Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
mármint hogy a faszomba van bármelyik 5.5-6 pont felett 😊Egyszerű. Az Interstellar jobb film, mint a Gravity 😀interstellar 8.6, gravity meg 7.7 aki nekem ezt megmagyarázza ....pl. Felhőatlasz 7.4-esEgek, az egyik legrosszabb film, amit valaha láttam, engem vallatni lehetne vele.
Solymi
Mikey
Negritis
dugo93
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
dugo93
4 230
Egyszerű. Az Interstellar jobb film, mint a Gravity 😀interstellar 8.6, gravity meg 7.7 aki nekem ezt megmagyarázza ....pl. Felhőatlasz 7.4-esEgek, az egyik legrosszabb film, amit valaha láttam, engem vallatni lehetne vele.
Solymi
Mikey
Negritis
több mint 2 éve
Nem. o csak meg nagyobba tette. 😊Egy csoda! Vagy csak Hans Zimmer tette azzá!? 🤔Szerintem mindegyik egy unalmas szar a Felhőatlasszal együtt.interstellar 8.6, gravity meg 7.7 aki nekem ezt megmagyarázza ....pl. Felhőatlasz 7.4-esEgek, az egyik legrosszabb film, amit valaha láttam, engem vallatni lehetne vele.
Solymi
Mikey
Negritis
Az Interstellarban egy normális jelenet van, amikor a sérült űrhajóra bedokkolnak.
Willie Parker
steelwolf
több mint 2 éve
Egy csoda! Vagy csak Hans Zimmer tette azzá!? 🤔Szerintem mindegyik egy unalmas szar a Felhőatlasszal együtt.interstellar 8.6, gravity meg 7.7 aki nekem ezt megmagyarázza ....pl. Felhőatlasz 7.4-esEgek, az egyik legrosszabb film, amit valaha láttam, engem vallatni lehetne vele.
Solymi
Mikey
Negritis
Az Interstellarban egy normális jelenet van, amikor a sérült űrhajóra bedokkolnak.
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 387
Szerintem mindegyik egy unalmas szar a Felhőatlasszal együtt.interstellar 8.6, gravity meg 7.7 aki nekem ezt megmagyarázza ....pl. Felhőatlasz 7.4-esEgek, az egyik legrosszabb film, amit valaha láttam, engem vallatni lehetne vele.
Solymi
Mikey
Negritis
több mint 2 éve
Hat a Felhoatlasz egyebkent eleg soso film, mert hol szorakoztato, hol gyonyoru, hol viszont szenvedtem kb. szo szerint. Viszont a vegevel egyutt osszessegeben szerintem van egy olyan mondanivaloja illetve szepsege, hogy az unott reszek ellenere is tok pozitivan alltam fel a film utan.nektek van valami szűrő amivel legalább imdb-n vagy rotten tomatoes-on szűritek ezt a rengeteg sorozatot, amit legyártanak?Kb. amit Stez is írt.
az enyém kb úgy néz ki, hogy minimum 8,0 értékelés kb 10-15 ezer embertől
Fontos_Vidra
Általában megnézem a kritikákat a filmekről/sorozatokról, filmbuzi/sorozatjunkie vonalon, meg külföldi oldalakon is, aztán vagy belekezdek vagy nem.
Filmeknél a 6-7-es értékelés is simán jelent egy tök szórakoztató filmet, aminél nem érzed azt, hogy elvesztegetted az időd, pl. Felhőatlasz 7.4-es, viszont sokan lehúzzák, de nekem egyik kedvencem.
Sorozatnál meg általában téma vagy egy ismertebb színész az ami behúz, de sokszor ott is megvan az, hogy nem adja, ilyen pl. a Deadwood, ami egy nagyon szuperül elkészített sorozat, de annyira "unalmas", hogy kínszenvedve próbálom magam áttolni az első évadon.
Solymi
több mint 2 éve
egyik legjobb film, amit valaha láttam, imádom minden percét 😊 meg persze a Gravitáció is 10/10-es nálam, IMAX-ben azért odabaszott anno 😊pl. Felhőatlasz 7.4-esEgek, az egyik legrosszabb film, amit valaha láttam, engem vallatni lehetne vele.
Solymi
Mikey
több mint 2 éve
interstellar 8.6, gravity meg 7.7 aki nekem ezt megmagyarázza ....pl. Felhőatlasz 7.4-esEgek, az egyik legrosszabb film, amit valaha láttam, engem vallatni lehetne vele.
Solymi
Mikey
több mint 2 éve
Mikey
18 753
pl. Felhőatlasz 7.4-esEgek, az egyik legrosszabb film, amit valaha láttam, engem vallatni lehetne vele.
Solymi
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 024
nektek van valami szűrő amivel legalább imdb-n vagy rotten tomatoes-on szűritek ezt a rengeteg sorozatot, amit legyártanak?Kb. amit Stez is írt.
Fontos_Vidra
Általában megnézem a kritikákat a filmekről/sorozatokról, filmbuzi/sorozatjunkie vonalon, meg külföldi oldalakon is, aztán vagy belekezdek vagy nem.
Filmeknél a 6-7-es értékelés is simán jelent egy tök szórakoztató filmet, aminél nem érzed azt, hogy elvesztegetted az időd, pl. Felhőatlasz 7.4-es, viszont sokan lehúzzák, de nekem egyik kedvencem.
Sorozatnál meg általában téma vagy egy ismertebb színész az ami behúz, de sokszor ott is megvan az, hogy nem adja, ilyen pl. a Deadwood, ami egy nagyon szuperül elkészített sorozat, de annyira "unalmas", hogy kínszenvedve próbálom magam áttolni az első évadon.
több mint 2 éve
Ez az Outer Banks eskuszom nem is szar. Sokszor beajanlotta a Netflix, elolvasva az elozetes tartalmat, nem igazan erdekelt, tegnapelott elkezdtem nezni, tok jo es hangulatos ez a videki, amerikai sziget, ahol az egyik oldalon a gazdagok, a masikon a szegenyek laknak, aztan szopatjak oda-vissza egymast.Az elso evad abszolut szorakoztato volt, teljesen jol be van rakva a tortenetszalak koze egy kincsvadaszatos is. A masodik evadot most kezdtem el, na az mondjuk szerintem mar sokkal benabb lesz.
Osszessegeben viszont siman elvoltam az elso evaddal, hangulatos, porgos, talan csak annyi a gond vele, hogy eleg bugyuta az egesz. Kisse bugyutak a szereplok, nyilvan a szokasos klisek es fordulatok vannak benne, szoval alapvetoen meglepetest nem okoz majd olyan teren, hogy ujat nem mutat. De amit igen, az szamomra korrekt volt, igy az elso evadot itelve.
Szerkesztette: Stez
több mint 2 éve
nah a Last Kingdom 4. évada is jó lettjöhet az 5. aztán a film jövőre
utána pedig végre a boys S3
több mint 2 éve
esanders10
539
Abszolút. Ami filmeknél 7-es pl, az még egy nagyon erős cucc tud lenni, sorozat esetében az meg egyenesen a közepesek alja.Egyébként a sorozatoknál alapból magasabb pontszámok szoktak lenni. Nem túl ritka a 9 feletti se, ellenben a filmekkel.Van, de elegge kedvfuggo is nalam, hogy mit nezek meg. Egy 6+-os filmet mar akar le is daralok, mert egyebkent sok 6-7 kozotti film teljesen szorakoztato attol fuggetlenul, hogy nem egy dijnyertes alkotas. De ezeknek nem is az a celja szvsz, hanem hogy kikapcsoljanak.én pont ott nagyon megengedő vagyok, mert sokszor a RT vagy metacritic számok nagyon mást mutatnaknektek van valami szűrő amivel legalább imdb-n vagy rotten tomatoes-on szűritek ezt a rengeteg sorozatot, amit legyártanak?Nekem csak filmre van. Nagyon ritkán engedem az IMDB-t 7 alá. Csak ha különösen érdekel a dolog.
Fontos_Vidra
dugo93
Fontos_Vidra
A sorozatok tekinteteben mar mas, ott ami 7 alatti, abba bele sem kezdek, de van egyebkent 7.1-7.3 kozotti is, amire nem tudtam ravenni magam. Egyelore peldaul a Moon Knight-tal es a Hawkeyejal is haboruzom magamban, ha nem Marvel lenne, valoszinuleg nem is kezdenek bele egyikbe sem. Csak most kezdem el lassan a Loki, Wandawision parost, aztan nem artana akkor mar ledaralni az osszes Marvelt.
Stez
dugo93
több mint 2 éve
Igen, tudom, ezert is van az, hogy a filmeknel nalam a 7+-ra van belole a hatarvonal, aminel tudom, hogy azert az mar valoban nem lesz rossz szvsz atlagot tekintve, maximum nekem epp nem jon be maximum, szubjektiv izlesem alapjan, mig a sorozatoknal ugyanez a hatarvoinal a 8+, amire mar ugy nezek, hogy lehet, talan nekem nem jonne be, de alapjaban veve az egy jo sorozat lesz.Egyébként a sorozatoknál alapból magasabb pontszámok szoktak lenni. Nem túl ritka a 9 feletti se, ellenben a filmekkel.Van, de elegge kedvfuggo is nalam, hogy mit nezek meg. Egy 6+-os filmet mar akar le is daralok, mert egyebkent sok 6-7 kozotti film teljesen szorakoztato attol fuggetlenul, hogy nem egy dijnyertes alkotas. De ezeknek nem is az a celja szvsz, hanem hogy kikapcsoljanak.én pont ott nagyon megengedő vagyok, mert sokszor a RT vagy metacritic számok nagyon mást mutatnaknektek van valami szűrő amivel legalább imdb-n vagy rotten tomatoes-on szűritek ezt a rengeteg sorozatot, amit legyártanak?Nekem csak filmre van. Nagyon ritkán engedem az IMDB-t 7 alá. Csak ha különösen érdekel a dolog.
Fontos_Vidra
dugo93
Fontos_Vidra
A sorozatok tekinteteben mar mas, ott ami 7 alatti, abba bele sem kezdek, de van egyebkent 7.1-7.3 kozotti is, amire nem tudtam ravenni magam. Egyelore peldaul a Moon Knight-tal es a Hawkeyejal is haboruzom magamban, ha nem Marvel lenne, valoszinuleg nem is kezdenek bele egyikbe sem. Csak most kezdem el lassan a Loki, Wandawision parost, aztan nem artana akkor mar ledaralni az osszes Marvelt.
Stez
dugo93
több mint 2 éve
általában az van hogy megnéznek 2-3 részt vagy 1 évadot és rávágják a pontot amit utána nem módosítanakEgyébként a sorozatoknál alapból magasabb pontszámok szoktak lenni. Nem túl ritka a 9 feletti se, ellenben a filmekkel.Van, de elegge kedvfuggo is nalam, hogy mit nezek meg. Egy 6+-os filmet mar akar le is daralok, mert egyebkent sok 6-7 kozotti film teljesen szorakoztato attol fuggetlenul, hogy nem egy dijnyertes alkotas. De ezeknek nem is az a celja szvsz, hanem hogy kikapcsoljanak.én pont ott nagyon megengedő vagyok, mert sokszor a RT vagy metacritic számok nagyon mást mutatnaknektek van valami szűrő amivel legalább imdb-n vagy rotten tomatoes-on szűritek ezt a rengeteg sorozatot, amit legyártanak?Nekem csak filmre van. Nagyon ritkán engedem az IMDB-t 7 alá. Csak ha különösen érdekel a dolog.
Fontos_Vidra
dugo93
Fontos_Vidra
Stez
dugo93
több mint 2 éve
dugo93
4 230
Egyébként a sorozatoknál alapból magasabb pontszámok szoktak lenni. Nem túl ritka a 9 feletti se, ellenben a filmekkel.Van, de elegge kedvfuggo is nalam, hogy mit nezek meg. Egy 6+-os filmet mar akar le is daralok, mert egyebkent sok 6-7 kozotti film teljesen szorakoztato attol fuggetlenul, hogy nem egy dijnyertes alkotas. De ezeknek nem is az a celja szvsz, hanem hogy kikapcsoljanak.én pont ott nagyon megengedő vagyok, mert sokszor a RT vagy metacritic számok nagyon mást mutatnaknektek van valami szűrő amivel legalább imdb-n vagy rotten tomatoes-on szűritek ezt a rengeteg sorozatot, amit legyártanak?Nekem csak filmre van. Nagyon ritkán engedem az IMDB-t 7 alá. Csak ha különösen érdekel a dolog.
Fontos_Vidra
dugo93
Fontos_Vidra
Stez
több mint 2 éve
Van, de elegge kedvfuggo is nalam, hogy mit nezek meg. Egy 6+-os filmet mar akar le is daralok, mert egyebkent sok 6-7 kozotti film teljesen szorakoztato attol fuggetlenul, hogy nem egy dijnyertes alkotas. De ezeknek nem is az a celja szvsz, hanem hogy kikapcsoljanak.én pont ott nagyon megengedő vagyok, mert sokszor a RT vagy metacritic számok nagyon mást mutatnaknektek van valami szűrő amivel legalább imdb-n vagy rotten tomatoes-on szűritek ezt a rengeteg sorozatot, amit legyártanak?Nekem csak filmre van. Nagyon ritkán engedem az IMDB-t 7 alá. Csak ha különösen érdekel a dolog.
Fontos_Vidra
dugo93
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
én pont ott nagyon megengedő vagyok, mert sokszor a RT vagy metacritic számok nagyon mást mutatnaknektek van valami szűrő amivel legalább imdb-n vagy rotten tomatoes-on szűritek ezt a rengeteg sorozatot, amit legyártanak?Nekem csak filmre van. Nagyon ritkán engedem az IMDB-t 7 alá. Csak ha különösen érdekel a dolog.
Fontos_Vidra
dugo93
több mint 2 éve
dugo93
4 230
nektek van valami szűrő amivel legalább imdb-n vagy rotten tomatoes-on szűritek ezt a rengeteg sorozatot, amit legyártanak?Nekem csak filmre van. Nagyon ritkán engedem az IMDB-t 7 alá. Csak ha különösen érdekel a dolog.
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
nektek van valami szűrő amivel legalább imdb-n vagy rotten tomatoes-on szűritek ezt a rengeteg sorozatot, amit legyártanak?ha a téma érdekel és a trailer tetszik akkor megnézem, ha nem akkor nem
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
nektek van valami szűrő amivel legalább imdb-n vagy rotten tomatoes-on szűritek ezt a rengeteg sorozatot, amit legyártanak?az enyém kb úgy néz ki, hogy minimum 8,0 értékelés kb 10-15 ezer embertől
több mint 2 éve
Beleszaladtam a Happiness című kdrámába, nagyon tetszik, jó kis lightos nyári zombifilmes kikapcsolódás.
több mint 2 éve
Jó lenne, ha az 1. és 2. évad szintje köszönne vissza ebben.www.youtube.com/watch?v=oPNUxsd4Ko8