Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 2 éve
Warrior Nun 2. évadnem váltja meg a világot, de kellemes sorozat
Alba Baptistába még mindig szerelmes vagyok
kár hogy nem lesz 3. évad, bár ami kell le van zárva
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Tényleg jó volt a Siló 1. évad. Szerintem nagyon eltalálták az építményt, olvasás közben én is hasonlóan képzeltem el. A főszereplő csajt is nagyon eltalálták.Szerintem nem fogod megbánni. Nekem idén eddig a kedvenc sorozat évadom volt.SiloAddig olvasd el a könyveket 😊
kijött a befejező rész. eléggé meh. ugyanaz a baj itt is, mint a már korábban említett Severance-nél is, hogy tulajdonképpen az első évad marha lassú, nulla válasszal szolgál, a részek egy része úgy ahogy van kivehető lenne és csak több kérdés merül fel a végén. nincs egy íve így az évadnak, mert semmi sincs lezárva.
mire kijön a következő évad én tuti elfelejtem a felét, ebből a szempontból meg picit inkább időpazarlás.
Fontos_Vidra
Én ma kezdem a sorit, hétvégén ledarálom legalábbis remélem...
bcsarli, Udvari Főkóstoló
iktriad
több mint 2 éve
Attack on Titan-t tudja valaki hol lehet megnézni, nem letölthető verzióban?www.crunchyroll.com/series/GR751KNZY/attack-on-titan
Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Attack on Titan-t tudja valaki hol lehet megnézni, nem letölthető verzióban?jobbmintatv.online/online/Attack_on_Titan/0_evad/
Toca
több mint 2 éve
Attack on Titan-t tudja valaki hol lehet megnézni, nem letölthető verzióban?
több mint 2 éve
Az angolokMost találtam HBO-n, 6 részes lezárt minisorozat, nekem nagyon bejött. Egy szikár, dirty western, ami tíz perc alatt beszippant, és gyorsan le is lehet pörgetni, igazi feeling-sorozat.
A sztori egy alap bosszútörténet, a két főszereplő, Emily Blunt és egy indián srác kurvajó, de az igazán badass a rengeteg párperces karakter, és bárki lelőhet bárkit bármikor, vagy nem, mintha az "Unforgiven univerzumában" játszódna.
Rosszat nem is tudok róla mondani.
több mint 2 éve
The Bear 2. évad minimum ugyanolyan jó, mint az első, de talán még jobb is, imádtam minden percét!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Tegnap vegre eljutottam az utobbi evek szamomra egyik kedvenc ha nem a legkedvencebb sorozatanak zarasahoz, Seven Kings Must Die. Pont olyan volt mint a sorozat, porgos, feszes, kegyetlen, szep, szeretheto. Imadtam minden percet. Destiny is all!Én ma néztem meg és tényleg brutal volt! Egy az egyben visszaadta a sorozat hangulatát.
Kerdes: Van aki olvasta a Cornwell regenyeket? Ajanlos?
JéBé
Uthred történetet is tökéletesen keretbe zárta. Soha rosszabb befejezést!
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
Szerintem nem fogod megbánni. Nekem idén eddig a kedvenc sorozat évadom volt.SiloAddig olvasd el a könyveket 😊
kijött a befejező rész. eléggé meh. ugyanaz a baj itt is, mint a már korábban említett Severance-nél is, hogy tulajdonképpen az első évad marha lassú, nulla válasszal szolgál, a részek egy része úgy ahogy van kivehető lenne és csak több kérdés merül fel a végén. nincs egy íve így az évadnak, mert semmi sincs lezárva.
mire kijön a következő évad én tuti elfelejtem a felét, ebből a szempontból meg picit inkább időpazarlás.
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
SiloAddig olvasd el a könyveket 😊
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Kerdes: Van aki olvasta a Cornwell regenyeket? Ajanlos?A Sharpeokból párat. Rendesen meg vannak írva, de idővel eléggé sematikussá válnak, viszont pörgősek, jól, gyorsan olvashatóak, és ha bejön ez a történelmi akció kaland stílus, abban teljesen korrektek, jó időtöltés, viszont 10 év múlva nem fogod felemlegetni a sztorikat, fordulatokat, karaktereket.
JéBé
több mint 2 éve
Silokijött a befejező rész. eléggé meh. ugyanaz a baj itt is, mint a már korábban említett Severance-nél is, hogy tulajdonképpen az első évad marha lassú, nulla válasszal szolgál, a részek egy része úgy ahogy van kivehető lenne és csak több kérdés merül fel a végén. nincs egy íve így az évadnak, mert semmi sincs lezárva.
több mint 2 éve
Tegnap vegre eljutottam az utobbi evek szamomra egyik kedvenc ha nem a legkedvencebb sorozatanak zarasahoz, Seven Kings Must Die. Pont olyan volt mint a sorozat, porgos, feszes, kegyetlen, szep, szeretheto. Imadtam minden percet. Destiny is all!Melyik Cornwell? Bernard vagy Patricia, esetleg valaki más?
Kerdes: Van aki olvasta a Cornwell regenyeket? Ajanlos?
JéBé
több mint 2 éve
Tegnap vegre eljutottam az utobbi evek szamomra egyik kedvenc ha nem a legkedvencebb sorozatanak zarasahoz, Seven Kings Must Die. Pont olyan volt mint a sorozat, porgos, feszes, kegyetlen, szep, szeretheto. Imadtam minden percet. Destiny is all!Kerdes: Van aki olvasta a Cornwell regenyeket? Ajanlos?
több mint 2 éve
ééés mától fent a Witcher 3. évad első 5 része is Netflixen 😊Már le is toltam tegnap, várhatok most 1 hónapot. 😀
bogec7
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
ééés mától fent a Witcher 3. évad első 5 része is Netflixen 😊De most mondtam le 😀
bogec7
több mint 2 éve
Gotham Knights évadzáró nagyon fasza lett, sztem érdemes megnézni a sorozatot.Ugyanakkor nem lesz belőle több évad. 😕

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Az igen. Az Apple felrakta a Silo TELJES bevezető részét. Szezonzáró pénteken. 3 days until the #Silo finale.
— Apple TV (@AppleTV) June 27, 2023
Here’s the entire first episode. pic.twitter.com/lIcTXCQ9D6
több mint 2 éve
Ez lesz az évadzáró igen. Nemrég rendelték be a 2. évadot is. Imádom, idén eddig a kedvenc sorozatom.nekem azt írja az imdbS1.E10napra pontosan nem tudom, egy rész van hátraSiloA könyvek nagyon jók voltak.
marha lassú, de mostmár kiváncsi vagyok mire fog kifutni ez a sorozat. viszont nagyon emlékeztet a severance-re az az aspektus, hogy van egy bunker/iroda, ahol furcsa szabályokra hivatkozik mindenki, de ők nem tudják, hogy működnek a dolgok. ersze kiderül rögtön az első részben, hogy hazudnak a bent lakóknak, akik szép (kurva) lassan felfejtegetik az vélt/valós igazságot.
Fontos_Vidra
Mikor lesz vége az évadnak, hogy tudjam darálni?
Fontos_Vidra
Outside
Fri, Jun 30, 2023
Tuti ez lesz a záró epizód?
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
nekem azt írja az imdbS1.E10napra pontosan nem tudom, egy rész van hátraSiloA könyvek nagyon jók voltak.
marha lassú, de mostmár kiváncsi vagyok mire fog kifutni ez a sorozat. viszont nagyon emlékeztet a severance-re az az aspektus, hogy van egy bunker/iroda, ahol furcsa szabályokra hivatkozik mindenki, de ők nem tudják, hogy működnek a dolgok. ersze kiderül rögtön az első részben, hogy hazudnak a bent lakóknak, akik szép (kurva) lassan felfejtegetik az vélt/valós igazságot.
Fontos_Vidra
Fontos_Vidra
Outside
Fri, Jun 30, 2023
több mint 2 éve
S1.E10napra pontosan nem tudom, egy rész van hátraSiloA könyvek nagyon jók voltak.
Fontos_Vidra
Fontos_Vidra
Outside
Fri, Jun 30, 2023
több mint 2 éve
napra pontosan nem tudom, egy rész van hátraSiloA könyvek nagyon jók voltak.
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
SiloA könyvek nagyon jók voltak.
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Silomarha lassú, de mostmár kiváncsi vagyok mire fog kifutni ez a sorozat. viszont nagyon emlékeztet a severance-re az az aspektus, hogy van egy bunker/iroda, ahol furcsa szabályokra hivatkozik mindenki, de ők nem tudják, hogy működnek a dolgok. ersze kiderül rögtön az első részben, hogy hazudnak a bent lakóknak, akik szép (kurva) lassan felfejtegetik az vélt/valós igazságot.