Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Megoldják ők ezt elég hamar 😀SancoMondjuk ez igaz 😂 De jobb lenne, ha inkább Souza oldaná meg 😀
több mint 14 éve
Nem lerohanni kellett volna idegenben őket, de 1 az 1 ellen pl a két szélső hány embert vert meg? Hányszor próbált inkább lehúzni az alap fele a visszapassz helyett? Alves hányszor kapott labdát szemben a kapuval 20 méterre? S hányszor kapott 40 méterre háttal a kapunak, 0 segítséggel? Sztem beszari volt a játék, de lehetett volna egy 0-0 így is. Más kérdés, hogy magyar csapat ritkán bírja ki hiba nélkül. Ez történt. Egy színtelen, szagtalan gyenge Sturm "hazai" pályán nyert 2-0ra.
több mint 14 éve
Szerintem nem volt ez tanácstalan játék.fetomyMent a tili-toli a 16-osig, meg sok volt a felívelés is, de helyzetbe nem sikerült kerülni. Egyedül talán Elek lövése előtt járt úgy a labda, ahogy kellett volna.
Ki kellene valamit találni hogy legalább ne kelljen mindkettőnek pályán lenni..fetomyMegoldják ők ezt elég hamar 😀
több mint 14 éve
mióta lájkoltam Szabicsot facebookon, minden magyar vonatkozású meccsén betalál 😛
több mint 14 éve
92. percben nem szabad gólt kapni, pláne nem idegenben.. Az akció előtt pont mondtam is, hogy a Graz már nem akar semmit csinálni, adja hátrafelé a labdát... aztán meg gól.Az egy gólos Sturm győzelem benne volt a meccsben, a Vidinek 1 pontrúgásból volt helyzete a 2. félidőben, ha jól emlékszem. A második gólnál a magyar védő (talán Horváth) 1,5 méteres előnyben volt, a labda se volt valami gyors, ilyen hibák nem férnek bele.
Gosztonyitól meg nagyon keveset láttunk, ezek szerint a vidi edzője is...
több mint 14 éve
Szerintem nem volt ez tanácstalan játék. Viszont jobb lenne 2 csatárral. Mert Alves jobban kell a szervezésbe, mintsem úgy kifejezetten csatárnak. Egyébként nem volt ez szerintem olyan beszari játék. Kétségkívül nem rohantuk le őket, de szerintem más sem tette volna idegenben. Mindenesetre tény, hogy van hova fejlődni, és kurvára kéne minimum egy jó belső védő (nem is értem miért annyira a szélre igazoltuk a védőket), viszont szerintem nem kell temetni még ezt. Ha nem fejlődik a sturm meg lehet őket fogni itthon.Liptákéba nem játszott a sárga, de HG-nál szerintem benne volt. Főleg, hogy a SZK-n is ki lehetett volna állítani két sárgával. Ki kellene valamit találni hogy legalább ne kelljen mindkettőnek pályán lenni..
több mint 14 éve
Írtó gyenge csapat ez a Sturm! Egyedül Szabicsot kellett volna kivenni, de őt nem sikerült és a 4.helyzetét már belőtte. A 2.gól már inkább volt mák. (persze Horváthnak azért kellett hoznia magát) Fehérváron valszeg ugyanezt fogjuk látni a Sturmtól: masszívan védekezés, és kontrák. Viszont, ha a Vidi is ugyanezt a tanácstalan játékot nyújtja, akkor semmi esélye.
több mint 14 éve
Szabics meg...tüsi91...rúgott egy rohadt szép gólt 😊

több mint 14 éve
Hihetetlen, hogy végig egyértelműen jobbak vagyunk a csapatnál, aki mindenki szerint majd lejátszik minket, és 1-1 belső védős hibával meg is van a 0-2... Mindegy, az mindenképpen eléggé jó dolog, hogy nem lett igaza sokaknak, egyáltalán nem játszott le minket a Sturm, és éppen ezért bár kb. 0.1% az esély, de akkor sem kell feladni. Jó lett volna, ha 1-2 alkalommal szerencsénk van, és a sok helyzetből legalább egy bemegy, meg az is, ha 10 perc után nem kell fosnia a két belső védőnek. Ez is elég valószínű, hogy benne volt a hibákban, de hát ez van.fetomyBár mezőnyben (főleg a belső középpálya) egálban volt a Vidi, azért olyan kurva sok helyzete nem volt. Egy Sándor fejes ami mindenképpen az volt, a többit meg el tili-tolizták. Sokkal gólra töröbben kellett volna játszani.
A riporter meg kifejezetten hülyének tünt nekem. Nem játszott különösebben jól a Sturm, de úgy ajnározta a Vidit, mintha minimum 5 góllal vezetnének. Nem tudom milyen meccset nézett.
több mint 14 éve
Ez a Sturm ez szvsz igen gyenge csapat, de hála a szokásos beszari magyar játéknak eldőlt a továbbjutás. Lipták nem hiába válogatott, az első gól az övé volt, de még mondta a spanyol csávónak utána. Mondjuk ezektől a spanyol szélsőbekkektől sem voltam elájulva, főleg a jobb oldalitól nem.Mindegy sztem a Vidinek ennyi volt. Szabics meg...
több mint 14 éve
Hihetetlen, hogy végig egyértelműen jobbak vagyunk a csapatnál, aki mindenki szerint majd lejátszik minket, és 1-1 belső védős hibával meg is van a 0-2... Mindegy, az mindenképpen eléggé jó dolog, hogy nem lett igaza sokaknak, egyáltalán nem játszott le minket a Sturm, és éppen ezért bár kb. 0.1% az esély, de akkor sem kell feladni. Jó lett volna, ha 1-2 alkalommal szerencsénk van, és a sok helyzetből legalább egy bemegy, meg az is, ha 10 perc után nem kell fosnia a két belső védőnek. Ez is elég valószínű, hogy benne volt a hibákban, de hát ez van.fetomyA kiemelt részen kívül egyetértek. Nem hiszem, hogy azért nem bírt rendesen helyezkedni Lipták, vagy azért volt kurva lassú Horváth, mert volt egy sárgájuk. Szerintem egyszerűen mindkettő olyan játékos, akikben bármikor benne van a hiba, szörnyű, hogy nem nagyon van náluk jobb középhátvéd Magyarországon.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bazzeg, egy gól Horváth Gétől, és egy gól Lipták mesterről. Hihetetlen gyenge páros ez. Egyébként egyáltalán nem volt rossz a Vidi, még az ezer helyen szidott Polonkai is tetszett.Schleckjah hiba volt lecserélni őt is meg Vasziljevicset is, a belső védő páros meg kanfasztikus volt...
am egész jol jáccot a Vidi 😉 hazai pályán akár még meg is foghatjuk őket :cool:
több mint 14 éve
Na majd itthon, akkor már csak 1:0 lesz a vége a vendégeknek 😛 :cool:jáccik a fidi! 😊Divatúgy néz ki Orbi keze nem ér el addig 😛Joci
több mint 14 éve
Hihetetlen, hogy végig egyértelműen jobbak vagyunk a csapatnál, aki mindenki szerint majd lejátszik minket, és 1-1 belső védős hibával meg is van a 0-2... Mindegy, az mindenképpen eléggé jó dolog, hogy nem lett igaza sokaknak, egyáltalán nem játszott le minket a Sturm, és éppen ezért bár kb. 0.1% az esély, de akkor sem kell feladni. Jó lett volna, ha 1-2 alkalommal szerencsénk van, és a sok helyzetből legalább egy bemegy, meg az is, ha 10 perc után nem kell fosnia a két belső védőnek. Ez is elég valószínű, hogy benne volt a hibákban, de hát ez van.
több mint 14 éve
Hát tényleg nagy kár ezért, itt egy X simán összejöhetett volna. 2 nagy védelmi megingás volt sajnos, meg Alves és Mitrovics is teljesen eltűnt a 2. félidőre.
több mint 14 éve
Bazzeg, egy gól Horváth Gétől, és egy gól Lipták mesterről. Hihetetlen gyenge páros ez. Egyébként egyáltalán nem volt rossz a Vidi, még az ezer helyen szidott Polonkai is tetszett.
több mint 14 éve
jáccik a fidi! 😊Divatúgy néz ki Orbi keze nem ér el addig 😛
több mint 14 éve
Dél-német "keverék"... egy negyed bajor meg egy negyed a svájci-osztrák határról.Az nem szánalmas. Miért lenne az? Senki sem tehet arról hogy mikor, és hova születik...Nem mondtam egy szóval sem hogy Bűn. Csak Szánalmasnak tartom 😉eaglesmcnabbakkor kiforgatva a szavaid, szánalmas ha valaki nem 100% magyar? 😉 Hello elmúltak a 20-s, 30-s évek.Amadeus91
De amúgy Félig osztrák vagy? Vagy mi okod a Sturmnak drukkolni? kíváncsi vagyok. Mert ha félig német is vagy... mi közöd az osztrákokhoz?eaglesmcnabb
(de, ez eddig egyik német nyelvű országban sem okozott gondot társaságban)
több mint 14 éve
Mert ha félig német is vagy... mi közöd az osztrákokhoz?eaglesmcnabbSzerencsésnek mondhatod magad, ha ezért a kérdésért Haromt nem fog utólagosan banolni! 😛
több mint 14 éve
Az nem szánalmas. Miért lenne az? Senki sem tehet arról hogy mikor, és hova születik...akkor kiforgatva a szavaid, szánalmas ha valaki nem 100% magyar? 😉 Hello elmúltak a 20-s, 30-s évek.Amadeus91csak félig vagyok magyar... nem tudtam, hogy bűn. 😊Nem mondtam egy szóval sem hogy Bűn. Csak Szánalmasnak tartom 😉eaglesmcnabb
mindig mindenhol a német, osztrák, svájci csapatoknak szurkolok.Amadeus91
De amúgy Félig osztrák vagy? Vagy mi okod a Sturmnak drukkolni? kíváncsi vagyok. Mert ha félig német is vagy... mi közöd az osztrákokhoz?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Teljesen igazad van! Bár ahogy láttam a hsz-ét kitörölte.Most komolyan az a gond, hogy valaki, aki "csak" félig magyar, az Sturmnak drukkol!? Mert ő nem a Vidi ellen, hanem a Graznak drukkol!Nekem ez kicsit olyannak tűnik, mintha a fradi stadion előtt kezded el hangoztatni, hogy hajrá úttest.. Aztán mondhatod, hogy te csak félig laksz a ferencvárosban. De mondom, nekem8, csak szimplán nem kell meglepődni rajta, hogy sokaknak nem fog tetszeni.fetomy
Ami viszont tényleg szánalmas, hogy engedték a két csapatot ilyen mezekben pályára lépni!Sanco
Én inkább erre reagáltam az törölt hsz után érkezett információk ismeretében:
Minden évben előjön néhány, akinek mindenféleképpen balhét kell szítani a magyar csapat ellen való szurkolással 😊
fetomy
több mint 14 éve
Köszönöm 😊valakinek van működő streamje a meccshez?Hall Of Greenhttp://www.fromsportcom.com/v-2/10/104/v-310474.htmlfetomy
több mint 14 éve
valakinek van működő streamje a meccshez?Hall Of Greenhttp://www.fromsportcom.com/v-2/10/104/v-310474.html
több mint 14 éve
akkor kiforgatva a szavaid, szánalmas ha valaki nem 100% magyar? 😉 Hello elmúltak a 20-s, 30-s évek.Nem mondtam egy szóval sem hogy Bűn. Csak Szánalmasnak tartom 😉eaglesmcnabbSzámomra Felfoghatatlan hogy, hogy lehet BÁRMILYEN magyar csapat ellen drukkolni egy nemzetközi mérkőzésen.eaglesmcnabbcsak félig vagyok magyar... nem tudtam, hogy bűn. 😊
mindig mindenhol a német, osztrák, svájci csapatoknak szurkolok.Amadeus91

|