TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 877
Gombi a favorit, stabil PRelső, se kimenni, se kiesni nem tud. 😊Sobri Jóska
Az lenne de láthatóan nembírja és még féltávon sem vagyunk. Ez most szerintem végleges bekattanás.
több mint 15 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Én tippem Gombi, a mai produkcióját az RTL se fogja sokáig tolerálni, inkább vigye ki Oli most és tűnjön jófejnek minthogy fogja magát és 3 nap múlva kisétál magától.JayB
Na jó. Tudjátok volt a nézői szavazás, h többet akarják látni. Mi van, ha pont ez volt a feladat, h rinyáljon?! A karakterébe full beleillik.
tenorx: Van annak a marhának elég vaj a fején... 😀

több mint 15 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Gombi a favorit, stabil PRelső, se kimenni, se kiesni nem tud. 😊Sobri Jóska
És mi van akkor, ha ezt a "szarok bele mindenbe, mert depressziós vagyok" dolgot napokig csinálja?
Beküldik majd neki Picúrt, hogy maradjon, mint Szandikánál Sanyi?
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
Gombi a favorit, stabil PRelső, se kimenni, se kiesni nem tud. 😊

több mint 15 éve
Én tippem Gombi, a mai produkcióját az RTL se fogja sokáig tolerálni, inkább vigye ki Oli most és tűnjön jófejnek minthogy fogja magát és 3 nap múlva kisétál magától.
több mint 15 éve
tenorx 14 101 — fő libsi
majd gombár magára pakoltatja a jeleket olivér módszerrel és kimegy kiesni jersey ellenHöri
És amilyen kedves a magyar nép visszaszavazzák.
"Imádott" Bucink 70 adás után sem jön rá, nincs olyan site h www.valovilla.hu 😊roniadi
Be kéne regelni és telepakolni adokkal. Buci ingyenreklámot csinál.
több mint 15 éve
Csak halkan jegyzem meg mert jön Sobri és rendet tesz. De azon gondolkodtam, hogy mi van ha ez az egész Gombi féle balhé előkészítése egy Gombi-Olivér párbajnak. Végül is simán elképzelhető lenne. Olivér a rendes barát nem hagyja szenvedni az amúgy is haza vágyódó barátot. Túl egyértelmű lenne már a Béci pick.FViktor93
😊
Én azt nem tudom jobban, mint te, hogy kit visz ki Olivér, csak azt tudom, hogy azt viszi ki, akit "ajánlanak" neki. És azt pedig nem viszi ki, akit javasolják, hogy ne vigye ki. Ez 100%.
Oli annyira elhintette, hogy Bécit viszi ki, hogy valószínűleg ezt lebeszélte még a kijelölése elött azokkal, akiket illet a produkció részéről. És erre meg is kapta az engedélyt.
Ez a kiválasztás teljesen RTL választás volt, mivel Oli arra rakathatta volna a jeleket, akire akarja a barátaival, vagyis simán összerakhattak volna bárkinek 4 szavazatot, ami tuti párbaj, ráadásul ha egál, akkor Alekosz bebiztosítja.
De most Olivér párbajt akartak, biztos van mögötte valami koncepció, még ha én nem is tudom konkrétan, hogy mi.
Még az is lehet, hogy bárki mást akarnak kirakni most Olival (Laci, Szandi, Gigi, Jerzy, Gombi, Anikó), és még húzzák a Bécis csörtét, de én nem hiszem. Az én logikámba teljesen beleillik egy Oli-Béci párbaj, szoros (51-49) Oli győzelemmel, ezzel is előkészítve egy Alekosz, Gombi, Jerzy hármasdöntőt, de nem tartom lehetetlennek azt sem, hogy Anikót vagy Szandit távolítják el, netán Gigit, vagy Lacit, vagy Gombit. De az én tippem Béci. Holnapra kiderül. 😊

több mint 15 éve
majd gombár magára pakoltatja a jeleket olivér módszerrel és kimegy kiesni jersey ellenHöri
És amilyen kedves a magyar nép visszaszavazzák.
"Imádott" Bucink 70 adás után sem jön rá, nincs olyan site h www.valovilla.hu 😊

több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
majd gombár magára pakoltatja a jeleket olivér módszerrel és kimegy kiesni jersey ellen

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Csak halkan jegyzem meg mert jön Sobri és rendet tesz. De azon gondolkodtam, hogy mi van ha ez az egész Gombi féle balhé előkészítése egy Gombi-Olivér párbajnak. Végül is simán elképzelhető lenne. Olivér a rendes barát nem hagyja szenvedni az amúgy is haza vágyódó barátot. Túl egyértelmű lenne már a Béci pick.FViktor93
akkor mar inkabb szandal v a ruszki valogatott.
az oliver-gombi dolgot elegge megalapozatlannak latom viszont abban egyetertek h nem becit fogja kivinni a vegen.
több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Csak halkan jegyzem meg mert jön Sobri és rendet tesz. De azon gondolkodtam, hogy mi van ha ez az egész Gombi féle balhé előkészítése egy Gombi-Olivér párbajnak. Végül is simán elképzelhető lenne. Olivér a rendes barát nem hagyja szenvedni az amúgy is haza vágyódó barátot. Túl egyértelmű lenne már a Béci pick.
több mint 15 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 788
Gombinak szerintem az tett be, hogy kefével súrolta Macilacit, miközben zuhanyzott.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 15 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Gombi ki fog menni egy héten belül. De lehet 4 napig se húzza. Teljesen össze van zuhanva, és ez nem fog megváltozni.
több mint 15 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Érdekes, h azt nem adták le Gombival kapcsolatban, h betörte a fürdőszobaajtót... tegnap az élőben tárgyalták ki a többiek, konkrétan be se lehetett csukni a fürdőszoba ajtaját, mert kitört a zár. Meg állítólag a nappaliban is szétdobált vmi ruhákat...

szerk: ajtóbetörést leadták.
több mint 15 éve
Buci nekünk nem kell belegondolnunk, NEKED kell belegondolni milyen lehet 😊
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
éva pasijának mennyi lehet a pulzusa? 10-20?Duff
Évával így átlagban kiadják a 72-es átlagot szerintem.

több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
éva pasijának mennyi lehet a pulzusa? 10-20?
több mint 15 éve
Minden vasárnap van PR, most is volt, még szép fotókat is tettem bele, a 3517-es hsz.ben található. 😊

több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Eheti PR nem lesz?

Olyan hiányérzetem van már nélküle.... 😀Sonics
az a párbajok után van sztem, és volt most is 😊 (béci volt a last airbender 😊)
több mint 15 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 514 — Seahawks fan
Eheti PR nem lesz?

Olyan hiányérzetem van már nélküle.... 😀

több mint 15 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 221 — Eagles fan
Bocs ha volt már...
http://videa.hu/videok/tudomany-technika/netezz-biztonsagosan-biztonsagos-bongeszes-internet-IcCA5tAgfGOT7sVO

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 15 éve
Olivér - Gigi,
Laci - Gombi,
a maradék kettő, nehogy valakinek hiányérzete legyen. 😊

több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Szülő-gyerek nap van a villában,párba vannak osztva,eddigi párok akik kiderültek számomra
Béci-Szandika
Alekosz-Anikó
Éva-Jerzy
(elöl a szülő,másik a gyerek)

több mint 15 éve
Az a baj hogy ezek már annyira utálják egymást hogy itt sosem lesz jó hangulat, és még csak a műsor felénél sem vagyunk. RTL-nek lassan el kell gondolkodnia nagy mennyiségű marihuána beszerzésén hogy valamivel fokozzák a kedélyeket és oldják a feszültséget...
több mint 15 éve
ezek saját magukat építik le, az RTL csak arra kell h lássuk.

btw, nagyon esik a "színvonal", egyre kevésbé köt lel.gabtsi
Dettó, az utóbbi másfél héten már csak a kiválasztás, kihívás, párbaj dolgokat néztem.tenorx
Igen. Van olyan amikor a csatorna által elképzelt dolgok a visszájukra fordulnak. Engem abszolút nem érdekel az Anikó Oli vonal. Tényleg kezd laposodni.