Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 12 éve
hannibal 2. évad berendelve, +13 részjjncaaÉljen a részfinanszírozás! 😀 😀
több mint 12 éve
hannibal 2. évad berendelve, +13 rész

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Az Orphan Black az év talán legjobb újonca eddig nálam. Pörgős,érdekes,és Tatiana Maslany is kiváló,kár,hogy már csak 1 rész van hátra.
több mint 12 éve
Köszönöm!Sziasztok!broen/bron.
Tudnátok ajánlani nekem jó noir jellegű sorozatot (a Killing már megvolt).MirrMurr
a viasat honlapján elérhető szinkronosan.
vagy a motive.Höri
több mint 12 éve
Sziasztok!broen/bron.
Tudnátok ajánlani nekem jó noir jellegű sorozatot (a Killing már megvolt).MirrMurr
a viasat honlapján elérhető szinkronosan.
vagy a motive.
több mint 12 éve
Sziasztok!Tudnátok ajánlani nekem jó noir jellegű sorozatot (a Killing már megvolt).
több mint 12 éve
Hannibaltól eldobom az agyam. 😀Az emúlt 3-4 részben egyre emelkedik a színvonal. 😀
Meg a mostani is: | world's sickest jigsaw puzzle | 😀
több mint 12 éve
ha minden igaz, tervbe van véve egy új Star Trek sorozat.
több mint 12 éve
Elkezdtem a Falling Skiest nézni és egyenlőre meg kell, hogy mondjam nekem bejövős, majd meglátjuk, hogy a későbbiekben hogy alakul a sorozat, de a pilot után nekem nézős.MirrMurrPedig az eleje az uncsibb később csak javul, főleg az új évdara.
több mint 12 éve
a dupla részes lánykérős rész ott volt a szeren ebben az évadban, azóta viszont nagyon szar részek voltak...Én is belekezdek majd, de inkább dara lesz szerintem.9. az utolsó. Én is már csak megszokásból nézem (a bigbanggel együtt).Chevy
HIMYM:
| Ennél színvonaltalanabb fost te jó ég, de már annyira kíváncsi voltam a muterra, hogy csak néztem még, de hát ez a csaj ez mi? 😀 |
Jól hallottam, hogy 10. évad is van berendelve, vagy a 9 tényleg az uccsó már?
Negyedik évad végéig én brutális fan voltam, már majdnem megközelítette a sitcom kategóriában a Friendset nálam, de aztán olyan meredek lejtőt vett, hogy lassan már nézhetetlen...Eazzy

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Elkezdtem a Falling Skiest nézni és egyenlőre meg kell, hogy mondjam nekem bejövős, majd meglátjuk, hogy a későbbiekben hogy alakul a sorozat, de a pilot után nekem nézős.MirrMurr*egyelőre

több mint 12 éve
Elkezdtem a Falling Skiest nézni és egyenlőre meg kell, hogy mondjam nekem bejövős, majd meglátjuk, hogy a későbbiekben hogy alakul a sorozat, de a pilot után nekem nézős.
több mint 12 éve
Nem tudom, én imádtam az Office utolsó részét 😊
több mint 12 éve
The Office finálétól többet vártam, azonban a felvezető műsor nagyon jól sikerült.www.youtube.com/watch?v=fKOA0CZZ1hs
Azt hittem, hogy azért meg fogja közelíteni a Jóbarátok utolsó (két) részét, de sajnos nem.
Azonban így is összességében nagyon jó sorozat. És Michael Scott kiválása után is simán jó volt. (legalábbis a következő évad elején nagyon sokat nevettem)
A Jóbarátok és a Two and a half men (amíg Charlie benne volt) után a kedvenc sitcomom.
több mint 12 éve
parádés volt a Life's too short utolsó része, ha valaki még nem látta volna, rég röhögtem ennyit

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Kids, this is the story of how I met your mother.Én is belekezdek majd, de inkább dara lesz szerintem.9. az utolsó. Én is már csak megszokásból nézem (a bigbanggel együtt).Chevy
HIMYM:
| Ennél színvonaltalanabb fost te jó ég, de már annyira kíváncsi voltam a muterra, hogy csak néztem még, de hát ez a csaj ez mi? 😀 |
Negyedik évad végéig én brutális fan voltam, már majdnem megközelítette a sitcom kategóriában a Friendset nálam, de aztán olyan meredek lejtőt vett, hogy lassan már nézhetetlen...Eazzy

---
több mint 12 éve
Kurva jó volt a Hannibal 6. része... 😀Végre, végre.... Holnap csapatom a 7-8. részt. 😀
több mint 12 éve
még a 45 perces felvezető special episode-t is ajánlom, ha másért nem, hát a válogatásról való videók miatt 😊Na vége van az Officenak is. Igaz, hogy az utóbbi évadokat már nem élveztem annyira (gyűlöltem Andyt), de azért hiányozni fog.tökéletes volt.
| -I can't beleive you came! -That's what she said. | Chevy
az utolsó pranknél már úgy néztem a monitort, ahogy Dwight az ajtóba.shawnka

---
több mint 12 éve
Na vége van az Officenak is. Igaz, hogy az utóbbi évadokat már nem élveztem annyira (gyűlöltem Andyt), de azért hiányozni fog.tökéletes volt.
| -I can't beleive you came! -That's what she said. | Chevy
az utolsó pranknél már úgy néztem a monitort, ahogy Dwight az ajtóba.
több mint 12 éve
Na vége van az Officenak is. Igaz, hogy az utóbbi évadokat már nem élveztem annyira (gyűlöltem Andyt), de azért hiányozni fog.| -I can't beleive you came! -That's what she said. |
több mint 12 éve
Azért a Hannibal 6-7. részére csak eljutottak az eredetileg megírt szereplőkig 😀 az 5-ik részig szenvedtem, de az utánalévők kezdenek alakulni.
több mint 12 éve
Én is belekezdek majd, de inkább dara lesz szerintem.9. az utolsó. Én is már csak megszokásból nézem (a bigbanggel együtt).
HIMYM:
több mint 12 éve
Én is belekezdek majd, de inkább dara lesz szerintem. HIMYM:
Negyedik évad végéig én brutális fan voltam, már majdnem megközelítette a sitcom kategóriában a Friendset nálam, de aztán olyan meredek lejtőt vett, hogy lassan már nézhetetlen...
Don't talk the walk, Walk the talk!