Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 112 — Illegális gyakorló
Bár a Fradi "többszörösen visszaeső" címkéje ezen nem nagyon segít.apeszos
Arról megintcsak megkérdezném a kedves mlsz-t, hogy a tavalyi szezon nyitányán, amikor elvileg mindenki tiszta lappal indult, mi hogy kaphattunk visszaesőként büntetést. De mindegy is már... 😊

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
De 86-ban még követtem a focit, így csak megkérdezem, hogy a világranglista második helyére nem ő vezette a válogatottat? Sobri Jóska
nem.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress
pályafutásának eredménye hogy ... a világranglista második válogatottal kapni egy hatost. gabtsi
Mezeynek az egész kommunikációa irritáló, és idegesítő.
De 86-ban még követtem a focit, így csak megkérdezem, hogy a világranglista második helyére nem ő vezette a válogatottat? Én így emlékszem. Vagy szerinted mindez Tajti vagy Egervári érdeme csakis?

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ugyanez igaz a szurkoloi "mindig jogtalan" bunteteseikre szerintem.zavi27
Ebbe nem akarok százezredszer is belemenni, mert ahogy látom parttalan vita, de hidd el, hogy (főleg kistuloki idejében) hétről hétre kaptuk a több százezres büntetéseket a semmiért. Ha van rá okuk, aláírom, büntessenek. Mint pl a vidi elleni sörrel locsolás és társaik. De akkoriban mindenféle indoklás nélkül szórták a nagyobbnál nagyobb büntetéseket és ez csapta ki sokunknál a biztosítékot. Valószínűleg kleinplatznál már az is 200ezer volt, hogy megénekeltük a nevét.Bálesz
A semmiért nem nagyon szoktak büntetni, és látva néha mit művel az UEFA, talán annyira nem is büntetnek súlyosan itthon. Amikor a Fradi nemzetközi kupákban játszott, majdnem mindíg büntette az UEFA, gondolom jogtalanul. A szabályszegésért büntetés jár, ezt kár vitatni. Amit vitatni lehet, -és szerintem kell is- a büntetések mértéke, és esetleg az egyenlő mérce számonkérése. Bár a Fradi "többszörösen visszaeső" címkéje ezen nem nagyon segít.
több mint 14 éve
pedig a kedvenc nótám volt 😕

több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 112 — Illegális gyakorló
Ugyanez igaz a szurkoloi "mindig jogtalan" bunteteseikre szerintem.zavi27
Ebbe nem akarok százezredszer is belemenni, mert ahogy látom parttalan vita, de hidd el, hogy (főleg kistuloki idejében) hétről hétre kaptuk a több százezres büntetéseket a semmiért. Ha van rá okuk, aláírom, büntessenek. Mint pl a vidi elleni sörrel locsolás és társaik. De akkoriban mindenféle indoklás nélkül szórták a nagyobbnál nagyobb büntetéseket és ez csapta ki sokunknál a biztosítékot. Valószínűleg kleinplatznál már az is 200ezer volt, hogy megénekeltük a nevét.

több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 453 — Amerikai sportok rajongója
"a Fradi drukkerek szemében ha a bíró nem segíti nyilvánvalóan az ő csapatukat, már úgy jön le, hogy lejt a pálya. "

Na ezzel szivembol szoltal, es jol megfogalmaztad!! Ugyanez igaz a szurkoloi "mindig jogtalan" bunteteseikre szerintem.
több mint 14 éve
A világért sem akarom védeni, de jó kis válogatottat rakott össze azért. Mégis mindenki csak a ruszki hatosra emlékszik. A többivel egyetértek.apeszos
a válogatott jó volt ez nem kérdés, az hogy ehhez mennyi köze volt mezey dr szakmai felkészítésének arról nem vagyok meggyőzve. akkor még nem az volt a szint, hogy kijutunk egy vb-re.

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
engem az egész videotonban egy "dolog" idegel, mégpedig a faszomnak szopója mezey dottore. azt az arrogáns pökhendi gyökeret, hogy miért nem takarították el a magyar futballból az a nagy kérdés számomra, edzőképzés feje, meg a kisfaszom. amióta ő képben van olyan meredeken zuhan a magyar futball, hogy fékezni is nehéz nemhogy megállítani.

pályafutásának eredménye hogy egyszeres bajnok egy olyan honvéddal, amivel jó eséllyel anyám is nyert volna, meg persze a világranglista második válogatottal kapni egy hatost. majd most odaültetik a kirakatba és még 40 évig nem lehet eltávolítani ezt a piócát.gabtsi
A világért sem akarom védeni, de jó kis válogatottat rakott össze azért. Mégis mindenki csak a ruszki hatosra emlékszik. A többivel egyetértek.
több mint 14 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
Jövőre másik kedvenc csapata lesz Vitykának, aztán azt lehet szidni 😊

Dottore elvileg jövőre abbahagyja..remélem ispetey
Volt már ugye a Vasas, Újpest, Vidi. Ki következik? Vagy (most, hogy vezet) a Vidi II visszaalakul Felcsúttá? :o 😀
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 643 — Csodabogár
Jövőre másik kedvenc csapata lesz Vitykának, aztán azt lehet szidni 😊

Dottore elvileg jövőre abbahagyja..remélem is

több mint 14 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
Engem Mezeyn kívül nagyon zavar a mol szerepvállalásának mikéntje is (legfőképpen az indoklás).
Azt viszont mindenkinek be kell látni, hogy a jelenlegi harmatgyenge mezőnyből kiemelkedik a Videoton.
több mint 14 éve
engem az egész videotonban egy "dolog" idegel, mégpedig a faszomnak szopója mezey dottore. azt az arrogáns pökhendi gyökeret, hogy miért nem takarították el a magyar futballból az a nagy kérdés számomra, edzőképzés feje, meg a kisfaszom. amióta ő képben van olyan meredeken zuhan a magyar futball, hogy fékezni is nehéz nemhogy megállítani.

pályafutásának eredménye hogy egyszeres bajnok egy olyan honvéddal, amivel jó eséllyel anyám is nyert volna, meg persze a világranglista második válogatottal kapni egy hatost. majd most odaültetik a kirakatba és még 40 évig nem lehet eltávolítani ezt a piócát.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Nem szeretem a Videotont, de elismerem hogy ők a legjobbak. Ezt sokak nem akarják belátni. Úgy érzem, hogy minden csapat kap őt segítő, és őt hátráltató bírói ítéletet, de a bírók is emberek.
Egy tény viszont megállapítható: a Fradi drukkerek szemében ha a bíró nem segíti nyilvánvalóan az ő csapatukat, már úgy jön le, hogy lejt a pálya. Lassan 20 ponttal megy a Vidi a bajnokságban. Könyörgöm ne fogjuk már a bírókra. Szerintem le is zárhatjuk a témát, ha 1-2 ponttal menne a Vidi jogosan felháborodhatnának egyesek, de nem ez dönti el a bajnokságot.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
A nagy csalózás meg hátszél közepette amúgy még emlékszik valaki arra, hogy az előző szezonban hogyan maradtunk le a bajnoki döntőről? Ha nem, akkor elmondom, hogy fél perccel a hosszabbítás vége előtt, Polonkai lövése közben fújta le a meccset a bíró, miközben a lövésből megszületett az egyenlítő, bajnoki döntőt érő gól...
És akkor még a korábbi évek, Csertői idején...
Látom nem túl jó a memóriája itt néhányaknak 😛 Kb. ez az első alkalom, hogy mi vagyunk akiket nyomnak, ráadásul nem is érdemtelenül, csak kár, hogy savanyú a szőlő 😛 65432 év után most nem a fradikát nyomják aztán mindjárt sír a sok ződ szája 😛

Ja kimaradt: Csak ugye korábban az volt, hogy "neem, minket nem nyomnak, a bírói tévedés benne van". Most bezzeg minden meccsen nyomnak össze vissza 😛fetomy
Hagyjad Tomi, ha ikszelünk vagy kikapunk akkor az a baj, ha nyerünk az a baj 😀

😛

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mekkora arc a Rapid edzője 😀

http://www.pepsifoci.hu/node/88054
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 828 — Whoops, looks like something went wrong.
A legfontosabb, hogy elhozzuk Boatenget a nyáron.
A vén faszok elvileg menni fognak, mint Pirlo, meg Seedorf, Nesta azt mondta, hogy még egy évet játszani akar, ami nekünk remek hír.
No meg azt csiripelik, hogy van Bommel viszont végül egy évvel még hosszabbíthat. Mondjuk manapság ő sem tolja szarul, ha nem megy át éppen hentesbe.
Leginkább arra leszek kíváncsi, hogy mihez kezdünk végül Ibrával, továbbadjuk-e a nyáron valakiért, vagy marad-e.. Illetve, hogy Patot eladjuk-e, Berlusconi eladólistára akarja rakni, miután a lányát dugja. 😀 No meg itt ez a Ganso-ügy is, szélső hátvéd is kell...
Nyáron eléggé be kell ruháznunk ismét, ami azt illeti.Stez
Ibra amugy nem kolcsonben van es nyaron nektek 25 millio euroert viheto?Habi
De.
De úgy is elhozzuk. Aztán azt rebesgetik, hogy a nyáron tovább is adjuk valami nagyszabású transzferben.
Duff: Már több meccs is volt, amikor Allegri remekül cserélt és nyúlt bele a meccsbe.
Nemzetközileg meg egyszerűen kevesek vagyunk még, de egy jó nyári igazolási szezonnal ott is versenyképesek leszünk.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
A nagy csalózás meg hátszél közepette amúgy még emlékszik valaki arra, hogy az előző szezonban hogyan maradtunk le a bajnoki döntőről? Ha nem, akkor elmondom, hogy fél perccel a hosszabbítás vége előtt, Polonkai lövése közben fújta le a meccset a bíró, miközben a lövésből megszületett az egyenlítő, bajnoki döntőt érő gól...
És akkor még a korábbi évek, Csertői idején...
Látom nem túl jó a memóriája itt néhányaknak 😛 Kb. ez az első alkalom, hogy mi vagyunk akiket nyomnak, ráadásul nem is érdemtelenül, csak kár, hogy savanyú a szőlő 😛 65432 év után most nem a fradikát nyomják aztán mindjárt sír a sok ződ szája 😛

Ja kimaradt: Csak ugye korábban az volt, hogy "neem, minket nem nyomnak, a bírói tévedés benne van". Most bezzeg minden meccsen nyomnak össze vissza 😛
több mint 14 éve
Nézi valaki a 3.féidőt?
Nem akarom újraindítani azt a témát, hogy mennyire nyomják a bírók a Vidit...de...Puhl azért elég gáz, hogy mind a tizinél, mint Alves lökésénél végül kihozza, hogy jól döntött a bíró... :/Sinisa
jó és ezen miért csodálkozol?szokj hozzá szerintem 😐
mármint ahhoz hogy a vidikének mindig igaza vanJoci
más is hozzászokott a Fradi több éves hátszeléhez, ez az 1 év talán nem tesz tönkre. 😂

a Zete pedig a Paks ellen szerzett egy sárgalapos szabálytalanság után győztes gólt. Őket is nyomják a jv-k? Vagy minket múlt héten Szolnokon, Siófokon? hm?

ALves lökésénél azt mondta lefújta volna.

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
A vén faszok elvileg menni fognak, mint Pirlo, meg Seedorf, Nesta azt mondta, hogy még egy évet játszani akar, ami nekünk remek hír.
No meg azt csiripelik, hogy van Bommel viszont végül egy évvel még hosszabbíthat. Mondjuk manapság ő sem tolja szarul, ha nem megy át éppen hentesbe.
Leginkább arra leszek kíváncsi, hogy mihez kezdünk végül Ibrával, továbbadjuk-e a nyáron valakiért, vagy marad-e.. Illetve, hogy Patot eladjuk-e, Berlusconi eladólistára akarja rakni, miután a lányát dugja. 😀 No meg itt ez a Ganso-ügy is, szélső hátvéd is kell...
Nyáron eléggé be kell ruháznunk ismét, ami azt illeti.Stez
Ibra amugy nem kolcsonben van es nyaron nektek 25 millio euroert viheto?

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
No meg azt csiripelik, hogy van Bommel viszont végül egy évvel még hosszabbíthat. Mondjuk manapság ő sem tolja szarul, ha nem megy át éppen hentesbe.Stez
Bommel is mehet jo messze. Menjen a REACba. Itt van Emanuelson aki az Ajaxban kurvajól tolta, ha megkapná a lehetőséget biztos belejönne, de hát persze a Milannal ez nem szokás, itt elbasszuk a tehetségeket... (Huntelaar, GOurcuff...)
Simán játszhatnanak felváltva ezek: Flamini, Emanuelson, Boateng, Robinho. De nem, nekünk a Homo Erectus őskövületeket kell játszatni... Allegri is akkora gyökér, amekkorát nem is láttam. 1 cserével végigtolni a meccset, amikor a fél csapat inhalátorért imádkozik...Duff
Allegri szerintem remek edző és remek munkát végez eddig a csapatnál. A stílusa és a munkája már most kezd megmutatkozni és ami nagyon fontos, hogy Berlusconiék hagyják dolgozni. A fiatalokhoz meg végképp nagyon ért, ha Berluék azokat igazolják, akiket ő meglát/szeretne, ütős csapatot fog összedobni rövid idő alatt.
Robinho nálam egyelőre fos kategória. Minden meccsen 2-3 ziccert hagy ki, megengedhetetlen. Erre Gilardino és Borriello is képes akármikor, amire ő.
Stez
De egyszerűen képtelen belenyúlni a meccsbe. Ok, h meglátszik a csapaton a munkája, de azt azért tudni kéne, hogy mikor kell cserélni, mikor kell taktikát változtatni stbstb. Többször volt, h vesztésre állt a csapat, nem változtatott semmit (még nem is cserélt!), azt ki is kaptunk. De azt pl. sose értem, h miért nem használja ki a cserelehetőségeit, amikor látszik, h mindenki majd meghal a 60. perc körül...
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 828 — Whoops, looks like something went wrong.
No meg azt csiripelik, hogy van Bommel viszont végül egy évvel még hosszabbíthat. Mondjuk manapság ő sem tolja szarul, ha nem megy át éppen hentesbe.Stez
Bommel is mehet jo messze. Menjen a REACba. Itt van Emanuelson aki az Ajaxban kurvajól tolta, ha megkapná a lehetőséget biztos belejönne, de hát persze a Milannal ez nem szokás, itt elbasszuk a tehetségeket... (Huntelaar, GOurcuff...)
Simán játszhatnanak felváltva ezek: Flamini, Emanuelson, Boateng, Robinho. De nem, nekünk a Homo Erectus őskövületeket kell játszatni... Allegri is akkora gyökér, amekkorát nem is láttam. 1 cserével végigtolni a meccset, amikor a fél csapat inhalátorért imádkozik...Duff
Nem értek veled egyet.
Allegri szerintem remek edző és remek munkát végez eddig a csapatnál. A stílusa és a munkája már most kezd megmutatkozni és ami nagyon fontos, hogy Berlusconiék hagyják dolgozni. A fiatalokhoz meg végképp nagyon ért, ha Berluék azokat igazolják, akiket ő meglát/szeretne, ütős csapatot fog összedobni rövid idő alatt.
Robinho nálam egyelőre fos kategória. Minden meccsen 2-3 ziccert hagy ki, megengedhetetlen. Erre Gilardino és Borriello is képes akármikor, amire ő.
Az nekem sem tetszik, hogy Urby nem kapja meg a játéklehetőséget, de bízom benne, hogy hamarosan meglesz az is. Egyelőre Allegri nem kísérletezik, hanem a biztoshoz nyúl, elvégre Scudettot kell nyernünk idén. 😊
Flamini is totál hullámzó, egyszer remek, egyszer vágja a fát és töri a lábakat, tisztára van Bommel. De én konkrétan rühellem van Bommelt, de pont leszarom ezt most, ha a csapat hasznára van minden héten. Ez a lényeg ebben a pillanatban.

több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Simán játszhatnanak felváltva ezek: Flamini, Emanuelson, Boateng, Robinho. De nem, nekünk a Homo Erectus őskövületeket kell játszatni... Allegri is akkora gyökér, amekkorát nem is láttam. 1 cserével végigtolni a meccset, amikor a fél csapat inhalátorért imádkozik...
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Essen ki az UTE. Bajnokok úgyse lesznek soha, Európába sem jutnak ki, pénz sincs, akkor mi keresnivalójuk? 😀eaglesmcnabb
derby?Divat
Essen ki a fradi és az ute is, akkor lehetne 'derby' a másodosztályban 😛Black_Adder
dobogóról nehéz lenne, bár ha mlsz-n múlik megoldják vhogy okosba... 😊

|
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 324 — we almost always almost win
Essen ki az UTE. Bajnokok úgyse lesznek soha, Európába sem jutnak ki, pénz sincs, akkor mi keresnivalójuk? 😀eaglesmcnabb
derby?Divat
Essen ki a fradi és az ute is, akkor lehetne 'derby' a másodosztályban 😛

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear