimeri mikor egyértelemű gáz van. Amúfy szerintem egyre jobb az öf. Persze a semmit kell megpörgetni, de becsületes próbálkozás. 😀Nézi valaki a 3.féidőt?jó és ezen miért csodálkozol?szokj hozzá szerintem 😐Joci
több mint 14 éve
Mondjuk Rubus amit művelt mellete az teljes csőd volt.egyébként nem játszott ma rosszul, a gólt szépen belőtte, a 11-est nagyszerűen harcolta ki, valamint a kapufát se csinálta szarul, nem volt szerencséjeHurkaeldönthette volna Coulibaly 2-1-nél..HurkaVele szemben ez túlzott elvárásempty taxi
több mint 14 éve
Nézi valaki a 3.féidőt?jó és ezen miért csodálkozol?szokj hozzá szerintem 😐
mármint ahhoz hogy a vidikének mindig igaza van
több mint 14 éve
ez nem teljesen igaz, az előző 3. félidőben is szidta a ZTE-Honvédon levő bírótNézi valaki a 3.féidőt?Puhl amióta tagja a játékvezetői bizottságnak, magyar bajnokikon mindig a bírók mellett áll, csak a külföldi játékvezetőket bírálja.vassadi
több mint 14 éve
Nézi valaki a 3.féidőt?Puhl amióta tagja a játékvezetői bizottságnak, magyar bajnokikon mindig a bírók mellett áll, csak a külföldi játékvezetőket bírálja.
több mint 14 éve
Nézi valaki a 3.féidőt?Nem akarom újraindítani azt a témát, hogy mennyire nyomják a bírók a Vidit...de...Puhl azért elég gáz, hogy mind a tizinél, mint Alves lökésénél végül kihozza, hogy jól döntött a bíró... :/
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 14 éve
egyébként nem játszott ma rosszul, a gólt szépen belőtte, a 11-est nagyszerűen harcolta ki, valamint a kapufát se csinálta szarul, nem volt szerencséjeeldönthette volna Coulibaly 2-1-nél..HurkaVele szemben ez túlzott elvárásempty taxi
több mint 14 éve
kéne valami új szabály hogy 5 les egy sárga vagy valaki elmondhatná a debreceni légiósoknak a les szabályt mert inzaghit megszégyenítő mennyiségű les volt
több mint 14 éve
eldönthette volna Coulibaly 2-1-nél..HurkaVele szemben ez túlzott elvárás

Madden hates me.
több mint 14 éve
tetszett ez az Újpest-Debrecen meccs, de valami nagyon szar ez a Loki... de még ígyis eldönthette volna Coulibaly 2-1-nél..
több mint 14 éve
Szivics mesterrel egyértelmű h nem esünk ki.egy bajnokságot nézünk? a Siófok most nagyon jó formában van, az MTK nem tud kilépni a saját árnyékából, valamint most a Kecskemét is szenved. Sztem az MTK lesz a másik kiesőHurkaa lényeg idén a kiesés elleni harc, a bajnokság már eldőltÉn már a Siófokra is majdnem biztos kiesőként tekintek.vassadi
Siófok 23, MTK 24, Haladás 26, Újpest 26 (mondjuk ők még ma játszanak a Debrecennel), Honvéd, KTE 27 pont, a Vasas a 29-el most talán nem tartozik annyira a veszélyesek közé, a Szolnokot meg már biztos kiesőnek veszem
Vélemények?Hurka

Madden hates me.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
keletről egyértelmű, hogy DVTK/Nyíregyháza leszHurkajövőhéten el is dől. tavasszal a 7 pontos hátrányból jöttünk fel az első helyre, ha ütjük őket akkor nem igazán tudjuk már elbukni. remélem adnak több jegyet, mert a mostani 1400 kevés lesz
:cool:
több mint 14 éve
Palermo enyhe fail...HanniGondolom fáztak és kellett a bunda.
több mint 14 éve
keletről egyértelmű, hogy DVTK/Nyíregyháza lesz, míg a Gyirmót most lendületben van, Pécs egyre szarabbHurkaEgy söröm van rá, ha a Gyirmót megnyeri, akkor megint lesznek "gondok" a papírokkal és nem jönnek fel.
több mint 14 éve
Palermo enyhe fail...
több mint 14 éve
de jó a rangadó is, meg az örökrangadó is, de az nem derby... a derbyt ki kell érdemelni: :cool:ezt a nagyképű "Derby"-t sosem értettem. 😀 Rangadó már nem is jó? :cool:peteyEssen ki az UTE. Bajnokok úgyse lesznek soha, Európába sem jutnak ki, pénz sincs, akkor mi keresnivalójuk? 😀eaglesmcnabbderby?Divat
|
több mint 14 éve
ezt a nagyképű "Derby"-t sosem értettem. 😀 Rangadó már nem is jó? :cool:Essen ki az UTE. Bajnokok úgyse lesznek soha, Európába sem jutnak ki, pénz sincs, akkor mi keresnivalójuk? 😀eaglesmcnabbderby?Divat