Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 1 912
Létezik olyan, hogy a netflixen nincs felirat a Rick és Mortyhoz vagy csak én vagyok béna és nem találom?
Brotesz
Nem a Maxon van a R&M?
warr_b
Maxon fix, mert hétfőn néztem, felirattal 😀
(most rákerestem netflixen, nekem nincs, mondjuk lehet a kollega VPN-nel más országét tolja, mondjuk úgy meg gondolom pláne nem lenne magyar felirat)
bogjosi
Netflixen is van, de sajnos nincs hozzá magyar felirat. S bár anélkül is élvezhető, néha azért nem árt ha van hozzá 😀 A Max meg sajnos nem elérhető Ausztriába 😀
Brotesz
és akkor most Te magad is leírtad, amit feltételeztem, hogy ezek szerint nem Mo-n, hanem Ausztriában élsz!
Netflix (és többi streaming platform esetében is) kínálat területenként eltérő 😊

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Brotesz Indianapolis Colts 152
Létezik olyan, hogy a netflixen nincs felirat a Rick és Mortyhoz vagy csak én vagyok béna és nem találom?
Brotesz
Nem a Maxon van a R&M?
warr_b
(most rákerestem netflixen, nekem nincs, mondjuk lehet a kollega VPN-nel más országét tolja, mondjuk úgy meg gondolom pláne nem lenne magyar felirat)
bogjosi
Netflixen is van, de sajnos nincs hozzá magyar felirat. S bár anélkül is élvezhető, néha azért nem árt ha van hozzá 😀 A Max meg sajnos nem elérhető Ausztriába 😀
több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 501 — Saturday Night Lights
Hid - Bron/Broen

Valami egeszen parades sorozat, talan csak a True Detective elso evada tetszett jobban nyomozos krimi-drama vonalon. 3-4. evadtol kezdve lesz igazan gyongyszem ahogy Henrik karaktere bejon. Kotelezo darab. Tudom hogy a skandinav krimik magas polcon vannak amugy is, ha van hasonlo a tarsolyban ki vele😀
JéBé
Broadchurch
The killing
steelwolf
The Fall
ender1112
Easttowni rejtélyek.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Hid - Bron/Broen

Valami egeszen parades sorozat, talan csak a True Detective elso evada tetszett jobban nyomozos krimi-drama vonalon. 3-4. evadtol kezdve lesz igazan gyongyszem ahogy Henrik karaktere bejon. Kotelezo darab. Tudom hogy a skandinav krimik magas polcon vannak amugy is, ha van hasonlo a tarsolyban ki vele😀
JéBé
Broadchurch
The killing
steelwolf
The Fall
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 20 197
Egy újszülöttnek minden sorozat vicc új…
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 328 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Hid - Bron/Broen

JéBé
Broadchurch
The killing
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
Hid - Bron/Broen

JéBé
Lezárt sorozat, vagy még görgetik tovább?
Őszentsége Sobri Jóska
Lezart, 4 evad 38 resz.
JéBé
hibatlan sorozat.

több mint 2 éve
JéBé Green Bay Packers 7 714
Hid - Bron/Broen

JéBé
Őszentsége Sobri Jóska
Lezart, 4 evad 38 resz.
több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 1 912
Brotesz
Nem a Maxon van a R&M?
warr_b

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 119 — #NoStress
Hid - Bron/Broen

JéBé

több mint 2 éve
JéBé Green Bay Packers 7 714
Hid - Bron/Broen

Szerkesztette: JéBé
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 328 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Annyit beszéltetek az aninekről h elkezdtem újranézni a Death Note-ot, még mindig zseniális! 😁
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 119 — #NoStress
Mrs. Davis

Egyévados lezárt sorozat az HBO-n, nekem nagyon tetszett.
Lindelof csinálta, nagyon extrém, csavaros, kaotikus, de nem kusza, vagy túlagyalós, és a végére szépen szétszálazódik a sok agyament faszság, minden kirakós a helyére kerül. Mert leginkább valami beteg, abszurd sci-fi vígjátéknak tűnik, ha már be kéne kategorizálni, de nehéz spoiler nélkül írni a sztoriról, viszont már az első rész úgyis beszippantja az embert, ha belekezd, és aztán már nehéz elengedni, pikk-pakk bedarálja az ember. Mint egy Leftoversbe oltott Logan Lucky meglocsolva egy kis Rick & Mortyval.
Jó szórakozás.

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 856 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Brotesz
Nem a Maxon van a R&M?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Brotesz Indianapolis Colts 152
több mint 2 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 449 — Amerikai sportok rajongója
RIP Captain Raymond Holt! 😕
Tony Adams
Bazz... Nemrég néztük végig a nine-nine-t 🙁
warr_b
Ó de kedveltem a sorit is meg őt is, RIP!😕
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 288
Tony Adams
Mekkorát alakított a sorozatban.... Nyugodjon békében
FLZOLI
a Nine-Nine egy igazán jó sorozat, kb mint a Superstore elsö évada
Toto21
Az eredetije sokkal jobb ( bar a superstore bol nem lattam sokat, de beleneztem mert varos volt )
Trollied

Bar hozzateszem hogy itt amiket irtok a filmek/sorozatok alatt az nekem boven az elvarasaim felett van amit varok ezektol a produkcioktol. Szoval ha nem tetszik majd akkor en figyelmeztettem mindenkit 😊
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 7 407
Tony Adams
FLZOLI
a Nine-Nine egy igazán jó sorozat, kb mint a Superstore elsö évada
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 606 — a new hope (again)
 www.youtube.com/watch?v=7XaiC3kYgBo
Kenny
Új trailert is kapott, nagyon várós!

www.youtube.com/watch?v=r4j4bN0l1wU
warr_b
részemről is, de félek tőle, hogy sziruposabb lesz a kelleténél

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 856 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Tony Adams
Bazz... Nemrég néztük végig a nine-nine-t 🙁

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Tony Adams

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
több mint 2 éve
 www.youtube.com/watch?v=7XaiC3kYgBo
Kenny
Új trailert is kapott, nagyon várós!

www.youtube.com/watch?v=r4j4bN0l1wU

több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 869
A For all Mankind megint totál kiment a fejemből. Évek óta ez a legjobban várt sorozatom, de valahogy minden évben megfeledkezem róla. 😀 Mondjuk azt se tudom mikor iratkoztam le a topicról... Itt lett volna emlékeztető. 😀
Amúgy szummázva, eddig milyen az évad?
dugo93
Lentebb írtam mindegyik részről.
Az első évadhoz és a második végéhez képest kicsit meh, most még az alapozó családi drámázgatás megy, de talán a második felére beindul és felpörgetik rendesen.
Van esély rá.
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 7 407
Gyors kérdés Manga-ban olvassa/olvasta valaki Dandadan-t? Érdemes elkezdeni? Elvileg hamarosan jön az Anime is belőle