NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
hihetlen erősen fejlődik a Hannibal, az 1/07 eszméletlen jó volt.
Kár h valszeg nem lesz második évad.briareos
Sok szar vizsga miatt nincs időm rá, nekem még a 6. rész jön majd, valószínűleg csak a hétvégén, de akkor egybe nyomom a két részt. 😀Vrijbloed
7. kegyetlen.
annyit mondok h még én is megéheztem 😀briareos
😀 Lehet holnap belefér a 6. rész... 😀 De a 7. max hétvégén.... 😀 De akkor várom. 😀
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Sok szar vizsga miatt nincs időm rá, nekem még a 6. rész jön majd, valószínűleg csak a hétvégén, de akkor egybe nyomom a két részt. 😀Vrijbloed
7. kegyetlen.
annyit mondok h még én is megéheztem 😀

több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Sok szar vizsga miatt nincs időm rá, nekem még a 6. rész jön majd, valószínűleg csak a hétvégén, de akkor egybe nyomom a két részt. 😀
több mint 12 éve
Kár h valszeg nem lesz második évad.

több mint 12 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Himym: | ha már lagzit nem kaptunk,azért a mutert csak megmutatták 😀 | Chevy
| szerintem még tuti lesz ebben csavar,de örülnék ha ő lenne az,mert ennél bánatabb nőt nehezen találhattak volna.tökéletes pár f@szfej tednek | thebeke
,
| Pontosan.Tökéletes Tednek. Szerintem ő már az igazi anya lesz, a himym facebookján is kirakták. Csak nem b@sszák át a népet ennyire. |
több mint 12 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 537 — Steelers fan
Himym: | ha már lagzit nem kaptunk,azért a mutert csak megmutatták 😀 | Chevy
| szerintem még tuti lesz ebben csavar,de örülnék ha ő lenne az,mert ennél bánatabb nőt nehezen találhattak volna.tökéletes pár f@szfej tednek |
több mint 12 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Mára szerintem sokat vesztett a régi fényéből, így jól jön egy kis nosztalgia:
 www.ign.com/articles/2013/05/13/top-25-office-episodes?page=1
több mint 12 éve
Himym: | ha már lagzit nem kaptunk,azért a mutert csak megmutatták 😀 |
több mint 12 éve
JACK F***ING BAUER IS BACK!!!!
Vagyis: 24 9.évad berendelve (12 rész).
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
végre volt katarzis egy survivor évad győztesénél, nem pedig bosszankodás.

Brenda odabaszott a tanácson 😂

Nagy kár a sérülésért, így eléggé tétnélkülivé vált a kártyavárazás pedig a legfeszültebb cselendzs szokott lenni

több mint 12 éve
csak lenne már jövő év januárja, akkor fog igazán nagyot gurítani a starzbriareos
a Black Sails miatt?
annak fasza volt a trailere.
vicces lesz ha nagyjából egyszerre indul a Crossbones-szal amit most rendelt be az NBC.

több mint 12 éve
DVD egyre jobban adja, megy a szarkeverés rendesen

csak lenne már jövő év januárja, akkor fog igazán nagyot gurítani a starz

több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Whitney Cummings Whitney című sitcomja kaszálva, remélem a 2 Broke Girls nem jár így.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 268 — no es importante
a cummunity megkapta a berendelést 😀
közel a 6 szezon és a filmHöri
Érdemes a táblát figyelni az utolsó részben, bár gondolom mindenki kiszúrta

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
a cummunity megkapta a berendelést 😀
közel a 6 szezon és a film

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
na a community szép csendben távozott, az utolsó előtti office viszont karcolt rendesen 😊 volt újra Jim+Dwight és Jim+Pam, rögtön a régi szép időket idézte a sorozat, köv. csütörtökön ennek is végejjncaa
a Community eléggé esélyes még egy midseason 13 részes berendelésre. tökugyanolyan számokat hozott, mint az Idol, nézőcsúcson a sorozat 😊

az Office meg.. már ez is libabőr volt a végén, nem tudom hogyan fogják überelni.
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 268 — no es importante
na a community szép csendben távozott, az utolsó előtti office viszont karcolt rendesen 😊 volt újra Jim+Dwight és Jim+Pam, rögtön a régi szép időket idézte a sorozat, köv. csütörtökön ennek is vége

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Survivor:
| Nagyon geci volt ez a mai rész, szerencsétlen Brenda 😕 Nem tudom innentől kinek drukkolok... | tenorx
ha megnyered a családos versenyt, nem lehet jó döntést hozni. kivéve persze ha páratlan a létszám, ott nem mindegy kikkel zárod össze magad.

én remélem nem | Dawn nyer mert nagyon idegesítő a vinnyogás. Cochran a favorit, de ezt gondolom tudja a másik 4 is. habár ki tudja ezeknél 😀 Sherri még tán igen, de Eddie és Eric hatalmas sülthal, utóbbi legalább kedvelhető módon. Ha minden jól megy Cochran és Dawn egymást akarja majd kigolyózni a döntő első körében. Fizikális immunityben úgy is Erik a favorit | , szóval lesz módjuk eldönteni.Höri
ez hülyeség, a legnagyobb challenge monster | Cochran | .
több mint 12 éve
Survivor:
| Nagyon geci volt ez a mai rész, szerencsétlen Brenda 😕 Nem tudom innentől kinek drukkolok... | tenorx
ha megnyered a családos versenyt, nem lehet jó döntést hozni. kivéve persze ha páratlan a létszám, ott nem mindegy kikkel zárod össze magad.

én remélem nem | Dawn nyer mert nagyon idegesítő a vinnyogás. Cochran a favorit, de ezt gondolom tudja a másik 4 is. habár ki tudja ezeknél 😀 Sherri még tán igen, de Eddie és Eric hatalmas sülthal, utóbbi legalább kedvelhető módon. Ha minden jól megy Cochran és Dawn egymást akarja majd kigolyózni a döntő első körében. Fizikális immunityben úgy is Erik a favorit | , szóval lesz módjuk eldönteni.

több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Survivor:
| Nagyon geci volt ez a mai rész, szerencsétlen Brenda 😕 Nem tudom innentől kinek drukkolok... |
több mint 12 éve
ReiJuli Baltimore Ravens 22
Végig szenvedtem az új Once upon a time részt is, de azt hiszem ezt a nyögvenyelős szenvedést nem bírom tovább elviselni, megérett a kaszálásra...

They don't draft you to sit there and stand on the sideline.

Torrey Smith
több mint 12 éve
az megvan, hogy Liam helyett Stephen Amell volt sokáig befutó Spartacus szerepére? 😀shawnka
LOL, nem tudtam 😀

több mint 12 éve
az első 2 évadban névtelen arcok szemeit szurkálják ki a homokban majdnem végig, szóval abban nehéz lett volna történelmi visszásságot találni. akinek kellett az életben maradt, innentől kezdve nincs min fennakadni.

én jobban kedveltem McIntyret mint Whitfieldet. A maga szerepére mind2 király volt szvsz. Whitfield tipikus gladiátor felépítésű, vérszomjas gyilkológép volt, hiteles hogy mindenkit kinyírt aki szembejön. McIntyre meg a daliás "Spartacus Király", akiből kinézem, hogy mögé áll X ezer ember és átbasz akárkit.Höri
az megvan, hogy Liam helyett Stephen Amell volt sokáig befutó Spartacus szerepére? 😀
több mint 12 éve
az első 2 évadban névtelen arcok szemeit szurkálják ki a homokban majdnem végig, szóval abban nehéz lett volna történelmi visszásságot találni. akinek kellett az életben maradt, innentől kezdve nincs min fennakadni.

én jobban kedveltem McIntyret mint Whitfieldet. A maga szerepére mind2 király volt szvsz. Whitfield tipikus gladiátor felépítésű, vérszomjas gyilkológép volt, hiteles hogy mindenkit kinyírt aki szembejön. McIntyre meg a daliás "Spartacus Király", akiből kinézem, hogy mögé áll X ezer ember és átbasz akárkit.