NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
JJ, ez a rész sem tetszett a Trónok Harcából? 😊gdavid
az utolsó 5 perc jó volt, mégha kiszámítható is
| a falon túli tökölést és Theon szerepét nem értem, a Jamie-szál egyre idegesítőbb, a Királyváras történések viszont tényleg nagyszerűek, én azzal és a sárkányos szállal tökéletesen ellennék, minden más csak elveszi az időt ezektől | jjncaa
| mit nem értesz rajtuk? |
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 269 — no es importante
JJ, ez a rész sem tetszett a Trónok Harcából? 😊gdavid
az utolsó 5 perc jó volt, mégha kiszámítható is
| a falon túli tökölést és Theon szerepét nem értem, a Jamie-szál egyre idegesítőbb, a Királyváras történések viszont tényleg nagyszerűek, én azzal és a sárkányos szállal tökéletesen ellennék, minden más csak elveszi az időt ezektől |

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
JJ, ez a rész sem tetszett a Trónok Harcából? 😊

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
én se voltam eddig oda a trónok harca 3. évadért, de a mai rész eszméletlen jó lett..brk
egyetértek
| A Targaryen sereg azért kicsit odafog csapni a 8000 Makulátlannal+ a 3 sárkánnyal. 😀 |

több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
én se voltam eddig oda a trónok harca 3. évadért, de a mai rész eszméletlen jó lett.
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Bele kezdtem a Hannibalba és az első 2 rész után elég jóféle sorozat, szóval az évadra megnyertek maguknak 😀
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Jó rész, és végre láttuk eleget Brendát <3
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Legendás volt a Survivor rész, mondhatni történelmi 😀Höri
Ugráltam a végén 😀

| remélem ezzel bomlik a hatos. Malcolm olyat csinált, ami szerintem Parvati óta a legemlékezetesebb tribalt hozta, innentől meg simán vissza tud jönni a három amigo 😀 |
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Legendás volt a Survivor rész, mondhatni történelmi 😀

több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 454 — Amerikai sportok rajongója
csak az első 10 percben volt még az a kínos íjászos hülyeség is, ami után azt hittem, valami paródiát szedtem le torrentről, nem az aktuális GoT-részt
jjncaa
igazából ezzel a jelenettel tudták legjobban bemutatni a zúgói viszonyokat-minnél kevesebb időbe sűrítve

és ezek is fontos szerepet játszanak..
címek alapján szerintem 9. részben ki is derül hogy mennyire 😉thebeke
Meg egyaltalan nem volt 10 perc, az kb 1-2 perces jelenet volt....
több mint 12 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 537 — Steelers fan
csak az első 10 percben volt még az a kínos íjászos hülyeség is, ami után azt hittem, valami paródiát szedtem le torrentről, nem az aktuális GoT-részt
jjncaa
igazából ezzel a jelenettel tudták legjobban bemutatni a zúgói viszonyokat-minnél kevesebb időbe sűrítve

és ezek is fontos szerepet játszanak..
címek alapján szerintem 9. részben ki is derül hogy mennyire 😉
több mint 12 éve
Kurt Warner reality sorozata amúgy csütörtökön debütált a USA-n
 www.facebook.com/TheMomentUSA

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
JJ ne kínozd magad a mainstreammel, tudod hogy az nem a te asztalod 😀

több mint 12 éve
sok véleményt olvastam a részről, és olyat még nem h ne tetszett volna valakinek a székfoglalós jelenet. Nem értem azon mi nem tetszett, gondolom nem értetted.
.braxa88
önmagában az a jelenet még elment volna (a székfoglalós allegóriát azért nem volt nehéz dekódolni), csak az első 10 percben volt még az a kínos íjászos hülyeség is, ami után azt hittem, valami paródiát szedtem le torrentről, nem az aktuális GoT-részt

az egészet aztán megspékelte a végén a zene, de ezek szerint aki fan, az rendületlenül fan, aki meg nem az, csak pofázik rendületlenül

---
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
veszekedjetek már ízlésrőlbriareos
nem ízlésről megy a vita, engem csak az zavar, hogy már a harmadik éve húzzák a mézesmadzagot a készítők, minden évad végén egy hatalmas cliffhangert benyomva (miközben megy a GoT-fanoktól aláfestésnek a "húúú mi jön még szöveg"), aztán az egész arról szól, hogy a könyveket ismerőknek szépen mozgóképre vitték a cselekményt, nem több

tudom, én vagyok a hülye, hogy nézem, de mivel HBO, kaszálni csak nem bírom a sorozatotjjncaa
egy barátom kedvence, de nem olvasta a köteteket. sok sorzatot néz, de magasan ez a kedvence.
persze ízlések és pofonok ahogy bria is mondja.

de nagyon nehéz amugy 10 részbe belevinni ennyi szálat. de ha több rész lenne akkor még lassabb lenne a történet. nagyon nehéz ezt filmre vinni. és amugy még igy is sok karakter és esemény marad ki.
több mint 12 éve
veszekedjetek már ízlésrőlbriareos
nem ízlésről megy a vita, engem csak az zavar, hogy már a harmadik éve húzzák a mézesmadzagot a készítők, minden évad végén egy hatalmas cliffhangert benyomva (miközben megy a GoT-fanoktól aláfestésnek a "húúú mi jön még szöveg"), aztán az egész arról szól, hogy a könyveket ismerőknek szépen mozgóképre vitték a cselekményt, nem több

tudom, én vagyok a hülye, hogy nézem, de mivel HBO, kaszálni csak nem bírom a sorozatot

---
több mint 12 éve
JJnek:
"Királyvár: Amivel itt nyitunk, az viszont nemhogy a sorozat, de az elmúlt öt év legjobb tévés jelenetsora,... Tökéletes jelenet, zseniális színészekkel, nagyszerű rendezéssel, az arcok, amiket látunk, beszédesebbek bármilyen dialógusnál.."
(hogyvolt blog)
ennyit az első 10percről 😀braxa88
hagyjuk ezt már, Tarr Bélának elnézi az ember a hosszú snitteket és a "kínos" csendeket a 7 órás Sátántangóban, a királyváras jelenet az íjászos nyitó képsorokkal együtt viszont egyszerűen dühítő, mikor ötvenezer szálon fut egyszerre a cselekmény, egyes szereplők meg két részenként fél percre jelennek meg a képernyőn...

aki olvasta és szereti a könyveket, az elhiszem, hogy az élvezi az ilyen kikacsintásokat, de ilyen alapon magát a sorozatot is értelmetlen leforgatni (már a legelső rész óta az az érzésem, mintha az egész egy hosszú és költséges promóciós anyag lenne a kötetekhez, önmagában egyre kevesebbet ér)

ja és akkor a "szokásos" kurvás jelenetről nem is beszéltemjjncaa
kurvás jelenet azért van HBO, állítólag azért nézed 😀
sok véleményt olvastam a részről, és olyat még nem h ne tetszett volna valakinek a székfoglalós jelenet. Nem értem azon mi nem tetszett, gondolom nem értetted.
Királyvár több jelentet kap mert azért az a központ. Robb kevesebbet kap, Edmure és Balckfish még kevesebbet mert pont annyira lényegtelenek mint kb Bran.
több mint 12 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
veszekedjetek már ízlésről

több mint 12 éve
JJnek:
"Királyvár: Amivel itt nyitunk, az viszont nemhogy a sorozat, de az elmúlt öt év legjobb tévés jelenetsora,... Tökéletes jelenet, zseniális színészekkel, nagyszerű rendezéssel, az arcok, amiket látunk, beszédesebbek bármilyen dialógusnál.."
(hogyvolt blog)
ennyit az első 10percről 😀braxa88
hagyjuk ezt már, Tarr Bélának elnézi az ember a hosszú snitteket és a "kínos" csendeket a 7 órás Sátántangóban, a királyváras jelenet az íjászos nyitó képsorokkal együtt viszont egyszerűen dühítő, mikor ötvenezer szálon fut egyszerre a cselekmény, egyes szereplők meg két részenként fél percre jelennek meg a képernyőn...

aki olvasta és szereti a könyveket, az elhiszem, hogy az élvezi az ilyen kikacsintásokat, de ilyen alapon magát a sorozatot is értelmetlen leforgatni (már a legelső rész óta az az érzésem, mintha az egész egy hosszú és költséges promóciós anyag lenne a kötetekhez, önmagában egyre kevesebbet ér)

ja és akkor a "szokásos" kurvás jelenetről nem is beszéltem

---
több mint 12 éve
JJnek:
"Királyvár: Amivel itt nyitunk, az viszont nemhogy a sorozat, de az elmúlt öt áv legjobb tévés jelenetsora,... Tökéletes jelenet, zseniális színészekkel, nagyszerű rendezéssel, az arcok, amiket látunk, beszédesebbek bármilyen dialógusnál.."
(hogyvolt blog)
ennyit az első 10percről 😀

zene: volt egy hibás verziió ami még a | kézlevágás | előtt elindult. alapbol ugye csak mikor elsötétedik is jön a credits akkor jönne a zene. ha te ezt láttad akkor elhiszem h kinyírta a zene végét. ha nem ezt hanem a normális verziót akkor is elhiszem, hisz elég morbid választás volt, de nem gáz szerintem.
több mint 12 éve
GoT
első 10perccel mi volt a baj? 😀 teljesen OK volt. a kistanácsos jelenet pl kurvajó
végezene: morbid 😀 de ez van,
sztem kurvajó rész volt. Dany, Theon, Blackfish, Jamie jelenetei mind jók voltak. Bra szál kiamaradt ami pluszpont, messze a legunalalmasabb az nekem
több mint 12 éve
Spartacus final mozi volt, nem sorozatrész... hihetetlen epic zárás
Érdemes a credits-es részt is végignézni.briareos
hall of fame sorozat.
a friday night lights zárás óta nem éltem át hasonlót

több mint 12 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
nyílván árulás is, de azért ott lesz harc is erre gondoltam 😀
a komolyabb csatákat gyűjtöttem csak ki 😀

5. könyvben inkább sok kisebb ütközet van amúgy(a vége felé főleg, bár még van vagy 100 oldal hátra 😀) meg rengeteg egyezkedés

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
de botrányosan lapos volt a legutóbbi GoT rész, remélem ezt legalább a "fanok" is elismerik...

egy jó jelenet van benne, nem lesz nehéz kitalálni, hogy melyikre gondoltamjjncaa
én nem néztem még meg
de te mindig ócsárolod. nem értem akkor minek nézed?braxa88
azért nézem, mert HBOjjncaa
az szépmunka

amugy ne várj(atok) ebben az évadban nagy akciót, csatát. nem lesz. egy szálon lesz egy kisebb
meg ugye nem is erről szól. árulás, cselszövés, intrika. ez van és lesz. meg a mély karekterek vezetése.
ha a 3.könyvből készült sorozat ennyire nem tetszik néhány embernek (eddig), akkor a 4-5. könyvvel mi lesz? mert még ennyire sincs akció.braxa88
azért az 5. könyben lesz
valamint a 3.ban van a vörös nász az se akciómentes
ott a falas eseménysor ami szintén epic csata lesz sztem

a 4. az tényleg 'csupán' cselszövések sorozata, de ott meg ugye epic utazás van és nem 1-2 árulás 😀

az 5.et most olvasom és tény h csak 1-2 kisebb csata van, de a sárkányok akcióznak valamint lesz aréna fight is szóval ...

mondjuk a sorozatból csak az első évadot láttam eddig, de nemsoká végzek a Spartacussal és ez jön majdNegritis
a vörös nász mi ha nem árulás? 😛
jó a csata falnál igen epic lesz, de az 4.évad. amit nagyon várok az a Oberyn vs Hegy, meg Dorne-i szál behozatalát akik a kedvenceim.
5.könyvben sincs sok akció. Meereenben sem. falnál sem. inkább Deres környékén.

meg amugy is az akciók nagyrészét nen éljük át, hanem csak hallomásból értesülünk róla. és ezzel nincs baj
több mint 12 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
de botrányosan lapos volt a legutóbbi GoT rész, remélem ezt legalább a "fanok" is elismerik...

egy jó jelenet van benne, nem lesz nehéz kitalálni, hogy melyikre gondoltamjjncaa
én nem néztem még meg
de te mindig ócsárolod. nem értem akkor minek nézed?braxa88
azért nézem, mert HBOjjncaa
az szépmunka

amugy ne várj(atok) ebben az évadban nagy akciót, csatát. nem lesz. egy szálon lesz egy kisebb
meg ugye nem is erről szól. árulás, cselszövés, intrika. ez van és lesz. meg a mély karekterek vezetése.
ha a 3.könyvből készült sorozat ennyire nem tetszik néhány embernek (eddig), akkor a 4-5. könyvvel mi lesz? mert még ennyire sincs akció.braxa88
azért az 5. könyben lesz
valamint a 3.ban van a vörös nász az se akciómentes
ott a falas eseménysor ami szintén epic csata lesz sztem

a 4. az tényleg 'csupán' cselszövések sorozata, de ott meg ugye epic utazás van és nem 1-2 árulás 😀

az 5.et most olvasom és tény h csak 1-2 kisebb csata van, de a sárkányok akcióznak valamint lesz aréna fight is szóval ...

mondjuk a sorozatból csak az első évadot láttam eddig, de nemsoká végzek a Spartacussal és ez jön majd

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!