TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 877
JayB: A tőlük tartást azért nem tartom valószinűnek, mert Béci meg van győződve róla, hogy ő ott a királycsávó, és bucira ver mindenkit 😊fetomy
Az egy dolog hogy mit mond, ez Lombardi mentalitás 😀 Belül biztos tartanak azért a fent említett hármastól.
több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hogy miért rakhatták rá... Talán szimplán megsértődtek rá, amiért még a kirájjány párbaja előtt elpártolt tőlük, aztán mostanában meg Alekosszal, Olivérrel és Szandikával nyomul már napok óta. Jerzy miért nem mer Oliékkal ökörködni? Velük lenne ő állandóan, mert simán ott lenne velük a partiban mindig, meg hát hozzájuk hasonlóan birja a piát is, csak akkor búcsút mondhatna a Gigi l'amournak..
Vagy szimplán észrevették, hogy most lehetne szétrobbantani teljesen a 4est. Látják, hogy Szandika és Éva kezd elpártolni Olivértől és Alekosztól, és talán azért nem akarták -főleg gigi- a lányokra rakni a jelet, hogy ők majd "befogadják" őket, ezáltal Anikóval hármassá tenni a fantasztikus négyest, amiből meg ugye Anikót legyőzni akármelyikük le tudja.

Jerzyt amúgy nem tudták volna befolyásolni Éva irányába, hiszen ahogy ő Olivérnek is elmondta, őt mindenki túl befolyásolhatónak tartja, ezért nem engedi ám ő senkinek se ám, mert nehogy már úgy lássák, hogy ő be van folyásolva.. 😀

JayB: A tőlük tartást azért nem tartom valószinűnek, mert Béci meg van győződve róla, hogy ő ott a királycsávó, és bucira ver mindenkit 😊
több mint 15 éve
Pedig egyszerű. Alekosz védett, ha Olivérre, Szandikára vagy Évára raknak az ki is viszi valamelyiküket, Jerzy tabu, Laci meg Gombi span, marad Anikó.
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
Éva mindent megiszik egyedül, vagy elcseréli a videókamerára, de a megivásra voksolok.

Olivérben én is látok még potenciált. Nem tudom eldönteni, hogy valós az Enikős lamúr, vagy ez is a szerepe/játéka/taktikája része. Amikor én ismertem, igaz annak minimum 7 éve, nem volt ilyen mélylélektanilag szofisztikált. Magyarul, akit tudott megdugta. 😊 Az ilyen mutatósabb lányokat meg pláne. De ez persze változhatott azóta. (Mindenesetre jó szar neki most, hogy ha igaz a lamúrja, akkor ki kell hagynia ezt a csajt, mert az tuti, hogy ha nem lennének kamerák, simán levarrná, Enikő meg sosem tudná meg.)
Aniko - Alekosz aktust egyelőre nem tudok elképzelni, de elismerem, van annyi pia.

Szandika űberbuta. Amikor fejbólogatva elküldte a 'csába Ildit, akkor is előjött a vére, a rosszindulat, az ostobaság, mint most is. De vele nem érdemes foglalkozni, őt már kizárták, tulajdonképpen ott sincs.

Én a kiválasztás, és Oli ravaszsága elött Anikót vártam kiválasztottnak, vagy kihívott/kiesőnek. Ezt most megúszta, de a hatos atomjaira esett. Persze nem is vártam mást, buta emberek lúzerkedése. Alakulhat valami Olival, vagy megint random módon szerelmes lehet, ott van még Laci is, nem szabad elfelejteni, belé még nem volt szerelmes, sőt tetszőleges celebbe beleeshet még a rendelkezésére álló időben.
Viszont még mindig fogalmam sincs, hogy a Rácz-ok miért Anikót jelelték.

több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Tegnap hajnali 2 körül Olivér meg Alekosz elemezte a kiválasztást és,ha előbbi nem taktikázik,akkor szerintük Gigi ment volna ki,ami reális is.De ami a lényeg ezzel kapcsolatban,hogy,amikor megkérdezték Szandikát,hogy ő kire rakta volna,ha nem Olira,akkor Gigi mellett azt mondta,hogy Anikóra,ami elég undorító,tekintve azt,hogy Anikó mennyire bírja a plasztikcicát (Alek meg is jegyezte,hogy kettejük között még lesz egy óriási balhé)

több mint 15 éve
Hogy miért rakták Anikóra? Gigi azért, ahogy én kivettem a szavaiból "Továbbra is távol állunk egymástól -Szandika-, de most veled nem volt semmi aktuális vagy ilyesmi, és vele sem. Tehát rá raktam." Igazából ahhoz, hogy a 3 hónapos, amióta ismerem, utálom emberek (mert giginek kettő is van) helyett rárakjam valakire, akivel tök jóban voltam, és még ha távolodtunk is, rosszban nem vagyunk, ahhoz nem tudom milyen indok lehet. Mert hogy nem volt akkora balhé, ami az ősi ellenségek mögé szoritotta volna Anikót, az tuti. Még mákja is van Anikónak, mert lehet, hogy ma, vagy holnap már ő kapott volna négy jelet...

Szandikát kifejezetten birtam egészen idáig. A mai alapján viszont már nem igazán tudom, mert ma kijött belőle egy olyan "rohadék én", ami baromira unszimpatikus. Jó igaza van, mert Olivér nem a csaja miatt nem baszná meg, hanem mert gusztustalan, de akkoris. Ahogyan nézni tud Szandika, az sokat elárul. Ráadásul betársul Évával, ami meg végképp dob egy nagyot rajta, és végképp a két legunszimpatikusabb ember lehet... PErsze még nem, mert a Gigi-Béci-Laci trió továbbra is erősen ott van, főleg a szinésznő.
Egyébként Szandikának az Olira jelrakása barátinak indult, de mint a későbbi "nem jön vissza, de nem is baj" szövege is elárulta, már átment egy "takarodjon a geci" félébe...

MEglátjuk még mi lesz a héten, de egy "Olivér visszajön, piát kapnak, megkúrja anikót" történetet simán kinézek a dologból... A megkúrja persze költői túlzás is lehet, de lesz még ebből valami az biztos. Ha meg mégsem, akkor slusszpoénként összejön a senkinek se kellő Anikó a senkinek se kellő Alekosszal, aki a kis pöcsével -Szandikától tudjuk ugye 😛- meghozza azokat a magasságokat, amikről ő mindig beszél, és Anikó még sosem érezte... 😊

Öröm lesz látni, hogy Éva mit csinál a piával... Megissza mindet, vagy megossza Szandikával, vagy megissza mindet... 😛
több mint 15 éve
Ez a 2 Rácz jel Anikóra egyébként teljesen értelmetlen volt, az én meglátásom szerint.
Alig múlt egy hete, hogy összeszerveződtek oliék ellen, valamint én semmi érdemi konfliktust nem láttam közöttük.
Lehet, hogy fostak Évára, vagy Olira tenni a jelet, mert akkor Éva viszi Gigit, Oli meg Bécit?
Nem tudom mi lehetett a motivációjuk.Sobri Jóska
Szerintem azért tették, mert semmiképpen nem akarták, hogy Oli kimenjen párbajozni. És ezt csak úgy látták bebiztosítottnak, hogy Anikót kiválasszák, mert ő az aki úgysem vinni ki Olit. Bár ez is nagyon halvány elmélet.F.Schleck
Ha beszélnek Lacival, és Anikóval, akkor az máris 4 jel mondjuk Éván. De még Jerzy-t is rádumálhatták volna erre. Így Olivérre max. 4 jel mehetett volna (Alekosz, Éva, Szandika, Gombi - bár Gombi nem tenne Oli-ra úgyse, ő elvan Jerzyvel, szépen kivonják magukat az érdemi jelrakosgatásból), és máris ők döntik el, ki párbajozik. Ahogy végülis beszélték kb 10 napja. és amiből mondhatni lófasz se lett. Ezt ellúzerkedték rendesen, ráadásul Anikót is elüldözték maguktól.
Ha taktika, akkor elég érdekes.

több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez a 2 Rácz jel Anikóra egyébként teljesen értelmetlen volt, az én meglátásom szerint.
Alig múlt egy hete, hogy összeszerveződtek oliék ellen, valamint én semmi érdemi konfliktust nem láttam közöttük.
Lehet, hogy fostak Évára, vagy Olira tenni a jelet, mert akkor Éva viszi Gigit, Oli meg Bécit?
Nem tudom mi lehetett a motivációjuk.Sobri Jóska
Szerintem azért tették, mert semmiképpen nem akarták, hogy Oli kimenjen párbajozni. És ezt csak úgy látták bebiztosítottnak, hogy Anikót kiválasszák, mert ő az aki úgysem vinni ki Olit. Bár ez is nagyon halvány elmélet.

több mint 15 éve
Majd akkor mi lesz mikor Éva megtudja hogy más családtagot kapott születésnapjára ő meg annyit hogy ihat. Bár nála ez lehet pozitívum. 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Anikó kapott egy Sony camcordert...Éva hőbörgött is. Mondjuk a helyében lehet én is azt tettem volna, ha egy ilyen agyilag zoknit, kihoznának jobbnak.

A mester és Szandika közötti konfliktus megaLOL. 😊
több mint 15 éve
Nem tudom mi lehetett a motivációjuk.
De majd jön biztos valaki, aki Béci drukker, és elárulja.

ehhez a story-hoz annyit, hogy a srác két hete a 4bro-ban gecimód nyomult a barátnőmre. egy közös ismerősünk állította le egy óra után. ennyit a nagy szerelmükről.Zsoca
ezt még nem írtam, de megjegyezném. Anikó egyre jobban bejön. nagyon megpulykáznám. látszik, h rendesen áhítozik a *szra. 😊Zsoca
Ennyit a te nagy szerelmedről. 😊

több mint 15 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Gigi egyre álszentebben viselkedik. Alapból unszimpatikus, ahogy teszi a fejét, hogy ők nem taktikáznak, de ezt megkétszerezve még az állítólagos barátnőjét is képes elárulni. Számomra gusztustalan ahogy teszi magát Anikónak, hogy nagy barátnője, erre meg ráteszi a jelet.FViktor93
Csak a bratyót követte

több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Gigi egyre álszentebben viselkedik. Alapból unszimpatikus, ahogy teszi a fejét, hogy ők nem taktikáznak, de ezt megkétszerezve még az állítólagos barátnőjét is képes elárulni. Számomra gusztustalan ahogy teszi magát Anikónak, hogy nagy barátnője, erre meg ráteszi a jelet.
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Anikó végre jó fele indult el a PR-en, de még mindig alulértékelt.
Laci meg nagyon overrated, továbbra is tartom, hogy az első párbaján azonnal ki fog esni, méghozzá simán.Höri
Mint párszor írtam, a PR azt hivatott megmutatni, hogy kinek van a legnagyobb esélye megnyerni a végén.
Mivel az 5. helytől lefelé már 1% esélyt se adok senkinek, így a PR ezen része elég képlékeny, és végtére is mindegy ott ki hanyadik, mivel nem köztük lesz a győztes.Sobri Jóska
nem is neked szólottam, hanem Raider kollégának.

állandóan látom ezt a Laci így, Laci úgy szöveget. Teljesen elenyésző szurkolótáborral bír, ezt nem tudom hogyan nem jut eszébe egyik benti agytrösztnek sem.

több mint 15 éve
Enikő, Anikó, 2 betű, nem nagy differencia.
Szerintem azon agyal Olivér, hogy varrhatná le úgy Anikót, hogy ne kerüljön adásba. Mégha meg is kapja a nyugiszobát a szerkesztőhaveroktól kamerák nélkül, akkor is ott van az a lehetőség, hogy Anikó elpofázza.
Nehéz ügy, meg kell hagyni.,
Ha nem lenne minden bekamerázva, már rég megoldotta volna, de így valóban őrjítő szitu, meg kell hagyni.

több mint 15 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Az mekkora, h Olivér Eninek szólította Anikót. 😊
De nekem már most sok ebből az Anikó Olivér egéritatásból...
Ez undorítóbb, mint a Gigi Erzsi páros.

több mint 15 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
ezt komolyan gondolta Anikó hogy nem feltűnő amit csinálnak?Hall Of Green
Ő ennyire okos. 😊Sobri Jóska
na igen nekem is ezjött le belőle

több mint 15 éve
ezt komolyan gondolta Anikó hogy nem feltűnő amit csinálnak?Hall Of Green
Ő ennyire okos. 😊

több mint 15 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
ezt komolyan gondolta Anikó hogy nem feltűnő amit csinálnak?

több mint 15 éve
tenorx 14 101 — fő libsi
Éva bazdmeg 😀 Bírd már elviselni, hogy nem te lettél az osztályelső 😀
több mint 15 éve
Anikó végre jó fele indult el a PR-en, de még mindig alulértékelt.
Laci meg nagyon overrated, továbbra is tartom, hogy az első párbaján azonnal ki fog esni, méghozzá simán.Höri
Mint párszor írtam, a PR azt hivatott megmutatni, hogy kinek van a legnagyobb esélye megnyerni a végén.
Mivel az 5. helytől lefelé már 1% esélyt se adok senkinek, így a PR ezen része elég képlékeny, és végtére is mindegy ott ki hanyadik, mivel nem köztük lesz a győztes.
Szerintem jelenleg Gombinak van mondjuk 40% győzelmi esélye, Jerzynek 35%, Alekosznak 15%, Olivérnek 5%, Lacinak, Anikónak, Giginek, Szandikának, Évának, Bécinek együttesen 5%.
Mivel még mindig úgy gondolom, hogy
1, pasi fog nyerni,
2, Milo-hatás érvényesülni fog, vagyis a surranópályán egy kedves, nem konfrontatív személy fog nyerni
3, a párbajokba belenyúl az RTL,
4, a hármasdöntőbe nem nyúl bele az RTL (bár itt már kétségeim támadtak)
ezért, ez a sorrend a PR-en.
Alekosz párbajon bárkit kint hagyna, Lacit, Anikót, Gigit bárki kint hagyná, ja. De valahogy nem ők párbajoznak mostanság. 😊

több mint 15 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
Fontos volt ezért a mondatért idézni az egészet.....

Az Éva és szerelme sztori annyira nem meglepő amúgy. Egyrészt hihetetlen természete van, csodálnám, ha valaki ezt hosszú távon elviselné. Másrészt ha valaki visszaemlékszik a bemutató filnjére, ott is épp a palijával ugatott a telefonban az egyik bevágásnál, és úgy volt, hogy szakítopttak. Aztán persze mire beköltözés lett, megint együtt voltak.GRAFI
ehhez a story-hoz annyit, hogy a srác két hete a 4bro-ban gecimód nyomult a barátnőmre. egy közös ismerősünk állította le egy óra után. ennyit a nagy szerelmükről.

több mint 15 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
totál logikus a béci out a tévé részéről , a fentebb fetomy által leírtakból jól látszik h elkezdtek megágyazni a 4-es összeomlásának , most 2 hét alatt kiszórnak a béci-gigi-laci ellencsapatatból 2-t , aztán vidáman nézhetjük h a 4-ek h harapják át egymás torkát...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 15 éve
Olivér esetében természetes, elfogadott. Tudod miért? Mert a Gigi-Béci párostól nem az ellenszenves senkinek sem, hogy taktikáznak, és a pénz mindig úgy esik, hogy ugyanarra raknak, még akkor is, ha az illetővel egyiknek sincs semmi baja, mig három másikkal meg igen, hanem az, hogy mellette álszenteskednek, sőt, Gigi napi 60szori cinizálása már olyan kérdésekre adott válaszként azzal, hogy hú ők taktikáznak, na az már nagyon irritáló. Ha Olivér mindemellett azzal jönne, hogy ééén? Éééén taktikázok?? Éééén hát azt sem tudom azt hogy kell, és különben is, utolsó rohadék, aki ezt feltételezi... Akkor tőle is undoritó lenne. Mondom, nem a taktika a baj, hanem az álszentség, és a magasfokú hülyének nézés.

A négyest meg felesleges emlegetni, mert az sem négyes. Nincs már ott Éva, csak képletesen, és Szandikát sem tekinti A és O maguk közé olyan erős szinten, hogy ők négyesként legyenek aposztrofálva. Főleg úgy, hogy ugye Éva már kilóg onnan nagyon, nem tartják megbizhatónak, Szandika akkor fog durván berágni Olira, amikor megtudja, hogy hogy van Oli-Anikóval, Alekosszal meg Szandikának igyis megvan a baja, pontosabban forditva. Mivel ugye élő adásban valahogy még Gigi és Éva is húdejól megvannak, mert valami különös oknál fogva mindenki k.vára kibékül azzal is, aki tegnap megölte az egész családját, egyedül Alekosz az, aki megmondja akkor is, ha valakivel szemben ellenérzése van. Ahogy tegnap is megmondta, hogy mi a véleménye Szandikáról... Szóval az a nagy négyes már nagy kettes, esetleg kettő és feles, és max anikó csatlakozik, ha megdugja Olivért, sőt akkor végképp, ha netán pont Olivér lesz a herceg, aki először tudja a királylányt eljuttatni a csúcsra.
több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Alighanem megint egyedül fogok maradni a véleményemmel.
Sokan itt állszentnek tartjátok,hogy a két testvér taktikázik,de nem vallja be.
Mindenki gondoljon bele,ha benn lenne a testvérével akkor taktikázna e és bevallaná e.
Ez egy játék,úgy játszák ahogy tudják.
Persze ez Olivér esetében természetes, elfogadott.
Én Bécinek szurkolok a párbajon annak ellenére,hogy semmi esélye sincs.
Kezd kifordulni a gyomrom a nagy négyestől...Bazzani
be hát,nem hiszem el,hogy nem tudják felfogni,hogy teljesen nyilvánvaló a taktikázásuk...
nekem sokkal szimpatikusabb lenne,ha bevallanák,a nagy 4-es legalább megtette ezt...