Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Milyen érdekes azért ez az Ancelotti takarodj. Pár hónapja még mekkora Isten császár volt az FA ill. bajnoki cím után. Az oké, hogy most belebukni látszik, de ezeket ne feledjük. Nem egy olyan edzőről van szó, aki jött és nem ért el semmit.Nem célom és nem is akarom azt érzékeltetni, hogy nem érdemeltétek meg a győzelmet, csak azt írom, hogy ez nagyban Ancelottinak köszönhető. Teljesen elhibázott taktika és amikor már mindenkinek, még annak a két hülyének is aki közvetített, leesett, hogy vissza kéne állni 4-5-1-re, Carlo vár és vár és vár.
A meccsről csak annyit jobban mondva a párharcról, hogy nem szabad előnyből játszania a Unitednek a visszavágón. Tegnap megint előadtuk ugyanazt a játékot, mint egy hónapja, középpályás védekezésben 90 percig remekül. A tizenegyes egyértelmű volt, Evra minden megmozdulásán látszik a fáradtsággal egybekötött formán kívüliség (halkan jegyzem meg Essiennek sem kellett volna végig játszani). Ettől függetlenül nem érdemelte meg a Chelsea az Xet, egy otthon játszó csapatnak többet kell kialakítani 2 helyzetnél (Lampard, Torres). Márciusban a második félidőben egyértelműen fölénk kerekedtek, tegnap végig kézben tartottuk a meccset.tüsi91
Lehet, hogy akkor is nyer az MU, ha az eredeti felállással játszik a Chelsea, de ennek nem kellett kiderülnie, mert ez a fasz egy teljesen impotens csapatot küldött ki.
De hetek, hónapok óta szar a Chelsea (egy-két jó meccs), csak az egyéniségek miatt nyer, nem a kidolgozott és látványos taktika miatt.
több mint 14 éve
Milyen érdekes azért ez az Ancelotti takarodj. Pár hónapja még mekkora Isten császár volt az FA ill. bajnoki cím után. Az oké, hogy most belebukni látszik, de ezeket ne feledjük. Nem egy olyan edzőről van szó, aki jött és nem ért el semmit. A meccsről csak annyit jobban mondva a párharcról, hogy nem szabad előnyből játszania a Unitednek a visszavágón. Tegnap megint előadtuk ugyanazt a játékot, mint egy hónapja, középpályás védekezésben 90 percig remekül. A tizenegyes egyértelmű volt, Evra minden megmozdulásán látszik a fáradtsággal egybekötött formán kívüliség (halkan jegyzem meg Essiennek sem kellett volna végig játszani). Ettől függetlenül nem érdemelte meg a Chelsea az Xet, egy otthon játszó csapatnak többet kell kialakítani 2 helyzetnél (Lampard, Torres). Márciusban a második félidőben egyértelműen fölénk kerekedtek, tegnap végig kézben tartottuk a meccset.
több mint 14 éve
Ancelottinak egy nagy hátránya van: képtelen fegyelmet tartani, a kérdés az h mennyi idő múltán indul be a locker room cancer, a Chelsea-nél ez még korábban megtörtént, mint korábbi állomáshelyein.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Lehet szidni a bírót (és van is benne igazság), de ez az a meccs ami 100%-ban az edzőn ment el. Ilyen eltaktikázás után, ennél gyengébb csapatnál, kevésbé fontos meccs után is elköszönnek az edzőtől. Ha marad csak azért maradhat, mert megvárják a nyarat vagy úgy gondolják, hogy két hét alatt más sem tudja felkészíteni a csapatot.
davemayerrel értek egyet, a jó kezdés után Ancelotti gyakorlatilag nem tudja összerakni a csapatot.
több mint 14 éve
Ancelotti takarodj! És vidd magaddal azt a balfasz jobbhátvédnek mondott valamit is. Bosingwa ezen a meccsen kb. Laczkó szint volt.
több mint 14 éve
Azért mondom 😊Még egy tizit nem fújnak majd be az Old Traffordon se és akkor talán le van tudva a bajnoki elcsalása 😊JoeyPorterWTF?
Március 1.davemayer
több mint 14 éve
olaszoktól mit vártok? 😛A meccs után zavarnám el a k...a anyjába Ancelottit.Mindig ezt csinálja... Annyira túl van értékelve ez a csávó sztem mint az állat - lassan 4 hónapja nem bírja összekapni a Chelseat pedig nekik van a legjobb játékosállományuk, mást meg 2 rossz meccs után elküldenek. Ne legyen igazam de sajnos valószínűnek tartom Hiddink érkezését a nyáron és akkor a mosolyom nem lesz őszinte, mert... U-N-I-T-E-D , United! 😛 😂davemayer
Mi a faszért áll ott az a szerencsétlen az alapvonalon?!? :mad:zinedine5
A Barcának meg gratula, bár a jövőhét kicsit unalmas lesz, 4-ből 3 továbbjutó már megvan...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Még egy tizit nem fújnak majd be az Old Traffordon se és akkor talán le van tudva a bajnoki elcsalása 😊JoeyPorterWTF?
Március 1.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Még egy tizit nem fújnak majd be az Old Traffordon se és akkor talán le van tudva a bajnoki elcsalása 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy mi a szarnak az alapvonalra a bíró, ha semmit nem csinál, csak les? Állítólag segítenie kellene a JV munkáját, de szart sem csinál. Az 1-1-et megérdemelte volna a Chelsea, mert az MU-nak jó volt az 1-0, beálltak csak védekezni. De hogy ezt a 100%-os 11est nem látni? "Öbrevőt" még megértem, neki nehezebb dolga volt, hisz nem 5en voltak 😀 Viszont ez az állandó csalás, korrupció az UEFA-nál, már kicsit vérlázító...
VIDEÓBÍRÓT!
(nem vagyok Chelsea-s 😊 )
több mint 14 éve
A meccs után zavarnám el a k...a anyjába Ancelottit.Mindig ezt csinálja... Annyira túl van értékelve ez a csávó sztem mint az állat - lassan 4 hónapja nem bírja összekapni a Chelseat pedig nekik van a legjobb játékosállományuk, mást meg 2 rossz meccs után elküldenek. Ne legyen igazam de sajnos valószínűnek tartom Hiddink érkezését a nyáron és akkor a mosolyom nem lesz őszinte, mert... U-N-I-T-E-D , United! 😛 😂
Mi a faszért áll ott az a szerencsétlen az alapvonalon?!? :mad:zinedine5
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
No minden jó ha jó a vége 5-1 szép volt de gratula az ellenfélnek is lehetett volna szorosabb azért a hazai kapufa velünk volt rendesen😀 Hétvégén az Almeriát is verni kell.
több mint 14 éve
A meccs után zavarnám el a k...a anyjába Ancelottit.Mi a faszért áll ott az a szerencsétlen az alapvonalon?!? :mad:
több mint 14 éve
dande, szerintem hagyd abba, sok embernek nem fog tetszeni. ez nem eredménykövető...JC6Jó oké de éppen fociba is lehetne időnként mondjuk az látom, hogy mindenki inkább nézi a meccset igazatok van bocsi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
dande, szerintem hagyd abba, sok embernek nem fog tetszeni. ez nem eredménykövető...
több mint 14 éve
Messi még nem lőtte meg a magáét kéne
több mint 14 éve
ott is van ez első gyorsan mennek itt a dolgok a stream nem bírja követni 😀 😀 😀 😀
több mint 14 éve
csudába tudtam hogy ez lesz kéne még legalább egy de inkább kettő wtf............
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jó, nem érdekel, vissza kapta a Shakhtar 😛 Jó meccs, tetszik az ellenfél.szerk.: lol
több mint 14 éve
Barca drukkerként mondom, hogy nem érdemeltük meg ezt a harmadik gólt. Kapustámadás volt a szöglet előtt...JC6Ebben most ha nem haragszol nem értünk egyet mert kb egyszerre sőt sztem Villa előbb indult a labdára így szabad játék volt de ez nézőpont megítélése el szoktam ismerni ha javunkra tévednek 😛
több mint 14 éve
kicsit jobban hozzáértőktől kérdezném, h mekkora gondot okoz egy belső védőnek ha 4 védős felállásban cserél a párjával? tehát a mostani bosingwa - iva - terry - cashley négyes helyett bosingwa - terry - iva - a.cole játszana mivel a mu rendre bal oldalon vezeti a támadásokat a gólt is onnan kaptuk iva meg nem igazán tudja fogni rooneyt. bár nekem az is jó ha josé le iva ki szélre és alex középen.Én játszottam annó középhátvédet ifi szinten és azért nem könnyű a váltás. Bár ezen a szinten már nem okoz gondot véleményem szerint.
torrest meg már kajak sajnálom rendre hajt jól játszik csak a k*rva gól nem jön össze neki 😕kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Barca drukkerként mondom, hogy nem érdemeltük meg ezt a harmadik gólt. Kapustámadás volt a szöglet előtt...
több mint 14 éve
Piqeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hihetetlen szinte ugyan azt eljátszák igaz ez most megpattant
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kicsit jobban hozzáértőktől kérdezném, h mekkora gondot okoz egy belső védőnek ha 4 védős felállásban cserél a párjával? tehát a mostani bosingwa - iva - terry - cashley négyes helyett bosingwa - terry - iva - a.cole játszana mivel a mu rendre bal oldalon vezeti a támadásokat a gólt is onnan kaptuk iva meg nem igazán tudja fogni rooneyt. bár nekem az is jó ha josé le iva ki szélre és alex középen. torrest meg már kajak sajnálom rendre hajt jól játszik csak a k*rva gól nem jön össze neki 😕