Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
nope, a gangenek egy kiépült ország a maga katonai erejévelAz ewokos rész szerintem teljesen vállalható volt akkor és most is, mégha megmosolyogtató, a gangeneket meg túltolták, Jar-jar az egyik legidiótább karakter evör.a 6ról is mindenki pozitívan emlékszik miközben sztem rengeteg hibája és hülyesége vanSzintúgy, bár lehet, hogy csak a gyerek beszél belőlem, bár amikor kijött a Baljós árnyak, akkor még csak 17 voltam és hát iszonyat csalódás volt.En mar azt se tudom mi volt a 8. Annyira jellegtelen volt az utolso 3. Az elso 3 jobban megmaradt es a szereplok is markansabbak voltak. 4-6 meg all-time best.mondjuk nekem az all time nr1 SW film a Sithek bosszúja, gondolom ezzel se sokan vannak így3, 5 és 8 a kedvenc filmjeim a 9ből
roberto23
Negritis, a vajda
Toto21
Az 1-3 jobban öregedett mint amikor megjelent, talán ez lesz 7-9-cel is, hogy csak a nagyobb volumenű dolgokra fogunk emlékezni, a többi meg elsikkad, bár amit műveltek vele, az katasztrófa.
Lúdas Solymi
gangenek > ewokok
Negritis, a vajda
A midikloriánokról vagy mikről és a többi Erőt magyarázó faszságról meg nem is beszélve.
Ráadásul az ottani sithek meg dizájnok se jöttek be.
Lúdas Solymi
az ewokok meg kis macik akik botokkal leverik a galaxis legerősebb hadseregét
jar jar egy idióta, de semmivel nem gázosabb mint c3po
a midiklorián rész faszság, ezt nehéz lenne vitatni
és túl is lett tolva a politika egy fantasyhoz képest
a Quigon - Obi Wan - Darth Maul az egyik legjobb harc a szériában
és összeségében sem rossz az 1 mint a 6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
For All Mankind 3. évad 1-3. részMit ne mondjak, erősebb kezdés, mint ami a 2. évadban volt és sokkal korrektebbül van összerakva.
Megvannak az alapozások, minimális a felesleges filler téma, jó feszesre van vágva, igaz a 3. rész egy kicsit bezavar, de annak is megvan az oka.
Az ott elengedett drámai szálnak még valószínű lesz következménye vagy magyarázata, mert érdekelne, hogy mire futtatják ki, gondolom lesz szerepe a továbbiak alakulásában.
Nem szórakoznak, lesz tempója ennek az évadnak és bizonyára felvezetik a következőt is, kell is hozzá a hype, mert lassan kifutunk és nagyon eltérünk az idővonalunktól, az meg már egy teljesen más alapot ad a sorozatnak.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Az ewokos rész szerintem teljesen vállalható volt akkor és most is, mégha megmosolyogtató, a gangeneket meg túltolták, Jar-jar az egyik legidiótább karakter evör.a 6ról is mindenki pozitívan emlékszik miközben sztem rengeteg hibája és hülyesége vanSzintúgy, bár lehet, hogy csak a gyerek beszél belőlem, bár amikor kijött a Baljós árnyak, akkor még csak 17 voltam és hát iszonyat csalódás volt.En mar azt se tudom mi volt a 8. Annyira jellegtelen volt az utolso 3. Az elso 3 jobban megmaradt es a szereplok is markansabbak voltak. 4-6 meg all-time best.mondjuk nekem az all time nr1 SW film a Sithek bosszúja, gondolom ezzel se sokan vannak így3, 5 és 8 a kedvenc filmjeim a 9ből
roberto23
Negritis, a vajda
Toto21
Az 1-3 jobban öregedett mint amikor megjelent, talán ez lesz 7-9-cel is, hogy csak a nagyobb volumenű dolgokra fogunk emlékezni, a többi meg elsikkad, bár amit műveltek vele, az katasztrófa.
Lúdas Solymi
gangenek > ewokok
Negritis, a vajda
A midikloriánokról vagy mikről és a többi Erőt magyarázó faszságról meg nem is beszélve.
Ráadásul az ottani sithek meg dizájnok se jöttek be.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
A lezárással szerintem semmi probléma nem volt, nekem tetszett.Szerintem a sorozatbeli lezárás az ő ötlete volt, és mivel az bukott igy nem adja már ki.Szerencsére ezeket már nem ugyanaz a rendezőpáros fogja készíteni, így ettől nem kell félni.Lehet. Nekem nem jött be az utolsó két évad stílusa és minősége. A téma választás alapján ezt a vonalat viszik tovább. Nincsenek is nagy elvárásaim...valszeg pár rész után kuka. Aztán remélem meglepnek.a sárkányok tánca a legjobb választás.Nem feltétlen a sorozatok hátráltatják a 6. könyv megjelenését, mert azokat nem ő írja/gyártja, de most is meg fog jelenni tőle egy könyv ami ebben az univerzumban játszódik. Szerintem már ki sem akarja adni a maradék 2 könyvet...Az sw túltengés után/közben jöhet a got orrba-szájbaa f*szér nem írja inkább a könyveket
főajtónálló r.baggio
Fontos_Vidra, asztalnokmester
Az viszont tényleg szomorú, hogy nem tanultak a hibákból és ezt a 2 témát választották ki.
Kapunk egy cgi orgiát, meg egy teljesen érdektelen havasjani sorozatot. A felsoroltak közül bármelyik jobb választás lett volna.
thebeke
talán csak Robert lázadása az ami jobban érdekelne mint előzmány/"spinoff"
braxa88
thebeke
Attól viszont lehet, hogy rosszul lesz megoldva, de ha Martin ugyanolyan minőséget tesz le, mint a Trónok harcával, akkor azt leforgatni nem lesz annyira bonyolult.
A Havas Jon szállal nem tudom mit akarnak kezdeni, ha picit keményebb tökű vezetőt faragnak belőle, akkor ok, annak lenne értelme, mert azért lehet még abban a sztoriban bőven anyag.
A Trónok harcának befejező köteteivel az a baj, hogy addigra teljesen szerteágazó lett az egész, így nehéz lesz neki összehúzni a szálakat, főleg, hogy rengeteg szereplőt vezetett be, akiket a sorozatban szépen le is nyestek, itt meg azért élnek. Ha két könyvbe bele tudja zanzásítani az egészet úgy, hogy ne legyen az embernek hiányérzete, akkor már fajin, de szerintem az is a baja, hogy nem tudja normálisan lezárni és csak szenved vele.
Lúdas Solymi
Wester
A probléma azzal az utolsó 2 évad töketlenkedése, mert képtelenek voltak rendesen megágyazni neki úgy, hogy elfogadható legyen.
Rengeteg olyan történés és szál volt benne, ami működött volna, hogyha adnak rá időt és sokkal nagyobb katarzist tudott volna kiváltani, mint ahogy a korábbi évadokban is, ahogy épült a sztorivonal, aztán jött a csattanó.
Benioff és Weiss nagyon elcseszte a végét, mert ez a sorozat többet érdemelt.
több mint 2 éve
a 6ról is mindenki pozitívan emlékszik miközben sztem rengeteg hibája és hülyesége vanSzintúgy, bár lehet, hogy csak a gyerek beszél belőlem, bár amikor kijött a Baljós árnyak, akkor még csak 17 voltam és hát iszonyat csalódás volt.En mar azt se tudom mi volt a 8. Annyira jellegtelen volt az utolso 3. Az elso 3 jobban megmaradt es a szereplok is markansabbak voltak. 4-6 meg all-time best.mondjuk nekem az all time nr1 SW film a Sithek bosszúja, gondolom ezzel se sokan vannak így3, 5 és 8 a kedvenc filmjeim a 9ből
roberto23
Negritis, a vajda
Toto21
Lúdas Solymi
gangenek > ewokok
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Szintúgy, bár lehet, hogy csak a gyerek beszél belőlem, bár amikor kijött a Baljós árnyak, akkor még csak 17 voltam és hát iszonyat csalódás volt.En mar azt se tudom mi volt a 8. Annyira jellegtelen volt az utolso 3. Az elso 3 jobban megmaradt es a szereplok is markansabbak voltak. 4-6 meg all-time best.mondjuk nekem az all time nr1 SW film a Sithek bosszúja, gondolom ezzel se sokan vannak így3, 5 és 8 a kedvenc filmjeim a 9ből
roberto23
Negritis, a vajda
Toto21
több mint 2 éve
Toto21
5 961
En mar azt se tudom mi volt a 8. Annyira jellegtelen volt az utolso 3. Az elso 3 jobban megmaradt es a szereplok is markansabbak voltak. 4-6 meg all-time best.mondjuk nekem az all time nr1 SW film a Sithek bosszúja, gondolom ezzel se sokan vannak így3, 5 és 8 a kedvenc filmjeim a 9ből
roberto23
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Szerintem a sorozatbeli lezárás az ő ötlete volt, és mivel az bukott igy nem adja már ki.Szerencsére ezeket már nem ugyanaz a rendezőpáros fogja készíteni, így ettől nem kell félni.Lehet. Nekem nem jött be az utolsó két évad stílusa és minősége. A téma választás alapján ezt a vonalat viszik tovább. Nincsenek is nagy elvárásaim...valszeg pár rész után kuka. Aztán remélem meglepnek.a sárkányok tánca a legjobb választás.Nem feltétlen a sorozatok hátráltatják a 6. könyv megjelenését, mert azokat nem ő írja/gyártja, de most is meg fog jelenni tőle egy könyv ami ebben az univerzumban játszódik. Szerintem már ki sem akarja adni a maradék 2 könyvet...Az sw túltengés után/közben jöhet a got orrba-szájbaa f*szér nem írja inkább a könyveket
főajtónálló r.baggio
Az viszont tényleg szomorú, hogy nem tanultak a hibákból és ezt a 2 témát választották ki.
Kapunk egy cgi orgiát, meg egy teljesen érdektelen havasjani sorozatot. A felsoroltak közül bármelyik jobb választás lett volna.
thebeke
braxa88
thebeke
Attól viszont lehet, hogy rosszul lesz megoldva, de ha Martin ugyanolyan minőséget tesz le, mint a Trónok harcával, akkor azt leforgatni nem lesz annyira bonyolult.
A Havas Jon szállal nem tudom mit akarnak kezdeni, ha picit keményebb tökű vezetőt faragnak belőle, akkor ok, annak lenne értelme, mert azért lehet még abban a sztoriban bőven anyag.
A Trónok harcának befejező köteteivel az a baj, hogy addigra teljesen szerteágazó lett az egész, így nehéz lesz neki összehúzni a szálakat, főleg, hogy rengeteg szereplőt vezetett be, akiket a sorozatban szépen le is nyestek, itt meg azért élnek. Ha két könyvbe bele tudja zanzásítani az egészet úgy, hogy ne legyen az embernek hiányérzete, akkor már fajin, de szerintem az is a baja, hogy nem tudja normálisan lezárni és csak szenved vele.
Lúdas Solymi
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Szerencsére ezeket már nem ugyanaz a rendezőpáros fogja készíteni, így ettől nem kell félni.Lehet. Nekem nem jött be az utolsó két évad stílusa és minősége. A téma választás alapján ezt a vonalat viszik tovább. Nincsenek is nagy elvárásaim...valszeg pár rész után kuka. Aztán remélem meglepnek.a sárkányok tánca a legjobb választás.Nem feltétlen a sorozatok hátráltatják a 6. könyv megjelenését, mert azokat nem ő írja/gyártja, de most is meg fog jelenni tőle egy könyv ami ebben az univerzumban játszódik. Szerintem már ki sem akarja adni a maradék 2 könyvet...Az sw túltengés után/közben jöhet a got orrba-szájbaa f*szér nem írja inkább a könyveket
főajtónálló r.baggio
thebeke
braxa88
thebeke
több mint 2 éve
nah ledaráltam a last kingdomotvannak hibái, főleg a casting nem működik néha és az idő múlását nem sikerül érzékeltetni
mondjuk Stiorra és Gisela tök jól működött, de Alfred-Edward-Aethelstan már kevésbé
valamint az is fura mikor az Aelswith és Aethelfled esetében a színészek között kb fél év van pedig elvileg anya-lánya
azt hogy mennyire authentikus nem tudom, de nem is zavart különösebben (Benedict esetében előkerülhetne a "woke faszság", de valós személyen alapul)
az akciók alapvetően jók voltak, 1-2 hülyeségtől eltekintve
mindent egybevetve kifejezetten színvonalas és jó sorozat, a lezárás is jól sikerült, várom a filmet
több mint 2 éve
Lehet. Nekem nem jött be az utolsó két évad stílusa és minősége. A téma választás alapján ezt a vonalat viszik tovább. Nincsenek is nagy elvárásaim...valszeg pár rész után kuka. Aztán remélem meglepnek.a sárkányok tánca a legjobb választás.Nem feltétlen a sorozatok hátráltatják a 6. könyv megjelenését, mert azokat nem ő írja/gyártja, de most is meg fog jelenni tőle egy könyv ami ebben az univerzumban játszódik. Szerintem már ki sem akarja adni a maradék 2 könyvet...Az sw túltengés után/közben jöhet a got orrba-szájbaa f*szér nem írja inkább a könyveket
főajtónálló r.baggio
thebeke
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
a sárkányok tánca a legjobb választás.Nem feltétlen a sorozatok hátráltatják a 6. könyv megjelenését, mert azokat nem ő írja/gyártja, de most is meg fog jelenni tőle egy könyv ami ebben az univerzumban játszódik. Szerintem már ki sem akarja adni a maradék 2 könyvet...Az sw túltengés után/közben jöhet a got orrba-szájbaa f*szér nem írja inkább a könyveket
főajtónálló r.baggio
thebeke
több mint 2 éve
Nem feltétlen a sorozatok hátráltatják a 6. könyv megjelenését, mert azokat nem ő írja/gyártja, de most is meg fog jelenni tőle egy könyv ami ebben az univerzumban játszódik. Szerintem már ki sem akarja adni a maradék 2 könyvet...Az sw túltengés után/közben jöhet a got orrba-szájbaa f*szér nem írja inkább a könyveket
főajtónálló r.baggio
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Az sw túltengés után/közben jöhet a got orrba-szájbaa f*szér nem írja inkább a könyveket
főajtónálló r.baggio
több mint 2 éve
mondjuk nekem az all time nr1 SW film a Sithek bosszúja, gondolom ezzel se sokan vannak így3, 5 és 8 a kedvenc filmjeim a 9ből
roberto23
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
The Boys S03E06ez csodálatos volt
😮
KeyG
| a pánik homelander arcán a rész elején, amikor felismeri soldier boyt, priceless
illetve az a what the fuck amikor butcher használja a szemét 😀 |
több mint 2 éve
Nem tudom, lehet egyedül vagyok a véleményemmel, de nekem így a 6 rész után bejött a Kenobi. Nyilván én az előzmény trilógián nőttem fel, így elfogult vagyok (mondjuk nekem az all time nr1 SW film a Sithek bosszúja, gondolom ezzel se sokan vannak így), de én elégedett vagyok. Vannak benne hibák? Bőven. Fan service volt szinte az egész? Naná. De azért legyünk őszinték, nagyrészt ezért is nézte mindenki. Nem hiszem, hogy bárki az SW univerzum megújítását várta ettől a 6 résztől. Én legalábbis biztosan nem. Persze a 3-5. részek alatt nekem is volt gondom vele bőven | voltak részei, amiket utáltam | , de a végére nekem összeállt.
Persze ha valaki nagyon akar simán talál benne annyi hibát, amennyit nem szégyell, de ha olyan szemmel nézzük, aminek szerintem készült, rögtön élvezhető és kellemes kis nosztalgikus élmény lesz.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Tuti, hogy vmennyire képben kell lenni a Rebels történéseivel, mert gondolom nem lesz sok részes az évad és nem jut sok mindenre idő, leg is kiindulva Kenobiból. 😀Igen én is erre tippelek, de tuti lesz pár visszatekintés. Nem tudom pl. alapnak veszik-e hogy a Rebels látta mindenki vagy oda is lesz visszatekintés.Tuti, mert nemrég levetítettek egy rövid előzetest vmi Disney eseményen, ahol Hera Syndullával mennek vmi űrhajó vezérlőjébe és gondolom Hera kapcsolataira + erőforrásaira nagy szüksége lesz h Thrawn-t és Ezrát megtalálja.Ugye Ahsoka mikor összefutott Mandoval a sorozatban Thrawn után kutatott, sztem ez hint volt a sorozat plotjára.Na a Lando amit nem értek itt egyedül, földbe állt Solo után minek erőltetni. De amúgy az se a fő Jedi / Skywalker vonalon fog mozogni, kb mint az Andor.meglátjuk én elengedtem az SW-t mikor végre elindult volna valami érdekes irányba aztána hiszti visszarángatta (igen, sztem a 8 egész jó volt, de a 7 olcsó nosztalgia koppintás a 9 meg talán a legszarabb film a szériában)Disney elfogja engedi a Skywalker érát, de mikor megvette a jogot még azt hitte ezt kell tolni.amúgy nem akkora ökörség, csak hát Sobri sem érti ez hogy működik"Már mondtam, ez egy gyereksorozat, 8-15 éveseknek."Sobri annyit akar hogy reagáljon rá valaki, te meg tetted így fogja még tolni. Köszi! 😀
Sóbri a faszságaiddal menj inkább idegesíts másik fórumokat komolyan. 😀 Ekkora ökörséget b+...
Meg párhuzamot állítani új SW sorozat és Tom és Jerry + HSM között...
Beki
Toca Őrgróf
ezek a sorozatok azoknak készülnek akik 10-15 évesek voltak az ezred fordulókor mikor a prequel trilógia kijött
és fontos hogy a mostani 10-15évesekkel is kompatibilis legyen ugye a nagyobb lefedettség miatt
viszont azt is tudja a disney hogy kell a nosztalgia is, és akkor nézi az egész család
a 80as években fiatal nagyszülő, az ezredfordulós gyereke és az unoka is, ha mázlijuk van akkor akár 2-3 előfizetéssel is
Negritis, a vajda
Aztán kb a filmekből csak a Rogue One jött be ami leginkább Skywalker mentes volt, így ráálltak erre az útra.
Azért messze alapból nem mentek, de a Mandalorian egyértelműen ütött, a Boba se volt rossz.
Kenobi sorozat már bevolt rendelve azt még letudják de szerintem nagyjból ennyi lesz.
Lassan beröffen majd a többi.
Minden Skywalker related filmet/sorozatot mint fan-service nézek és úgy el is megy.
Toca Őrgróf
és bár a boba fett mindenki szerint szar, de nézettségben meg nagyot ment elvileg (kb mint a fos filmek netflixen hogy mindneki megnézi)
egyedül a waititi trilógia érdekel, de ez is a rendező miatt
amúgy nézd meg mik vannak bejelentve:
collider.com/upcoming-star-wars-disney-plus-shows/
kb az Acolyte és az Andor ami messzebb menne, de a Lando az nosztalgia
Ashokában lesz Vader
a new republic lehet még érdekes
Negritis, a vajda
Ashoka kb kedvenc kitalált anime karakter, Mandoban is megjelent, nyilván Vader tanítvány szóval lesz benne Vader, de szerintem a sztoriban nem fognak vele úgy foglalkozni. ( remélem )
Most ilyen alapon a Mando is Skywalker saga mert benne volt Luke, de mindegyiknél lépnek 1-et távolabb a main szereplőktől ez a first step.
Utána majd jöhet a következő amit Waititi remélem feltud építeni.
Amúgy Kenobi, Solo, Andor, Lando vonalat egy dolog miatt nehéz értelmesen megcsinálni, nem tudsz főszereplővel nagy csavart csinálni, hogy izguljanak érte, mert hát nem halhat meg.
Ashoka nem tudom, melyik időben játszódik, remélem a Mando vonalon és akkor kiderül végre hova futott ki az ő karaktere és a Vaderes idővonalak csak emlékként jelennek meg majd. Amúgyis az animékben elég jól ki lett az már dolgozva.
Toca Őrgróf
empty taxi
Beki
Toca Őrgróf
több mint 2 éve
Igen én is erre tippelek, de tuti lesz pár visszatekintés. Nem tudom pl. alapnak veszik-e hogy a Rebels látta mindenki vagy oda is lesz visszatekintés.Tuti, mert nemrég levetítettek egy rövid előzetest vmi Disney eseményen, ahol Hera Syndullával mennek vmi űrhajó vezérlőjébe és gondolom Hera kapcsolataira + erőforrásaira nagy szüksége lesz h Thrawn-t és Ezrát megtalálja.Ugye Ahsoka mikor összefutott Mandoval a sorozatban Thrawn után kutatott, sztem ez hint volt a sorozat plotjára.Na a Lando amit nem értek itt egyedül, földbe állt Solo után minek erőltetni. De amúgy az se a fő Jedi / Skywalker vonalon fog mozogni, kb mint az Andor.meglátjuk én elengedtem az SW-t mikor végre elindult volna valami érdekes irányba aztána hiszti visszarángatta (igen, sztem a 8 egész jó volt, de a 7 olcsó nosztalgia koppintás a 9 meg talán a legszarabb film a szériában)Disney elfogja engedi a Skywalker érát, de mikor megvette a jogot még azt hitte ezt kell tolni.amúgy nem akkora ökörség, csak hát Sobri sem érti ez hogy működik"Már mondtam, ez egy gyereksorozat, 8-15 éveseknek."Sobri annyit akar hogy reagáljon rá valaki, te meg tetted így fogja még tolni. Köszi! 😀
Sóbri a faszságaiddal menj inkább idegesíts másik fórumokat komolyan. 😀 Ekkora ökörséget b+...
Beki
Toca Őrgróf
ezek a sorozatok azoknak készülnek akik 10-15 évesek voltak az ezred fordulókor mikor a prequel trilógia kijött
és fontos hogy a mostani 10-15évesekkel is kompatibilis legyen ugye a nagyobb lefedettség miatt
viszont azt is tudja a disney hogy kell a nosztalgia is, és akkor nézi az egész család
a 80as években fiatal nagyszülő, az ezredfordulós gyereke és az unoka is, ha mázlijuk van akkor akár 2-3 előfizetéssel is
Negritis, a vajda
Aztán kb a filmekből csak a Rogue One jött be ami leginkább Skywalker mentes volt, így ráálltak erre az útra.
Azért messze alapból nem mentek, de a Mandalorian egyértelműen ütött, a Boba se volt rossz.
Kenobi sorozat már bevolt rendelve azt még letudják de szerintem nagyjból ennyi lesz.
Minden Skywalker related filmet/sorozatot mint fan-service nézek és úgy el is megy.
Toca Őrgróf
és bár a boba fett mindenki szerint szar, de nézettségben meg nagyot ment elvileg (kb mint a fos filmek netflixen hogy mindneki megnézi)
Ashokában lesz Vader
Negritis, a vajda
Ashoka kb kedvenc kitalált anime karakter, Mandoban is megjelent, nyilván Vader tanítvány szóval lesz benne Vader, de szerintem a sztoriban nem fognak vele úgy foglalkozni. ( remélem )
Most ilyen alapon a Mando is Skywalker saga mert benne volt Luke, de mindegyiknél lépnek 1-et távolabb a main szereplőktől ez a first step.
Amúgy Kenobi, Solo, Andor, Lando vonalat egy dolog miatt nehéz értelmesen megcsinálni, nem tudsz főszereplővel nagy csavart csinálni, hogy izguljanak érte, mert hát nem halhat meg.
Ashoka nem tudom, melyik időben játszódik, remélem a Mando vonalon és akkor kiderül végre hova futott ki az ő karaktere és a Vaderes idővonalak csak emlékként jelennek meg majd. Amúgyis az animékben elég jól ki lett az már dolgozva.
Toca Őrgróf
empty taxi
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Tuti, mert nemrég levetítettek egy rövid előzetest vmi Disney eseményen, ahol Hera Syndullával mennek vmi űrhajó vezérlőjébe és gondolom Hera kapcsolataira + erőforrásaira nagy szüksége lesz h Thrawn-t és Ezrát megtalálja.Ugye Ahsoka mikor összefutott Mandoval a sorozatban Thrawn után kutatott, sztem ez hint volt a sorozat plotjára.Na a Lando amit nem értek itt egyedül, földbe állt Solo után minek erőltetni. De amúgy az se a fő Jedi / Skywalker vonalon fog mozogni, kb mint az Andor.meglátjuk én elengedtem az SW-t mikor végre elindult volna valami érdekes irányba aztána hiszti visszarángatta (igen, sztem a 8 egész jó volt, de a 7 olcsó nosztalgia koppintás a 9 meg talán a legszarabb film a szériában)Disney elfogja engedi a Skywalker érát, de mikor megvette a jogot még azt hitte ezt kell tolni.amúgy nem akkora ökörség, csak hát Sobri sem érti ez hogy működik"Már mondtam, ez egy gyereksorozat, 8-15 éveseknek."Sobri annyit akar hogy reagáljon rá valaki, te meg tetted így fogja még tolni. Köszi! 😀
Beki
Toca Őrgróf
Negritis, a vajda
Toca Őrgróf
Ashokában lesz Vader
Negritis, a vajda
Toca Őrgróf
empty taxi
több mint 2 éve
Ugye Ahsoka mikor összefutott Mandoval a sorozatban Thrawn után kutatott, sztem ez hint volt a sorozat plotjára.Na a Lando amit nem értek itt egyedül, földbe állt Solo után minek erőltetni. De amúgy az se a fő Jedi / Skywalker vonalon fog mozogni, kb mint az Andor.meglátjuk én elengedtem az SW-t mikor végre elindult volna valami érdekes irányba aztána hiszti visszarángatta (igen, sztem a 8 egész jó volt, de a 7 olcsó nosztalgia koppintás a 9 meg talán a legszarabb film a szériában)Disney elfogja engedi a Skywalker érát, de mikor megvette a jogot még azt hitte ezt kell tolni.amúgy nem akkora ökörség, csak hát Sobri sem érti ez hogy működik"Már mondtam, ez egy gyereksorozat, 8-15 éveseknek."Sobri annyit akar hogy reagáljon rá valaki, te meg tetted így fogja még tolni. Köszi! 😀
Beki
Toca Őrgróf
Negritis, a vajda
Toca Őrgróf
Ashokában lesz Vader
Negritis, a vajda
Toca Őrgróf
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Na a Lando amit nem értek itt egyedül, földbe állt Solo után minek erőltetni. De amúgy az se a fő Jedi / Skywalker vonalon fog mozogni, kb mint az Andor.meglátjuk én elengedtem az SW-t mikor végre elindult volna valami érdekes irányba aztána hiszti visszarángatta (igen, sztem a 8 egész jó volt, de a 7 olcsó nosztalgia koppintás a 9 meg talán a legszarabb film a szériában)Disney elfogja engedi a Skywalker érát, de mikor megvette a jogot még azt hitte ezt kell tolni.amúgy nem akkora ökörség, csak hát Sobri sem érti ez hogy működik"Már mondtam, ez egy gyereksorozat, 8-15 éveseknek."Sobri annyit akar hogy reagáljon rá valaki, te meg tetted így fogja még tolni. Köszi! 😀
Beki
Toca Őrgróf
Negritis, a vajda
Toca Őrgróf
Ashokában lesz Vader
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
meglátjuk én elengedtem az SW-t mikor végre elindult volna valami érdekes irányba aztána hiszti visszarángatta (igen, sztem a 8 egész jó volt, de a 7 olcsó nosztalgia koppintás a 9 meg talán a legszarabb film a szériában)Disney elfogja engedi a Skywalker érát, de mikor megvette a jogot még azt hitte ezt kell tolni.amúgy nem akkora ökörség, csak hát Sobri sem érti ez hogy működik"Már mondtam, ez egy gyereksorozat, 8-15 éveseknek."Sobri annyit akar hogy reagáljon rá valaki, te meg tetted így fogja még tolni. Köszi! 😀
Beki
Toca Őrgróf
Negritis, a vajda
Toca Őrgróf
Ashokában lesz Vader