Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Dexter 3.rész is eléggé jó volt sztem. A vége meg...na az sem volt mind1...apokalipszisnek 4 pacirájdere van, itt csak kettő jött...egyelőre. de tény, hogy váratlanul ért a vége a nyugis rész miatt 😀
kicsit azt sajnálom, hogy ha már Dexter ekkora gyilkosnak harangozta be a fogtündért, ahhoz képest eléggé gyorsan kinyírta. Nyilván vinni kell majd a főszálat, az meg nagyon beteg lesz 😀 😛Habi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A legjobban azt várom, hogy Penge Michael mit tud. Elsőre azt hittem ő is a 7 testvér egyike, de a temetőből ítélve nem igazán.Hörién az apjára tippeltem, aztán egyik ismerősöm mondta, hogy őt kinyírta már a megcsalás miatt. persze ennél a családnál kitudja ...
több mint 13 éve
Dexter 3.rész is eléggé jó volt sztem. A vége meg...na az sem volt mind1...kicsit azt sajnálom, hogy ha már Dexter ekkora gyilkosnak harangozta be a fogtündért, ahhoz képest eléggé gyorsan kinyírta. Nyilván vinni kell majd a főszálat, az meg nagyon beteg lesz 😀 😛
JT Daniels fan
több mint 13 éve
én már az előző évad korai szakaszában is azt hittem, hogy Tyler kinyírja Niklaus-t 😛 Aztán kiderült még ez meg az.mi van kristóf, a heti tvd hozzászólásod elmaradt? 😀Höriszombatra virradó hajnalban néztem meg, annyira volt időm, h twitterre kiírjam mekkora király, utána bedőltem az ágyba 😕
de nyilván megint tetszett, Tylerre kíváncsi vagyok nagyon, és delena vs zombi stefan is kurvajónak ígérkezik 😀kristof
(eleve meglepne ha Niklaus nem élné túl az évadot)
Fonák Stefan kicsit furcsa volt, de majd hozzászokok.
Matt kár, hogy kibír mindent. 😕
A Vickit játszó csaj (Kayla Ewell) mi öregnek tűnik már a társaihoz (és korábbi önmagához) képest? Gondolom nem direkt.
A legjobban azt várom, hogy Penge Michael mit tud. Elsőre azt hittem ő is a 7 testvér egyike, de a temetőből ítélve nem igazán.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mi van kristóf, a heti tvd hozzászólásod elmaradt? 😀Höriszombatra virradó hajnalban néztem meg, annyira volt időm, h twitterre kiírjam mekkora király, utána bedőltem az ágyba 😕
de nyilván megint tetszett, Tylerre kíváncsi vagyok nagyon, és delena vs zombi stefan is kurvajónak ígérkezik 😀
több mint 13 éve
Áh bocs, a harmadik évadról írtam, gondoltam lejön, hogy spoiler 😕tenorxNe viccelj, nem volt komoly, meg egyébként sem egy csavaros krimiről beszélünk ahol a végső megoldás a lényeg 😀
szerk.: most nézem közben kikerült még 2 felirat, már zúzom is be a lejátszóba 😊 Egyébként szerintem is hatalmas sorozat, 2. évadon szarrá röhögtem magam 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Áh bocs, a harmadik évadról írtam, gondoltam lejön, hogy spoiler 😕Ja és a link ami lemaradt a Shiva Bowl Shuffle: http://www.youtube.com/watch?v=bdW622LKSuAtenorxNeeee, SPOILER, így most kiderült hogy ki nyeri a második szezont :/ 😊
Ha már itt tartunk, második évad uccsó részeihez nem tudtok magyar feliratot? Az általam ismert feliratos oldalakon talán a 10. az utolsó amihez van...Rataxes
több mint 13 éve
Ja és a link ami lemaradt a Shiva Bowl Shuffle: http://www.youtube.com/watch?v=bdW622LKSuAtenorxNeeee, SPOILER, így most kiderült hogy ki nyeri a második szezont :/ 😊
Ha már itt tartunk, második évad uccsó részeihez nem tudtok magyar feliratot? Az általam ismert feliratos oldalakon talán a 10. az utolsó amihez van...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Sebii
3 536
Elindult a The Walking Dead 2. évada és azt kell mondjam, hogy nem csalódtam. Az eleje és a vége nagyon ütős volt a résznek!
több mint 13 éve
Hogy mennyire gyenge ez az első Showder Klub, arra nem nagyon vannak szavak...
több mint 13 éve
új community közben leállt a gép.nem volt könnyű kitalálni, hogy hol is hagytam abba 😀
több mint 13 éve
Jézusom 😛 Pedig talán az egyik legjobb sitcom jelenleg,Suburgatory harmadik része elég "elvontabbra" sikerült, nevetés se igazán jött rá, de érdekel valamiért.Denyvajon miért, várod mikor lesz benne kúrás 😛 én is nézem amúgy 😀
Bazdmeg, csak jó részeket produkálnak a sorozatokat? 😀 Ez a The League premier is kibaszott jó volt, remélem már mindenki nézi.Én nem elég, hogy nem nézem, nem is szeretem A Ligát. Hate Me NowHöri
A legjobb rész : Shiva Bowl Shuffle, feat. MoJo, Brent Grimes, Sidney Rice 😀tenorx
Ja és a link ami lemaradt a Shiva Bowl Shuffle: http://www.youtube.com/watch?v=bdW622LKSuA
több mint 13 éve
Azt kell mondjam, lehet mindkettő megnyilvánulásod érdemelne egy +1-t 😀Suburgatory harmadik része elég "elvontabbra" sikerült, nevetés se igazán jött rá, de érdekel valamiért.Denyvajon miért, várod mikor lesz benne kúrás 😛 én is nézem amúgy 😀
Bazdmeg, csak jó részeket produkálnak a sorozatokat? 😀 Ez a The League premier is kibaszott jó volt, remélem már mindenki nézi.Én nem elég, hogy nem nézem, nem is szeretem A Ligát. Hate Me NowHöri
A legjobb rész : Shiva Bowl Shuffle, feat. MoJo, Brent Grimes, Sidney Rice 😀tenorx
Amúgy nem biztos, hogy azért nézem Suburgatoryt, lehet csak mert simán ilyen gagyi alapötlet után is működik valamiért és leköt 😀 Idén ez, meg New Girl lett új sorozatom, asszem elég is lesz ez a kettő.
több mint 13 éve
Suburgatory harmadik része elég "elvontabbra" sikerült, nevetés se igazán jött rá, de érdekel valamiért.Denyvajon miért, várod mikor lesz benne kúrás 😛 én is nézem amúgy 😀
Bazdmeg, csak jó részeket produkálnak a sorozatokat? 😀 Ez a The League premier is kibaszott jó volt, remélem már mindenki nézi.Én nem elég, hogy nem nézem, nem is szeretem A Ligát. Hate Me Now
több mint 13 éve
Bazdmeg, csak jó részeket produkálnak a sorozatokat? 😀 Ez a The League premier is kibaszott jó volt, remélem már mindenki nézi.A legjobb rész : Shiva Bowl Shuffle, feat. MoJo, Brent Grimes, Sidney Rice 😀
több mint 13 éve
Régen volt már ilyen kínos Office rész. Old office is back 😀
több mint 13 éve
Így jártam anyátokkalban Friday Night Lights utalás van, Marshall szerint a második évadot nem érdemes nézni belőle.Suburgatory harmadik része elég "elvontabbra" sikerült, nevetés se igazán jött rá, de érdekel valamiért.
több mint 13 éve
Baszki nem hiszem el, hogy mennyire zseniális a Community. Van még ennél is feljebb?
több mint 13 éve
.brk
1 890
ha kikapok hétvégén fantasyben akkor kétség kívül ez a legsötétebbcommunity teljesen beteg :ougye tudod, hogy ezzel a hozzászólással 14 idővonalat kreáltál?shawnka
néha felröhögtem hangosan, de olyan szürreális volt az egész rész, hogy ííh 😀.brk
több mint 13 éve
community teljesen beteg :ougye tudod, hogy ezzel a hozzászólással 14 idővonalat kreáltál?
néha felröhögtem hangosan, de olyan szürreális volt az egész rész, hogy ííh 😀.brk
több mint 13 éve
.brk
1 890
community teljesen beteg :o néha felröhögtem hangosan, de olyan szürreális volt az egész rész, hogy ííh 😀
több mint 13 éve
amennyire tetszett az előző heti vd annyira nem a mostani. a továbbiakban spoiler!Solveig kurva rossz, a témát lezárom.
bonnie visszatér - rossz hír
kathrine visszatér - jó hír
same old stefan visszatér - rossz hír
caroline még mindig kurvajó - jó hír
ps. a rendezők nagy martin solveig fanok lehetnek, 1. részben a hello tűnt fel, most meg a ready 2 go-val kezd a rész 😊kristof
4. rész:
- Rebekát kúrnám, fontossági sorrendben ez az első.
- Tyler: Dream Job
- Remélem Forbes fater nem alakul át. Mikor Caroline megmentette, igen szomcsi lettem.
- Ric rossz arc. Csak ki akarja magát nyíratni még ebben az évadban. For Real.
- Katerina jó, hogy jött. A boszikat utáljuk, jól dolgozott.
- Bonnie most #annyira nem idegesített. Mivel Annuskát mindenkinél jobban utálom (összes sorozat számít!), így még drukkolok is neki, hogy takarítsa el Jeremyás fejéből. Vicki jöjjön vissza, neki csak a szinkronhangja volt büntetés, meg a Matt-szál.
- Bazmeg, hol van Matt? 😀 maradjon is ott!
- Stefan old school? Szerintem nem.
- Damon old school? Hellyeah.
- Mikor mondták, hogy menekülnek vmi "hunter" elől na mondom TRIPLE H TIME. De aztán kiderült, hogy Michael a neve 😕 lehet Cole az 😛 vagy Penge
- Caroline-nak szokásos Légszív jár, instant emmy díj
több mint 13 éve
Duff
3 133
dexter 6x02:Szerintem, ez a rész most az átlagnál gyengébb volt, így a köv. hétre jót várok 😛 A fő szál semmit se ment előre. Az meg nem semmi, h Edward James Olmos játssza a "rosszfiút", bár ő már nem annyira fiú kategória
a laboros Brea Grant sokat fejlődött mióta elutasította Landry-t 😀
Brother Sam érdekes karakternek tűnik, az ilyenek szoktak év végére szétdarabolódni. Azon meg jót röhögtem, hogy a kutyája Iláj 😀Höri
A laboros kiscsaj ma valóban ott volt, már csak a másik hiányzott aki oboázott az előző részben 😀
több mint 13 éve
Perfekt lett a Breaking bad 4. évad. Az utolsóelőtti részben kicsit erőltetettnek tűnt a Walt vs Jesse drámai jelenet, de még ez is tervezetten volt az 😊 Zseniális, hogy alapvetően azért mindig lehet tudni, mi fog történni, de ennek ellenére lebilincselő. Bámulatos, hogy a pozitív hősből hogy lesz egy monster, apró kicsi, de biztos lépésekben. Best show on tv.
Tepper takarodj!