Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 2 éve
igaz, annál a fogócskánál pl lerágtam a körmöm 😉Na most melyik véleménynek higgyek én, aki holnap akarja elkezdeni nézni? 😄Nézd meg és utána várjuk a véleményedet. 😊
Mikey
braxa véleményét el tudom fogadni, de a dögunalmast már kevésbé. 😀
Beki
több mint 2 éve
24.hu/kultura/2022/05/28/europai-kemsorozatok-a-besugo-hideghaboru/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Na most melyik véleménynek higgyek én, aki holnap akarja elkezdeni nézni? 😄Nézd meg és utána várjuk a véleményedet. 😊
Mikey
braxa véleményét el tudom fogadni, de a dögunalmast már kevésbé. 😀
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Na most melyik véleménynek higgyek én, aki holnap akarja elkezdeni nézni? 😄
több mint 2 éve
Dögunalom az egész, néha kifejezetten kínos volt nézni.húú. nagyon gagyi.SW Kenobi első 2 rész elég erős lett...Jaja én is pont akartam írni. Bekezdett rendesen.
Beki
Bár pár dolog elég kérdéses még nekem, de gondolom a végére letisztul.
roberto23
egyes részei nevetségesek
McGregor nélkül ez egy hatalmas nulla lenne, ő meg hogy SW azért nézhetővé teszi.
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
húú. nagyon gagyi.SW Kenobi első 2 rész elég erős lett...Jaja én is pont akartam írni. Bekezdett rendesen.
Beki
roberto23
egyes részei nevetségesek
McGregor nélkül ez egy hatalmas nulla lenne, ő meg hogy SW azért nézhetővé teszi.
több mint 2 éve
És jó ? Van olyan mint a film?Az igazság árát, Lincoln Lawyer-t nézi vlk?én
ozibozi
sutianap
több mint 2 éve
Az igazság árát, Lincoln Lawyer-t nézi vlk?én
ozibozi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
shagi0206
10 947
mindennek tetejébe még a The Boys is itt van a nyakunkon. Ennél jobb időszak sorozatszempontból nem kell 😊Stranger things 😎persze szubjektív, de az 5. rész felénél járva kijelentem, hogy eddig ez a legjobb évad. Pedig nem gondoltam azt sem, hogy a szintet fenn tudják tartani, nem hogy még túllépni 😊
steelwolf
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 947
Stranger things 😎persze szubjektív, de az 5. rész felénél járva kijelentem, hogy eddig ez a legjobb évad. Pedig nem gondoltam azt sem, hogy a szintet fenn tudják tartani, nem hogy még túllépni 😊
steelwolf
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Bad Batch S02 osztol jon. Cody es Captain Rex reszvetelevel elozetes alapjan.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Ahsoka sorozatbol annyi derult ki h Sabine Wren tutira szerepel benne es leaked treaser trailer alapjan Hera Syndulla is.Ha Thrawn csak mp-ig lesz benne mar szuper extra lesz.
több mint 2 éve
my mistake
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Torrentet se szabadott soha linkelni, de ott van az említett ingyenes oldal, reg se kell hozzáAmúgy 14-étől itthon is lesz Disney+ ugye
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Kb 20 éve nem sikerül taggá válnom… 5 éve fel is adtam ☺️ncore tékában már minden létező változatban fent van.Honnan sikerült letölteni? Vagy disney + helyen éltek?SW Kenobi első 2 rész elég erős lett...Jaja én is pont akartam írni. Bekezdett rendesen.
Beki
roberto23
vpi
Hanni
több mint 2 éve
júni 14 asszemAha, Németországban élünk, itt már van.Honnan sikerült letölteni? Vagy disney + helyen éltek?SW Kenobi első 2 rész elég erős lett...Jaja én is pont akartam írni. Bekezdett rendesen.
Beki
roberto23
vpi
Bár elvileg ho végén már otthon is elindul, nem?
roberto23
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 024
Vagy rarbg.to 😉ncore tékában már minden létező változatban fent van.Honnan sikerült letölteni? Vagy disney + helyen éltek?SW Kenobi első 2 rész elég erős lett...Jaja én is pont akartam írni. Bekezdett rendesen.
Beki
roberto23
vpi
Hanni
több mint 2 éve
Aha, Németországban élünk, itt már van.Honnan sikerült letölteni? Vagy disney + helyen éltek?SW Kenobi első 2 rész elég erős lett...Jaja én is pont akartam írni. Bekezdett rendesen.
Beki
roberto23
vpi
Bár elvileg ho végén már otthon is elindul, nem?
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
ncore tékában már minden létező változatban fent van.Honnan sikerült letölteni? Vagy disney + helyen éltek?SW Kenobi első 2 rész elég erős lett...Jaja én is pont akartam írni. Bekezdett rendesen.
Beki
roberto23
vpi
több mint 2 éve
Honnan sikerült letölteni? Vagy disney + helyen éltek?SW Kenobi első 2 rész elég erős lett...Jaja én is pont akartam írni. Bekezdett rendesen.
Beki
roberto23
több mint 2 éve
Stranger things 😎
több mint 2 éve
SW Kenobi első 2 rész elég erős lett...Jaja én is pont akartam írni. Bekezdett rendesen.
Beki
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
This is the way.milyen cast ez te jó Isten.. Iszonyat durva milyen neveket rántanak be.
The Mandalorian and Grogu continue their journey in Season 3 of #TheMandalorian, streaming February 2023 only on @DisneyPlus. pic.twitter.com/CHqUL1gec7
— The Mandalorian (@themandalorian) May 26, 2022
Ez se tűnik rossznak.
Watch the brand-new teaser trailer for #Andor, streaming August 31 on @DisneyPlus. pic.twitter.com/gkKHizDG4G
— Star Wars (@starwars) May 26, 2022
iktriad
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
This is the way.Ehhez egy S03 teaser trailer: twitter.com/vertical_vital/status/1529961850498080782?s=21&t=D3kiecNLw41TBeeQdCV5FA
iktriadThe Mandalorian and Grogu continue their journey in Season 3 of #TheMandalorian, streaming February 2023 only on @DisneyPlus. pic.twitter.com/CHqUL1gec7
— The Mandalorian (@themandalorian) May 26, 2022
Amíg elérhető a jó kis kamerás felvétel 😀
Ahsoka lekkuja pedig hosszabb lesz a sorozatban. Gondolom a népakaratnak engedtek így.