Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 2 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Neki kezdtem az Obi-Wannak, tok jo lehetne ha nem lenne benne ez a feka kiscsaj. Es felrertes ne essek a borszine egyaltalan nem erdekel, meg csak nem is a jateka hanem hogy kiscsaj. Mert nem lehetett valami Obi-Wanhoz melto fogonoszt castingolni? Nem tudom sajnos komolyan venni ezt pedig ket resz utan elegge kozponti karakternek tunik.

Szerkesztette: JéBé
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 515

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 114 — The Mathematician
Jójó. De amúgy miről szól az egész?
😃
jobbágy#JC6
hogy régen minden jobb volt 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 988
🍿🥤💵

A 4. Évaddal ennyit, talán még a “one last time” elsüthető 😀
KeyG
Ezek mik, sokat költöttél a Mekiben? Moziban?
😃
jobbágy#JC6
Hogy csináltak egy kólás popcornos valamit és a bevétel jegyében kitolták még egy szezonra a történt rovására.
KeyG
Jójó. De amúgy miről szól az egész?
😃
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 17 172
Nenszi ott voltvan
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 355
Kis retro ajánlat, biztos van, aki anno nem látta, HBOMax-on fent van kompletten a Weeds (Nancy ül a fűben), én most végeztem vele (ismét), részemről 5* a teljes széria, kivéve talán az utolsó évad pár része, addigra eléggé elfogyott a muníció a készítőknél.
több mint 2 éve
 www.youtube.com/watch?v=ewgCqJDI_Nk

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
07.27 Disney+

Kisváros, erős téma, Garfield 😊

www.youtube.com/watch?v=IDRqWtwbiSM
több mint 2 éve
Nem volt rossz ez a The Boys, szezonzáró, Kimikon jót röhögtem.
empty taxi
még csak a 3. részt néztem meg, imádom még mindig

több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Sokakkal ellentetbwn en ertem, miert eroltetik a Skywalker-sagat, mert azin nott fel a vilag, az erdekli az embereket, mivel egy halom dolgot nyitva hagytak, raadasul el is basztak jo par filmmel. Mindenkiben hianyerzet van, normalis befejezest akarna az ember. De ehelyett kap egy kovetkezo nagy semmit, ami csak egy kis fan service, de amugy pont annyira jo, hogy a hianyerzetet novelje. Ergo ongol.
Stez
Szerintem nem érted.
Azért erőltetik, mert nincs jobb ötletük, nem mernek teljesen új karaktereket indítani, nincs ütős sztoriötlet egy új időszakhoz, korábbi mitológiához, könyveket valamiért nem akaródznak feldolgozni (mennyire kurva jó lenne egy Darth Plagueis sorozat, intrikákkal, kereskedősztorikkal, egy rakás új arccal, és az csak pár évtized vissza, és akkor egy Darth Bane-ről ne is beszéljünk) és legfőképpen a célcsoport egyszerre akar lenni a mai 8-14 éves gyerekek, és az eredeti trilógia mára 40-50 éves rajongói. Ez meg így kivitelezhetetlen.
Őszentsége Sobri Jóska
Szerintem meg ertem, mert nem vagyok hulye. Arrol nem is beszelve, hogy ugyanazt gondolom, amit te, csak en a masik iranybol kozelitettem meg a dolgokat.

több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Sokakkal ellentetbwn en ertem, miert eroltetik a Skywalker-sagat, mert azin nott fel a vilag, az erdekli az embereket, mivel egy halom dolgot nyitva hagytak, raadasul el is basztak jo par filmmel. Mindenkiben hianyerzet van, normalis befejezest akarna az ember. De ehelyett kap egy kovetkezo nagy semmit, ami csak egy kis fan service, de amugy pont annyira jo, hogy a hianyerzetet novelje. Ergo ongol.
Stez
Szerintem nem érted.
Azért erőltetik, mert nincs jobb ötletük, nem mernek teljesen új karaktereket indítani, nincs ütős sztoriötlet egy új időszakhoz, korábbi mitológiához, könyveket valamiért nem akaródznak feldolgozni (mennyire kurva jó lenne egy Darth Plagueis sorozat, intrikákkal, kereskedősztorikkal, egy rakás új arccal, és az csak pár évtized vissza, és akkor egy Darth Bane-ről ne is beszéljünk) és legfőképpen a célcsoport egyszerre akar lenni a mai 8-14 éves gyerekek, és az eredeti trilógia mára 40-50 éves rajongói. Ez meg így kivitelezhetetlen.

több mint 2 éve
Kenobi pipa.

Meg gondolkozom, mi ertelme volt ezt megcsinalni azon kivul, hogy fan service es lehuznak meg egy bort a skywalkerekrol.

Oke, azt ertem es amugy en is ugy vagyok velr, hogy Vader annyira badass, hogy barmifele sw-film vagy sorozat komolytalan nelkule, de ahogy ezt a sorozatot most lenyomtak, az ujfent komolytalan volt. Vader badass, majd 3 resz mulva mar szenne alazza valaki, aki tiz evig nem hasznalta az erot, es meg attol is majd befosott, hogy megtartson egy gyereket az erovel a levegoben.

| Az maga tetszett, hogy a kozeppontban meg mindig a multbeli dolgok alltak es jol bemutattak, hogy ez Kenobit megtorte. | csak szarul lett az egesz megcsinalva.

Az inkvizotorok is kb felnotas bohocoknak tuntek, akikbol hulyet csinal barki. A feka csajbol meg kaptunk 3 mondatot, hogy megismerjuk, amugy se eleje, se vege, csak benazik minden reszben 10 percet, hogy o nagyon kemeny. Kozben amugy mindenki jol elveri. 😀

Ez az Obi-wan is az szerintem, annak ellenere, hogy piszok jo volt McGregort ismet latni Kenobikent, jo volt Vader felbukkanasa. Christensent latni Anakinkent. Csak igy ennyire volt jo a sorozat.

Hozzateszem, sikerult a 30 eve a vilag kb legkiralyabb badass villainjet komolytalanna tenni ket ora alatt.

Szerkesztette: Stez

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Nem volt rossz ez a The Boys, szezonzáró, Kimikon jót röhögtem.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
🍿🥤💵

KeyG
😃
jobbágy#JC6
Hogy csináltak egy kólás popcornos valamit és a bevétel jegyében kitolták még egy szezonra a történt rovására.

több mint 2 éve
🍿🥤💵

KeyG
😃
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 020
kajak jó a westworld 4.évada. nem gondoltam volna....
| valszeg Ed Harris képernyőn töltött perceinek van hozzá köze 😀 |
Borbinho
Csakis neki van hozza koze.
A sztori mar megint annyira fejvakaros/egyszeru, h nem is tudom mit akarnak belole kihozni es h ki kicsoda.

Az lenne a legjobb ha Ed Harris minden reszben szerepelne 15-20 percet.
Egyebkent meg csak elhasznalnak a karaktert.
több mint 2 éve

Klaci79Alispán
Nem úgy volt hogy vége van már ennek a szarnak? 🤷‍♂️
Toca Őrgróf
Nem...az 5. lesz az utolsó...mondjuk viszonylag kevesen szarozzák, így érthető ha még egy bőrt le akarnak húzni róla.
Klaci79Alispán
Ez nem bőr volt, be volt jelentve, hogy utolsó évad ketté bontva erre kaptunk egy semmit.
Ez pofátlanság volt bőr nélkül amit itt le mertek rakni az asztalra.

És amiatt, mert akartak még egy évadot csináltak egy ilyet.....
KeyG
Vegigneztem, mondjuk a vége felé már tekergetve, de a mai napig nem tudom mit akar ez a sorozat uzenni
jobbágy#JC6
🍿🥤💵

több mint 2 éve

Klaci79Alispán
Nem úgy volt hogy vége van már ennek a szarnak? 🤷‍♂️
Toca Őrgróf
Nem...az 5. lesz az utolsó...mondjuk viszonylag kevesen szarozzák, így érthető ha még egy bőrt le akarnak húzni róla.
Klaci79Alispán
Ez nem bőr volt, be volt jelentve, hogy utolsó évad ketté bontva erre kaptunk egy semmit.
Ez pofátlanság volt bőr nélkül amit itt le mertek rakni az asztalra.

És amiatt, mert akartak még egy évadot csináltak egy ilyet.....
KeyG
Vegigneztem, mondjuk a vége felé már tekergetve, de a mai napig nem tudom mit akar ez a sorozat uzenni
több mint 2 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
kajak jó a westworld 4.évada. nem gondoltam volna....
| valszeg Ed Harris képernyőn töltött perceinek van hozzá köze 😀 |

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Igy hat resz alapjan ez a Terminal List egyebkent egesz jo. Az egyetlen problemam vele, hogy | igy a vegere kezd atmenni irrealisba, hogy a Chris Pratt-fele szuper SEAL hadnagy mindent tulel es mindenkinel jobb, ha kell, lerendez egy teljes SEAL-szakaszt is. |

De amugy elvezem. Kivancsi leszek majd a zarasra.

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nem jó, de nem is tragikus ez a Boys finálé!

| Kár h behozták a végére a kiscsávót, valahogy más végre számítottam! |

Antony Starr és Karl Urban kurvajók!
Homelander team viszont totál súlytalan.

Jövőre pedig Jensen Ackles helyett/mellett jön Jeffrey Dean Morgan 😃
több mint 2 éve
Nem volt rossz ez a The Boys finale.
Azt mondjuk kicsit sajnalom, hogy | Soldier Boyt vegul ekkora gecinek allitottak be, konkretan meg Homelandert latta a nezo a jofiunak mellette. Illetve remelem, Black Noirt visszahozzak, mert badass karakter volt, eleg meltatlan veg lenne ez neki, mikozben meg ilyen speedrunnereket meg kulonbozo sokkal gyengebb herokatm hetkoznapi embereket meg kb nem lehet kinyirni. Hatha osszejon a kepregenyes otlet, hogy Noir nyirja ki Homelandert. Bar sok esely nincs ra, ugy is a haldoklo Butcher utolso nagy csataja lesz az o osszecsapasuk. |

több mint 2 éve
esanders10 Denver Broncos 539

Klaci79Alispán
Amúgy csak szerintem hasonlít a srác Leclerc-re? 😀
dugo93
nekem is mindig Leclerc jut róla eszembe 😀
braxa88
Jelen, mióta megnőtt rendesen, a haját leveszed, totál Löki 😀
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan

Klaci79Alispán
dugo93
braxa88
Binotto lesz a főellenség az utolsó évadban ?
több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534

Klaci79Alispán
dugo93

Szerkesztette: braxa88