TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
és teljesen véletlen megint ugyan arra teszik 😀
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
Jól küldi 😊
több mint 15 éve
Béci bazdmeg 😀
több mint 15 éve
Hát egyébként lehet rosszul láttam, de az a hatalmas alkoholista Alekosz sem volt ott... 😊ott volt ő,legfőképpen Gombár úr és Béci társaságában a konyha előtt lébecolt
fetomy
több mint 15 éve
Hát egyébként lehet rosszul láttam, de az a hatalmas alkoholista Alekosz sem volt ott... 😊Egyébként Enikő-love-ot szimulálhat még Olivér, de már rég egyértelmű, hogy mi van. Szandikával szemben még húdehűséges vagyok, de hát az nem nagy cucc, ő ronda, viszont egy jó csajnak ha bejövök..... Enikőnek meg ha kicsit is van önértékelése, akkor már csak az a kérdés neki, mikor és hogyan bassza ki Olivért...
Egyébként ott lesz érdekes a dolog, amikor egy ittas délutánon Oli és Ani csókolóznak egyet pl. és Szandika ezt megtudja... hogy nem eni itt a gond, hanem az ő ocsmánysága...
LOL Béci most nagyon égeted magad... 😀 Zsófiért nem a másik ellen... ja nyilván 😀 LOL Késssssz...
több mint 15 éve
catattack
3 520
elmondom hogy leszkonquerorJó a megközelítés. Egy biztos, senki nem marad együtt a jelenlegi párjával és ha valakik összejönnek idebent, akkor ők sem!
több mint 15 éve
Szerk: Nem láttam, hogy ennyire szarul van.Na akkor asszem ő ma e szerint fog jelet rakni. Már látom előre az "én nem vagyok a buli ellen, de azért legyünk már kulturáltak" sablon szövege a jel előtt.FViktor93AZért epic jelenet, hogy mindenki ott van a riportszobában csak LázárLászló nem 😀 Sőt őt még a bulin se nagyon láttam 😛FViktor93fájt a háta és próbált aludniNewman
több mint 15 éve
Na akkor asszem ő ma e szerint fog jelet rakni. Már látom előre az "én nem vagyok a buli ellen, de azért legyünk már kulturáltak" sablon szövege a jel előtt.AZért epic jelenet, hogy mindenki ott van a riportszobában csak LázárLászló nem 😀 Sőt őt még a bulin se nagyon láttam 😛FViktor93fájt a háta és próbált aludniNewman
több mint 15 éve
Évikének vki magyarázza már el, h a legjobb meg a legtöbbet fejlődött az nem ugyanaz 😊roniadijah, ráadásul ahogy Alekoszék mondták, Évike lett a legjobb, pedig Anikónak jobb lett a bizonyítványa. Ezzel húzták h nem értik h miért. 😀
több mint 15 éve
AZért epic jelenet, hogy mindenki ott van a riportszobában csak LázárLászló nem 😀 Sőt őt még a bulin se nagyon láttam 😛FViktor93fájt a háta és próbált aludni
több mint 15 éve
AZért epic jelenet, hogy mindenki ott van a riportszobában csak LázárLászló nem 😀 Sőt őt még a bulin se nagyon láttam 😛
több mint 15 éve
elmondom hogy lesz. játék végéig Enikő love. majd a kapcsolatuk "kihűl" pár hónap után. pár hétre rá csodás egymásratalálás Anikóval, ami persze "nem szerelem, csak nagyon jól kijövünk egymással, próbáljuk megismerni a másikat". aztán összejönnekMost kiderül, hogy Olivér férfi-e!catattackén úgy saccolom, h Enikőnek lőttek...roniadi
de annak is vége lesz, mint minden kapcsolatnak
több mint 15 éve
Fura ezt bucika szájából hallani h 3 hét no alkohol 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Most kiderül, hogy Olivér férfi-e!catattackén úgy saccolom, h Enikőnek lőttek...
több mint 15 éve
ez mekkora szánalom1 hét nálam a max lenne a szavazásnál 😂
Stohl:"Én biztos a C-t választanám"-miután majdnem kinyírtál valakit,lehet,hogy én is azt választanám 😀
több mint 15 éve
Buci milyen látványosan elhatárolódott még az alkohol fogalmától is
több mint 15 éve
grat a szavazáshoz rtl. Pia nélkül kicsit unalmasabb lesz...
több mint 15 éve
catattack
3 520
Most kiderül, hogy Olivér férfi-e!
több mint 15 éve
Olivér is kurva nagy álszent,ő is tudta jól,hogy Anikónak ő tetszik a legjobban,erre rákérdez....amivel lényegében elkezdte Anikó puhitását...
több mint 15 éve
catattack
3 520
Gombi baz+! 😂
több mint 15 éve
Éva azért megint lebőgeti magát,először is,nem tudja értelmezni azt,hogy a díjat mire adják,majd elkezdi mindenki maradék piáját meginni,szánalmas...
több mint 15 éve
Évikének vki magyarázza már el, h a legjobb meg a legtöbbet fejlődött az nem ugyanaz 😊
több mint 15 éve
Alekinho: "Pont azt a tételt húztam amit nem néztem át." 😊
|
több mint 15 éve
hát én nem is, de nem is szoktam panaszkodni, ha valaki k.vasokat ir, akkor sem 😊 azt meg azért kétlem, hogy az én, vagy hát a legtöbb ember 1-1 véleménye olyan nagyon fontos lenne, hogy ne tudná átlépni, aki akarja 😊