Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 13 éve
cs19 New Orleans Saints Purdue Boilermakers 455 — Saints fan
Az új The League valami nagyon nagy lett... 😀 Az elején a zene pedig... Meghaltam. 😂

Idei Community is megint nagyon tetszik, az első rész vendégszereplői pedig szerintem a legjobbak voltak...

Szerk.: A BMS még mindig nagyon betegen jó, az idei részek is hozzák magukat. 😀

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Touché 😂
De van persze, pl. ha az up all night olyan lenne most is mint a pilot, akkor nem lenne jó. 😛 Egyébként nyilván egyik sem egy Friends vagy TAAHM, viszont szerintem nem gyenge a felhozatal. A HIMYM-nek pl. max 2-3 olyan része volt 6< évad alatt, ami valamivel nagyobb nézettséget hozott, mint a 2BG. A New Girl egy fokkal gyengébb, de nem is olyan stílusú, mint az aláröhögősök.

btw asszem lassan semmit nem fogok magyarul nézni, összehasonlíthatatlanul jobb angolul kb. minden. Ted eredeti hangját a HIMYM-ből mondjuk kellett egy 10-15 rész, hogy megszokjam a magyar után.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Még a 2. részre nem volt időm, de a pilóta alapján szerintem is. Kb. egyik legjobb új sitcom.fetomy
mondjuk a konkurencia az nem is túl jelentős 😀shawnka
de szerintem igen. A 2 broke girls pl. szeirntem elég jó (amit alátámaszt az is, hogy már nézettebb, mint a felvezetője, a HIMYM), a New Girl is, még ha nem is az a sírva röhögős fajta, és a szar pilóta után az Up All Night is egész pofás kis sitcom lett, lehet rajta röhögni. Szerintem jó sitcomok indultak idén (én bírom a How to be a gentlemant is egyébként).fetomy
húha, és szerinted van bármi, ami nem jó? 😀

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Még a 2. részre nem volt időm, de a pilóta alapján szerintem is. Kb. egyik legjobb új sitcom.fetomy
de szerintem igen. A 2 broke girls pl. szeirntem elég jó (amit alátámaszt az is, hogy már nézettebb, mint a felvezetője, a HIMYM), a New Girl is, még ha nem is az a sírva röhögős fajta, és a szar pilóta után az Up All Night is egész pofás kis sitcom lett, lehet rajta röhögni. Szerintem jó sitcomok indultak idén (én bírom a How to be a gentlemant is egyébként).fetomy
nézőpont kérdése, nekem a Suburgatoryn kívül egyik sem jött be. Valószínűleg ez is darára fog összegyűlni, annyi minden más is van jelenleg a watchlisten.
több mint 13 éve
Egész szórakoztató ez az új abc sitcom, a suburgatory.Jakehomer
de szerintem igen. A 2 broke girls pl. szeirntem elég jó (amit alátámaszt az is, hogy már nézettebb, mint a felvezetője, a HIMYM), a New Girl is, még ha nem is az a sírva röhögős fajta, és a szar pilóta után az Up All Night is egész pofás kis sitcom lett, lehet rajta röhögni. Szerintem jó sitcomok indultak idén (én bírom a How to be a gentlemant is egyébként).
több mint 13 éve
mondjuk a konkurencia az nem is túl jelentős 😀
több mint 13 éve
Még a 2. részre nem volt időm, de a pilóta alapján szerintem is. Kb. egyik legjobb új sitcom.
több mint 13 éve
ja, az első rész engem is megvett, éjjel kívánok sort keríteni a másodikra

több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
Egész szórakoztató ez az új abc sitcom, a suburgatory.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
Weeds-t néz valaki? 😮
több mint 13 éve
Kirakták a másik gonosz nőt is, ennek örülünk. Brandon annyira jó akar lenni, hogy lassan heelturnt vesz mindenki előtt, mert ezek a kirohanások, meg bocsánatkérőhadjáratok annyira nem menők. Viszont le a kalappal előtte, Survivor rekordnyit tartott a vállán, csak úgy mint Jim 😀

Jövő heti challenge nagyon komoly lesz 😀
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Nekem is tetszett a rész, meg Odette is. Remélem marad ilyesmi stílusban ez az évad. :rolleyes:

több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
Tényleg felfrissítő volt a mostani House, évek óta az első rész, amiben nem volt szappanopera szál.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Hát tényleg fasza volt ez a House!
Egyedül azt sajnálom, hogy Odette Annable kegyetlenül irritál. Hiába szép, de egyszerűen számomra minden játszott érzelme annyira mű, hogy az hihetetlen.

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Ezel záró... Nem szívbajosak ezek a törökök.
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
miért van sitten?

ha nem szabadul ki az első részben, akkor elkezdem nézni az évadot a helyszín miatt 😊Höri
SPOILER!

Mert belerongyolt Cuddy nappalijába a kocsijával.
Nem szabadul ki az első részben.

SPOILER VÉGE
több mint 13 éve
nyilván nem véletlen a Wentworth Miller vendégszereplés.
több mint 13 éve
miért van sitten?

ha nem szabadul ki az első részben, akkor elkezdem nézni az évadot a helyszín miatt 😊

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A House új évada nagyon állat lesz. Nem tudom hova fognak ebből kilyukadni, de eddig tetszik.Sebii
Lehet SPOILER, de: Csak ajánlókat láttam belőle, Houset sose néztem pár otthon, tv-ben elkapott részen kívül, de a börtönben van valamilyen szál, ami orvosi témához köti?Deny
Csak a szokásos - függése a bogyóktól (és az új hölgyemény akiből hamarosan csapattag lesz).
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
A House új évada nagyon állat lesz. Nem tudom hova fognak ebből kilyukadni, de eddig tetszik.Sebii
Lehet SPOILER, de: Csak ajánlókat láttam belőle, Houset sose néztem pár otthon, tv-ben elkapott részen kívül, de a börtönben van valamilyen szál, ami orvosi témához köti?
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
A House új évada nagyon állat lesz. Nem tudom hova fognak ebből kilyukadni, de eddig tetszik.
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Indul ma a Tudorok az m2 adásán, sajnos nagyon későn!

több mint 13 éve
huh. ez is fasza rész volt szerintem, eleve a fényképezése nagyon bejött az epizódnak.
Höri
na nekem az új évadból a 3. rész tetszett eddig legjobban, tényleg elég fasza
ráadásul se bonnie, se szellemek 😊kristof
én nem vagyok nagy flashback fan (bár nyilván valamennyire korszak függő) de ez most elég jól működött 😊

és VÉGRE elmentek egy nagyvárosba, így nem kell páárit rendezni, hogy lehessen vegyülni.
Katerina is visszajött, nem volt ghost viszperelés, Caroline kiszabadult, minden király.

És kiderült, hogy a _minden_bajnok_legyőzhető_ piramisnak nem Niklaus a teteje 😮

több mint 13 éve
Nem gyenge évad elé nézünk, a készítők is egyre brutálabbak. Előszőr csak egy hűtőkocsis gyilkos, most meg már "itt" tartunk, hogy ne spoilerezzek.Duff
nem értelek, a főellenségek nem erősorrendben vannak szezononként szvsz 😀

legalábbis a hűtőkocsis is elég nagy pszichopata volt, nagyobb, mint prado, leila vagy take-it, mégis hamarabb túljutott rajta.

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Dexter kezdés ígéretes.

Debra tuti youtube hero lesz aztán celeb 😀
nem tudom fejből az összes teljes évados mellékszereplőt, de Trisha maradhat 😀

eleve a sok mellékszereplőből kiindulva, visszább vesznek Laguerta játékidejéből, az meg eleve jó.Höri
Szerintem az eddigi legjobb évadnyitó, a 4. szezon mellett. Nem gyenge évad elé nézünk, a készítők is egyre brutálabbak. Előszőr csak egy hűtőkocsis gyilkos, most meg már "itt" tartunk, hogy ne spoilerezzek. A kiscsaj tényleg szerepelhetne többször 😀 Az se semmi, h Edward James Olmos alakítja az egyik "rosszfiút".