Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 320 — NFL bracket champion '26
Nem hagytunk még ki elég helyzetet, szükség van Priskinre 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
valaki2 453 — Saints fan
Mekkora bravúr Bogdántól. 😊

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 132 — no es importante
az egészséges Szalai-Rudolf csatárduóval azért már lehetne valamit kezdeni Európában, hol vannak azok az idők, mikor Huszti játszott előretolt éket...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 49 094 — Whoops, looks like something went wrong.
ott kellett lenni
Pippos gól volt

több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 947 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
szép kidolgozott akció 😀 lényeg a góóóóóól!

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Valaki tud ehhez a világhírű meccshez egy sport1-es streamet, mert egy arab galattyolást vagyok kénytelen hallgatni.valaki2
http://onlinetv.gportal.hu/gindex.php?pg=33464239&melyik=1Jack Zoltán
Ez megy! Kösz! 😊valaki2
Érdekes mert pont az onlinetvkeresre.eu-s stream van beágyazva, de lényeg, hogy működik. 😀

több mint 14 éve
valaki2 453 — Saints fan
Valaki tud ehhez a világhírű meccshez egy sport1-es streamet, mert egy arab galattyolást vagyok kénytelen hallgatni.valaki2
http://onlinetv.gportal.hu/gindex.php?pg=33464239&melyik=1Jack Zoltán
Ez megy! Kösz! 😊

több mint 14 éve
valaki2 453 — Saints fan
http://onlinetvkeresre.eu
Regelsz és itt általában van az érdekesebb magyar közvetítésekre. Most konkrétan ehhez a meccshez is van persze.Schleck
Regeltem, bejelentkeztem, rákkattintottam, de semmi stream.

több mint 14 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 059
http://onlinetv.gportal.hu/gindex.php?pg=33464239&melyik=1
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://onlinetvkeresre.eu
Regelsz és itt általában van az érdekesebb magyar közvetítésekre. Most konkrétan ehhez a meccshez is van persze.

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
hajrá hajrá Kádár Tomi, pár éve még vele/ellene nyomtam a veszprémi grundon, mostanság meg válogatott meccseken látom a tévében. ezen mindig besokkolok 😀konqueror
én buzsakyval játszottam egy csapatban igaz nem a grundon hanem a grund fc-ben. nagyon örülök h visszakerült, jó jatekos és sokat dolgozott érte ellentétben egy ket buzival.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
valaki2 453 — Saints fan
Valaki tud ehhez a világhírű meccshez egy sport1-es streamet, mert egy arab galattyolást vagyok kénytelen hallgatni.

több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
hajrá hajrá Kádár Tomi, pár éve még vele/ellene nyomtam a veszprémi grundon, mostanság meg válogatott meccseken látom a tévében. ezen mindig besokkolok 😀
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 132 — no es importante
nagyon tetszik a kezdő, talán még egy jobbszélső kellene, mert a két szervező kp-t soknak érzem, Hajnal sose tudott ilyen felállásban normálisan játszani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Egervárinak kellemes élmény lehet Győr. Mintha 4-5 éve vele lett volna, hogy kivágása után valami emberke fiókjában elrejtett egy lapot, amire egy faszt rajzolt, alá pedig odaírta, hogy ennyit ér a szakmai munka Győrben 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
az csak nekem tűnik fel, hogy az egervári összeveszett sousaval című story = nincs videotonos játékos a keretben? 😀

kivi lennék h a nagy válogatási elvek mentén haladva, csóró sándor gyurka mekkora formahanyatláson ment keresztül a télen h kimaradt ( persze egyáltalán nem hiányzik mert agyfa*zt kapok tőle, csak az elvek ugye... 😀 )peach
Nincs játékban, elég könnyen indokolható húzás. ellenben mondjuk a helyére kerülő Buzsákyval

több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 974 — a new hope (again)
az csak nekem tűnik fel, hogy az egervári összeveszett sousaval című story = nincs videotonos játékos a keretben? 😀

kivi lennék h a nagy válogatási elvek mentén haladva, csóró sándor gyurka mekkora formahanyatláson ment keresztül a télen h kimaradt ( persze egyáltalán nem hiányzik mert agyfa*zt kapok tőle, csak az elvek ugye... 😀 )

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
kisvanek4 313 — Jaguars fan
Wenger belehúzott, jövőre bajnokságot nyerne 😂
Az Arsenal állítólag megállapodott Lukas Podolskival
elit erősítésStez
Már régóta él sajnos ez a Podolski-Arsenal szál. Nagyon nem örülnék neki, ha elmenne Londonba, mivel egy igazi tahónak tartom. Nem tudom miért pont ő kéne az Arsenalnak, sztem ha elmenne oda olyan lenne mint Chamack és 2 éven belül menne vissza a Kölnbe. Bár a goal.com és a Bild információ nem sokat érnek, remélem kacsa az egész
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
elit erősítésStez
Ideje volt, hogy Poldi végre erős csapatba kerüljön. Egyszer befürdött, most nem fog.
több mint 14 éve
eloel 3 230 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
elit erősítésStez
ja, csak ne RvP pótlására érkezzen..

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 14 éve
elit erősítés

több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 729 — Amerikai sportok rajongója
Valaki köpött.JC6
En azt hallottam pletykakent, hogy Aczel ur kopott most be par nevet, ezert engedtek ki hirtelen, es ez a mostani ujabb hullam, ez a REACos ezert jott most elo utana.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Flóri sztem kizárt, remélem nálunk nem lesz senki, mert akkor qrva nagyot csalódnék...Divat
S. Vili?Amadeus91
na sztem Ő tuti

|
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 838
gyanúsan a most szabaduló Stohl Buci a spicli
be kell baszni az OZ-ba, ott megtanulná, mi a magyarok IsteneStez
ő neki mi köze a futball maffiához?
több mint 14 éve
gyanúsan a most szabaduló Stohl Buci a spicli
be kell baszni az OZ-ba, ott megtanulná, mi a magyarok Istene