Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
24.hu/tech/2022/08/05/megszunik-az-hbo-max-uj-streaming-discovery-plus/Elmúlt 1 hónapban kb 3x írtam meg, hogy 1 év is viszlát max 😀 üdv
Negritis, a vajda
Amúgy egy kurva nagy elhibázott döntés volt arra a platformra írni meg ami egy szar volt.
Ráadásul volt 2 másik platformjuk ami jobban meg lett írva és tobb funkciót tudott, de nem ők majd megírják a fosra a tutit.
CNN+ mondjuk még viccesebb ott 1 hónappal a release után mondtak hogy szevasz.
Szerkesztette: Toca
több mint 2 éve
24.hu/tech/2022/08/05/megszunik-az-hbo-max-uj-streaming-discovery-plus/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
ó, érdekes, mert imdb meg más portálok szerint lement már a második évad, köszi azértén a második évadot keresem, az első 30 részt láttamA gamepasson is csak ez a 30 rész van
Fontos_Vidra
r.baggio
több mint 2 éve
én a második évadot keresem, az első 30 részt láttamA gamepasson is csak ez a 30 rész van
Fontos_Vidra
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
én a második évadot keresem, az első 30 részt láttamNem viccnek szántam, magyar felirattal/szinkronnal fenn van mind a 30 részértem én a viccet, csak nem szeretem.Peyton's Places 2. évadát tudja valaki hol lehet fellelni, az olyan csóróknak, akik nem fizetnek elő az GamePassre? ncore-on nincs, másArena4+ 😉
Fontos_Vidra
r.baggio
Fontos_Vidra
r.baggio
több mint 2 éve
Nem viccnek szántam, magyar felirattal/szinkronnal fenn van mind a 30 részértem én a viccet, csak nem szeretem.Peyton's Places 2. évadát tudja valaki hol lehet fellelni, az olyan csóróknak, akik nem fizetnek elő az GamePassre? ncore-on nincs, másArena4+ 😉
Fontos_Vidra
r.baggio
Fontos_Vidra
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
értem én a viccet, csak nem szeretem.Peyton's Places 2. évadát tudja valaki hol lehet fellelni, az olyan csóróknak, akik nem fizetnek elő az GamePassre? ncore-on nincs, másArena4+ 😉
Fontos_Vidra
r.baggio
több mint 2 éve
hirtelen rarbg-n és piratebayen se találtamPeyton's Places 2. évadát tudja valaki hol lehet fellelni, az olyan csóróknak, akik nem fizetnek elő az GamePassre? ncore-on nincs, másArena4+ 😉
Fontos_Vidra
r.baggio
több mint 2 éve
Peyton's Places 2. évadát tudja valaki hol lehet fellelni, az olyan csóróknak, akik nem fizetnek elő az GamePassre? ncore-on nincs, másArena4+ 😉
Fontos_Vidra
---
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Peyton's Places 2. évadát tudja valaki hol lehet fellelni, az olyan csóróknak, akik nem fizetnek elő az GamePassre? ncore-on nincs, más
több mint 2 éve
2024 lesz az és csak atkoltozik a tartalomAmilyen hírek jönnek az HBO haza tájáról, meglepődtem hogy elindult az Industry 2. Évada, az 1. Rész hozzá az első évad színvonalát.elvileg jövőre lecserélik ami vicc
empty taxi
én kipörgetek pár sorozatot aztán valszeg lemondom a faszba
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Amilyen hírek jönnek az HBO haza tájáról, meglepődtem hogy elindult az Industry 2. Évada, az 1. Rész hozzá az első évad színvonalát.elvileg jövőre lecserélik ami vicc
empty taxi
én kipörgetek pár sorozatot aztán valszeg lemondom a faszba
több mint 2 éve
Amilyen hírek jönnek az HBO haza tájáról, meglepődtem hogy elindult az Industry 2. Évada, az 1. Rész hozzá az első évad színvonalát.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
www.tomsguide.com/news/hbo-max-could-be-dead-discovery-plus-rumored-to-take-over
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=cKOegEuCcfw
több mint 2 éve
Keves ilyen forma van, aki miatt alapbol dobok egy-egy filmet, igazabol lattam tobb Cena-filmjet is, de egesz egyszeruen nekem annyira gaz a jateka, keptelen vagyok barmilyen szerepben komolyan venni ot. Igen, tudom, ebben a sorozatban pont nem kell, mert az egesz elmebeteg es morbid bohockodas, ahol direkt idetlenek. Nyilvan Cena szemelye nem teljesen kizaro ok, csak en a dc-alkotasokkal sem vagyok tul elegedett, a Suicide Squad sem tetszett, igy hamar azt ereztem, hogy nem veszitek a dobasaval semmit. Ez a ket ok nekem mar eleg volt, hogy ne nagyon eroltessem.nem fogom védeni mert tényleg nem kiemelkedő színész, de ez a szerep jól állt neki sztemEn is elkezdtem, de az a nagy baj, hogy keptelen vagyok elviselni Cenat egyetlen filmben sem, igy 3 resz utan dobtam.én nem nézek több trailert, majd mikor kijön nézemhétvégén be is fejeztem és bár voltak hibái, de igencsak szórakoztató volt
közbe a vonaton tegnap elkezdtem a peacemaker-t és elég faszán indul
Gunn a sorozatokhoz is ért, és megáll az is amit Kripke kritizáival szemben is
collider.com/the-boys-eric-kripke-streaming-shows-10-hour-movie-comments/
Negritis, a vajda
Gunn stílusát nagyon jól adta vissza
Negritis, a vajda
Stez
Gunn jól használta és a vicceskedés is működött
valamint mikor a múltjáról kiderül pár dolog ott egész jól visszaadta | gondolok arra mikor az összeomlása van |
de én nem kérem senkin számon azt ha színész miatt nem néz meg valaki valamit 😊
Negritis, a vajda
De egyebkent nekem mar The Rock is unalmas. Keptelen egy szerepnel es stilusnal tobbet eljatszani, sosem mutat ujat. Erthetetlen nekem, miert kezdtek el felfujni sztarokka ezeket a wwe-s formakat.
több mint 2 éve
nem fogom védeni mert tényleg nem kiemelkedő színész, de ez a szerep jól állt neki sztemEn is elkezdtem, de az a nagy baj, hogy keptelen vagyok elviselni Cenat egyetlen filmben sem, igy 3 resz utan dobtam.én nem nézek több trailert, majd mikor kijön nézemhétvégén be is fejeztem és bár voltak hibái, de igencsak szórakoztató volt
Negritis, a vajda
Negritis, a vajda
Stez
Gunn jól használta és a vicceskedés is működött
valamint mikor a múltjáról kiderül pár dolog ott egész jól visszaadta | gondolok arra mikor az összeomlása van |
de én nem kérem senkin számon azt ha színész miatt nem néz meg valaki valamit 😊
több mint 2 éve
En is elkezdtem, de az a nagy baj, hogy keptelen vagyok elviselni Cenat egyetlen filmben sem, igy 3 resz utan dobtam.én nem nézek több trailert, majd mikor kijön nézemhétvégén be is fejeztem és bár voltak hibái, de igencsak szórakoztató volt
Negritis, a vajda
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Amennyire nagy csalódás volt a Westworld 3. évad, eddig annyira nagy a 4. évad, csak pozitív irányba.
több mint 2 éve
én nem nézek több trailert, majd mikor kijön nézemhétvégén be is fejeztem és bár voltak hibái, de igencsak szórakoztató volt
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
braxa88
12 534
És amikor azt hiszed, nem tudnak még jobban felcsigázni, csak sikerül.dehát négerek vannak benne!!!
www.youtube.com/watch?v=BCs1vfe0938
iktriad
több mint 2 éve
ozibozi
17 172
Még a 86-os magyarországi koncert előtt a poptarisznyában is elmondta ‘bétothlacibácsi’meg a multimédiás Hegedűs aki idehozta őket, hogy azért utaznak és alszanak sok éve külön mert még egymás pofáját sem bírják nem hogy a Freddiet meg a tudjuk mit.Ellenben a pénzt azt nagyon szerették és mellesleg zenélni os tudtak
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Az mondjuk annyira nekem se tetszett, de elhanyagolható dolog volt, hisz nem erre volt kihegyezve a sztori és szerintem annyira nem is maradt meg az emberekben.Vagy ott van a Queen film, ott se minden úgy történt ahogy, de ha már valaki emiatt utánanéz az együttesnek vagy meghallgatja több albumukat is, már nyertek vele.nekem akkor van bajom mikor komoly plot pontot csinálnak direkt mosdatásból meg abból hogy másokra tudják tolni a felelősséget
Lúdas Solymi
most nézem a straight outta compton-t és itt is komoly plot pont hogy | easy e csőd közelbe kerül, miközben rohadtul nem úgy volt |
de a bohemian rhapsodyban is gáz volt ahogy a banda széthullásáért egy személyben tették Freddyt felelőssé a solo albuma miatt, amire ráadásul úgy hivatkoznak mint ami megbukott
az amikor felcserélik események sorrendjét, vagy összevonnak karaktereket a dráma miatt az kevésbé zavar, de mikor az élők a maguk mosdatása miatt ráhúzzák a halottra a vizes lepedőt azt nem szeretem
Negritis, a vajda
De amúgy ja, érthetetlen amit művelnek, hogy próbálják függetleníteni magukat Freddietől, habár az is benne lehet, hogy mindig is megvolt ez az ellentét, hogy ők ezt az életstílust annyira nem kultiválták.
Ugye, akkor a bulvár is még más cipőben járt, szóval erről csak az tudna mesélni aki ott volt...