Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Nem hagytunk még ki elég helyzetet, szükség van Priskinre 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
az egészséges Szalai-Rudolf csatárduóval azért már lehetne valamit kezdeni Európában, hol vannak azok az idők, mikor Huszti játszott előretolt éket...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
ott kellett lenniPippos gól volt
több mint 14 éve
szép kidolgozott akció 😀 lényeg a góóóóóól!
több mint 14 éve
Érdekes mert pont az onlinetvkeresre.eu-s stream van beágyazva, de lényeg, hogy működik. 😀Ez megy! Kösz! 😊valaki2Valaki tud ehhez a világhírű meccshez egy sport1-es streamet, mert egy arab galattyolást vagyok kénytelen hallgatni.valaki2http://onlinetv.gportal.hu/gindex.php?pg=33464239&melyik=1Jack Zoltán
több mint 14 éve
Ez megy! Kösz! 😊Valaki tud ehhez a világhírű meccshez egy sport1-es streamet, mert egy arab galattyolást vagyok kénytelen hallgatni.valaki2http://onlinetv.gportal.hu/gindex.php?pg=33464239&melyik=1Jack Zoltán

több mint 14 éve
Regeltem, bejelentkeztem, rákkattintottam, de semmi stream.Valaki tud ehhez a világhírű meccshez egy sport1-es streamet, mert egy arab galattyolást vagyok kénytelen hallgatni.valaki2http://onlinetvkeresre.eu
Regelsz és itt általában van az érdekesebb magyar közvetítésekre. Most konkrétan ehhez a meccshez is van persze.Schleck

több mint 14 éve
Valaki tud ehhez a világhírű meccshez egy sport1-es streamet, mert egy arab galattyolást vagyok kénytelen hallgatni.valaki2http://onlinetv.gportal.hu/gindex.php?pg=33464239&melyik=1
több mint 14 éve
Valaki tud ehhez a világhírű meccshez egy sport1-es streamet, mert egy arab galattyolást vagyok kénytelen hallgatni.valaki2http://onlinetvkeresre.eu
Regelsz és itt általában van az érdekesebb magyar közvetítésekre. Most konkrétan ehhez a meccshez is van persze.
több mint 14 éve
hajrá hajrá Kádár Tomi, pár éve még vele/ellene nyomtam a veszprémi grundon, mostanság meg válogatott meccseken látom a tévében. ezen mindig besokkolok 😀konquerorén buzsakyval játszottam egy csapatban igaz nem a grundon hanem a grund fc-ben. nagyon örülök h visszakerült, jó jatekos és sokat dolgozott érte ellentétben egy ket buzival.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Valaki tud ehhez a világhírű meccshez egy sport1-es streamet, mert egy arab galattyolást vagyok kénytelen hallgatni.

több mint 14 éve
hajrá hajrá Kádár Tomi, pár éve még vele/ellene nyomtam a veszprémi grundon, mostanság meg válogatott meccseken látom a tévében. ezen mindig besokkolok 😀
több mint 14 éve
nagyon tetszik a kezdő, talán még egy jobbszélső kellene, mert a két szervező kp-t soknak érzem, Hajnal sose tudott ilyen felállásban normálisan játszani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Egervárinak kellemes élmény lehet Győr. Mintha 4-5 éve vele lett volna, hogy kivágása után valami emberke fiókjában elrejtett egy lapot, amire egy faszt rajzolt, alá pedig odaírta, hogy ennyit ér a szakmai munka Győrben 😀
több mint 14 éve
az csak nekem tűnik fel, hogy az egervári összeveszett sousaval című story = nincs videotonos játékos a keretben? 😀Nincs játékban, elég könnyen indokolható húzás. ellenben mondjuk a helyére kerülő Buzsákyval
kivi lennék h a nagy válogatási elvek mentén haladva, csóró sándor gyurka mekkora formahanyatláson ment keresztül a télen h kimaradt ( persze egyáltalán nem hiányzik mert agyfa*zt kapok tőle, csak az elvek ugye... 😀 )peach
több mint 14 éve
az csak nekem tűnik fel, hogy az egervári összeveszett sousaval című story = nincs videotonos játékos a keretben? 😀 kivi lennék h a nagy válogatási elvek mentén haladva, csóró sándor gyurka mekkora formahanyatláson ment keresztül a télen h kimaradt ( persze egyáltalán nem hiányzik mert agyfa*zt kapok tőle, csak az elvek ugye... 😀 )
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Wenger belehúzott, jövőre bajnokságot nyerne 😂Már régóta él sajnos ez a Podolski-Arsenal szál. Nagyon nem örülnék neki, ha elmenne Londonba, mivel egy igazi tahónak tartom. Nem tudom miért pont ő kéne az Arsenalnak, sztem ha elmenne oda olyan lenne mint Chamack és 2 éven belül menne vissza a Kölnbe. Bár a goal.com és a Bild információ nem sokat érnek, remélem kacsa az egész
Az Arsenal állítólag megállapodott Lukas Podolskival
elit erősítésStez
több mint 14 éve
Wenger belehúzott, jövőre bajnokságot nyerne 😂Ideje volt, hogy Poldi végre erős csapatba kerüljön. Egyszer befürdött, most nem fog.
elit erősítésStez
több mint 14 éve
Wenger belehúzott, jövőre bajnokságot nyerne 😂ja, csak ne RvP pótlására érkezzen..
elit erősítésStez
több mint 14 éve
Wenger belehúzott, jövőre bajnokságot nyerne 😂 Az Arsenal állítólag megállapodott Lukas Podolskival
elit erősítés
több mint 14 éve
Valaki köpött.JC6En azt hallottam pletykakent, hogy Aczel ur kopott most be par nevet, ezert engedtek ki hirtelen, es ez a mostani ujabb hullam, ez a REACos ezert jott most elo utana.
több mint 14 éve
na sztem Ő tutiFlóri sztem kizárt, remélem nálunk nem lesz senki, mert akkor qrva nagyot csalódnék...DivatS. Vili?Amadeus91
|
több mint 14 éve
gyanúsan a most szabaduló Stohl Buci a spicliő neki mi köze a futball maffiához?
be kell baszni az OZ-ba, ott megtanulná, mi a magyarok IsteneStez
több mint 14 éve
gyanúsan a most szabaduló Stohl Buci a spiclibe kell baszni az OZ-ba, ott megtanulná, mi a magyarok Istene