TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 15 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
Azért a reggeli Auróra nóta mint ébresztő...odaba...ott.. 😂

http://www.youtube.com/watch?v=tS6RhByY4aM&playnext=1&list=PL73DFD4315166F2DC

több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
mock

Laci: Olivér (mert gonoszan összekeni az ember cuccait)

Béci: Olivér (nem vicces)

Gigi: Olivér (nem azért mert a tesója így tesz)

Szandika: Olivér (kérésre)

Jerzy: Éva (mert nem tudta rádumálni Olivér saját magára)

Alekosz: Laci (rosszul esett neki a múltkori)

Olivér: Béci (játszuk le)

Éva: Anikó (mert "részrehajló" )

Gombi: Jersey (rutinból)

Anikó: Jersey (amiért legutóbb is)

több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
undorító volt amit művelt Szandika...braxa88
engem untatott hogy az egész epizódban ő volt a téma
több mint 15 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
undorító volt amit művelt Szandika...
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
eddig ha kizártak valakit, akkor jött a levél, hogy 15 perced van elhagyni a villát, senki sem szólhat hozzá, 2 ember segít pakolni, és csöcs. most kizárják, aztán várnak...várnak..várnak...Sanyi valahonnan megtudja az esetet, percek alatt ottvan, és visszaveszik Sz-t, mint Cenát Wade Barrett

érdekes dolgok ezek
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
azért VV iskolában egyest kapni az már teljesítmény, gratulálunk Jerzy
több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Természetesen úgy van, ahogy mondod Grafi, ők dönthetnek, és a nézettség a tét, -no meg a lét- de nagyon sokban igaza van a cikknek, mert már kezdik túlzásba vinni a "Te azt mondtad, hogy kuki, ezért kapsz egy pofont, te meg azt mondtad, hogy nuni, ezért lemészároljuk a családodat, téged meg bekenünk Vick-izzadtsággal, és odadobunk 26 veszett atlantai kutyának." féle itélkezést.

Gondoljunk bele, Szandika a kizárás helyett lényegében jutalmat kapott, hisz találkozhatott a Sancijával...

Hanni: nem úgy értettem, hogy a kép fake, sztem ha fake lenne, akkor jobb minőségű lenne, csak úgy gondolom, hogy ez olyan retek minőségű, és akkora a szexuális izgató ereje, hogy milliószor jobban megérte volna psezni egy képet 😊
több mint 15 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Szerintem azért ez így, ebben a formában nem igaz. Ők hozták a szabályokat, ők tartatják be is. Nem mondom, hogy így igazságos, de nyílván őket nem ez érdekli, hanem a nézettség növelése. Bent meg különben sem volt ellenvetése senkinek, h Szandika marad.
több mint 15 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 562 — Amerikai sportok rajongója
http://comment.blog.hu/2011/02/04/a_valo_vilag_gumiszabalyai

Remek cikk, minden szavával egyetértek.Maka
Tenyleg jo cikk volt!
több mint 15 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 788
http://comment.blog.hu/2011/02/04/a_valo_vilag_gumiszabalyai

Remek cikk, minden szavával egyetértek.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 15 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 636 — Poloska confirmed
Hát én ezt a mondatát úgy értelmeztem mintha azt írta volna hogy fake a kép, de akkor még lehet nekem van túl korán 😀
több mint 15 éve
Nem azt mondta, hogy nem történt meg, hanem hogy jobbat csinál fotosoppal. 😛
több mint 15 éve
http://comment.blog.hu/2011/02/04/vv_aniko_bimbot_villantott_1Bruce
hát ennél kétszázszor különbet csinálok fotosoppal....
fetomy
Ez megtörtént barátom 😀
több mint 15 éve
http://comment.blog.hu/2011/02/04/vv_aniko_bimbot_villantott_1Bruce
hát ennél kétszázszor különbet csinálok fotosoppal....
az meg gyönyörű, hogy a kommentelők úgy hiszik, a pécs felirat egy igazi tetoválás....

Sobri: jóvanna, azt hittem csak szerinted lesz úgy 😊
több mint 15 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 756 — Salus populi suprema lex esto
http://comment.blog.hu/2011/02/04/vv_aniko_bimbot_villantott_1
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
fetomy, kiválasztás most szombaton, kihívás szerdán, párbaj jövő szombaton.Sobri Jóska
ez hivatalos? fetomy
Ez a kérdés rosszul esik egy bowl.hu VV-szakírónak. 😊
Mondanám, ha nem így lenne?

több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
holnap lehet mockot írniHöri
én nemtom legyen-e kedvem

szvsz az iskolahét kellős közepébe meg nem akartak kiválasztást tenni, ez így kerek, nem kell belekutyulni, szombaton elballagnak aztán este mehet a menet. eseménynek ottvolt Szandika, a drama queen
több mint 15 éve
fetomy, kiválasztás most szombaton, kihívás szerdán, párbaj jövő szombaton.Sobri Jóska
ez hivatalos? jó, akkor nem hosszabb a dolog, csak a kiválasztás előtti időt nyújtották most el (de minek??).. talán a sulitémát érezték ekkora bombának, hogy majd elviszi az érdeklődést, vagy nemtom, de meglepne, ha lenne igy a továbbiakban valamikor, mert még az egy hétig "józsivagybélabélavagyjózsi" is több izgalmat hordoz magában, mint ez igy szerintem. Aztán persze náluk az adatok, lehet az egeket verdesi a nézettség 😛 😊fetomy
igen, offisöl.

holnap lehet mockot írni

több mint 15 éve
ez hivatalos? jó, akkor nem hosszabb a dolog, csak a kiválasztás előtti időt nyújtották most el (de minek??).. talán a sulitémát érezték ekkora bombának, hogy majd elviszi az érdeklődést, vagy nemtom, de meglepne, ha lenne igy a továbbiakban valamikor, mert még az egy hétig "józsivagybélabélavagyjózsi" is több izgalmat hordoz magában, mint ez igy szerintem. Aztán persze náluk az adatok, lehet az egeket verdesi a nézettség 😛 😊
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
fetomy, kiválasztás most szombaton, kihívás szerdán, párbaj jövő szombaton.

több mint 15 éve
Hát az oké, hogy kérdés, hogy ki meddig birja, de nekem inkább az nem tiszta, hogy aki nem birja, az mit csinál, miután nem kaphatnak, kifejezetten tilos nekik a cigi... 😊

Egyébként egyértelmű, hogy kellett valami műbalhé, mert azért nekik is világos, hogy egy hét, nulla történéssel azért kurva sok. Majd mikor bejelentik, hogy kövi szombat a kihivás, és utána szombat a párbaj, akkor majd megint lesz valami hasonló a hét közepén...
Egyébként újabb érdekes fejezete, mondhatni a következő X-Aktája az RTL büntetéspolitikájának ez, hiszen Szandika szarrá szegi a szabályokat, amiért cserébe találkozhat Sunyival, akivel beszélget egy sort, majd megkérdezik, hogy szeretne-e maradni... LOL Gyakorlatilag megjutalmazták bazmeg, ennél még a GIGI-ERZSI fantompenalty is komolyabb volt, nem is beszélve arról, hogy amiért Zsófika nem akart a cúnagonosz Alekkal alukálni, azért Zsófit leszámitva, mindenki mást jól megb.ták... Coool
több mint 15 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 788
Nézem élőben, már van két mobiljuk is... 😊

you don't even know what you like and you don't like
több mint 15 éve
Kiváncsi vagyok, ki meddig bírja a cigimentes kampányt.GRAFI
a szombati kiválasztás után Jerzy, Szandika, Éva és Olivér is elvérzik, Béla lehet bírja tovább.

több mint 15 éve
Azért ez a Laci tényleg már szánalom kategória. Tökéletes volt a "vallatáshoz" a jó kis komcsi zene. 😀
Kiváncsi vagyok, ki meddig bírja a cigimentes kampányt.
több mint 15 éve
Kellett egy kis nézettség boost, mert 3 nap alatt már mindenki ki nosztalgiázta az iskolás éveit, szal ez a mai egy khurva szar műsor volt.