Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 2 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
Az ötödik évad több jelenetében is feltűnök majd 😊 (nem nézem a sorozatot, de egyszer még Finnan vagy kinek a dublőre is voltam)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
last kingdom faszán nézeti magát, remélem a 4. évadra se veszít a lendületből, bár az elején felvázolt karakterek nagy része már nincs

ami nekem fura az a karakterek kora és öregedésének ábrázolása, meg úgy összességében az idő telése nem tiszta
anya: Born: July 24, 1993 in Lincolnshire, England, UK
lánya: Born: December 24, 1993 in London, England, UK
és az anya kb semmit nem öregedett míg a fia meg kb felnőtt a 3 évadra aki az elsőben született

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ez egy kritikus video (tobbnyire ilyenek vannak a fizetett propaganda videok mellett).

Nincsenek nagy elvarasaim.

Itt egy kevesbe kritikus video, de tudni kell, hogy a sracot fizetett "betekintesre" hivta az amazon:

több mint 2 éve
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 380
Kenobit semmi másért nem nézem csak Obi Wan és Darth Vader/anakinos jelenetekért. | Erre a mellékszereplők,meg a bugyuta Leilla szál több percet kap,meg random lázadók.

Nem annyira nehéz szerintem íróként meg rendezőként 6x40 percben a két főszereplőt folyamatosan szerepeltetni a saját gondolataival,egymás kommunikációival,random visszaemlékezésekkel megírni.
Komolyan,ha majdnem végig a Tatooine-on játszódna és Obi Wan ilyen Revenant-féle belső szenvedést,PTSD tüneteivel megáldva tengeti mindennapjait,ezzel szemben Darth Vader kegyetlenségéből,belső dühéből,emlékeiből és azoknak eltörléséből látunk epizódokat. Inkvizítoros szál mininálra pörgetve, nem behozni fölöslegesen lényegtelen szereplőket akik súlytalanok és az egészet megcsinálni egy normális drámára amely bemutatja,hogy bazeg mennyi mélység van ezekben a karakterekbe,akik számítanak. Obi Wan és Darth Vader. Nem a 20.önfeláldozó robot meg a lázadó nő aki átállt.

Lehet nekem van nagy igényem,de a Disney rájöhetne arra,hogy ugyan a filler,vagy epizód szereplők történeteihez,mint volt Mando, ami hasonló a klónok háborújához tökéletes,hiszen kevés karakterépítés kell,a történet viszi előre a szálat. De az,hogy egy komplex szereplőket felvonultató szereplők karakterére alig pár percet szánnak az semmi más csak összecsapott forgatókönyv írás. 5 epizódban volt maximum 3 olyan 2 perc ami picit is megközelíti a szintet amit elvárna mindenki. 3.
|

Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 2 éve
Padrinaggio Baltimore Ravens 222
Én nem értem ettől az Ozarktól is miért van úgy hanyatt esve mindenki 😄
Kb a második évad közepéig jutottunk,
warr_b
Mi is addig néztük, az első évad jó volt, aztán már a második egyre unalmasabb.
több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Nézem az Ozark 4. (befejező) évadának a második felét. Lemegy a rész, na mondom, ú ez a rész most jó volt, kíváncsi vagyok, hogy zárják le. Utána veszem észre, hogy ez a rész volt a sorozatzáró. Miafasz? 😀 Ennyire szar sorozatzárást én még nem láttam, az ég világon semmit se zártak le.
Duff
Kb a második évad közepéig jutottunk, hát őszintén szólva nem tör annyira a vágy hogy tovább nézzem.
Full életszerűtlen az egész, a csávót már a legelső részben kinyírták volna a többivel együtt, nem még rábíznak 8 millát 🤣
warr_b
Én se voltam hanyatt esve, de popcornos cliffhangeres sorozatnak teljesen jó volt. Az első két évad mondjuk szerintem tényleg kifejezettem jó volt, aztán sajnos nem tudott megújulni. Julia Garnertől pedig leesett az állam, valszeg ő volt az aki miatt mindenképp végig akartam nézni, szenzációsat játszott, mostantól tuti követni fogom a pályafutását.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Kenobi 5.rész:
20-30 rohamosztagos lő 5 méterről egy tucatnyi embert. senkit nem találnak el.
ez pappa pia színvonal.
braxa88
Az csak a szokásos tőlük, de hogy az Inkvizítor is csak mozizik... 😀
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 171 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nézem az Ozark 4. (befejező) évadának a második felét. Lemegy a rész, na mondom, ú ez a rész most jó volt, kíváncsi vagyok, hogy zárják le. Utána veszem észre, hogy ez a rész volt a sorozatzáró. Miafasz? 😀 Ennyire szar sorozatzárást én még nem láttam, az ég világon semmit se zártak le.
Duff
Kb a második évad közepéig jutottunk, hát őszintén szólva nem tör annyira a vágy hogy tovább nézzem.
Full életszerűtlen az egész, a csávót már a legelső részben kinyírták volna a többivel együtt, nem még rábíznak 8 millát 🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 17 182
Amúgy csaj Elfáradt ez is
A majdnem jó volt kategória,
De azért még nézős
több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Kenobi 5.rész:
20-30 rohamosztagos lő 5 méterről egy tucatnyi embert. senkit nem találnak el.
ez pappa pia színvonal.
több mint 2 éve
Na, egyebkent egy jo oras probalkozas utan egyszer csak feltelepitette a Disney+-t, szoval mostmar mukodik.
Elsore egyebkent nem vagyok elajulva a kinalattol, az tok jo, hogy akad jo par film/mese, ami a tobbi szolgaltatonal nincs fent, de mennyisegben meg eleg kezdetlegesnek erzem a kinalatot.

Remelem, ez azert szepen bovulni fog. Igy elso blikkre az SW-sorozatoktol, a Marvel-sorozatoktol meg a regi klasszikus mesektol es filmektol eltekintve nincs tul sok dolog, amit valamelyik masik szolgaltatonal nem talalok meg, a jelenlegi kinalatban meg azert nincs annyi "exkluziv" szvsz, hogy az embert hosszu tavon meg tudja tartani.

Kivancsi leszek a felhozatalra nehany honap mulva.
Stez
azért van egy csomó régi sorozat pl lost v x akták
Negritis
Szamomra az pont semmi pluszt nem ad, mindketto van Amazonon is. Ugyhogy azokat nem is sorolom az „exkluziv” tartalmak koze.
Stez
nekem egyiket se dobja fel a prime videó

több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 024
Ben Kenobi 3-4.rész
ó te jó ég... szánalmas, főleg az akciók
braxa88
ezt a részt nem tudom védeni én sem, rendkívül gagyi és logika nélküli. Azaz h a történes szinten sejtettem, hogy ez fog történni, de megmondom őszintén h | marhára unalmas már h epizódonként Leia megmentése az egyik fő szál. |
Na már most, ebben a részben kb egyetlen jó dolog lehetett volna, de azt is elcseszték:
| mikor Kenobi bejutott a Nur inkvizítor bázison a secure area-ba és vmi cuccban levő halott Jediket mutatják; addig oké h pár korábbi mesrer halála megerősítést nyert, de Kenobi arca rohadtul nem volt meggyőző h ez most itt mégis micsoda és ő is erre a sorsra juthat stb. |
Emellett hirtelen 3 negatív dolog, ami eléggé felcseszett:
1. | első három részt arra építették h jajj szegény Kenobi így visszavonult, nem edzett ,gyenge és Vader fél kézzel elgyepálta + Leia esését is alig tudta megállítani. Erre mit ad ég, láss csodát... minden gond nélkül átveri a klónokat és olyan mozdulatokkal aprítja őket, mint fénykorában, na neee már b+... |
2. | Reva sokadik húzása után meglépnek Kenobiék + előtte be is tudtak surranni, Leia megint kiszabadul, emellett 2 idegen hajó simán bejutott a bolygóra + aprította kicsit a kifutót. Mi erre a megoldás? Vadernél villan lekapcsol, kis fojtogatás Revának, aki kinyögi h elhelyezett egy követő cuccot a hajón. Ja igen?! Oké, minden fasza, tedd tovább a dolgod. |
3. | Reva nem tudja Leia gondolatait kiolvasni. WTF????????? Értem én h Anakin gyereke, de az erő dumát nem veszem be vele kapcsolatban. Nehogy már egy inkvizítor ne tudja simán kicsikarni Leia-ból ilyen módszerrel, amit akar... |
Beki
Most néztem meg én is a 4. részt, de ezeknél fogtam a fejem én is.
|
Ráadásul az, hogy az üveg is bereped egy lövéstől, ja és az ajtó meg simán becsukódik, anélkül, hogy azonnal elmosná Kenobit meg az egész bázist... plusz automata zárórendszer sincs...

Ez így nagyon összecsapott volt...
|
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Kenobi E05
| Nem nagyon foglalkoztak Anakin arcának megfiatalításával, egy percig nem hittem el h egy padawant látok a részben. |
több mint 2 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Na, egyebkent egy jo oras probalkozas utan egyszer csak feltelepitette a Disney+-t, szoval mostmar mukodik.
Elsore egyebkent nem vagyok elajulva a kinalattol, az tok jo, hogy akad jo par film/mese, ami a tobbi szolgaltatonal nincs fent, de mennyisegben meg eleg kezdetlegesnek erzem a kinalatot.

Remelem, ez azert szepen bovulni fog. Igy elso blikkre az SW-sorozatoktol, a Marvel-sorozatoktol meg a regi klasszikus mesektol es filmektol eltekintve nincs tul sok dolog, amit valamelyik masik szolgaltatonal nem talalok meg, a jelenlegi kinalatban meg azert nincs annyi "exkluziv" szvsz, hogy az embert hosszu tavon meg tudja tartani.

Stez
Negritis
hát nem tom, szerintem elég jó a katalógus
 www.sorozatjunkie.hu/2022/06/14/disney-sorozatok-amik-felkerultek/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.

Stez
Negritis
Szamomra az pont semmi pluszt nem ad, mindketto van Amazonon is. Ugyhogy azokat nem is sorolom az „exkluziv” tartalmak koze.

több mint 2 éve

Stez

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 752 — StuG Life
úristen mennyire zseniálisak voltak a korai simpson család évadok, tényleg minden másodperc klasszikus

bart bámulja a kis békáját:
ah the life of frog, thats the life for me
marge:
bart how would you like to spend the next three months living in france? 😀 😀

több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Nekem az fura, hogy amíg nem fizet az ember, addig nem tud az oldalon nézelődni, hogy milyen filmek, sorozatok vannak.
HBO-nál nem így volt, ahogy emlékszem.

több mint 2 éve
Na eddig ugyanaz, mint hbo maxnal volt. Ranyomok a telepitesre, irja, h telepiti aztan ujra kijon a telepites lehetoseg es nem kerul fel az app a tvre.

Ugyhogy egyelore szopas.
Stez
nekem meg instant fent volt nem és nem is törölhető mint az appletv
Negritis
 euronics.hu/televizio-led-tv-oled-tv-qled-tv/samsung-ue55tu8002kxxh-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p234468?gclid=CjwKCAjw46CVBhB1EiwAgy6M4sZRptLjoB7ox4q15OHCQGujBi0-Woi1Ypr-g098PmRLssMzjyGGxhoCdO8QAvD_BwE

Ez az en tvm a modellkod alapjan. Kar, hogy tovabbra sem akarja telepiteni a disneyt, ugyhogy egyelore szopkovic van.

több mint 2 éve
Na eddig ugyanaz, mint hbo maxnal volt. Ranyomok a telepitesre, irja, h telepiti aztan ujra kijon a telepites lehetoseg es nem kerul fel az app a tvre.

Ugyhogy egyelore szopas.
Stez
nekem meg instant fent volt nem és nem is törölhető mint az appletv

több mint 2 éve

Ugyhogy egyelore szopas.

több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 1 497
ti kaptatok emailt, hogy olcsóbban tudtok előfizetni?
Vagy a 24 990-es ár az olcsóbb?
Kenny
Én kaptam reggel, és sikerült is 19.890-ért egy évre.
Jughead
Teszem hozza, eleg szarhazi dolog ez, hogy egyben levonja az egy evet a kartyadrol, nem ez a szokas a streaming szolgaltatoknal, hanem az, hogy elso korben is 1-2-3 honapra fizetsz elo, aztan ha nem tetszik, akkor nem is buksz vele sokat.

De ha most elofizet valaki 20K-ert a Disneyre, aztan ket honap mulva rajon, hogy ez fos es nincs erre szuksege, baszhatja, mert az egy evnyi havidijat mar levontak a kartyajarol. Legalabbis nem lattam sehol sem, hogyha mondjuk lemondod harom honap utan, akkor a kilenchavi penzt visszakapnad..
Stez
Ez így normális. Vagy egy évre fizetsz kedvezményesen, vagy havonta és többet, szerintem mindenhol így működik.
Jughead
Barmelyik szolgaltatora fizettem elo az elmult 2-3 evben, mindegyiknel volt egy 1-2 hetes probaidoszak, aztan pedig ugy ment, hogy elofizettel, ha pedig nem mondtad le, havonta vonta le a penzt. Nem egyben pengettem ki egy 12 honapos osszeget.
Stez
De most te kedvezményesen előfizethettél 1 évre 20e-ért, ezzel jár a kedvezmény, hogy levonja egyben.
Ahogy nézem, induló kedvezmény nélkül 25e, ha havonta fizetnéd akkor meg havi 2,5e, tehát úgy évi 30e lesz..
Semmi kivetnivalót nem látok ebben.

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
ti kaptatok emailt, hogy olcsóbban tudtok előfizetni?
Vagy a 24 990-es ár az olcsóbb?
Kenny
Én kaptam reggel, és sikerült is 19.890-ért egy évre.
Jughead
Teszem hozza, eleg szarhazi dolog ez, hogy egyben levonja az egy evet a kartyadrol, nem ez a szokas a streaming szolgaltatoknal, hanem az, hogy elso korben is 1-2-3 honapra fizetsz elo, aztan ha nem tetszik, akkor nem is buksz vele sokat.

De ha most elofizet valaki 20K-ert a Disneyre, aztan ket honap mulva rajon, hogy ez fos es nincs erre szuksege, baszhatja, mert az egy evnyi havidijat mar levontak a kartyajarol. Legalabbis nem lattam sehol sem, hogyha mondjuk lemondod harom honap utan, akkor a kilenchavi penzt visszakapnad..
Stez
Ez így normális. Vagy egy évre fizetsz kedvezményesen, vagy havonta és többet, szerintem mindenhol így működik.
Jughead
Barmelyik szolgaltatora fizettem elo az elmult 2-3 evben, mindegyiknel volt egy 1-2 hetes probaidoszak, aztan pedig ugy ment, hogy elofizettel, ha pedig nem mondtad le, havonta vonta le a penzt. Nem egyben pengettem ki egy 12 honapos osszeget.
Stez
2 hetes refund itt is van.
Szerintem okos árképzés vagy haviban drágán vagy éviben olcsóbban kapod.
Nem hivogat annyira, de a disney szerint ennyi elég.