Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
wtfkreativ.hu/cikk/hbo-max-warner-bros-discovery-kinalat-besugo-aranyelet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Minden resz az, de megis kurva jo.Boys s03e06Egy nagy faszság volt a rész.
hát ez vmi zseniális
empty taxi
steelwolf
| Egyebkent szerintem kurva nagy volt a resz vegen a Soldier boy + Butcher vs Homelander rovid fight, tiszta Captain America Civil war feelingem volt, nyilvan ez is volt a jelenet celja. |
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Ó hogy a ...Jó volt a rész.Az egész sorozatnak az a lényege, hogy faszság. És pont annyira faszság, hogy az már zseniális.Boys s03e06Egy nagy faszság volt a rész.
hát ez vmi zseniális
empty taxi
steelwolf
Karl Urban akcentusát pedig imádom. 😊
Mikey
A faszságra arra értettem aki beengedte Starlightékat 😁
steelwolf
több mint 2 éve
Jó volt a rész.Az egész sorozatnak az a lényege, hogy faszság. És pont annyira faszság, hogy az már zseniális.Boys s03e06Egy nagy faszság volt a rész.
hát ez vmi zseniális
empty taxi
steelwolf
Mikey
A faszságra arra értettem aki beengedte Starlightékat 😁
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Az egész sorozatnak az a lényege, hogy faszság. És pont annyira faszság, hogy az már zseniális.Boys s03e06Egy nagy faszság volt a rész.
hát ez vmi zseniális
empty taxi
steelwolf
több mint 2 éve
épp ezért imádtamBoys s03e06Egy nagy faszság volt a rész.
hát ez vmi zseniális
empty taxi
steelwolf
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Boys s03e06Egy nagy faszság volt a rész.
hát ez vmi zseniális
empty taxi
több mint 2 éve
elsőre az úgy hangzik mint a The good place akkormondjuk azt se néztem, ez se mozgat
de öcsém azt szerette
McCarthy pedig tehetséges színésznő, de sandler szindrómában szenved
több mint 2 éve
Fattyu
1 919
En nagyon csípem Melissa McCarthyt, de ez az új sorozata, a God's Favourite Idiot nézhetetlenül ergya.Nekem. Voltak jó pillanatok, de nem annyi, hogy várjam a folytatást.
Pedig csak hat rész, de kettőnél nem voltam képes tovább nézni. Van akinek sikerült?
Őszentsége Sobri Jóska
Nem nézném meg még egyszer...
Az, ötlet jó, a szereplő gárda jó, a karakterek sem rosszak. Ebből kihoztak egy gyenge sorozatot.
A vallásos témákat nem egyszerű humorosban tolni, de akkor is ebben több volt...
Ebben, volt zseni a Monty Python csoport... | másban is |
több mint 2 éve
Boys s03e06hát ez vmi zseniális
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
En nagyon csípem Melissa McCarthyt, de ez az új sorozata, a God's Favourite Idiot nézhetetlenül ergya.Pedig csak hat rész, de kettőnél nem voltam képes tovább nézni. Van akinek sikerült?
több mint 2 éve
Cold case még mindig kellemes kis sorozat 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
sztem a 2 és a 9 a mélypontA 2-3 szerintem teljesen rendben van.Annyiból volt csak jó az 1-3, hogy bővítette az univerzumot és "megmagyarázott" egy-két dolgot és a 7-9 fényében még úgy-ahogy vállalható.Nekem a baljós árnyakkal véget ért a sw.Szintúgy, bár lehet, hogy csak a gyerek beszél belőlem, bár amikor kijött a Baljós árnyak, akkor még csak 17 voltam és hát iszonyat csalódás volt.En mar azt se tudom mi volt a 8. Annyira jellegtelen volt az utolso 3. Az elso 3 jobban megmaradt es a szereplok is markansabbak voltak. 4-6 meg all-time best.mondjuk nekem az all time nr1 SW film a Sithek bosszúja, gondolom ezzel se sokan vannak így3, 5 és 8 a kedvenc filmjeim a 9ből
roberto23
Negritis, a vajda
Toto21
Az 1-3 jobban öregedett mint amikor megjelent, talán ez lesz 7-9-cel is, hogy csak a nagyobb volumenű dolgokra fogunk emlékezni, a többi meg elsikkad, bár amit műveltek vele, az katasztrófa.
Lúdas Solymi
Jar jar binks meg az ifjú anakin betette a kaput. Szép lassan utána tévében (ha nem volt jobb dolgom) megnéztem amit adtak, de ennyi.
kittli
Lúdas Solymi
dugo93
több mint 2 éve
dugo93
4 230
A 2-3 szerintem teljesen rendben van.Annyiból volt csak jó az 1-3, hogy bővítette az univerzumot és "megmagyarázott" egy-két dolgot és a 7-9 fényében még úgy-ahogy vállalható.Nekem a baljós árnyakkal véget ért a sw.Szintúgy, bár lehet, hogy csak a gyerek beszél belőlem, bár amikor kijött a Baljós árnyak, akkor még csak 17 voltam és hát iszonyat csalódás volt.En mar azt se tudom mi volt a 8. Annyira jellegtelen volt az utolso 3. Az elso 3 jobban megmaradt es a szereplok is markansabbak voltak. 4-6 meg all-time best.mondjuk nekem az all time nr1 SW film a Sithek bosszúja, gondolom ezzel se sokan vannak így3, 5 és 8 a kedvenc filmjeim a 9ből
roberto23
Negritis, a vajda
Toto21
Az 1-3 jobban öregedett mint amikor megjelent, talán ez lesz 7-9-cel is, hogy csak a nagyobb volumenű dolgokra fogunk emlékezni, a többi meg elsikkad, bár amit műveltek vele, az katasztrófa.
Lúdas Solymi
Jar jar binks meg az ifjú anakin betette a kaput. Szép lassan utána tévében (ha nem volt jobb dolgom) megnéztem amit adtak, de ennyi.
kittli
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Annyiból volt csak jó az 1-3, hogy bővítette az univerzumot és "megmagyarázott" egy-két dolgot és a 7-9 fényében még úgy-ahogy vállalható.Nekem a baljós árnyakkal véget ért a sw.Szintúgy, bár lehet, hogy csak a gyerek beszél belőlem, bár amikor kijött a Baljós árnyak, akkor még csak 17 voltam és hát iszonyat csalódás volt.En mar azt se tudom mi volt a 8. Annyira jellegtelen volt az utolso 3. Az elso 3 jobban megmaradt es a szereplok is markansabbak voltak. 4-6 meg all-time best.mondjuk nekem az all time nr1 SW film a Sithek bosszúja, gondolom ezzel se sokan vannak így3, 5 és 8 a kedvenc filmjeim a 9ből
roberto23
Negritis, a vajda
Toto21
Lúdas Solymi
kittli
több mint 2 éve
Ne is mondd, Apocalypse fasza villain, de a filmben annyira komolytalan csavot csinaltak belole sajnos...X-men vonalon nincs vmi jó villain?Wanda ugye az a vonal alapvetően
steelwolf
Apocalypse az ami Thanos szintű ellenfél lehetne
Magneto, Sinister még pl
aki még jöhet az Mephisto, Kang, Galactus és Dormmamu
bár utóbbit kicsit kiherélték
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Nekem a baljós árnyakkal véget ért a sw.Szintúgy, bár lehet, hogy csak a gyerek beszél belőlem, bár amikor kijött a Baljós árnyak, akkor még csak 17 voltam és hát iszonyat csalódás volt.En mar azt se tudom mi volt a 8. Annyira jellegtelen volt az utolso 3. Az elso 3 jobban megmaradt es a szereplok is markansabbak voltak. 4-6 meg all-time best.mondjuk nekem az all time nr1 SW film a Sithek bosszúja, gondolom ezzel se sokan vannak így3, 5 és 8 a kedvenc filmjeim a 9ből
roberto23
Negritis, a vajda
Toto21
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
X-men vonalon nincs vmi jó villain?Wanda ugye az a vonal alapvetően
steelwolf
Apocalypse az ami Thanos szintű ellenfél lehetne
Magneto, Sinister még pl
aki még jöhet az Mephisto, Kang, Galactus és Dormmamu
bár utóbbit kicsit kiherélték
több mint 2 éve
X-men vonalon nincs vmi jó villain?
több mint 2 éve
Loki pipa. Az elso reszek szodaval elmentek, de igazabol a 4. resztol volt szerintem elvezetes.Éppen a napokban néztem meg a Doctoc Strange 2-t! Jó dolog ez a Multiverzum, de közben meg értelmetlenné teszi bárki halálát!
Megjegyzem, | nyilvan akkor mostmar egyertelmu, hogy Kang lesz a kovetkezo nagy boss, de egy ilyen faszinal unalmasabb es laposabb tortenest en el sem tudok kepzelni. Van egy rakat verzioja, ha meghal az egyik, majd jon egy masik, szoval kinyirni vegleg nem lehet igy az univerzumokbol, es mar megint az idovel valo jatek lesz a foszerepben miatta, ami baromira elcsepelt mostmar. Es szamomra lapos az is, hogy akkor most Kang lesz a fokocsog, de vegleg kinyirni nem lehet, barmikor visszahozhatjak majd. Ebben mi lesz igy az izgalom? Hat nem tudom, passz... Meg mindig varok egy Thanoshoz hasonlo fogecire, de nem igazan erzem, hogy a megfelelo karakterhez nyulnanak. Jo volna valami olyan villain, aki nem babral az idovel es nem megint az lehet csak a megoldas, hogy akkor a jok is babralnak az idovel. |
Stez
több mint 2 éve
Galactus mar meg is jelent a marvelben egyebkent. Szoval o nem ismeretlen, de igen, o peldaul sokkal jobb otlet lenne, ha normalisan kepesek kidolgozni a karakter melyseget, motivaciojat, tortenetet filmben is.Loki pipa. Az elso reszek szodaval elmentek, de igazabol a 4. resztol volt szerintem elvezetes.Galactus az, akit te keresel, bár ő (akárcsak Fátum Doktor/Dr. Doom) a Fantasztikus 4-es kapcsán szokott előkerülni, mint ellenfél.
Megjegyzem, | nyilvan akkor mostmar egyertelmu, hogy Kang lesz a kovetkezo nagy boss, de egy ilyen faszinal unalmasabb es laposabb tortenest en el sem tudok kepzelni. Van egy rakat verzioja, ha meghal az egyik, majd jon egy masik, szoval kinyirni vegleg nem lehet igy az univerzumokbol, es mar megint az idovel valo jatek lesz a foszerepben miatta, ami baromira elcsepelt mostmar. Es szamomra lapos az is, hogy akkor most Kang lesz a fokocsog, de vegleg kinyirni nem lehet, barmikor visszahozhatjak majd. Ebben mi lesz igy az izgalom? Hat nem tudom, passz... Meg mindig varok egy Thanoshoz hasonlo fogecire, de nem igazan erzem, hogy a megfelelo karakterhez nyulnanak. Jo volna valami olyan villain, aki nem babral az idovel es nem megint az lehet csak a megoldas, hogy akkor a jok is babralnak az idovel. |
Stez
iktriad
Doom is jo karakter, aki mindenkivel kiszurt mar, de ot sem tudtak normalisra megcsinalni.
Viszont a jelenlegiekkel szerintem be fognak csodolni, es ezek utan tuti jon a borlehuzas, aztan hozzak vissza a fiatal Thanost mas univerzumbol, esetleg a jelenlegit. Elobbirol ugye volt is szo, hogy neki van sztorija is a kepregenyekben, szoval siman osszehozhato.
több mint 2 éve
Loki pipa. Az elso reszek szodaval elmentek, de igazabol a 4. resztol volt szerintem elvezetes.Galactus az, akit te keresel, bár ő (akárcsak Fátum Doktor/Dr. Doom) a Fantasztikus 4-es kapcsán szokott előkerülni, mint ellenfél.
Stez
több mint 2 éve
KeyG
9 517
Loki pipa. Az elso reszek szodaval elmentek, de igazabol a 4. resztol volt szerintem elvezetes.Engem sem győzött meg, hogy ez e jó út. Én Bale-t sokkal jobban el tudtam volna képzelni egy olyan ellenségnek ami több filmre is alkalmas lehet, de valljuk be, főhősi ellenállás nélkül, nincs nagy gonosz. Bale jó lesz a Thor filmben, mert Thor jó. Viszont Thor egyedüli Bosszúállóként kevés egy olyan filmre, mint a Thanos féle Vasember, Amerika Kapitány és Thor szerkezeti Bosszúállók.
Stez
Nekem ezek a csajok nem jönnek be akikre tervezik a jövőt húzni, Ms. Marvel vagy America Chavez a Black Panther filmről ne is beszéljünk, hogy abból mi lesz az okok miatt.
Ha jól sikerülnek a castingok és a történet kreálás, akkor a Fantastic Four hozhat be igazán olyan szereplőket akikre lehet így építkezni, mint a Phase 1. Addig marad a lagymatagság, noha én szeretem a filmeket és a sorozatokat is a MCU-ból, de nem egy Winter Soldier film egyik sem.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Loki pipa. Az elso reszek szodaval elmentek, de igazabol a 4. resztol volt szerintem elvezetes.Megjegyzem, | nyilvan akkor mostmar egyertelmu, hogy Kang lesz a kovetkezo nagy boss, de egy ilyen faszinal unalmasabb es laposabb tortenest en el sem tudok kepzelni. Van egy rakat verzioja, ha meghal az egyik, majd jon egy masik, szoval kinyirni vegleg nem lehet igy az univerzumokbol, es mar megint az idovel valo jatek lesz a foszerepben miatta, ami baromira elcsepelt mostmar. Es szamomra lapos az is, hogy akkor most Kang lesz a fokocsog, de vegleg kinyirni nem lehet, barmikor visszahozhatjak majd. Ebben mi lesz igy az izgalom? Hat nem tudom, passz... Meg mindig varok egy Thanoshoz hasonlo fogecire, de nem igazan erzem, hogy a megfelelo karakterhez nyulnanak. Jo volna valami olyan villain, aki nem babral az idovel es nem megint az lehet csak a megoldas, hogy akkor a jok is babralnak az idovel. |
több mint 2 éve
A GOT lesz a sorozatok wannabe-ja, az orok kiraly, amit sikerult nem befejezni, ezaltal sosem lesz meg, hogy vajon pontosan mi is hogyan tortenne benne, mert Martin tutira nem fogja mar befejezni a halala elott az egeszet, evek ota elbohockodik a sorozatokkal es egyeb baromsagokkal.A lezárással szerintem semmi probléma nem volt, nekem tetszett.Szerintem a sorozatbeli lezárás az ő ötlete volt, és mivel az bukott igy nem adja már ki.Szerencsére ezeket már nem ugyanaz a rendezőpáros fogja készíteni, így ettől nem kell félni.Lehet. Nekem nem jött be az utolsó két évad stílusa és minősége. A téma választás alapján ezt a vonalat viszik tovább. Nincsenek is nagy elvárásaim...valszeg pár rész után kuka. Aztán remélem meglepnek.a sárkányok tánca a legjobb választás.Nem feltétlen a sorozatok hátráltatják a 6. könyv megjelenését, mert azokat nem ő írja/gyártja, de most is meg fog jelenni tőle egy könyv ami ebben az univerzumban játszódik. Szerintem már ki sem akarja adni a maradék 2 könyvet...Az sw túltengés után/közben jöhet a got orrba-szájbaa f*szér nem írja inkább a könyveket
főajtónálló r.baggio
Fontos_Vidra, asztalnokmester
Az viszont tényleg szomorú, hogy nem tanultak a hibákból és ezt a 2 témát választották ki.
Kapunk egy cgi orgiát, meg egy teljesen érdektelen havasjani sorozatot. A felsoroltak közül bármelyik jobb választás lett volna.
thebeke
talán csak Robert lázadása az ami jobban érdekelne mint előzmány/"spinoff"
braxa88
thebeke
Attól viszont lehet, hogy rosszul lesz megoldva, de ha Martin ugyanolyan minőséget tesz le, mint a Trónok harcával, akkor azt leforgatni nem lesz annyira bonyolult.
A Havas Jon szállal nem tudom mit akarnak kezdeni, ha picit keményebb tökű vezetőt faragnak belőle, akkor ok, annak lenne értelme, mert azért lehet még abban a sztoriban bőven anyag.
A Trónok harcának befejező köteteivel az a baj, hogy addigra teljesen szerteágazó lett az egész, így nehéz lesz neki összehúzni a szálakat, főleg, hogy rengeteg szereplőt vezetett be, akiket a sorozatban szépen le is nyestek, itt meg azért élnek. Ha két könyvbe bele tudja zanzásítani az egészet úgy, hogy ne legyen az embernek hiányérzete, akkor már fajin, de szerintem az is a baja, hogy nem tudja normálisan lezárni és csak szenved vele.
Lúdas Solymi
Wester
A probléma azzal az utolsó 2 évad töketlenkedése, mert képtelenek voltak rendesen megágyazni neki úgy, hogy elfogadható legyen.
Rengeteg olyan történés és szál volt benne, ami működött volna, hogyha adnak rá időt és sokkal nagyobb katarzist tudott volna kiváltani, mint ahogy a korábbi évadokban is, ahogy épült a sztorivonal, aztán jött a csattanó.
Benioff és Weiss nagyon elcseszte a végét, mert ez a sorozat többet érdemelt.
Lúdas Solymi
Persze allitolag tudja mar a veget es meg is hagyta, de azt viszont biztosan nem, hogy hogyan bontakozzanak ki a dolgok es a szalak, emiatt meg jonnek majd az irto ocska, Benioff és Weiss-fele gagyisagok par ev mulva.