NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Éva be van fosva, hogy ha nem a Gigit viszi ki akkor a következő héten őt kiejti a Gigi és Alekosz lesz a hibás ezért.... 😂Keano
Megdumálták, hogy ha Éva kiválasztódik, kiviszi a Gigit, nem fogja megvárni, hogy fordítva alakuljon ki a párosítás. SHOWDOWN lesz 2-3 hét múlva, bitches!
több mint 13 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Éva be van fosva, hogy ha nem a Gigit viszi ki akkor a következő héten őt kiejti a Gigi és Alekosz lesz a hibás ezért.... 😂

több mint 13 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Scoutolok, négyes konferencia van valamelyik szobában (tán a nyugiban): Óriási meglepetés ( 😊 ), Alekosz Zsófit akarja és fogja kivinni. Fő indoka, hogy idegesíti, lányok próbálják győzködni, hogy "nem hozzád való ellenfél".
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nincs már minusz gomb szal kimondom, én már kicsit unom Alekot, sőt kezd idegesíteni 😛JayB
az alekosz - éva vonal az ami megbukott, az unalmas.
eleve évike vs akárki viszony csak akkor izgalmas, ha előbbit oltják.

így, hogy Alekinho hivatalosan is főszerepet kap ~10 napig, más is fog vele történni, és ezalatt újra megmutatja majd, hogy miért ő itt a showelem.

Gigi pedig majd kibékül vele szombatig és kész 😊 máris eldőlt zsófi sorsa

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Alapból nem igazán értem, hogy az "agyának" mely szegmenséből érkezett az az utasítás a szájába, hogy ezt kijelentse. fetomy
Ezen behalok 😀
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Nincs már minusz gomb szal kimondom, én már kicsit unom Alekot, sőt kezd idegesíteni 😛
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hát most érdekesen fogom szemlélni, hogy Rtlklubnál hogyan oldják meg, hogy az Alek-Zsófi "párbaj" (inkább nevezzük mészárlásnak) relatíve szoros legyen. Mert hogy nézői szavazatok alapján kb. 99-1% lenne, az ziher.. 😊

Egyébként aranyos volt Zsófi nagyon 😊 Neki nem volt elég az, hogy Alek állandóan megbántja őt, még hozzá kellett tenni, hogy az ember, aki már kétszer (vagy csak egyszer?) szavazott rá, az most nem mert... Alapból nem igazán értem, hogy az "agyának" mely szegmenséből érkezett az az utasítás a szájába, hogy ezt kijelentse. De nem baj, mert a magas labdát ha Alek lecsapja, akkor egyúttal az ütővel meg földbe döngöli Zsófit is -hozzáteszem ennek k.vára örülnék-.

Laci pedig egyre lejjebb süllyed a szememben. Oli király volt, hogy rárakta, ez a pénzérmés dolog komolytalan volt 😛 De az méginkább, hogy Alekra rakott. Aki Alekra rak, annak nincs helye a villában 😛😀 Még az se lenne rossz, ha őt vinné ki, de inkább mégis az irritáló szarkeverőt vigye.. Amúgy meg tök mindegy, nem nagyon tudok elképzelni olyan konstrukciót, ahol Alek kint marad, legalábbis ennek a szakaszában a műsornak tuti. Egyedül kb. Zsófinak érdeke az országban, hogy alek kiessen 😀

egyébként ideje volt, hogy Alek is párbajozzon, kell már egy 85% fölötti visszajutó.. 😀
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
mindenesetre ha kiesne (nemfog), egy év múlva több gyereke lesz mint cromartie-nak.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
szerintem Gigit viszi.gabtsi
Mondjuk ez is benne van, mert Béla rá szavazott és így most szétszedheti a tesókat! Nemes bosszút állhat, mint ahogy ez egy királyhoz illik 😀
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
szerintem Gigit viszi.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Mivel ő a legnagyobb király, vihet bárkit, úgyis nyer 😊 Legyen taktikus, ejtsen ki komolyabb ellenfelet, mint Zsófika 😊 Hát ha őt is még meghódíthatja valamikor 😊
több mint 13 éve
Majd azt viszi akit mondanak neki, de már lehet hogy ezzel el is intézték, hogy Zsófit viszi ki!
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
azt értette vki, hogy Béci mitakart ?

fél hogy kiviszi a húgát ezért rárak, hogy nagyobb eséllyel választhasson ő ??gabtsi
azt én se értettem, de lehet csak rosszul mondta...Éva is belült mondott kívül helyett 😊

Zsófikát kéne vinnie, de még a végén akár bejöhet Szandika és Oli eszmefuttatása is. 😊

|
több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Ha Alekosz nőt visz,akkor Zsófi elég egyértelmű.
Csak nála ez nem biztos....Newman
Már korábban is mondta, hogy Gigire rak, Zsófit viszi. Ezek után Zsófi leszánalmasozta, szerintem egyértelmű a Zsófi pick.

több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Csak nála ez nem biztos....Newman
Ezek után illene. Ez felhívás volt keringőre. 😊
Meg amúgy sem kell be oda egy kis sunyi g.... Van ott elég.

Kristof: Eddig tartottad valamire? 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Zsófi hihetetlenül összement a szememben, hülye naiv beképzelt picsa
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Csak nála ez nem biztos....

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035

fél hogy kiviszi a húgát ezért rárak, hogy nagyobb eséllyel választhasson ő ??gabtsi
Vagy hülye, vagy csak rosszul fogalmazott és arra gondolt, hogy sejtette, hogy Alekosz és Gigi kap majd sokat és ezért rakta Alekoszra.barney
Félek hogy kiviszik a hugomat, ezt mondta nem? Kiviszik alatt szerintem is a sok jelet értette.
több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king

Vagy hülye, vagy csak rosszul fogalmazott és arra gondolt, hogy sejtette, hogy Alekosz és Gigi kap majd sokat és ezért rakta Alekoszra.

több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Örülök hogy Laci ennyire erkölcs bajnok. Ha ő most Olivérre tesz marad Alekosz-Gigi 3on Éva dönt és ő tuti Gigit küldi ki és Gigi nem viszi ki Zsófit. Így viszont, hogy Alek megy ki ki viszi Zsófit és viszlát idegesitő picsa 😀FViktor93
Na nekem betelt Lacival a pohár. Ha ennyire nagy erkölcs csősz, akkor mit keres a villában??? Hyagyjuk már! Ez a szánalmas! Anyuci pici Lacikája...roniadi
a nagy katonát nem hagyták aludni éjjel fél 3-kor 😂 😀

de legalább szarni tud mások jelenlétében OMG

több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Zsófin kívül van még valaki akibe nem volt halálosan szerelmes?! 😂Danna
az összes hímHöri
nőkre gondoltam természetesen... 😊
több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Örülök hogy Laci ennyire erkölcs bajnok. Ha ő most Olivérre tesz marad Alekosz-Gigi 3on Éva dönt és ő tuti Gigit küldi ki és Gigi nem viszi ki Zsófit. Így viszont, hogy Alek megy ki ki viszi Zsófit és viszlát idegesitő picsa 😀FViktor93
Na nekem betelt Lacival a pohár. Ha ennyire nagy erkölcs csősz, akkor mit keres a villában??? Hyagyjuk már! Ez a szánalmas! Anyuci pici Lacikája...

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Zsófin kívül van még valaki akibe nem volt halálosan szerelmes?! 😂Danna
az összes hím

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
holnap lemegyek a központba megszervezni az Alekosz mester féle nemzeti ellenállási brigádot

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Zsófi gyakorlatilag döntött Alekosz helyett. 😀

Azért vicces ez a pasi bárki bármit mond.. Zsófin kívül van még valaki akibe nem volt halálosan szerelmes?! 😂