Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Sorozatok

32 feliratkozó

5 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 86 751 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
na en most szalltam fel a Silo vonatra mivel kaptam 3 honap apple tv-t az uj tablethez. 1 evad 8. reszenel vagyok, es oszinten az elso 2-3 resz nagyon bejott, de utana leult nekem a sorozat. viszont most megint az utobbi resz nagyon adta magat.
osszessegeben ertem a hypet a sorozat korul.
csebi
Első évad fantasztikus, főleg a második fele. A második picit gyengébb, de azért az is bőven nézhető. a harmadik nehézkesen indult, de azóta, mint egy gyorsvonat robog. A legfrissebb rész(3x9) pedig nagyot szólt minden értelemben, pénteken jön az évadzáró. És jövőre befejező évad.
7 órája
ozibozi New York Giants 22 077
Van egy nagy lemaradasom, sok eve mindenhol latom, hogy a Sex feet under mennyire jo. Tegnap eljutottam addig, hogy elkezdjem, ket reszen vagyok tul, viszont nekem kicsit morbid az egesz. Gondolom, a kozeppontban levo temetkezesi vallalkozas miatt ez marad is ezen a sikon, de amugy erosodik a szinvonal majd? Mert engem igy elso blikkre soso, mennyire vitt el, nem tudom hova tenni a sorozatot. Kicsit olyan erzesem van, mint a Sopranosnal, hogy latom meg tudom, mennyire odaig es vissza van erte mindenki, engem akkor sem szippantott be annyira.

Ezert kerdezem, kivancsisagbol, hogy itt a Six feet undernel varjak e valtozast, vagy kb. ezzel szamoljak, ami az elso reszekben volt?
Stez
Én is csak az első évadot néztem még vagy 15 éve, engem se kapott el, szerintem ez is olyan sorozat (mint a Sopranos, Drót, Breaking Bad, Dexter, stb.), ami konstans színvonal, de ha egy évad alatt nem kap el a feeling, akkor már sosem fog.
Őszentsége Sobri Jóska
Igen, valoszinuleg. Szamomra a Dexter elso harom-negy evad amugy top, utana gatya szintre sullyed a szinvonal, Breaking Badhez kell szerintem egy evad, hogy belelenduljon, par reszig meg nem annyira remek, de utana... A Wire az mas, az szerintem egy jo kepet ad az utcarol, a vilagrol, az realista, es emiatt erdekes szerintem, mert egy valos kepes ad a negativ oldalakrol is, uzenettel, mondanivaloval. De amugy ha ez nem kap el, akkor megertem, ha valakit nem szippant be. Engem egyelore valahogy a Six feet under nem szippantott be, azert is erdekel masok szemszogebol, hogy vajon van-e ertelme tovabb nezni.
Stez
Egy régi sorozatnál lehet tudni, hogy jó vagy sem.
A Six feet under jó sorozat. De ha neked nem jön be, akkor írhat bárki barmit, úgyse fog bejönni.
Pl. a Boardwalk Empire engem elkapott, egyik legjobb politikai sorozat, de eleddig bárkinek ajánlottam, senki se jutott el még az első évad végéig se. Nem azért mert szar, hanem mert nem mindenkinek jön be az a vilag, a vibe, a feeling, akármi.
Amúgy meg van már annyi tartalom, hogy ha 2 rész se kap el, akkor nem erőltetem.
Őszentsége Sobri Jóska
Sopranos, Drót, Breaking Bad,
Akiket ezek nem kapnak el, azok kb annyit is érnek by Lázár igazmondó János
😂✌️

Szerkesztette: ozibozi
12 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 423 — The Mathematician
Ha valaki nem látta még nosztalgiázni akar. 🙂

www.facebook.com/share/v/193vVW4r85/
steelwolf
Nemreg neztem ujra, tovabbra is all time top.
JéBé
Imádom, amikor a Zöld Lámpás még fociedző volt.
Dzsokijuing
A gyerekek is milyen szépen felnöttek.

Rigginsből Sötét Farkas lett, míg Saracen a templomba jár.
Luke a ketrecben kötött ki, míg a kicsi Vince a ringbe szállt, Lyla zongorázik. Végül Landry a Fekete Tükör világában kapitány lett.
🙂
steelwolf
Tyra-t meg lerángatták a pokolba 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
12 órája
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 219 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

steelwolf
JéBé
Dzsokijuing
A gyerekek is milyen szépen felnöttek.

Rigginsből Sötét Farkas lett, míg Saracen a templomba jár.
Luke a ketrecben kötött ki, míg a kicsi Vince a ringbe szállt, Lyla zongorázik. Végül Landry a Fekete Tükör világában kapitány lett.
🙂
13 órája
no Baltimore Ravens 9 094
Van egy nagy lemaradasom, sok eve mindenhol latom, hogy a Sex feet under mennyire jo. Tegnap eljutottam addig, hogy elkezdjem, ket reszen vagyok tul, viszont nekem kicsit morbid az egesz. Gondolom, a kozeppontban levo temetkezesi vallalkozas miatt ez marad is ezen a sikon, de amugy erosodik a szinvonal majd? Mert engem igy elso blikkre soso, mennyire vitt el, nem tudom hova tenni a sorozatot. Kicsit olyan erzesem van, mint a Sopranosnal, hogy latom meg tudom, mennyire odaig es vissza van erte mindenki, engem akkor sem szippantott be annyira.

Ezert kerdezem, kivancsisagbol, hogy itt a Six feet undernel varjak e valtozast, vagy kb. ezzel szamoljak, ami az elso reszekben volt?
Stez
Én is csak az első évadot néztem még vagy 15 éve, engem se kapott el, szerintem ez is olyan sorozat (mint a Sopranos, Drót, Breaking Bad, Dexter, stb.), ami konstans színvonal, de ha egy évad alatt nem kap el a feeling, akkor már sosem fog.
Őszentsége Sobri Jóska
Igen, valoszinuleg. Szamomra a Dexter elso harom-negy evad amugy top, utana gatya szintre sullyed a szinvonal, Breaking Badhez kell szerintem egy evad, hogy belelenduljon, par reszig meg nem annyira remek, de utana... A Wire az mas, az szerintem egy jo kepet ad az utcarol, a vilagrol, az realista, es emiatt erdekes szerintem, mert egy valos kepes ad a negativ oldalakrol is, uzenettel, mondanivaloval. De amugy ha ez nem kap el, akkor megertem, ha valakit nem szippant be. Engem egyelore valahogy a Six feet under nem szippantott be, azert is erdekel masok szemszogebol, hogy vajon van-e ertelme tovabb nezni.
Stez
A Six feet under jó sorozat. De ha neked nem jön be, akkor írhat bárki barmit, úgyse fog bejönni.
Pl. a Boardwalk Empire engem elkapott, egyik legjobb politikai sorozat, de eleddig bárkinek ajánlottam, senki se jutott el még az első évad végéig se. Nem azért mert szar, hanem mert nem mindenkinek jön be az a vilag, a vibe, a feeling, akármi.
Amúgy meg van már annyi tartalom, hogy ha 2 rész se kap el, akkor nem erőltetem.
Őszentsége Sobri Jóska
nagyon szeretem.
13 órája
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 222 — #NoStress

Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Stez

14 órája
Stez SMU Mustangs 50 056 — Whoops, looks like something went wrong.

Stez
Őszentsége Sobri Jóska

15 órája

Stez

16 órája

22 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 661 — Lucas Scott
na en most szalltam fel a Silo vonatra mivel kaptam 3 honap apple tv-t az uj tablethez. 1 evad 8. reszenel vagyok, es oszinten az elso 2-3 resz nagyon bejott, de utana leult nekem a sorozat. viszont most megint az utobbi resz nagyon adta magat.
osszessegeben ertem a hypet a sorozat korul.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 533 — Saturday Night Lights

steelwolf
JéBé

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja
Azert remelem, nem Ritchson lesz az, ahogy sok helyen irjak, Batmannek pont nem egy szarra koxolt terminator kell.
Stez
De.
Ritchson ideális Batman lenne.

Őszentsége Sobri Jóska
Nem, nem lenne az. 15-20 kilo plusz szintiszta izom van rajta egy 90-95 kg-os Batmannel szemben, ami mar tul drabalissa teszi. Neki Kratos szintu terminator karakter allna jol, ha a kinezetet nezem, nem a szineszi jatekat. Ritchson 105-110 kilogramja, es brutalis testalkata nagyon nem illene egy Batman suithoz, kb mozogni sem tudna rendesen. Az o testalkata az, ami nagyon kilog a szokvanyosbol, ekepp nem nezne ki jol olyan hoskent, akinek egy Bruce Wayne-szintu celeb "alteregoja van".

Ritchsonhoz inkabb Orion vagy Bane illik, akiknek pont az egyik nagy jellemzojuk, hogy elmebetegul izmosak, vagy ha herot keresunk es nem villaint, akkor Shazam.

En amugy Deathstroke karakterenel is furcsallnam ot, Mangianellohoz szerintem illett nagyon a karakter. Es nem mellekes, hogy Slade Wilson 50+-os a kepregenyekben es osz (parszor mondjuk szoke), amiatt is lenne cringe Ritchson a szerepben. Aquamankent Momoa utan el tudnam kepzelni, meg amugy a Smallville-ben meg sokkal kisebb darabkent o jatszotta el Aquamant, igy foleg vicces lenne, ha o kapna a szerepet. De birnam.

1 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 751 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Lanterns 3. rész

Saját felelősségre olvassa mindenki, mert ideges vagyok, elegem van.

| Hal Jordan azért kapja meg azt a szájbabaszott rohadt gyűrűt mert ő fehér és a fehéreknek a társadalomban kevesebb félnivalójuk van, John apja félt meg mert fekete stb, ezért nevelje úgy a fiát hogy ne féljen és “megkapja” |

HBO MAX lemondva, innen ezt is virágboltból nézem.
KeyG
Inkább az anyja volt az, aki úgy nevelte ahogy írod. Ő volt sokkal jobban rápörögve a témára, làsd még almalelövések meg az antenásdi.

Szerkesztette: iktriad
1 napja
KeyG Baltimore Ravens 15 511
Ritchsont felkereste a napokban Gunn elvileg Deathstroke szerepe miatt.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
Azert remelem, nem Ritchson lesz az, ahogy sok helyen irjak, Batmannek pont nem egy szarra koxolt terminator kell.
Stez
De.
Ritchson ideális Batman lenne.

1 napja
Na, Gunn elvileg sajat sorozatot akar adni asszonynak a DC-ben. Valoszinuleg csak engem nem gyozott meg a karakter az eddigiek soran, hogy barmennyire is erdekes legyen, de hat majd meglatjuk. Gondolom a tesonak is szorit majd helyet, ahogy szokta.

Egyelore tobbsegeben inkabb nem tetszenek a temavalasztasai, mint tetszenek, de hat okosok tenyleg csak az uj Superman utan leszunk, hogy mit is akar, milyen iranyba megy a DC. Mostmar lassan az uj Batmant is meg kellene neveznie, mert Clayface folyamatban van, raadasul a Batman castjaban is ott van mar elvileg peldaul Stan (oriasi vetek, amit vele ziccert kihagyott amugy a Marvel, es nem o lett cap, igazi leader lehetett volna Evans tavozasa utan, es az emberek imadtak volna) es Johansson is. Onnan tenyleg mar csak az uj Batman hianyzik. Azert remelem, nem Ritchson lesz az, ahogy sok helyen irjak, Batmannek pont nem egy szarra koxolt terminator kell.

1 napja
JéBé Green Bay Packers 8 240

steelwolf
1 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 219 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/775375196_1054810073805775_7286022967135319963_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=SeA1cvunhIkQ7kNvwFMdemR&_nc_oc=Adq1uWzyBzWA2LtHn7FZQbcgQUtEPH_F1R0mMDqUBAk7Qu6fxv9Xhgo2a-3otqR0UaM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=lw0F5HvPHk869y-i7DHE_w&_nc_ss=7b20f&oh=00_AQK2M5kQMTDASYy3G_pNrpEkhv-292OWxI8qJ2luDDLZcA&oe=6A9B55EB
127 K vues | Kisváros. Nagy álmok. Nézd meg a Tiszta szívvel foci összes évadát most a SkyShowtime-on. | SkyShowtime
Kisváros. Nagy álmok. Nézd meg a Tiszta szívvel foci összes évadát most a SkyShowtime-on.
1 napja
KeyG Baltimore Ravens 15 511
Lanterns 3. rész

Saját felelősségre olvassa mindenki, mert ideges vagyok, elegem van.

| Hal Jordan azért kapja meg azt a szájbabaszott rohadt gyűrűt mert ő fehér és a fehéreknek a társadalomban kevesebb félnivalójuk van, John apja félt meg mert fekete stb, ezért nevelje úgy a fiát hogy ne féljen és “megkapja” |

HBO MAX lemondva, innen ezt is virágboltból nézem.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
4 napja
Elég nagyot szólt az új Silo epizód vége.
6 napja
Baldur’s Gate sorozat az HBO-tól, ez de kemény 😊
somoskovig
élőszereplős vagy animációs?

mondjuk sztem kicsit túltelítik a piacot ezekkel de ha jó leszarom
Negritis, a vajda
Élőszereplős, Mazin csinálja, ha megvan a Last of Us 3.évad.
6 napja
somoskovig
élőszereplős vagy animációs?

mondjuk sztem kicsit túltelítik a piacot ezekkel de ha jó leszarom

6 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 725 — Chiefs GM

6 napja
Végre végignéztem az Attack on Titans-t.
Zseniális volt, de nekem a vége nem tetszett.
Toca
A 4. szezontól kezdve már egyre gyengébb volt, a vége pedig kifejezetten borzalmasra sikerült szerintem
Wester
Én olvastam és ahogy oldották fel úgy lett meh
Főleg a Timeskip után

Mondjuk kisebbet esett mint a Tokyo Ghoul
Negritis, a vajda
Jó hát azt nem nehéz 😀
Wester
Nem animében hanem mangában😊
Ott azért nem volt annyira durva but still
Negritis, a vajda
és persze az olyan klasszikus, mint az 86 még második évadot se kap. De igen AoT a time skip-ig volt nekem is tetszetős.

Ami az elejétől a végéig nagyon jó volt az Full Metal Alchemist Broterhood,
Toto21
Nekem ott amúgy az ahogy az eredeti FMA felvezeti a homonuculus koncepciót sokkal jobban tetszett

6 napja
Toto21 Chicago Bears 9 131
Végre végignéztem az Attack on Titans-t.
Zseniális volt, de nekem a vége nem tetszett.
Toca
A 4. szezontól kezdve már egyre gyengébb volt, a vége pedig kifejezetten borzalmasra sikerült szerintem
Wester
Én olvastam és ahogy oldották fel úgy lett meh
Főleg a Timeskip után

Mondjuk kisebbet esett mint a Tokyo Ghoul
Negritis, a vajda
Jó hát azt nem nehéz 😀
Wester
Nem animében hanem mangában😊
Ott azért nem volt annyira durva but still
Negritis, a vajda
és persze az olyan klasszikus, mint az 86 még második évadot se kap. De igen AoT a time skip-ig volt nekem is tetszetős.

Ami az elejétől a végéig nagyon jó volt az Full Metal Alchemist Broterhood,