NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
úgy látszik Zsófikára ráesett a van Damme poszter, de így csak nagyobbat bukik.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Sok embert fog meglepetés érni a villában egy esetleges Jerzy - Gombi - Alekosz döntőig, vagy akár magában a döntőben.Szabolcs 4x volt párbajozni, pedig abban a szériában csak 10-en voltak összesen.
Ne tessék elfelejteni soha Szabolcsot vagy Milót.
Mindketten bentragadtak érdemi párbaj, konfliktus nélkül, míg az "erős emberek" agyba-főbe ejtegették ki egymást, majd a döntőben, ami után már ugyebár nincs műsor, a nézők őket jutalmazták a nyereménnyel. (Ott már nem szempont, ami most, hogy menjen vissza Alekosz, hogy legyen mit nézni.)
Sobri Jóska
Szóval a műsorhoz bár sokat nem tett hozzá, de az emberek kidobálásában odarakta magát
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Jó hát Jerzy is megérne egy pár mondatot. Már az elején is unszimpatikus volt (Nem tett jót, hogy barátnőm csak úgy áradozott róla 😀) De amit azóta csinál mióta összejött Gigivel szánalmas. Kb egyetlen önálló gondolata nincs folyamatosan játssza a papucsot. Ez meg, hogy neki esett Alekosznak még inkább szánalmasnak gondolom.De. Most épp próbálja megmagyarázni hogy a színésznőt mint pozitív jelző használja. És Jerzy a hülye mert "telljesen nemérti és csak a pánikot látja az egészben".JayBFéreg ember ez az alekosz is...JayBezt te sem gondolod komolyan 😀shawnka
Azért átfutott az agyamon, hogy mégis milyen indokkal tarthatná bent az RTL Zsófit a mester helyet, de semmi nem jutott eszembe, teljesen egyértelmű hulljon a férgese 😀
Amúgy kicsit átgondolva jobb lett volna Alekosztól ha szétválasztja a testvér párt mert amíg együtt vannak 1 ember kapásból számolhat 3 szavazattal (béci,Gigi,Erzsi) bár a mester gondolkozhatott úgy, hogy Éva úgyis kiválasztodik, és vszi magával Gigit 😀
több mint 13 éve
Ezt az eljátszom a kendőt neked adom, de mégse dolgot az első VV-ben talán Lorenzo vagy Majka eljátszotta már....mondjuk Alekosz jól nyomta... Jerzy simán benyelte... 😂
több mint 13 éve
Zsófi 19 éves, szerencsétlen, agyhalott kislány.Nézd meg a gesztusait, mimikáját, stb.
Annak megértése, hogy miképp működik egy reality show is nagy nehézségeket okoz neki, akkor mennyire lehetetlen, hogy felfogja a valódi szavazók mozgatórugóit? A válasz: rettentően.
Sok embert fog meglepetés érni a villában egy esetleges Jerzy - Gombi - Alekosz döntőig, vagy akár magában a döntőben.
Ne tessék elfelejteni soha Szabolcsot vagy Milót.
Mindketten bentragadtak érdemi párbaj, konfliktus nélkül, míg az "erős emberek" agyba-főbe ejtegették ki egymást, majd a döntőben, ami után már ugyebár nincs műsor, a nézők őket jutalmazták a nyereménnyel. (Ott már nem szempont, ami most, hogy menjen vissza Alekosz, hogy legyen mit nézni.)
Erről a cikkről vajon másnak is az 'életszerű' szó jut először az eszébe? 😊
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/01/22/playboy_fotozason_szakitott_vv_zsuzsi_es_leonidasz/
több mint 13 éve
Most nem erre értettem,ezt megértem,de azt nem,hogy hogy gondolhatja azt,hogy a "barátainak" a szurkolótábora rá fog szavazni.Ehhez,hogy ezt megértse,hogy nem így van,ész kéne.Az pedig neki nincs,most is bizonyította.Zsófi:A hatos társaság szavazótábora rá szavaz,ennyire sötét nem lehet senki sem 😂NewmanDehogynem lehet. Mondtam, nézd az ő szemén keresztül a dolgokat. Ő a normális, Alekosz a pszichopata. Egy normális társaságban kit dobnak ki? Persze, hogy a pszichopatát. Csak éppen ez egy tévéműsor, nem egy normális társaság.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Ezért remélem valami 90-10el megy vissza Alekosz. Szánalmas idegesitő picsa ez a ZsófiFViktor93Így van! Hihetetlenül irritáló egy jelenség.
Remélem pontosan idéztem a "Mestert"! 😀
több mint 13 éve
Meg azért az RTL úgy befolyásolja egy reality kapcsán a dolgokat, ahogy akarja 😛 Lehet, hogy Zsófi egyébként a társaság középpontja, csak mindig így vágják meg az anyagot 😀A legjobb példa Laci, az elején nagyon domináns volt, most alig van róla valami.
De ez a Survivorben is így van, Purple Kelly az előző szériában a 45 percből kb 3-4percig szerepelt, pedig még eyecandy is volt.
Nyilván nem azt mondom, hogy ki fog esni Alekosz, mert esélytelen, de azt látjuk, amit láttatni akarnak 😀
több mint 13 éve
Meg az sem utolsó, hogy ki szerint mi normális. A másik szemszögéből nézve mindkettő hülye.
több mint 13 éve
Zsófi:A hatos társaság szavazótábora rá szavaz,ennyire sötét nem lehet senki sem 😂NewmanDehogynem lehet. Mondtam, nézd az ő szemén keresztül a dolgokat. Ő a normális, Alekosz a pszichopata. Egy normális társaságban kit dobnak ki? Persze, hogy a pszichopatát. Csak éppen ez egy tévéműsor, nem egy normális társaság.
több mint 13 éve
Maka
2 760
Zsófika még nem tudja, hogy a fasz rossz végén áll.
több mint 13 éve
Legjobb kiválasztásos monológ evör 😀 Kajakra megettem, hogy Dzsörzit viszi ki 😀pedig átlátszó volt szerintem,ennek ellenére hatalmas 😀
shawnka
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Ezért remélem valami 90-10el megy vissza Alekosz. Szánalmas idegesitő picsa ez a Zsófi
több mint 13 éve
Látszik,hogy Alekosz villafan,azért ez benne volt a döntésben.Örülünk,cső Zsófi csőőőő
Zsófi:A hatos társaság szavazótábora rá szavaz,ennyire sötét nem lehet senki sem 😂
több mint 13 éve
Legjobb kiválasztásos monológ evör 😀 Kajakra megettem, hogy Dzsörzit viszi ki 😀Zsófikáék 6os brigádja 😀 😀 "Az ő táboruk rám fog szavazni, az enyém rájuk" - 25 osztálytárs sokat tud hozzátenni 😀
több mint 13 éve
Bye-Bye Zsófika...
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Duff
3 133
Hát ez a beszéd hatalmas volt. 😀 Remélem nem manipulálják a 97% - 3% arányt, 65 - 35-re, ez a retardált megérdemli a megalázást 😀
több mint 13 éve
Cső Zsófi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
remélem Alekosz Zsófikát viszi ki,ennyire idegesítő ember nem nagyon fordult elő a VV történetében...Newmancsopket bazzeg senkisem veri
egy mr.smith hadseregnyi zsofika kene hozza
több mint 13 éve
remélem Alekosz Zsófikát viszi ki,ennyire idegesítő ember nem nagyon fordult elő a VV történetében...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azert nem olyan hulye ember o. elegge kellemesen eljatssza ezt a modoros pszichopatat ezt adomehh. Azok a monológok csak a modoros pszichopataságának a termékei.Sobri JóskaMinek neki több? 😊Sobri JóskaNéha olyan monológokat nyom, azt hittem vmi magyarszakos szakközépbe v gimnaziumba járt 😀Duff
es biztos nem teljesen szazas az faszi de o kontrollalja bent legjobban az embereket es teljesen tudatosan teszi ezt. sztem nagyon sok kinti megfigyelonek sem mert ki vesz komolyan egy ilyen palit
amikor azt mondja h neki nagyon fontos dolgai es elinteznivaloi vannak bent ? 😊
több mint 13 éve
jézus, anikó ki van akadva, hogy béci mekkora geci, hogy nem megy ki örülni velük, hogy végre ők vannak fent... 😀 Ez alapból nevetséges, de miután anikó kiverte azt a kurvanagy hisztit úgy, hogy még csak utolsó se volt... sötét felhők gyűlnek...Danna: Alekoszként viselkedni megkövetel egy magasfokú elmeháborodottságot... 😀 Ellenben óriási arc 😊
több mint 13 éve
ehh. Azok a monológok csak a modoros pszichopataságának a termékei.Sobri Jóskaez abszolút igaz! 😀
azért remélem tényleg nem ő lesz a példa és ez az egész mester megnevezés csak poén... mondjuk arra jó példa lehet h mindenki az ellenkezőjét csinálja annak, amit ő. 😀
Fake: úgy, h azt is mondták h a hálóban is elkülönítik magukat és csak azt a részt tartják rendben. nyilván a nappaliban ezt nem lehet megoldani.
több mint 13 éve
Duff
3 133
azért csuklóztak rendesen 😀shawnkaNormális szkanderba lehet.
ezt a zsofit basszák már tarkón, vmi hihetetlen idegesítő. eddig az volt a baj h utolso, most meg az a baj, h első és a béci ezt leszarja....
több mint 13 éve
ehh. Azok a monológok csak a modoros pszichopataságának a termékei.Néha olyan monológokat nyom, azt hittem vmi magyarszakos szakközépbe v gimnaziumba járt 😀DuffAlekosznak csak 8 általánosa van? uristenDuffMinek neki több? 😊Sobri Jóska