NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
majd gombár magára pakoltatja a jeleket olivér módszerrel és kimegy kiesni jersey ellen

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Csak halkan jegyzem meg mert jön Sobri és rendet tesz. De azon gondolkodtam, hogy mi van ha ez az egész Gombi féle balhé előkészítése egy Gombi-Olivér párbajnak. Végül is simán elképzelhető lenne. Olivér a rendes barát nem hagyja szenvedni az amúgy is haza vágyódó barátot. Túl egyértelmű lenne már a Béci pick.FViktor93
akkor mar inkabb szandal v a ruszki valogatott.
az oliver-gombi dolgot elegge megalapozatlannak latom viszont abban egyetertek h nem becit fogja kivinni a vegen.
több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Csak halkan jegyzem meg mert jön Sobri és rendet tesz. De azon gondolkodtam, hogy mi van ha ez az egész Gombi féle balhé előkészítése egy Gombi-Olivér párbajnak. Végül is simán elképzelhető lenne. Olivér a rendes barát nem hagyja szenvedni az amúgy is haza vágyódó barátot. Túl egyértelmű lenne már a Béci pick.
több mint 15 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 798
Gombinak szerintem az tett be, hogy kefével súrolta Macilacit, miközben zuhanyzott.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 15 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Gombi ki fog menni egy héten belül. De lehet 4 napig se húzza. Teljesen össze van zuhanva, és ez nem fog megváltozni.
több mint 15 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Érdekes, h azt nem adták le Gombival kapcsolatban, h betörte a fürdőszobaajtót... tegnap az élőben tárgyalták ki a többiek, konkrétan be se lehetett csukni a fürdőszoba ajtaját, mert kitört a zár. Meg állítólag a nappaliban is szétdobált vmi ruhákat...

szerk: ajtóbetörést leadták.
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 8 394
Buci nekünk nem kell belegondolnunk, NEKED kell belegondolni milyen lehet 😊
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
éva pasijának mennyi lehet a pulzusa? 10-20?Duff
Évával így átlagban kiadják a 72-es átlagot szerintem.

több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 592
éva pasijának mennyi lehet a pulzusa? 10-20?
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 479 — #NoStress
Minden vasárnap van PR, most is volt, még szép fotókat is tettem bele, a 3517-es hsz.ben található. 😊

több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Eheti PR nem lesz?

Olyan hiányérzetem van már nélküle.... 😀Sonics
az a párbajok után van sztem, és volt most is 😊 (béci volt a last airbender 😊)
több mint 15 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 515 — Seahawks fan
Eheti PR nem lesz?

Olyan hiányérzetem van már nélküle.... 😀

több mint 15 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 256 — Eagles fan
Bocs ha volt már...
http://videa.hu/videok/tudomany-technika/netezz-biztonsagosan-biztonsagos-bongeszes-internet-IcCA5tAgfGOT7sVO

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 479 — #NoStress
Olivér - Gigi,
Laci - Gombi,
a maradék kettő, nehogy valakinek hiányérzete legyen. 😊

több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Szülő-gyerek nap van a villában,párba vannak osztva,eddigi párok akik kiderültek számomra
Béci-Szandika
Alekosz-Anikó
Éva-Jerzy
(elöl a szülő,másik a gyerek)

több mint 15 éve
Az a baj hogy ezek már annyira utálják egymást hogy itt sosem lesz jó hangulat, és még csak a műsor felénél sem vagyunk. RTL-nek lassan el kell gondolkodnia nagy mennyiségű marihuána beszerzésén hogy valamivel fokozzák a kedélyeket és oldják a feszültséget...
több mint 15 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
ezek saját magukat építik le, az RTL csak arra kell h lássuk.

btw, nagyon esik a "színvonal", egyre kevésbé köt lel.gabtsi
Dettó, az utóbbi másfél héten már csak a kiválasztás, kihívás, párbaj dolgokat néztem.tenorx
Igen. Van olyan amikor a csatorna által elképzelt dolgok a visszájukra fordulnak. Engem abszolút nem érdekel az Anikó Oli vonal. Tényleg kezd laposodni.

több mint 15 éve
tenorx 14 244 — fő libsi

btw, nagyon esik a "színvonal", egyre kevésbé köt lel.gabtsi
Dettó, az utóbbi másfél héten már csak a kiválasztás, kihívás, párbaj dolgokat néztem.
több mint 15 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

btw, nagyon esik a "színvonal", egyre kevésbé köt lel.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
ha a múlthéten béci leépítéséről beszéltünk , akkor a mai alapján megkezdődött az oli leépítő kampány...peach
Éva és Szandika leépítő kampány a műsor eleje óta van, mégis ott van még mindkettő.
több mint 15 éve
peach Atlanta Falcons 16 191 — a new hope (again)
ha a múlthéten béci leépítéséről beszéltünk , akkor a mai alapján megkezdődött az oli leépítő kampány...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 15 éve
ahhoz képest, h nem szabad elmondani, h kit fog kihívni... egyszerre 600an beszélgetnek a villában arról, h olibéci párbaj lesz.Duff
én csak emiatt sejtek egy olyan furmányt, h nem mégsem őt viszironiadi
Pluszegy

Oli kezd bekattanni, kezd sok lenni ez a csapkodás meg kiborulás. Ja és persze aranyköpés gyanús mondat is volt ma, "Sztenderre tettél mint egy Simsont a nyár végén" 😀 😀
több mint 15 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
ahhoz képest, h nem szabad elmondani, h kit fog kihívni... egyszerre 600an beszélgetnek a villában arról, h olibéci párbaj lesz.Duff
én csak emiatt sejtek egy olyan furmányt, h nem mégsem őt viszi

több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 592
ahhoz képest, h nem szabad elmondani, h kit fog kihívni... egyszerre 600an beszélgetnek a villában arról, h olibéci párbaj lesz.
több mint 15 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
elkezdtem az első oldaltól olvasgatni most a fórumot. nagyon meguntam a 10.-nél, de voltak jópofa képek. van olyan aki követte folyamatsoan a vv-t és lementette ezeket a képeket? ha van, akkor ő felrakhatná
gombi szolireklámja pl zseniális.