NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
14
4
2:15, Arena4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Érdekes, hogy Anikó is beállt közéjük.
több mint 13 éve
Nah észhez kapott a másik társaság is. most benyomtam az online-t, épp megalakult a hatok társasága. Gigi, Anikó, Zsófi, Laci, Béci és Jerzy. Nem raknak egymásra, mindent megbeszélnek, napi 2x gyűlnek, stb. De felvállalják a többiek előtt is. Négyek a hatok ellen. Szerencsétlen Gombi sehova se kell... 😀
több mint 13 éve
Gigike drága újabb produkciója: http://galeria.velvet.hu/blogok/2011/01/18/vv_gigit_fel_is_akasztottak_az_egyik_jatekeroszak_fetisfilmben/?current_image_num=6&image_size=l
több mint 13 éve
én Zsófi helyett betenném az egyik osztálytársamat, aki jobban is néz ki, és tényleg annyira naíva, hogy az kész 😀röhögünk az osztályban, egyszer csak megkérdezi: "Ti most rajtam röhögtök"? 😀 egyébként nem hülye a csaj egyáltalán, csak vannak ilyen szokásai, de Zsófinál 10000000x jobb lenne
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Zsófi mint naíva ment be ugye, telljesen korrekt. Más kérdés hogy a világon senki nem kiváncsi az ilyenre. A beszavazók előtt is várható volt hogy a törtető, a rosszfiú, buta plasztik kurva, pszichopata okostojás stb karakterek viszik majd a műsort mint ahogy az be is bizonyosodott. Ezekbe nagyon szépen beletaláltak a castingon.
több mint 13 éve
A castingokat is emberek csinálják. Ők is tévedhetnek. Valamint azt se feledjük el, hogy teleteszik a villát a szexipar résztvevőivel, erre bent mindenkiről kiderül, hogy az erkölcs bajnoka. Mondhatni páran jól átverték a beválogatókat. Vagyis megindult a taktikázás már az első adás elött jóval. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát ezaz, itt akadtam meg én is. A beválogatásnál nem látták hogy mekkora Nullafos? És annyira hülye hogy még azt se tudnám elhinni ha Olivér-szerű csókos lenne.Én azt nem értem hogy hogy került be egyáltalán Zsófi? semmi nézettséget nem csinál. Elbaszott egy ötlet.a kisfilmben mindenkit érdekesnek mutatnak be, honnan tudná a nézi, hogy melyik a fals?
Amugy meg nézzétek a Neked valót. ma behaltam a bohóc csókánna meg KOLBÁSZ a rapper. 😀 😀 (mónika reloaded)Drabin
főleg, hogy a többség külső alapján szavaz, és amúgy se a nézők döntik el, hogyki jut be 😀Höri
Ennyi erővel én is bent lehetnék 😀
több mint 13 éve
Én azt nem értem hogy hogy került be egyáltalán Zsófi? semmi nézettséget nem csinál. Elbaszott egy ötlet.a kisfilmben mindenkit érdekesnek mutatnak be, honnan tudná a nézi, hogy melyik a fals?
Amugy meg nézzétek a Neked valót. ma behaltam a bohóc csókánna meg KOLBÁSZ a rapper. 😀 😀 (mónika reloaded)Drabin
főleg, hogy a többség külső alapján szavaz, és amúgy se a nézők döntik el, hogyki jut be 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én azt nem értem hogy hogy került be egyáltalán Zsófi? semmi nézettséget nem csinál. Elbaszott egy ötlet.Amugy meg nézzétek a Neked valót. ma behaltam a bohóc csókánna meg KOLBÁSZ a rapper. 😀 😀 (mónika reloaded)
több mint 13 éve
persze, ha olvasgattad a kommentjeimet, láttad, hogy én is tudom ezt, csak mondtam, hogy volt már, hogy valakit a wc-ről szalasztottak oda, és volt is belőle poén 😊Olivér épp azt magyarázta vmelyik nap, hogy épp hugyozott a párbaja előtt, és tiszta pisa volt a gatyája, úgy állt ott 😊 (csak mondom)fetomyNyilván nem vigyázzállásban várják a bejelentkezést, de tudják, hogy következik!catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Olivér épp azt magyarázta vmelyik nap, hogy épp hugyozott a párbaja előtt, és tiszta pisa volt a gatyája, úgy állt ott 😊 (csak mondom)fetomyNyilván nem vigyázzállásban várják a bejelentkezést, de tudják, hogy következik!
több mint 13 éve
Olivér épp azt magyarázta vmelyik nap, hogy épp hugyozott a párbaja előtt, és tiszta pisa volt a gatyája, úgy állt ott 😊 (csak mondom)
több mint 13 éve
Élő adásos bejelentkezés elött beszólnak, kb, hogy: "Nemsokára jelentkezünk, szedje mindenki össze magát."Ezt követően 10-20-30 perccel van az élő kapcsolás.
De ettől még meg lehetne oldani, hogy ne tudják előző nap, hogy mikor mi lesz, de persze tudják.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Stohl: Olivér hol van? hívjátok ide azonnal?Vagy Olivér letolt gatyával ugrál ki, hogy: Szia András! Itt vagyok!
Béci: Andris nem tudjuk mert éppen szarik!Bruce
Közben meg fél méter wc papír lóg ki a seggéből!
több mint 13 éve
Jah! 😀Tudják azok! Mi lenne, ha kiválasztás után másnap kihívás lenne? Csak hebegnének össze-vissza.Ahhoz képest, hogy most sem tudják, mikor lesz a kiválasztás (Lilu szerint), bent többen is teljesen tisztában voltak vele, hogy holnap.GRAFImindig az előző procedúrából indulnak ki 😛Höri
Érdekes, hogy senki nem fürdik, ül budin, vagy fetreng részegen, amikor bejelentkezés van! :/catattack
Stohl: Olivér hol van? hívjátok ide azonnal?
Béci: Andris nem tudjuk mert éppen szarik!
több mint 13 éve
catattack
3 520
Tudják azok! Mi lenne, ha kiválasztás után másnap kihívás lenne? Csak hebegnének össze-vissza.Ahhoz képest, hogy most sem tudják, mikor lesz a kiválasztás (Lilu szerint), bent többen is teljesen tisztában voltak vele, hogy holnap.GRAFImindig az előző procedúrából indulnak ki 😛Höri
Érdekes, hogy senki nem fürdik, ül budin, vagy fetreng részegen, amikor bejelentkezés van! :/
több mint 13 éve
Ahhoz képest, hogy most sem tudják, mikor lesz a kiválasztás (Lilu szerint), bent többen is teljesen tisztában voltak vele, hogy holnap.GRAFImindig az előző procedúrából indulnak ki 😛
több mint 13 éve
Ahhoz képest, hogy most sem tudják, mikor lesz a kiválasztás (Lilu szerint), bent többen is teljesen tisztában voltak vele, hogy holnap.
több mint 13 éve
catattack
3 520
ha kiviszi Anikót az ÖF-ben mondott indokokkal, akkor én egy időre megutálom a MestertHurkaNe fordulj a mester ellen! Inkább csajozz be!
több mint 13 éve
nem figyeltél, 1-es 😛Ellenben annyit még Éva-témában hozzátennék, hogy az RTLklub imádja provokálni, mert újfent nagyon fair játékban döntötték el, hogy ki nyerjen, elvégre egy 60 kilós nő nyilván ledönti a lábáról a 130 kilós faszit. Nem véletlen, hogy ő meg fél kézzel felfordította, na de mindegy, ezt már az rtltől megszokhattuk, jó provokálni Évát, hisz általában megvan az eredménye.elmondom Éva már akkor leesett Gombiról, amikor Laciék még oda se értek melléjük, szóval már eleve seggel felfelé kezdte meg a harcot 😀Höri
fetomy
Egyrészt Jerzyn ült, másrészt nem leesett, hanem Alek mester tanácsára próbálta Laci lábát kihúzni 😛
több mint 13 éve
Ellenben annyit még Éva-témában hozzátennék, hogy az RTLklub imádja provokálni, mert újfent nagyon fair játékban döntötték el, hogy ki nyerjen, elvégre egy 60 kilós nő nyilván ledönti a lábáról a 130 kilós faszit. Nem véletlen, hogy ő meg fél kézzel felfordította, na de mindegy, ezt már az rtltől megszokhattuk, jó provokálni Évát, hisz általában megvan az eredménye.elmondom Éva már akkor leesett Gombiról, amikor Laciék még oda se értek melléjük, szóval már eleve seggel felfelé kezdte meg a harcot 😀
fetomy
több mint 13 éve
ha kiviszi Anikót az ÖF-ben mondott indokokkal, akkor én egy időre megutálom a Mestert
több mint 13 éve
Gratulálok Évának. Azt a viszonylag pozitív képet, amit magáról az elmúlt időben mutatott, a tegnapi nappal (mai öf) tökéletesen tönkrebaszta. Az még hagyján, hogy Gigit nyomatja, mert ő legalább nem egy barátságot akar szétkúrni, szimplán egy közös ellenfél választásáért kampányol. Félreértés ne essék, szemét dolog önző módon ajánlgatni, de olyan szinten közérdek, hogy merő véletlenségből a tesók mindig ugyanarra szavaznak. Mindenesetre Éva ezügyben olyan, mint a víz. Csak nem olyan tiszta, hanem olyan átlátszó. Viszont amit ezzel a Brandy-vel, meg a borral művelt az geciség volt. Ellenben annyit még Éva-témában hozzátennék, hogy az RTLklub imádja provokálni, mert újfent nagyon fair játékban döntötték el, hogy ki nyerjen, elvégre egy 60 kilós nő nyilván ledönti a lábáról a 130 kilós faszit. Nem véletlen, hogy ő meg fél kézzel felfordította, na de mindegy, ezt már az rtltől megszokhattuk, jó provokálni Évát, hisz általában megvan az eredménye.Aztán. A féreg szót inkább a sötét oldalra használnám. Ugyanis Éva anti-gigi kommandójával szemben ők annyival rohadékabbak, hogy nem szimplán kampányolnak valamiért, hanem rendszeresen tönkre akarnak tenni meglévő stabil kapcsolatokat. Nyilván így lehet nyerni, ha már nem tudnak beolvadni, de akkoris... Anikónak ez már a második próbálkozása arra, hogy egy stabil "barátságot" szétlőjön, és Éva-Szandi vonalon ez sikeres is lesz. Viszont ha még a kiválasztásig robban a bomba -értsd Szandika kiveri Alek fa... őő mármint a balhét-, akkor Alek sanszos, hogy őt viszi, mert nem bírja a kétszínű kurvákat, és ő pontosan tudja, hogy náluk olival is próbálkozott már. És mellé belevigyorog a kamerába... Baromi nagy szarkeverő ő is.
Jöjjön a sötét oldal másik képviselője, ki olyan, mint a napfogyatkozás, csak nem olyan különleges, hanem olyan sötét, avagy Zsófika. Ő a másik idióta, aki egyben ártatlan szarkeverő. Nagyon rá fog baszni, mert szerintem Alek -mivel tudja, hogy jobban kibaszik vele úgy- nem őt viszi ki. Ami dupla szar lesz neki, mert ottmarad alekkal úgyis. Persze csak egy hétig, mert a kövi kiválasztott éva, majd kiviszi és kinthagyja őt. Mellesleg már most félek attól, hogy mi lesz, mikor Zsófi lesz a király... jézus... Viszont azért én is örülnék, ha őt vinné Alek, mert k.vára kivagyok már tőle is...
Aztán Lacika.. Mostmár ő is kihúzhatna, mert ő is kezd bosszantani. Kezdve azzal, hogy ő ismét akkor most köcsög lesz, mert valaki képes jól érezni magát. Én egyáltalán nem vagyok az az állandóan bulizós fajta, de baszki, hát jóhogynem majd lebaszom azt, aki bulizik... Inkább csatlakoznék, mert általában ezek az Oli ésvagy Alek vezette bulik mindig k.vanagy poénok. Sebaj, remélem hamar kikúrják őt is...
Jerzyről csak annyit, hogy nagyon kéne neki, hogy leszakadjon a Gigi vonatról... Kifejezetten pozitív, és igazán nagy esélyes válhatna belőle, ha benne lehetne a bulikban azokkal, akiket Gigi utál...
Amúgy az lenne az igazi, ha az RTL bejelentené, hogy speciális eset van, és Aleknak lehet egy kívánsága, Alek pedig azt választaná, hogy szeretné egyszerre kivinni a LAci-Zsófi-Anikó hármast, akiknek összeadjuk a szavazatait, és úgy vetik össze Alek szavazatával, majd így is 80-20-ra nyerne a király. 😀
több mint 13 éve
Milyen jó, hogy a fókuszban a dubai ribanckurvák bevallják, hogy mennyibe kerül nekik naponta a szépítkezés! 😀Havi egy arab dugással sztem a havi kosztpénz megvan 😀
több mint 13 éve
Duff
3 133
Ez az Éva azért jó nagy fasz.tüsi91kicsit bevan baszcsizva. amikor szandikaval beszelt, egy komplett mondatot nem tudott összerakni.