Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 2 éve
és akkor most Te magad is leírtad, amit feltételeztem, hogy ezek szerint nem Mo-n, hanem Ausztriában élsz!Netflixen is van, de sajnos nincs hozzá magyar felirat. S bár anélkül is élvezhető, néha azért nem árt ha van hozzá 😀 A Max meg sajnos nem elérhető Ausztriába 😀Maxon fix, mert hétfőn néztem, felirattal 😀Létezik olyan, hogy a netflixen nincs felirat a Rick és Mortyhoz vagy csak én vagyok béna és nem találom?Nem a Maxon van a R&M?
Brotesz
warr_b
(most rákerestem netflixen, nekem nincs, mondjuk lehet a kollega VPN-nel más országét tolja, mondjuk úgy meg gondolom pláne nem lenne magyar felirat)
bogjosi
Brotesz
Netflix (és többi streaming platform esetében is) kínálat területenként eltérő 😊
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Netflixen is van, de sajnos nincs hozzá magyar felirat. S bár anélkül is élvezhető, néha azért nem árt ha van hozzá 😀 A Max meg sajnos nem elérhető Ausztriába 😀Maxon fix, mert hétfőn néztem, felirattal 😀Létezik olyan, hogy a netflixen nincs felirat a Rick és Mortyhoz vagy csak én vagyok béna és nem találom?Nem a Maxon van a R&M?
Brotesz
warr_b
(most rákerestem netflixen, nekem nincs, mondjuk lehet a kollega VPN-nel más országét tolja, mondjuk úgy meg gondolom pláne nem lenne magyar felirat)
bogjosi
több mint 2 éve
Easttowni rejtélyek.The FallHid - Bron/BroenBroadchurch
Valami egeszen parades sorozat, talan csak a True Detective elso evada tetszett jobban nyomozos krimi-drama vonalon. 3-4. evadtol kezdve lesz igazan gyongyszem ahogy Henrik karaktere bejon. Kotelezo darab. Tudom hogy a skandinav krimik magas polcon vannak amugy is, ha van hasonlo a tarsolyban ki vele😀
JéBé
The killing
steelwolf
ender1112
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
The FallHid - Bron/BroenBroadchurch
Valami egeszen parades sorozat, talan csak a True Detective elso evada tetszett jobban nyomozos krimi-drama vonalon. 3-4. evadtol kezdve lesz igazan gyongyszem ahogy Henrik karaktere bejon. Kotelezo darab. Tudom hogy a skandinav krimik magas polcon vannak amugy is, ha van hasonlo a tarsolyban ki vele😀
JéBé
The killing
steelwolf
több mint 2 éve
Hid - Bron/BroenBroadchurch
JéBé
The killing
több mint 2 éve
hibatlan sorozat.Lezart, 4 evad 38 resz.Hid - Bron/BroenLezárt sorozat, vagy még görgetik tovább?
JéBé
Őszentsége Sobri Jóska
JéBé
több mint 2 éve
Lezart, 4 evad 38 resz.Hid - Bron/BroenLezárt sorozat, vagy még görgetik tovább?
JéBé
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Maxon fix, mert hétfőn néztem, felirattal 😀Létezik olyan, hogy a netflixen nincs felirat a Rick és Mortyhoz vagy csak én vagyok béna és nem találom?Nem a Maxon van a R&M?
Brotesz
warr_b
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Hid - Bron/BroenLezárt sorozat, vagy még görgetik tovább?
JéBé
több mint 2 éve
Hid - Bron/BroenValami egeszen parades sorozat, talan csak a True Detective elso evada tetszett jobban nyomozos krimi-drama vonalon. 3-4. evadtol kezdve lesz igazan gyongyszem ahogy Henrik karaktere bejon. Kotelezo darab. Tudom hogy a skandinav krimik magas polcon vannak amugy is, ha van hasonlo a tarsolyban ki vele😀
Szerkesztette: JéBé
több mint 2 éve
Annyit beszéltetek az aninekről h elkezdtem újranézni a Death Note-ot, még mindig zseniális! 😁
több mint 2 éve
Mrs. DavisEgyévados lezárt sorozat az HBO-n, nekem nagyon tetszett.
Lindelof csinálta, nagyon extrém, csavaros, kaotikus, de nem kusza, vagy túlagyalós, és a végére szépen szétszálazódik a sok agyament faszság, minden kirakós a helyére kerül. Mert leginkább valami beteg, abszurd sci-fi vígjátéknak tűnik, ha már be kéne kategorizálni, de nehéz spoiler nélkül írni a sztoriról, viszont már az első rész úgyis beszippantja az embert, ha belekezd, és aztán már nehéz elengedni, pikk-pakk bedarálja az ember. Mint egy Leftoversbe oltott Logan Lucky meglocsolva egy kis Rick & Mortyval.
Jó szórakozás.
több mint 2 éve
Létezik olyan, hogy a netflixen nincs felirat a Rick és Mortyhoz vagy csak én vagyok béna és nem találom?Nem a Maxon van a R&M?
Brotesz

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Létezik olyan, hogy a netflixen nincs felirat a Rick és Mortyhoz vagy csak én vagyok béna és nem találom?
több mint 2 éve
Ó de kedveltem a sorit is meg őt is, RIP!😕RIP Captain Raymond Holt! 😕Bazz... Nemrég néztük végig a nine-nine-t 🙁
Tony Adams
warr_b
több mint 2 éve
Az eredetije sokkal jobb ( bar a superstore bol nem lattam sokat, de beleneztem mert varos volt )a Nine-Nine egy igazán jó sorozat, kb mint a Superstore elsö évadaRIP Captain Raymond Holt! 😕Mekkorát alakított a sorozatban.... Nyugodjon békében
Tony Adams
FLZOLI
Toto21
Trollied
Bar hozzateszem hogy itt amiket irtok a filmek/sorozatok alatt az nekem boven az elvarasaim felett van amit varok ezektol a produkcioktol. Szoval ha nem tetszik majd akkor en figyelmeztettem mindenkit 😊
több mint 2 éve
a Nine-Nine egy igazán jó sorozat, kb mint a Superstore elsö évadaRIP Captain Raymond Holt! 😕Mekkorát alakított a sorozatban.... Nyugodjon békében
Tony Adams
FLZOLI
több mint 2 éve
részemről is, de félek tőle, hogy sziruposabb lesz a kelleténélwww.youtube.com/watch?v=7XaiC3kYgBoÚj trailert is kapott, nagyon várós!
Kenny
www.youtube.com/watch?v=r4j4bN0l1wU
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
RIP Captain Raymond Holt! 😕Bazz... Nemrég néztük végig a nine-nine-t 🙁
Tony Adams

több mint 2 éve
RIP Captain Raymond Holt! 😕Mekkorát alakított a sorozatban.... Nyugodjon békében
Tony Adams
több mint 2 éve
RIP Captain Raymond Holt! 😕
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=7XaiC3kYgBoÚj trailert is kapott, nagyon várós!
Kenny
www.youtube.com/watch?v=r4j4bN0l1wU

több mint 2 éve
A For all Mankind megint totál kiment a fejemből. Évek óta ez a legjobban várt sorozatom, de valahogy minden évben megfeledkezem róla. 😀 Mondjuk azt se tudom mikor iratkoztam le a topicról... Itt lett volna emlékeztető. 😀Lentebb írtam mindegyik részről.
Amúgy szummázva, eddig milyen az évad?
dugo93
Az első évadhoz és a második végéhez képest kicsit meh, most még az alapozó családi drámázgatás megy, de talán a második felére beindul és felpörgetik rendesen.
Van esély rá.
több mint 2 éve
Gyors kérdés Manga-ban olvassa/olvasta valaki Dandadan-t? Érdemes elkezdeni? Elvileg hamarosan jön az Anime is belőle