Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
KeyG
9 515
Valamilyen szinten egyet értekveled és értelek is téged, viszont a The Boys szerintem többet ad, mint a Stranger Things és többet is adott és messze nem kellene, hogy véget érjen.The Boys Season FinaleJa hogy ez ennyi volt?
Hmm, talán többet vártam, de remélem, hogy az a karakter még sokat fog a sorozatban szerepelni akire gondolok, aki megnézi az megérti.
Jövőre nézve is van 1-2 lehetőség főleg a Hughie-Butcher vonalon ami alapján talán lehet következtetni.
Jó volt.
KeyG
Gyűlölöm már a sorozatokat, legalábbis ha az az eset áll fenn, hogy minden évadot külön-külön rendelnek be, mert akkor biztos nem halad semerre a cselekmény. Nézeti magát meg került bele pár emlékezetes jelenet, de a boys is egy nagy klasszikus helyett sima rétestészta lesz/lett, pontosan ugyanazt le lehet róla írni, amit az előző kommentben a stranger thingsről
r.baggio
A Stranger Things be volt jelentve, hogy véget ér ezzel. Ezzel szemben megerőszakolták magukat és kaptunk egy olyan utolsó évadot, amiben kb. a 2 zene az amire emlékezni fognak az emberek.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
The Boys Season FinaleJa hogy ez ennyi volt?
Hmm, talán többet vártam, de remélem, hogy az a karakter még sokat fog a sorozatban szerepelni akire gondolok, aki megnézi az megérti.
Jövőre nézve is van 1-2 lehetőség főleg a Hughie-Butcher vonalon ami alapján talán lehet következtetni.
Jó volt.
KeyG
Gyűlölöm már a sorozatokat, legalábbis ha az az eset áll fenn, hogy minden évadot külön-külön rendelnek be, mert akkor biztos nem halad semerre a cselekmény. Nézeti magát meg került bele pár emlékezetes jelenet, de a boys is egy nagy klasszikus helyett sima rétestészta lesz/lett, pontosan ugyanazt le lehet róla írni, amit az előző kommentben a stranger thingsről
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
KeyG
9 515
Ez nem bőr volt, be volt jelentve, hogy utolsó évad ketté bontva erre kaptunk egy semmit.Nem...az 5. lesz az utolsó...mondjuk viszonylag kevesen szarozzák, így érthető ha még egy bőrt le akarnak húzni róla.Nem úgy volt hogy vége van már ennek a szarnak? 🤷♂️
Klaci79Alispán
Toca Őrgróf
Klaci79Alispán
Ez pofátlanság volt bőr nélkül amit itt le mertek rakni az asztalra.
És amiatt, mert akartak még egy évadot csináltak egy ilyet.....
Szerkesztette: KeyG
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Nem...az 5. lesz az utolsó...mondjuk viszonylag kevesen szarozzák, így érthető ha még egy bőrt le akarnak húzni róla.Nem úgy volt hogy vége van már ennek a szarnak? 🤷♂️
Klaci79Alispán
Toca Őrgróf
több mint 2 éve
Nem úgy volt hogy vége van már ennek a szarnak? 🤷♂️
Klaci79Alispán
több mint 2 éve
KeyG
9 515
The Boys Season FinaleHmm, talán többet vártam, de remélem, hogy az a karakter még sokat fog a sorozatban szerepelni akire gondolok, aki megnézi az megérti.
Jó volt.
Szerkesztette: KeyG
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
több mint 2 éve
Az az egesz jelenet konkretan komolytalan volt. Az egesz resz eroltetett volna. Maxnek volt egy rohadt jo jelenete ugye fasza zenevel par resszel ezelott, most meg bejatszottak egy ilyen orbitalisan gagyi dolgot, mint ez a Metallicas... Aztan meg | Eddie-t kinyirjak, aki abszolut sulytalan volt. Ennel ezerszer nagyobb veszteseg volt az elozo evadbol Billy, es az o halala raadasul erosen hatassal volt a mostani folytatasra is. |stranger things fináléNekem sem tetszett igazán ez az évad. Még azt mondtam volna, hogy elmegy, ha nem kapott volna ekkora hypeot. A rengeteg logikátlanság pedig eléggé felcseszett már.
2,5óra.. fasza. kb 30pernyi sztorival.
| vecna? 2 molotov meg a shotgun. komoly... demogorgon erősebb.
A nagy összecsapás 11 vs vecna? kétszer ellökték egymást.
Kit írnak ki? Eddiet. egy új szereplőt. Régieket nem mernek.
|
ez a sorozat a hype a semmire.
braxa88
| Pl annak se volt kb semmi értelme, hogy Eddie hősködjön egyet és feláldozza magát. De ez csak 1 a sok közül. |
dugo93
Azt amugy nem adom, hogy az evad rossz volt, mert szerintem magasan a legjobb volt az eleje, egeszen a frissen kijott befejezesig, mert az nalam lof.sz. Az osszes eddigi evad kozul a leggyengebb finale.
több mint 2 éve
dugo93
4 230
stranger things fináléNekem sem tetszett igazán ez az évad. Még azt mondtam volna, hogy elmegy, ha nem kapott volna ekkora hypeot. A rengeteg logikátlanság pedig eléggé felcseszett már.
2,5óra.. fasza. kb 30pernyi sztorival.
|
braxa88
| Pl annak se volt kb semmi értelme, hogy Eddie hősködjön egyet és feláldozza magát. De ez csak 1 a sok közül. |
több mint 2 éve
braxa88
12 534
stranger things finálé2,5óra.. fasza. kb 30pernyi sztorival.
|
több mint 2 éve
Kevés részt láttam a west wingből (a newsroomot egyenesen gyűlöltem), de ha valakinek, hát sobrinak nem ajánlanék semmit sorkintól, mivel nála reménytelenebbül idealista ember nincs is, kb pontosan az ellenkezője annak, mint amit a betyár a politika topicban előad - a filmjeit maximum, ott nehezebb ettől túladagolást kapniFilmen, sorozatban nem zavar az idealizmus. Oda való. 😊
Egy Mad men vagy Treme egészen más szint
főajtónálló r.baggio
több mint 2 éve
MC12
6 378
Abszolút.Felkerült a West Wing hbo-ra, mind a 7 évad.Vagyis teljes, lezárt sorozat?
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Kevés részt láttam a west wingből (a newsroomot egyenesen gyűlöltem), de ha valakinek, hát sobrinak nem ajánlanék semmit sorkintól, mivel nála reménytelenebbül idealista ember nincs is, kb pontosan az ellenkezője annak, mint amit a betyár a politika topicban előad - a filmjeit maximum, ott nehezebb ettől túladagolást kapniEgy Mad men vagy Treme egészen más szint
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
16 éve 😊Felkerült a West Wing hbo-ra, mind a 7 évad.Vagyis teljes, lezárt sorozat?
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
Az egyik legjobb, ami tv-ben ment valaha. Sorkin munkájának csúcsa.
több mint 2 éve
igen 😊Felkerült a West Wing hbo-ra, mind a 7 évad.Vagyis teljes, lezárt sorozat?
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
További pikantériát ad, hogy 2006-ban a teljes MSZP kampánystáb rá volt kattanva a sorozatra.Hogy ennyire jó-e azt ne tőlem kérdezd mert végtelenül elfogult vagyok 😊 De a viccet félretéve ha igyekszem távolságot is tartani, akkor is kevés rosszat tudok mondani róla. A szerelmi szálak az elnök és felesége kivételével - gyengék. De ez sosem volt Sorkin erőssége, nyilván rászóltak, hogy Aaron, a népnek nem elég a walk'n talk legyél kedves romantikát is írni bele.Felkerült a West Wing hbo-ra, mind a 7 évad. Elmorzsolok egy könnycseppet. A személyes sorozat toplistám első helyezettje. Ha nem néztem meg minden évadot 3-4szer akkor egyszer se. Hát, úgyis nyár van, maximum 1-2 részt megnézek, vagy 1-2 évadot. Maximum. Nem állok neki mégegyszer. Dehogy 😊ennyire jo? en nem lattam, de ugy emlekszem, hogy eleg komolyan demokrata toposzos dolog, ahol jon az elnok deus ex machinakent. erdemes megnezni?
MC12
Nemzetes és vitézlő csebi
A mából nézve persze sokszor naívnak tűnik a sorozat és idealistának, de akkor azért másféle korszellem és korhangulat volt. Én különösebben demokrata-elfogultnak se mondanám, nyilván érződik rajta az író beállítottsága, de főleg-főleg a mából nézve példás visszafogottsággal kezeli ezt a helyzetet.
A sorozat java, ma is abszolút kurrens kérdéseket feszeget - ez persze elgondokoztató - például, hogy egy másik topic témájára is reflektáljak, ha jól rémlik a harmadik vagy a negyedik évadban, epizódokon keresztül rágják azt a témát, hogy egy nem baráti ország külügyminisztere lelőhető-e rakétával - balesetnek álcázva - mert az támogat pénzzel, erőforással stb. és találkozik olyan terrorista szervezetekkel akik felelősek amerikaiak halálért, merényletekért - emiatt értelmezhető-e a külügyminiszterre is, hogy terrorista? 😊 Nyilván most csak összefoglaltam, de ugyanígy mennek végig az abortusz, a fegyvertartás és az összes többi nagy amerikai témán - és egyáltalán nem mindig a demokrata álláspont győz. Nade abba is hagyom, oldalakt tudok írni erről a sorozatról 😊
MC12
A kis Gál volt Toby, Szigetvári volt Leo stb és így is hívták egymást az értekezleteken.
Szerkesztette: vpi
több mint 2 éve
Felkerült a West Wing hbo-ra, mind a 7 évad.Vagyis teljes, lezárt sorozat?
MC12
több mint 2 éve
24.hu/kultura/2022/07/04/hbo-max-megszunteti-sajat-tartalomgyartas-europaban-magyarorszag/most küldte haver
empty taxi
variety.com/2022/tv/global/hbo-max-europe-originals-development-1235308730/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
MC12
6 378
Hogy ennyire jó-e azt ne tőlem kérdezd mert végtelenül elfogult vagyok 😊 De a viccet félretéve ha igyekszem távolságot is tartani, akkor is kevés rosszat tudok mondani róla. A szerelmi szálak az elnök és felesége kivételével - gyengék. De ez sosem volt Sorkin erőssége, nyilván rászóltak, hogy Aaron, a népnek nem elég a walk'n talk legyél kedves romantikát is írni bele.Felkerült a West Wing hbo-ra, mind a 7 évad. Elmorzsolok egy könnycseppet. A személyes sorozat toplistám első helyezettje. Ha nem néztem meg minden évadot 3-4szer akkor egyszer se. Hát, úgyis nyár van, maximum 1-2 részt megnézek, vagy 1-2 évadot. Maximum. Nem állok neki mégegyszer. Dehogy 😊ennyire jo? en nem lattam, de ugy emlekszem, hogy eleg komolyan demokrata toposzos dolog, ahol jon az elnok deus ex machinakent. erdemes megnezni?
MC12
A mából nézve persze sokszor naívnak tűnik a sorozat és idealistának, de akkor azért másféle korszellem és korhangulat volt. Én különösebben demokrata-elfogultnak se mondanám, nyilván érződik rajta az író beállítottsága, de főleg-főleg a mából nézve példás visszafogottsággal kezeli ezt a helyzetet.
A sorozat java, ma is abszolút kurrens kérdéseket feszeget - ez persze elgondokoztató - például, hogy egy másik topic témájára is reflektáljak, ha jól rémlik a harmadik vagy a negyedik évadban, epizódokon keresztül rágják azt a témát, hogy egy nem baráti ország külügyminisztere lelőhető-e rakétával - balesetnek álcázva - mert az támogat pénzzel, erőforással stb. és találkozik olyan terrorista szervezetekkel akik felelősek amerikaiak halálért, merényletekért - emiatt értelmezhető-e a külügyminiszterre is, hogy terrorista? 😊 Nyilván most csak összefoglaltam, de ugyanígy mennek végig az abortusz, a fegyvertartás és az összes többi nagy amerikai témán - és egyáltalán nem mindig a demokrata álláspont győz. Nade abba is hagyom, oldalakt tudok írni erről a sorozatról 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
24.hu/kultura/2022/07/04/hbo-max-megszunteti-sajat-tartalomgyartas-europaban-magyarorszag/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
newsroomot kivegeztem az nagyon bejott, de mintha picit nem lett volna szepen lezarva. ok majd ranezek! kosziNagyon is.Felkerült a West Wing hbo-ra, mind a 7 évad. Elmorzsolok egy könnycseppet. A személyes sorozat toplistám első helyezettje. Ha nem néztem meg minden évadot 3-4szer akkor egyszer se. Hát, úgyis nyár van, maximum 1-2 részt megnézek, vagy 1-2 évadot. Maximum. Nem állok neki mégegyszer. Dehogy 😊ennyire jo? en nem lattam, de ugy emlekszem, hogy eleg komolyan demokrata toposzos dolog, ahol jon az elnok deus ex machinakent. erdemes megnezni?
MC12
Jó, persze, naiv sorozat meg demokrata toposzos, de azért ez szerintem nem probléma.
Itt ami adja az élvezetet az a színészek mellett az író Aaron Sorkin.
Nagyon jól fűzi a mondanivalót, a dialógusok folyamatosak a karakterek között, érdekes témákat feszeget, amik többnyire még ma is aktuálisak.
Ráadásul a rendezés is jó, mert úgy beszélgetnek a karakterek, hogy mennek a folyosón egyik helyiségből a másikba és végig követi őket a kamera, gyakorlatilag olyan hatást keltve, mintha folyamatosan mozgásban lenne minden és te is ott lennél velük, ami így leírva nem olyan nagy truváj, de amúgy nagyon jó látvány.
Ajánlom Sorkin filmjeit meg többi sorozatát is, nagyon jók, Sports Night, Studio 60, The Newsroom, stb.
Lúdas Solymi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Nagyon is.Felkerült a West Wing hbo-ra, mind a 7 évad. Elmorzsolok egy könnycseppet. A személyes sorozat toplistám első helyezettje. Ha nem néztem meg minden évadot 3-4szer akkor egyszer se. Hát, úgyis nyár van, maximum 1-2 részt megnézek, vagy 1-2 évadot. Maximum. Nem állok neki mégegyszer. Dehogy 😊ennyire jo? en nem lattam, de ugy emlekszem, hogy eleg komolyan demokrata toposzos dolog, ahol jon az elnok deus ex machinakent. erdemes megnezni?
MC12
Jó, persze, naiv sorozat meg demokrata toposzos, de azért ez szerintem nem probléma.
Itt ami adja az élvezetet az a színészek mellett az író Aaron Sorkin.
Nagyon jól fűzi a mondanivalót, a dialógusok folyamatosak a karakterek között, érdekes témákat feszeget, amik többnyire még ma is aktuálisak.
Ráadásul a rendezés is jó, mert úgy beszélgetnek a karakterek, hogy mennek a folyosón egyik helyiségből a másikba és végig követi őket a kamera, gyakorlatilag olyan hatást keltve, mintha folyamatosan mozgásban lenne minden és te is ott lennél velük, ami így leírva nem olyan nagy truváj, de amúgy nagyon jó látvány.
Ajánlom Sorkin filmjeit meg többi sorozatát is, nagyon jók, Sports Night, Studio 60, The Newsroom, stb.
több mint 2 éve
Felkerült a West Wing hbo-ra, mind a 7 évad. Elmorzsolok egy könnycseppet. A személyes sorozat toplistám első helyezettje. Ha nem néztem meg minden évadot 3-4szer akkor egyszer se. Hát, úgyis nyár van, maximum 1-2 részt megnézek, vagy 1-2 évadot. Maximum. Nem állok neki mégegyszer. Dehogy 😊ennyire jo? en nem lattam, de ugy emlekszem, hogy eleg komolyan demokrata toposzos dolog, ahol jon az elnok deus ex machinakent. erdemes megnezni?
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.