Soccer

41 feliratkozó

több mint 15 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nanit pedig tessék továbbra is szidni hogy szimulál stb. 😐
davemayer
Attól, hogy most elszenvedett egy ilyen sérülést, nem változik az a tény, hogy egy fetrengő, színészkedő futballista, aki magán hordozza az igazi latin mentalitást, hogy úgy fekszik a földön, mintha mellette robbant volna egy gránát 2 perc múlva meg semmi baja. Igazából máskor pont ezt csinálta csak nem volt semmi baja.

Felmentem Unitedes fórumra, mindenki ki van akadva a bírói ítéletekre. Bár a tegnapit nem láttam, de azért könyörgöm. United drukkerként szemlélve is a dolgokat rengeteg alkalommal jókor, jó helyen tévedtek a mi javunkra, amit utána kihasználtunk és senki nem szól semmit, most meg van 2 meccs, ahol nem kedveznek nekünk és a többség habzó szájjal fas*szopózik és stb.
több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 47 659 — Whoops, looks like something went wrong.
foooohh :o

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/mu-foto-nani-vasarnap-felszakadt-labarol-csak-eros-idegzetueknek-2067610JC6
kicsit kellett volna csak visszaolvasnod
de jah, durva

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
foooohh :o

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/mu-foto-nani-vasarnap-felszakadt-labarol-csak-eros-idegzetueknek-2067610
több mint 15 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 106
Lehet hogy az nso bulvárlap de azért érdekes hogy nem mentek el ők sem (és a brit média sem) szó nélkül a Pool durvaságai mellett.davemayer
Szerintem Kuytöt is ki kellett volna állítani, mert gólt mert rúgni szegény, ártatlan és az FA által évek óta pofátlan módon elnyomott manure ellen.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Ő egyébként a Takács Rita. Betta köv héten lesz.zavi27
Ja nem tudom, nem néztem. Azt hittem mindig ő van benne, merthogy ő az ájkendi. Akkor Mea Culpa 😊Bálesz
tényleg az, de sztem előző héten az a ruha előnytelen volt neki 😊Hurka
Egyetértek. Ruha nélkül bizonyára előnyösebben néz ki!

több mint 15 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Lehet hogy az nso bulvárlap de azért érdekes hogy nem mentek el ők sem (és a brit média sem) szó nélkül a Pool durvaságai mellett.

Nanit pedig tessék továbbra is szidni hogy szimulál stb. 😐

Továbbra sem értem hogy ezek az esetek miért történnek 2-0-nál... :/

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 15 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Lipcsei Betta 😊Bálesz
Ja nem tudom, nem néztem. Azt hittem mindig ő van benne, merthogy ő az ájkendi. Akkor Mea Culpa 😊Bálesz
tényleg az, de sztem előző héten az a ruha előnytelen volt neki 😊
több mint 15 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 640 — Poloska confirmed
nani lába:
sztem elég lett volna megmutatni a bírónak nem pedig ott pampogni nekikristof
Uhh, akkor így érthető is amit levágott 😐 Lerúgják, érzi hogy volt valami, odaszalad megmutatja, ránéz, sokk és egyből vége.

Csúnya
több mint 15 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 120 — Illegális gyakorló
A csajt hogy hívják? Ő az egyetlen pozitívum számomra 😀JC6
Lipcsei Betta 😊Bálesz
Ja nem tudom, nem néztem. Azt hittem mindig ő van benne, merthogy ő az ájkendi. Akkor Mea Culpa 😊

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
nani lába:

sztem elég lett volna megmutatni a bírónak nem pedig ott pampogni neki
több mint 15 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Kíváncsi vagyok, hogy a Fradi jövő héten akar-e focizni ellenünk, vagy beássa magát ismét a 16-os elé és verekednek meg küzdenek, mint malac a jégen. A háziklasszis R. Dénes-t meg más csapatban kétmeccsenként simán kiállítanák.
Remélem nagy derbi lesz és semmi balhé.petey
te láttad az előző fideszoton-Fradi meccset??1.félidőben lefociztuk a viktor fc-t a pályáról,momentumuk nem volt!!vezettünk 1-0ra,2.félidőbe visszaestünk,ki is egyenlítettek.nem tudom milyen bunker fociról beszélsz,de valami nagyon nem stimmel 😛

azt meg én is remélem hogy nagy derby lesz 😊

rósa meg tényleg botrány,ma is adott majdnem egy gólpasszt,csak a rossz irányba..Joci
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy ez a törpe az utcán is tudna így arcoskodni? Vagy csak a pályán ilyen 'hú de fradista vagyok' paraszt?
több mint 15 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Kíváncsi vagyok, hogy a Fradi jövő héten akar-e focizni ellenünk, vagy beássa magát ismét a 16-os elé és verekednek meg küzdenek, mint malac a jégen. A háziklasszis R. Dénes-t meg más csapatban kétmeccsenként simán kiállítanák.
Remélem nagy derbi lesz és semmi balhé.petey
te láttad az előző fideszoton-Fradi meccset??1.félidőben lefociztuk a viktor fc-t a pályáról,momentumuk nem volt!!vezettünk 1-0ra,2.félidőbe visszaestünk,ki is egyenlítettek.nem tudom milyen bunker fociról beszélsz,de valami nagyon nem stimmel 😛

azt meg én is remélem hogy nagy derby lesz 😊

rósa meg tényleg botrány,ma is adott majdnem egy gólpasszt,csak a rossz irányba..

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 15 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Miért ez a szerencsétlen rúgja a tizit?Özil man of the match,nem tudom miért nem állt oda 😕

több mint 15 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 188 — Csodabogár
Remélem nagy derbi lesz és semmi balhé.

több mint 15 éve
a Fradi volt már téma a 3.félidőben?Joci
Most volt róla szó,hogy nem emlegeti senki,mint a Videoton üldözője,de elkapcsoltam,mert kezdődött a Real 😊
Szerk:Meg ugye múlt héten Prukner is vendég volt

több mint 15 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója
Lipcsei Betta 😊Bálesz
Ő egyébként a Takács Rita. Betta köv héten lesz.
több mint 15 éve
a Fradi volt már téma a 3.félidőben?

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Lipcsei Betta 😊Bálesz
Ájjj, ez a sok Lipcsei a hazai fociban 😀
több mint 15 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 120 — Illegális gyakorló
Lipcsei Betta 😊

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A csajt hogy hívják? Ő az egyetlen pozitívum számomra 😀
több mint 15 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója
Mi a szar ez a 3. félidő?
Szerintem nézhetetlen...JC6
Az érdekelne, hogy mi a rákért kell egy 2 és fél órás műsor? Fél órában le lehetne zavarni.Sebii
Nekem speciel tetszik,én szeretem ezeket a beszélgetős showműsorokat 😊JoeyPorter
Szerintem is bájos próbálkozás minden hibájával együtt. 😊 Eezen a héten jobb is mint múltkor. Bár Puhl kicsit kezd sok lenni a "poénkodásaival"
több mint 15 éve
a győzelem a Ferencvárosé :cool:

több mint 15 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 950
OFF: Sebii, te is apa - fia rajongó vagy? csipázom nagyon a blogot 😀 😀 😀

JC6
Off:Exszakasz ftw!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
OFF: Sebii, te is apa - fia rajongó vagy? csipázom nagyon a blogot 😀 😀 😀

3. félidő: közönség. minek? tapsgép is elég lenne. aztán fárasszák itt a játékosokat (pl. Riba). Szerintem Nyilasinak is herótja lehet már...
Na meg Várhidi...
Ha jól emlékszem, 10 éve láttam először ilyen műsort, Németből. Az színvonalas volt. Ez nem az...
több mint 15 éve
Mi a szar ez a 3. félidő?
Szerintem nézhetetlen...JC6
Az érdekelne, hogy mi a rákért kell egy 2 és fél órás műsor? Fél órában le lehetne zavarni.Sebii
Nekem speciel tetszik,én szeretem ezeket a beszélgetős showműsorokat 😊