Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
Én is ezt várom 😂Stranger Things letudva 😁😪Ezzel lezárult a sorozat teljesen, vagy jönnek újabb évadok még?
steelwolf
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 880
Nem vagyok egy sorozatbarát, de a Stranger Things új évadát igencsak vártam. Nagy csalódás lett és unalmas. Főleg az utolsó két rész.
Minden szereplő elvonul egy lírai vonalra és párban megbeszélik az élet nagy dolgait.
A szovjet vonal felesleges, unalmas.
Volt itt rémálom az Elm utcában, Alien, egyebek. Nekem nem működött.
A végén majd a szuperhős elintézi ha kap egy kis Matrix-hatást.
Tucatnyi logikai bukfenc, persze ez is velejár de nincs kárpótlás.
Akinek meg Dio felvarró hátán ne játsszon Master of Puppets-t.
Szar volt sajnos.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Felkerült a West Wing hbo-ra, mind a 7 évad. Elmorzsolok egy könnycseppet. A személyes sorozat toplistám első helyezettje. Ha nem néztem meg minden évadot 3-4szer akkor egyszer se. Hát, úgyis nyár van, maximum 1-2 részt megnézek, vagy 1-2 évadot. Maximum. Nem állok neki mégegyszer. Dehogy 😊Én a nip tuck vagyok hasonlóan
MC12
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Nekem annyira nem adta a Stranger Things zaro ket resze.De ez az en hibam, annyira remek lett az evad odaig, hogy tulsagosan is nagy durranast vartam.
Hat nem kaptam meg. Csalodtam elegge. Miutan a Dufferek | eloadast tartottak, hogy biza elkezd hullani a fergese, aztan idevagtak ezt, hogy kicsinaljak a legsulytalanabb faszit, meg betesznek 3egy ilyen kamu halal, megsem halal dolgot, ez kurva tre szerintem. Nyilvan max majd a zaro evad utolso reszeiben hopp magara talal es Elevennek akkor jon az eletmento segitseg tole. Bla bla, jonni fog a halivudi klise maszlag. |
4 oras volt a ket resz osszesen, megis azt erzem, hogy baromira semmilyen lett itt a vegen Vecna, sokkal tobb volt benne az evad elso etapja alapjan, igazi badass volt, aki az utolso ket reszben aztan egy komolytalan tucat enemyve valt.
| Raadasul ez a lezaras... Ez nem lezaras volt, egyaltalan nem hasonlitott az eddigi evadokra, hanem kb egy kifejezetten hidkent epitett pont mar a kovetkezo evadhoz. |
Kicsit az az erzesem, hogy direkt elhuzta a mezesmadzagot a nezo elott a rendezoparos, majd odavagta ezt a semmit, aztan rohog a markaba azon, aki rafut.
több mint 2 éve
MC12
6 378
Felkerült a West Wing hbo-ra, mind a 7 évad. Elmorzsolok egy könnycseppet. A személyes sorozat toplistám első helyezettje. Ha nem néztem meg minden évadot 3-4szer akkor egyszer se. Hát, úgyis nyár van, maximum 1-2 részt megnézek, vagy 1-2 évadot. Maximum. Nem állok neki mégegyszer. Dehogy 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
KeyG
9 517
Stranger Things “lezárás”Csalódás lett, pont.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
KeyG
9 517
The Terminal List:Már a második akció sorozat amit az Amazon nagyon jól megcsinált. (Reacher)
1 nap alatt letoltam, nekem nagyon bejött bár én szeretem Chris Prattet.
Jó volt még olyan szereplőket ismét látni, mint Taylor Kitsch.
A sorozat maga is feszegetett 1-2 olyan kérdést, ami többé teszi egy egyszerű sorozatnál és valóság alapja is lehet az életünkre kivetülve.
Tetszett, az elején sejtettem valamit egy “gonoszt” illetően amit a sorozat elnyomott a végén meg jött a csattanó.
Több ilyet. 10/7
Szerkesztette: KeyG
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
undone-t nézi valaki?csak szerintem kezdett nagyon unalmasan a 2. évad?
több mint 2 éve
shagi0206
10 946
Stranger Things letudva 😁😪| Egyik barátommal beszéltünk erről hosszasan (mármint hogy Maxszel mi a helyzet). Az ő tézise, hogy lehet valahogy upside downban ragadt a tudata, ezért nem tudta elérni 11.
Rendkívűl szórakoztató, remek kis csipet-csapat. Az orosz szál kicsit untatot, de azért nagyon jó zárás volt.
| Már megint elhittem h Max meghalt. De hol van?
Most h Wll nem halt meg, pedig rá gondoltam h megmurdel, remélem komolyabb szerepe lesz az 5. évadban. Mert őt nagyon kedveltem a 2.-ban. |
steelwolf
Én eltemettem, mert úgy hittem az 1. megnézés után, hogy a nagykapu bezárult, miután 11 visszahozta a halálból.
És az utolsó képkockáknál ugye azt látjuk, hogy a nagy kapu nyitva, ebből arra következtettem, hogy a kómában fekvő Max meghalt, és most ismét nyitva a kapu.
De ahogy a barátom fogalmazott: nem látjuk, hogy bezárult volna a kapu. Viszont amikor mutatják a várost, nem is látjuk, hogy lenne ott bármiféle kapu, csak az égő romok. A végén meg ugye nagyobb és feketébb a füst a kapunál, mint amikor a város romjai égtek. |
több mint 2 éve
MC12
6 378
Elvileg a már berendelt 5. évad lesz utolsó. Már ebből ugye, mert az alkotók már belengették a spinoffokat és nyilván a Netflix se hülye, hogy a legnépszerűbb franchise-ját elengedje, lásd. Hbo - got.Stranger Things letudva 😁😪Ezzel lezárult a sorozat teljesen, vagy jönnek újabb évadok még?
steelwolf
Őszentsége Sobri Jóska
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Stranger Things letudva 😁😪Ezzel lezárult a sorozat teljesen, vagy jönnek újabb évadok még?
steelwolf
több mint 2 éve
Stranger Things letudva 😁😪Rendkívűl szórakoztató, remek kis csipet-csapat. Az orosz szál kicsit untatot, de azért nagyon jó zárás volt.
| Már megint elhittem h Max meghalt. De hol van?
Most h Wll nem halt meg, pedig rá gondoltam h megmurdel, remélem komolyabb szerepe lesz az 5. évadban. Mert őt nagyon kedveltem a 2.-ban. |
több mint 2 éve
shagi0206
10 946
Ha esetleg valaki elfelejtette: Stranger Things 2. etap már megtekinthető.
több mint 2 éve
kicsit lassabb volt ez a boys rész de jó a csattanó 😀holy that ending
Fontos_Vidra
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
KeyG
9 517
kicsit lassabb volt ez a boys rész de jó a csattanó 😀Vihar előtti csend 😊
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
dugo93
4 230
www.youtube.com/watch?v=zrKLg-8v_QQRemélem, hogy egyszer majd nekem is lesz valakim,www.youtube.com/watch?v=OnFepYXfmUsTűpontos, mint mindig.
empty taxi
iktriad
Mint Obi van Kenobinak Anakin. 😁
steelwolf
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
kicsit lassabb volt ez a boys rész de jó a csattanó 😀
több mint 2 éve
Remélem, hogy egyszer majd nekem is lesz valakim,www.youtube.com/watch?v=OnFepYXfmUsTűpontos, mint mindig.
empty taxi
iktriad
Mint Obi van Kenobinak Anakin. 😁
több mint 2 éve
telex.hu/szorakozas/2022/06/29/valoszinuleg-a-warner-es-a-discovery-osszeolvadasa-allhat-amogott-hogy-eltunt-a-besugo-az-hbo-rol
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=OnFepYXfmUsTűpontos, mint mindig.
empty taxi
több mint 2 éve
wtf?!wtf| K*cs*g Discovery. Költségcsökkentéssel magyarázzák, de ezzel egy forintot nem spórolnak... Illetve állítólag azt mondták hogy vagy ez, vagy még egy rakás embert kirúgnak. Cégen belüli faszméregetés, a nézők meg le vannak szarva... Sebaj, "tékában" fent van minden... |
kreativ.hu/cikk/hbo-max-warner-bros-discovery-kinalat-besugo-aranyelet
Negritis, a vajda
warr_b
remélem netflix vagy prime video "megmenti"
de ez így elég legalja, az hbo max szépen el is bukott minden szimpátiát amim volt feléjük
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
wtf| K*cs*g Discovery. Költségcsökkentéssel magyarázzák, de ezzel egy forintot nem spórolnak... Illetve állítólag azt mondták hogy vagy ez, vagy még egy rakás embert kirúgnak. Cégen belüli faszméregetés, a nézők meg le vannak szarva... Sebaj, "tékában" fent van minden... |
kreativ.hu/cikk/hbo-max-warner-bros-discovery-kinalat-besugo-aranyelet
Negritis, a vajda
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta