Tech, mobil
19 feliratkozó
18 órája
Hát olyan képeset-hangosat 😊AV-online csak nekem nem megy? Próbáltam laptopról, két telefonról, három féle böngészővel, semmi.milyen adult video oldalt akartál már nézni? 😊
warr_b
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
18 órája
AV-online csak nekem nem megy? Próbáltam laptopról, két telefonról, három féle böngészővel, semmi.milyen adult video oldalt akartál már nézni? 😊
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
18 órája
Szerencsére kivették, most már megy, kösz 😊AV-online csak nekem nem megy? Próbáltam laptopról, két telefonról, három féle böngészővel, semmi.böngészőből most megy
warr_b
sanszosan valami Vasas szűrőt tettek bele
NB2

1 napja
AV-online csak nekem nem megy? Próbáltam laptopról, két telefonról, három féle böngészővel, semmi.böngészőből most megy
warr_b
sanszosan valami Vasas szűrőt tettek bele
1 napja
AV-online csak nekem nem megy? Próbáltam laptopról, két telefonról, három féle böngészővel, semmi.

1 napja
YoungZeeZee
8 882
vegul vettem egyet.arra pont jo amire kell.koszi.letesztelem majdbelteri wifis kamera ami 220rol megy.ha minden rendesen van megcsinálva akkor kellene
ha aramszunet van es miutan visszakapcsol ujra a rendszer. pl az otthoni net akkor a kamera is ujra bekapcsol es wifire kapcsol automatikusan szoval elerheto lesz a kep ujra?
YoungZeeZee
de ha csinálsz szünetmentes cuccokat meg aksis megoldásokat, akkor ha felveszel akkor elvileg a felvétel nem kéne hogy leálljon, főleg hogy a helyi hálózat kéne hogy menjen
de ezek inkább ilyen általános meglátásaim, nagyon sok függhet azon hogy konfigolod be az egészet
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
leiras nem volt benne. appal elvileg 2perc lenne az osszeparositas de vmi miatt tobbszor kellett probalkozni igy kb 30perc volt.
kap az ember egy appot aztan hajra jojjel ra.igaz nezhettem volna videot elott,de a parositad reszen nem segitett volna
6 napja
YoungZeeZee
8 882
koszi.letesztelem majdbelteri wifis kamera ami 220rol megy.ha minden rendesen van megcsinálva akkor kellene
ha aramszunet van es miutan visszakapcsol ujra a rendszer. pl az otthoni net akkor a kamera is ujra bekapcsol es wifire kapcsol automatikusan szoval elerheto lesz a kep ujra?
YoungZeeZee
de ha csinálsz szünetmentes cuccokat meg aksis megoldásokat, akkor ha felveszel akkor elvileg a felvétel nem kéne hogy leálljon, főleg hogy a helyi hálózat kéne hogy menjen
de ezek inkább ilyen általános meglátásaim, nagyon sok függhet azon hogy konfigolod be az egészet
Negritis, a vajda
Szerkesztette: YoungZeeZee
6 napja
belteri wifis kamera ami 220rol megy.ha minden rendesen van megcsinálva akkor kellene
YoungZeeZee
6 napja
YoungZeeZee
8 882
belteri wifis kamera ami 220rol megy.ha aramszunet van es miutan visszakapcsol ujra a rendszer. pl az otthoni net akkor a kamera is ujra bekapcsol es wifire kapcsol automatikusan szoval elerheto lesz a kep ujra?
14 napja
telex.hu/techtud/2025/03/13/piratebay-carl-lundstrom-repulobaleset-halal

15 napja
Jelen állásnál azon tűnődök, hogy ha beszúrok néhány oszlopot a számsor mellé, az mennyire borítani a szarrá függvényezett munkafüzetet... de elvileg ez nem okozhatna gondot. Nem tudtam használható kapaszkodót találni, szóval köszönöm, el fogok szórakozni ezzel.nem biztos hogy tökéletes, de kiindulásnak talán hasznos100 like, köszi!Excel pro szintű felhasználó van-e köztünk?www.extendoffice.com/documents/excel/1054-excel-identify-missing-numbers-sequence.html
A problémám, hogy rendelések száma matematikailag 1-250ig terjed. Korábban, ha a táblázat releváns részébe nem került be x számozású rendelés, akkor ctrl+f mágiával visszafelé ledaráltam a számokat és ha valami hiányzott valahol, a windows csipogott a hiányzónál, így mondhatni gyorsan lehetett haladni.
Az új géphez viszont olyan licensz van, amivel csak online, böngészőn keresztül tudok táblázatot módosítani (don't ask...) és ez már nem csipog, ami drasztikusan lecsükkenti a keresési időt.
A nagy kérdés: van-e olyan függvény, ami kijelzi, hogy melyik az a sorszám, ami hiányzik? Kicsit bonyolítja a helyzetet, hogy nekem mindig csak a napi aktuális címek számából kell hogy válogasson a függvény. Ezt egy külön helyen tartom számon, a másik (a keresési terület) a futárok által kiszállított címeket tartalmazza ahonnan ha hiányzik akár csak 1 cím is, akkor most bajban vagyok.
Előre is köszönöm!
gyeek
Negritis, a vajda
gyeek
Negritis, a vajda
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
15 napja
nem biztos hogy tökéletes, de kiindulásnak talán hasznos100 like, köszi!Excel pro szintű felhasználó van-e köztünk?www.extendoffice.com/documents/excel/1054-excel-identify-missing-numbers-sequence.html
A problémám, hogy rendelések száma matematikailag 1-250ig terjed. Korábban, ha a táblázat releváns részébe nem került be x számozású rendelés, akkor ctrl+f mágiával visszafelé ledaráltam a számokat és ha valami hiányzott valahol, a windows csipogott a hiányzónál, így mondhatni gyorsan lehetett haladni.
Az új géphez viszont olyan licensz van, amivel csak online, böngészőn keresztül tudok táblázatot módosítani (don't ask...) és ez már nem csipog, ami drasztikusan lecsükkenti a keresési időt.
A nagy kérdés: van-e olyan függvény, ami kijelzi, hogy melyik az a sorszám, ami hiányzik? Kicsit bonyolítja a helyzetet, hogy nekem mindig csak a napi aktuális címek számából kell hogy válogasson a függvény. Ezt egy külön helyen tartom számon, a másik (a keresési terület) a futárok által kiszállított címeket tartalmazza ahonnan ha hiányzik akár csak 1 cím is, akkor most bajban vagyok.
Előre is köszönöm!
gyeek
Negritis, a vajda
gyeek
15 napja
100 like, köszi!Excel pro szintű felhasználó van-e köztünk?www.extendoffice.com/documents/excel/1054-excel-identify-missing-numbers-sequence.html
Előre is köszönöm!
gyeek
Negritis, a vajda
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
15 napja
Excel pro szintű felhasználó van-e köztünk?www.extendoffice.com/documents/excel/1054-excel-identify-missing-numbers-sequence.html
Előre is köszönöm!
gyeek
15 napja
Excel pro szintű felhasználó van-e köztünk?A problémám, hogy rendelések száma matematikailag 1-250ig terjed. Korábban, ha a táblázat releváns részébe nem került be x számozású rendelés, akkor ctrl+f mágiával visszafelé ledaráltam a számokat és ha valami hiányzott valahol, a windows csipogott a hiányzónál, így mondhatni gyorsan lehetett haladni.
Előre is köszönöm!
16 napja
állítólag hackerek állnak mögötteÍgy akarnak jelezni Elonnak, hogy nem külügyminiszternek vették fel?
NB2
17 napja
állítólag hackerek állnak mögötte
17 napja
Azt hittem csak velem baszkurál, de jó hogy nem.Egész nap ez vanMegint lerohadt...Közbe rendbe jött 😛Na mi az, leállt a Twitter/X? Csak az Eagles híreket nèzem rajta, túl èlem 🤪, csak èrdekes 🤔gondolom megint kibasztak valakit aki nem volt fontos
dande2
vagy csak jött vmi frissítés aminek a felelőse nincs a cégnél
Negritis, a vajda
dande2
warr_b
zacknorb
Én is csak sporthíreket követek ott.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
17 napja
Musk beépített egy modult, hogy a lipsiknek ne menjen egész nap 😊
17 napja
Egész nap ez vanMegint lerohadt...Közbe rendbe jött 😛Na mi az, leállt a Twitter/X? Csak az Eagles híreket nèzem rajta, túl èlem 🤪, csak èrdekes 🤔gondolom megint kibasztak valakit aki nem volt fontos
dande2
Negritis, a vajda
dande2
warr_b
Poloska vagyok.
17 napja
Megint lerohadt...Közbe rendbe jött 😛Na mi az, leállt a Twitter/X? Csak az Eagles híreket nèzem rajta, túl èlem 🤪, csak èrdekes 🤔gondolom megint kibasztak valakit aki nem volt fontos
dande2
Negritis, a vajda
dande2

17 napja
Közbe rendbe jött 😛Na mi az, leállt a Twitter/X? Csak az Eagles híreket nèzem rajta, túl èlem 🤪, csak èrdekes 🤔gondolom megint kibasztak valakit aki nem volt fontos
dande2
Negritis, a vajda
17 napja
Na mi az, leállt a Twitter/X? Csak az Eagles híreket nèzem rajta, túl èlem 🤪, csak èrdekes 🤔gondolom megint kibasztak valakit aki nem volt fontos
dande2
17 napja
Na mi az, leállt a Twitter/X? Csak az Eagles híreket nèzem rajta, túl èlem 🤪, csak èrdekes 🤔
29 napja
Ezek tényleg ennyire hülyék?forums.plex.tv/t/an-important-watch-together-change/906796