Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ilyen külön szálon ugyanoda dolog volt még benne 1 -talán 2-, azt én is bírtam nagyon. Egyébként szerintem a 9. résztől jobb, mint előtte. Több a fordulat, a meglepetés. Amúgy én azt is nagyon bírtam benne, hogy mindegyik aktuálisan legesélyesebb tettes simán úgy néz ki, hogy lehetetlen, hogy ne ő legyen és mégis.. Az utolsó részben aki marad utolsó tettesként persze -legalábbis sztem- várható volt, hogy valahogy kiderül, hogy ő tette, így az nem is sokkolt különösebben, az viszont már igen, hogy haha csak azt hitted.. már megint. Persze ez sokaknak unalmassá válhat, de én nagyon bírom az ilyeneket, és egyébként is a számomra elit sorozat/film olyan lenne, ami nem ér véget sosem. Meg hát másik különbség köztünk, hogy a seattle-eső-sötét képvilágot sosem tudom megunni 😊

Egyébként egy negatívumot sikerült elérniük nálam a végére. Sokkal jobban bírtam Holdert mint Lindent - utóbbinál szerintem túlzásba vitték a -látom a szemem előtt mi történt- nézést (annak ellenére, hogy hálistennek nincsenek irreális flashbackek) - viszont Holder a végére eléggé úgy néz ki, hogy valami nem stimmel vele. Persze érezhető ez rajta végig csak aztán mindig kiderül, hogy a látszat csal viszont a vége már tényleg nagyon evidensnek hat, hogy nem okés a gyerek, pedig kedvenc karakterem benne.

Viszont a másik amit szeretek benne, hogy végig szinte minden rész bizonyítja, hogy mennyire könnyen ítélnek el másokat, pedig még akkor sem lenne szabad, amikor egyértelműnek tűnik, hogy jogos.

A West Winget én már vagy négyszer végignéztem, szintén egyik top sorozat 😊
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
DoM: Hát akkor a lehető legjobb időpontban hagytad abba 😊 Nem kis fordulatról maradtál le a 9. részből, ráadásul aztán még 2-3 egyértelműen tuti tettes volt, mire a legvége megint durrant egyet 😊

Nem mondom, hogy nem értelek meg. Csak én rendkívül imádom az egészet, a lassúságot, az egy nap egy rész dolgot, az időnként kevés párbeszédet, és a stabilan komor hangulatot. Kb. top3 sorozat nálam, csak mérges vagyok, hogy az évad vége baromira nem oldotta meg az ügyet, és most fogalmam nincs hogy várom ki a folytatást. 😊 Főleg, hogy ma nagyon ráálltam, kb. reggeltől estig csak azt néztem, tisztára a hatása alá kerültem 😀

Egyébként az is tetszik benne, hogy azért nem egyértelműen csak egy krimi. Hiszen a nyomozáson kívül legalább akkora szerepet kap a Larsen család érzelmi vívódása és kb. a politikai kampány is. Igazából megkapok tőle mindent amit egy nem sitcomtól várok megspékelve tényleg ezzel az időjárással és Seattle-el.fetomy
Negyedik-ötödik részig nagyon élveztem, és semmi kivetnivalót nem találtam benne. Kedvenc történetszálam, amikor a két nyomozó két külön úton jut el ugyanarra a megoldásra, nyomra. (amikor a férfi a busz útvonalát járja oda-vissza, míg a nő a lány szobáját kutatja át). Aztán idővel kezdett elegem lenni a politikai szálból, és a Larsen család minidrámájából, rendszeres önismétlés, helyben topogás stb. Aztán minden a terror-szállal tetőzött be, és a nyomzás átvételével. Ekkore klisé már végleg kicsapta a biztosítékot. Nem tudom mennyi idő kellett volna még hogy átessek ezen a holtponton a kasza helyett.

Ellenpéldának meg ott van a Rubicon, ahol a hangulat végig megmaradt, és még közelébe se kerültem hozzá, hogy bedobjam a törölközőt. A Killingnél az is közrejátszhatott, hogy a Seattle+eső+sötét képivilágra is ráuntam.

Amúgy sem vagyok túl kitartó. Két-három évad nálam egy sorozat élettartama általában, még ami nagyon bejön, azok mellett sem tudok több időt eltölteni, mert valami biztos úgy változik, hogy elszáll a "hangulat". A Sírhant művek a klasszikus példa az utolsó részig való kitartásra, míg a korai kaszára a West Wing, amelyik már sosem volt ugyanaz, mint az első két évadban.
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Radon és Sammy tesója egyébként hová tűnt a BMS-ből? 😀
talán ők is füvet árultak? 😛

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
HIMYM, már én is megszokásból nézem, 3 elmosolyodásnál többet nem várok a 20 percnél. TBBT is sajnos ide jutott. Ezért kéne is egy sitcom, Modern Familyn gondolkodom, ha már aratott Emmyn. Rövid, gyors kritikát kérnék 😀
Illetve majd dráma fronton is, mert néha kevés a heti egy Dexter, illetve Friday Night Lights újranézés és Misfits, ha jön újra. Szóval lehet ajánlani, kinézet sorozatom a Mad Men (Reklámőrültek vagy mi).Deny
a modern család 3 családról szól, emiatt felépítése 3 szálon fut általában, a közös halmaz kevés 1-1 epizódban.

Ed O'Neill (Jay) a leghíresebb szereplő, neki van egy jóval fiatalabb 2. felesége Glória, aki kolumbiai, és a 12 éves fia, Manny. (Sofia Vergara brutális eyecandy, az akcentusát is imádom)
Jay lányának van egy férje és 3 gyerekük, 2 lány és egy fiú, ők a második család és egyben a leginkább hétköznapi felállás úgymond. (szép lány, okos lány, buta öcsi)
Jay másik fia pedig homok, a partnerével az első részben örökbe fogadnak egy vietnámi kisleányt, ők a 3. szál.

Kb ennyi a felállás, a gyerekek közül nem mindenkinek van szerepe az összes részben.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
HIMYM, már én is megszokásból nézem, 3 elmosolyodásnál többet nem várok a 20 percnél. TBBT is sajnos ide jutott. Ezért kéne is egy sitcom, Modern Familyn gondolkodom, ha már aratott Emmyn. Rövid, gyors kritikát kérnék 😀
Illetve majd dráma fronton is, mert néha kevés a heti egy Dexter, illetve Friday Night Lights újranézés és Misfits, ha jön újra. Szóval lehet ajánlani, kinézet sorozatom a Mad Men (Reklámőrültek vagy mi).
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
DoM: Hát akkor a lehető legjobb időpontban hagytad abba 😊 Nem kis fordulatról maradtál le a 9. részből, ráadásul aztán még 2-3 egyértelműen tuti tettes volt, mire a legvége megint durrant egyet 😊

Nem mondom, hogy nem értelek meg. Csak én rendkívül imádom az egészet, a lassúságot, az egy nap egy rész dolgot, az időnként kevés párbeszédet, és a stabilan komor hangulatot. Kb. top3 sorozat nálam, csak mérges vagyok, hogy az évad vége baromira nem oldotta meg az ügyet, és most fogalmam nincs hogy várom ki a folytatást. 😊 Főleg, hogy ma nagyon ráálltam, kb. reggeltől estig csak azt néztem, tisztára a hatása alá kerültem 😀

Egyébként az is tetszik benne, hogy azért nem egyértelműen csak egy krimi. Hiszen a nyomozáson kívül legalább akkora szerepet kap a Larsen család érzelmi vívódása és kb. a politikai kampány is. Igazából megkapok tőle mindent amit egy nem sitcomtól várok megspékelve tényleg ezzel az időjárással és Seattle-el.

De legalább holnap Secret Circle 2. rész, kíváncsi vagyok sikerül-e kicsit jobban megszeretni 😊
több mint 13 éve
Új Two and a half ment látta valaki? Kutcher gyerekkel is adható?JayB
Szerintem teljesen vállalható volt. Persze a következő részek majd eldöntik, hogy milyen irányba viszik el a sorozatot.

>> Survivor 23

Nagyon ígéretes. Végre jók voltak a feladatok is, és talán ez a Hantz-halászat azt jelenti, hogy lesz több vizes kihívás is, mert az mindig plusz színt ad a játékhoz.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Olvass már vissza :p
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Új Two and a half ment látta valaki? Kutcher gyerekkel is adható?
több mint 13 éve
HYMYM....ha eddig néztem akkor már nem hagyom abba....csakazértse!!!thebeke
De csak azért, mert eddig nézted. Különben abbahagynád...gondolom 😀 Legalábbis én így vagyok vele. :/Gabesz92
én 2 évaddal ezelőtt mondtam rá azt, hogy elég volt.
Úgy se röhögök rajta, minek basszam el az időt, mikor ezerszer jobb sitcomok vannak.
Fénykorában jó volt, de annak vége. Egy év eltéréssel ugyanezt tettem a Big Bang Theory-vel is.

Most a Parks and recreation, a Community és a modern family van nálam a toppon a sitcomok közül, többre nem is nagyon van igényem.

több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
HYMYM....ha eddig néztem akkor már nem hagyom abba....csakazértse!!!thebeke
De csak azért, mert eddig nézted. Különben abbahagynád...gondolom 😀 Legalábbis én így vagyok vele. :/

több mint 13 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 494 — Steelers fan
HYMYM....ha eddig néztem akkor már nem hagyom abba....csakazértse!!!
több mint 13 éve
Majd a következőnél lesz 10 😀
több mint 13 éve
Hát ez az Ashton Kutcheres valami nekem nagyon nem jött be, sajnos Two and a Half Men kasza nálam, maximum nyáron megnézem, hogy hogy alakult az évad.tenorx
szerintem nem volt rossz, bár a tutyimutyi Walden elég éles váltás Charlie után.

a 27 millió néző meg szolid 😀

több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
én futball szezon közben nem szoktam sorozatozniHöri
akkor gondolom a vampire diaries is felejtős, más valaki esetleg megnézte már az új részt? (rajtam kívül)kristof
Én láttam. Nem igazán nyűgözött le enyhén szólva. 😐

több mint 13 éve
Hát ez az Ashton Kutcheres valami nekem nagyon nem jött be, sajnos Two and a Half Men kasza nálam, maximum nyáron megnézem, hogy hogy alakult az évad.
több mint 13 éve
The Killing: Na itt már kijön a Seattleisége, 100%-ban borús az idő, 80%-ban esik az eső, ami meg passzol a film komorságához nagyon. Nagyon bejön az egész hangulata és nagy érdeklődéssel tekintek a következő részekre, mivel emlékeim szerint még nem néztem ilyen egy évad-egy ügy, egy rész-egy nap jellegű sorozatot. Egyelőre jobban tetszik, mint a SC.fetomy
Én belefásultam. A nyolcadik rész után végérvényesen lelőttem. Az első részekben még semmi gondom nem volt a lassabb tempóval, mert ideálisnak tűnt, és minden volt csak vontatott nem, de végül besokalltam, mert kezdett öncélúvá válni az állandó lassítás, minimális párbeszédek. Átestek vele a ló túloldalára. A történetből, cselekményből meg egyre kevesebbet mutattak éppen emiatt.

Belenézve a dán eredetibe (több rész így hosszabb játékidő), sokkal inkább jelen van a nyomozás lépésről-lépésre, amitől csak reálisabb, valósághűbb, és jóval kiegyensúlyozottabb a sorozat. Jobban fel van építve és logikusabb a történetvezetés, cselekményábrázolás is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
akkor gondolom a vampire diaries is felejtős, más valaki esetleg megnézte már az új részt? (rajtam kívül)
több mint 13 éve
aki már látta az új Survivor első részét, annak mi a benyomása róla? Höri, DoM?shawnka
holnap az új two and a half men epizóddal együtt nézem meg.
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Megnéztem én is, Cochran valóban nagy arc. Ozzy új haja szörnyű, Coach hozza a szokásost. További érdekes karakterek:
Rick, a cowboy,
Jim, a hazudós pókerjátékos és orvosi marihuána kereskedő,
Brandon, a Hantz, aki nem meri ezt felvállalni 😀
több mint 13 éve
aki már látta az új Survivor első részét, annak mi a benyomása róla? Höri, DoM?shawnka
Én láttam, bejött, bár Redemption Islanddel a tököm tele volt már az előző szezonban is. Kedvenc meg a Survivor geek 😀
több mint 13 éve
nem is vagy igazi fanshawnka
másképp vélekednél, ha látnád miket főzök magamnak 😀 😀Höri
visszaharaptad a cápát? 😀
több mint 13 éve
nem is vagy igazi fanshawnka
másképp vélekednél, ha látnád miket főzök magamnak 😀 😀

több mint 13 éve
nem is vagy igazi fan
több mint 13 éve
én futball szezon közben nem szoktam sorozatozni