TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Szerintem inkább Stiflerre hasonlít.Schleck
Nem olyan meglepő, miután Stifler és Ljungberg is nagyon hasonlítanak egymásra 😀
btw fingom nincs kire gondoltok 😀 De majd holnap meglátom.fetomy
http://www.youtube.com/watch?v=odJ2bhaLsZI
braxa88
hát ez télleg a bránermájszter.... 😀

|
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Dya: ég a testem, geci!
Krisz: nekem is a pofám!

Kuba véletlenül a szauna illóolajával kente be Dya testét a randin. 😀

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Picsába, hogy 1 napot várni kell a UK X-Factor eredményére... Egyébként ez a girls kategória nagyon brutális. 8-ból 7, de inkább 8 sima továbbjutó lenne egy másik évben. Egyikükben se nagyon volt hiba, mégis kurvára meglepne, ha nem a Janet-Jade-Amelia-Misha négyes menne be a live showba. Annyira jó a hangjuk, jól énekelnek, szerethetőek és még teljesen egyediek is, hogy az hihetetlen...

Egyébként Robbie Williams hatalmas figura 😂 Marha nagy idióta 😀
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Mondjuk Kocsis Tibor jó is, bár a mai részt még nem láttam. 😊

több mint 14 éve
Jaa igen, a CSSZ-es. Igen ha jól emlékszem ő a kevés jobb között volt ma is. Jah, esélyes rá szerintem is, de van még 1-2.
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
xfaktor amugy a Ljungberg hasonmás srác nyeri. ezbiztosbraxa88
Nem olyan meglepő, miután Stifler és Ljungberg is nagyon hasonlítanak egymásra 😀
btw fingom nincs kire gondoltok 😀 De majd holnap meglátom.fetomy
http://www.youtube.com/watch?v=odJ2bhaLsZI
több mint 14 éve
btw fingom nincs kire gondoltok 😀 De majd holnap meglátom.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Szerintem inkább Stiflerre hasonlít.

több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
xfaktor amugy a Ljungberg hasonmás srác nyeri. ezbiztos
több mint 14 éve
Aztarohadt, én is kubai latin srác vagyok 😮 Viszont a különbség, hogy bennem kubai vér is van, ezért én vagyok a szebb, okosabb, erősebb, királyabb, a tököm is keményebb ráadásul a szemeim varázslatosak. Azért lehetsz te a hülyébb 😉
😂

Btw. Az a 6-os, ami ugye kb. 1 órán át létezett csak kb. nagyon gagyi. Összetart Gergő és Seherezádé, meg ameddig Gergő Sherivel van elfoglalva, addig Kinga és Veronika, aztán cső. Ja, meg hát szegény Fecó összefogna bárkivel, ha nem járna ezzel együtt, hogy taktikai pickeket kell majd nyomnia.

Na mindegy, ha bent marad a könyvesházfiúk csapata nagyon boldog leszek, de annál boldogabb nem lehetek mint akkor, ha krájkendi húz nagyon messzire a TV-től.
több mint 14 éve
kubai latin srác vagyok

több mint 14 éve
A könyvesházfiúk abszolút top! Én nagyon bírtam a tavalyi Alekosz-féle bandát, és Cristofelt rühelltem az elején, de komolyan mondom, ez a banda überel mindent 😀

Kinga gyönyörűen szólózik. Éneklésnek nem éneklés. Rapnek nem rap. Szavalásnak nem szavalás. Nem tudom mi volt. 😂 Ez az énekes produkció nagyon ratyi.
több mint 14 éve
Attila amennyire szimpatikus volt az elején, annyira kedvelem egyre kevésbé...fetomy
Detto.
Nálam a Könyvesház fiúk a nyerők egyelőre.
A többiek símán pótolhatóak.

több mint 14 éve
Istenem könyörgöm a műsorkészítőknek, ésvagy a szavazóknak, hogy a krájkendi takarodjon már haza! Istenem mennyire elviselhetetlen már... Rosszabb bazmeg egy átlag napon, mintha a két húgom és anyám egy napon menstruálnának.. :mad:
több mint 14 éve
Komolyan mondom Cristofel szenzációs 😂 Ő a Nagy vezető, aki még vezet is, de hatszor elmondta Peti, hogy miről van szó, de még szerintem ma sem érti miért kell a születési dátum 😂

Akadékosan kell kérdezni, hogy ne legyen gyanús 😂😂😂 EZ KÉSZ Mi vagyunk aaa.... Túlélők, vagy nem? 😂 Ááááá, kurvára remélem, hogy ezek bent maradnak, mert elképesztően szenzációsan csodálatosak 😂😂fetomy
"-Jól használtam a szót?
-Nem."
Behugyoztam. 😀 😀

több mint 14 éve
Attila amennyire szimpatikus volt az elején, annyira kedvelem egyre kevésbé...
több mint 14 éve
Cristofelt soha ne szavazzák ki! 😀JayB
" Ebben a produkcióban egyértelműen én voltam a legjobb."
Ilyen ember nincsen.

Viszont ez a savanyú Attila nézhetetlen.

több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
Hopp a kubai selyemfiu tényleg betámadta Veronikát 😀Duff
Kubai Isten.
Viszont ez az Attila egy genny alak.Bazzani
Szerintem is egy paraszt. Aki még idegesít az Péter, Vera és Kinga. Viszont nem gondoltam volna, de Fecó szimpatikus, sőt az értelmesek közé tartozik odabent. Csabát meg nem küldeném haza, nem ő tehet róla, h a rendezők őt küldték be utolsónak.
több mint 14 éve
Komolyan mondom Cristofel szenzációs 😂 Ő a Nagy vezető, aki még vezet is, de hatszor elmondta Peti, hogy miről van szó, de még szerintem ma sem érti miért kell a születési dátum 😂

Akadékosan kell kérdezni, hogy ne legyen gyanús 😂😂😂 EZ KÉSZ Mi vagyunk aaa.... Túlélők, vagy nem? 😂 Ááááá, kurvára remélem, hogy ezek bent maradnak, mert elképesztően szenzációsan csodálatosak 😂😂
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 868
Cristofelt soha ne szavazzák ki! 😀
több mint 14 éve
Azt nem igazán értem én, hogy minek rakta kb. mindenki egy emberre? Megmondták nekik, hogy a nézők fognak dönteni, nem ők. Max elérik azt, hogy pont ők nem fognak kiesni, mert már csak azért is szavaznak rájuk.

Könyvesházfiúk lol
több mint 14 éve
Cristofel az igazi hadvezér. 😀

több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
miért jobb kimondani mondjuk Vera helyett azt, hogy tizenkettő? és miért beszélnek kódban maguk között, ha amúgy sem hallja ott őket senki? 😀
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Erre a sok mínuszra Csaba úgy reagált, mint Hurka az elején, Dya meg úgy, mint Hurka a végén. 😀

több mint 14 éve
Nikolas is szar volt itt emlékszem, azért faszság 3 perc alapján elítélni valakit.JayB
Csak akkor ne mondják el százszor,hogy "csak 3 perced van megmutatni magad".Bazzani
Ez főleg arra igaz, akiben nem olyan biztosak. Hidd el, ha lett volna mittudomén 80 helyre 80 jó,akkor a szarok közül max 1-2 kivétel mehetett volna tovább.