Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Elhunyt Bicskei Bertalan
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Diego Perezt előbb-utóbb ki fogják szórni. Örömteli, hogy a csapatok játsszák a játékot az alibizés helyett, kevés ilyet láttam eddig a Copán. A másik negyeddöntőt is meguntam 10 perc után. 😀gsn
pont ugyanezt mondtam a havernak a félidő után, hogy nincs egetverő színvonal de darálnak és nem lazsál senki. diego perezt nem is értem. ha az elsőnél kiszórják szava nem lehet, erre még reklamál is, csak tudnám h mit. aztán hentelt még egy fél órát, aztán a legkisebb faultra kiszórják.

de biztos voltam benne, hogy lesz argentin piros. macseránóba nem kell csalódni. jó kis hosszabbítás lesz.

ps: azért ha barca szurkoló lennél nem szívesen néznék argentin meccseket, max megkérdezném a végén, hogy messi túlélte-e.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hát nem tudom, én sajna kb. 10 perce nézem csak a meccset -egyébként nagyon tetszik 😊-, de én nem értem az URU szövkapot... Tudom, biztos ki akarta húzni a félidőig, meg minden, de csak ez alatt a 10 perc alatt tényleg vagy 3szor kaphatott volna a csávókám 2. sárgát, rég le kellett volna hozni... Remélem azért nem rontja ez el a meccset 😊
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
ez a Diego Lopez mekkora majom te jo eg. 38 perc alatt kb 3 pirosat érő faultja volt.
am ez eddig a legjobb Copa meccs (azok közül amit láttam). bár emberhátrányban nem adok nagy esélyt az uruknak.
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Diego Perezt előbb-utóbb ki fogják szórni. Örömteli, hogy a csapatok játsszák a játékot az alibizés helyett, kevés ilyet láttam eddig a Copán. A másik negyeddöntőt is meguntam 10 perc után. 😀gsn
Ki is szórták 😀
több mint 14 éve
gsn 3 548
Diego Perezt előbb-utóbb ki fogják szórni. Örömteli, hogy a csapatok játsszák a játékot az alibizés helyett, kevés ilyet láttam eddig a Copán. A másik negyeddöntőt is meguntam 10 perc után. 😀

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
valaki2 453 — Saints fan
Na nemsokára kezdődik az uruguay-Argentína negyeddöntő. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az elöző meccs csak fellángolás volt Messiéktől, vagy tényleg jobbak lettek az új felállás miatt.FViktor93
Valaki lökhetne egy nem akadozó streamet.valaki2
http://www.youtube.com/copaamericagsn
A többihez képest szuper. Kösz! 😊

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 638 — Poloska confirmed
Ejj, a kurva életbe, TheMileHighCity
No offense de, aki nyer ellenetek az mindenki favágó, díszf*sz és a nagy összeesküvés részese?
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Ejj, a kurva életbe, az év legjobb sucker meccsét vesztettük el 4-3-ra a Sounders ellen. 😕 Kétszer is vezettünk az első félidőben, de a sorozatos máker góljaikkal tudtak fordítani ezek a favágó köcsögök. Már kezdett volna kevesebb sérültünk lenni, erre ma újra legkevesebb három ember esett ki. Elmehetnek a fenébe ezek is, de rohadt jó meccset játszottunk. Megsérült Conor király is, oda az igazság. Jövő héten a Red Bulls és a Revs ellen is hazai pályán fogunk játszani, főleg előbbit kéne szétalázni a picsafejű andrival együtt, de a másik divatfasz-sereg skalpja is kéne. Kellenek már végre a győzelmek, de úgy látszik a tudatos lejárató hadjárat sikerrel jár ellenünk. :mad:
Ja, Kandji a jövő hétvégén elvileg visszatérhet, napra pontosan 8 hónapos lenne akkor a kihagyása, miután a tavalyi döntőbeli győztes gólért ACL-lel áldozott a hős. 😉

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
gsn 3 548
Na nemsokára kezdődik az uruguay-Argentína negyeddöntő. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az elöző meccs csak fellángolás volt Messiéktől, vagy tényleg jobbak lettek az új felállás miatt.FViktor93
Valaki lökhetne egy nem akadozó streamet.valaki2
http://www.youtube.com/copaamerica

több mint 14 éve
valaki2 453 — Saints fan
Valaki lökhetne egy nem akadozó streamet.

több mint 14 éve
gsn 3 548
Szükségük lesz rá, hogy jobbak legyenek. 😀 0-1

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Na nemsokára kezdődik az uruguay-Argentína negyeddöntő. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az elöző meccs csak fellángolás volt Messiéktől, vagy tényleg jobbak lettek az új felállás miatt.
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója
az mondjuk hatalmas volt, ami előtt Rajczi beállt, hogy Véber odaszólt neki, hogy "okosan Peti" 😂Hurka
😊 😊 Na ez tényleg igazi Gyuris volt!
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
az mondjuk hatalmas volt, ami előtt Rajczi beállt, hogy Véber odaszólt neki, hogy "okosan Peti" 😂
több mint 14 éve
Gyugyó pedig kiugatott a nézőknek is egyszer, hogy ne ugassál már nekem bazdmeg, de hagyjuk.zavi27
Pedig biztos milyen kedvesek, aranyosak, buzdítók voltak vele a nézők 😕

Az őrbódésról meg én nem tudom elképzelni, hogy bárki hogy gondolhatja, hogy szemétkedett, mikor ez rá abszolúte nem jellemző 😕

BB-vel kapcsolatban pedig RIP... Nem nagyon hallottam felőle manapság, így eléggé megdöbbentett..fetomy
Jó, csak kicsit nem éreztem ezt most korrektnek, hogy megdícsértem, elismertem az ellenfelet,, magunkat lehúztam, csalódtam, és akkor annyi volt a másik csapat szurkolójától a megjegyeznivaló a meccsről, hogy a kb. 5 percet pályán lévő Rajczi állítólag szándékosan fejbe rúgta az ellenfelet, Kabát pedig az egy eset helyett amikor a levegőt találta el, végigrudósta a meccsett idegből megint. Csak erre reagáltam, hogy ferdíteni, túlózni nem kéne, a jogos, tényszerű előzmények ellenére sem, azaz hogy két elég idegbeteg játékos amúgy tényleg. Gyugyót meg biztos csakúgy maguktól nem szidták vona sose, ha előtte esetleg valamit nem rosszalkodik 😊 Ő nem Judás (a folyóson verekedő, páros nyútott lábbal mindenkit lerúgó) Lajos, hamár őrbódézunk mindig. (ahol egyébként még 2 játékos szintén ott volt, de valahogy mindig csak Kabátnál van felhozva...)
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Gyugyó pedig kiugatott a nézőknek is egyszer, hogy ne ugassál már nekem bazdmeg, de hagyjuk.zavi27
Pedig biztos milyen kedvesek, aranyosak, buzdítók voltak vele a nézők 😕

Az őrbódésról meg én nem tudom elképzelni, hogy bárki hogy gondolhatja, hogy szemétkedett, mikor ez rá abszolúte nem jellemző 😕

BB-vel kapcsolatban pedig RIP... Nem nagyon hallottam felőle manapság, így eléggé megdöbbentett..
több mint 14 éve
ha egy embernek abból áll a küzdés, hogy minél többször próbálja lerúgni az ellenfelet, meg hátha talál egy őrbódét, akkor Kabát hatalmas küzdő ténylegHurka
Én semmi ilyet nem láttam most tőle, bár élőben nehezebb követni, lassítások nélkül. Ellenben kb. 3szor leütöttlk fejelésnél hátulról,amiket simán le lehetett volna fújni, meg a végén a mindenre fetrengő időhúzás sem volt szimpi, ha már itt tartunk. Gyugyó pedig kiugatott a nézőknek is egyszer, hogy ne ugassál már nekem bazdmeg, de hagyjuk.zavi27
egyszer a földön fekve utána akart rúgni az egyik játékosnak, szerencse, hogy alig érte el
meg Rajczi is lerúgta Dlusztus fejét...Hurka
Akkor egy ilyen szitu volt ezek szerint, azért ne úgy állítsuk már be, hogy egész mecsen midnenkit üldözött, hogy lerúghassa. És a lagymatag alibizésünk között ő, és Pollák hajtott legalább valamennyire, ennyit írtam. A Rajczi esetnél a túloldalon ültem, onnan az látszott, hogy el akart rúgni egy labdát amikor mögüle jött a védő mélyrehajolva, és ezek szerint akkor eltalálta a fejét. semmi komoly sérülés nem lett belőle tudtommal.
több mint 14 éve
Gratulálok a Pápának, végig kulturált, egyérintős focit mutatott be, volt elképzelésük, sajnos megérdemelt győzelem volt. nekünk teljes csőd volt az egész, semmi felépített támadás, ötlettelen, enervált játé volt. 2 értékelhető ember volt aki próbált küzdeni, hajtani, a Pollák, és Kabát. Meg ez az érthetetlen szurkolói kivonulás a végre szigorodó törvények ellen is röhej. 😕zavi27
ha egy embernek abból áll a küzdés, hogy minél többször próbálja lerúgni az ellenfelet, meg hátha talál egy őrbódét, akkor Kabát hatalmas küzdő ténylegHurka
Én semmi ilyet nem láttam most tőle, bár élőben nehezebb követni, lassítások nélkül. Ellenben kb. 3szor leütöttlk fejelésnél hátulról,amiket simán le lehetett volna fújni, meg a végén a mindenre fetrengő időhúzás sem volt szimpi, ha már itt tartunk. Gyugyó pedig kiugatott a nézőknek is egyszer, hogy ne ugassál már nekem bazdmeg, de hagyjuk.zavi27
egyszer a földön fekve utána akart rúgni az egyik játékosnak, szerencse, hogy alig érte el
meg Rajczi is lerúgta Dlusztus fejét...
több mint 14 éve
Elhunyt Bicskei Bertalan
R.I.P.Sanco
Nyugodjék békében, nagyon sajnálom! 😕 Nagyon rosszul nézett ki már mostanában, amikor láttam néha.
több mint 14 éve
nagyszerű meccs volt, bár amit Maric kihagyott fél méterről üres kapura, aztán csak kijavította 😊
ja és innen is üzenem a Rajczi-Kabát párosnak, hogy a jó kurva anyjukat...Hurka
Gratulálok a Pápának, végig kulturált, egyérintős focit mutatott be, volt elképzelésük, sajnos megérdemelt győzelem volt. nekünk teljes csőd volt az egész, semmi felépített támadás, ötlettelen, enervált játé volt. 2 értékelhető ember volt aki próbált küzdeni, hajtani, a Pollák, és Kabát. Meg ez az érthetetlen szurkolói kivonulás a végre szigorodó törvények ellen is röhej. 😕zavi27
Én semmi ilyet nem láttam most tőle, bár élőben nehezebb követni, lassítások nélkül. Ellenben kb. 3szor leütöttlk fejelésnél hátulról,amiket simán le lehetett volna fújni, meg a végén a mindenre fetrengő időhúzás sem volt szimpi, ha már itt tartunk. Gyugyó pedig kiugatott a nézőknek is egyszer, hogy ne ugassál már nekem bazdmeg, de hagyjuk.
több mint 14 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
Elhunyt Bicskei Bertalan
R.I.P.
több mint 14 éve
nagyszerű meccs volt, bár amit Maric kihagyott fél méterről üres kapura, aztán csak kijavította 😊
ha egy embernek abból áll a küzdés, hogy minél többször próbálja lerúgni az ellenfelet, meg hátha talál egy őrbódét, akkor Kabát hatalmas küzdő tényleg
több mint 14 éve
Gratulálok a Pápának, végig kulturált, egyérintős focit mutatott be, volt elképzelésük, sajnos megérdemelt győzelem volt. nekünk teljes csőd volt az egész, semmi felépített támadás, ötlettelen, enervált játé volt. 2 értékelhető ember volt aki próbált küzdeni, hajtani, a Pollák, és Kabát. Meg ez az érthetetlen szurkolói kivonulás a végre szigorodó törvények ellen is röhej. 😕
több mint 14 éve
ja és innen is üzenem a Rajczi-Kabát párosnak, hogy a jó kurva anyjukat...