TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.facebook.com/event.php?eid=139675502758508Járjunk úgy mint Alekosz világnap 😀
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Hacsak addig agyon nem ver valakit 😀Laci... Nagyon várta a megszorításokat, aztán totál kikészült bele a semmin.fetomymert azt hitte, hogy így majd ő lesz ott a jani és tőle várják el, hogy megcsinálja a felosztást.
de ez nem a linkin park, nincs new divide, ugyanúgy szarnak bele, mint eddig 😊 és ez frusztrálja. legközelebb ki is fog esni Olivér ellenHöri
hát igen, csakugye párbajhét van, és itt az öreganyám valagáról való szőrszálak kitépését is a párbajozó felek intézik..
több mint 13 éve
Laci... Nagyon várta a megszorításokat, aztán totál kikészült bele a semmin.fetomymert azt hitte, hogy így majd ő lesz ott a jani és tőle várják el, hogy megcsinálja a felosztást.
de ez nem a linkin park, nincs new divide, ugyanúgy szarnak bele, mint eddig 😊 és ez frusztrálja. legközelebb ki is fog esni Olivér ellen
több mint 13 éve
Hmm ismét érdekes dolgok történtek...Béci egyre inkább építi le magát szerintem. Most gondolok arra, hogy pl. tegnap két karommal védte Anikót, és beszólt giginek a "felnőtt ember, védje meg magát" téma miatt, ma bezzeg Gombival kapcsolatban már ő is ezen az állásponton áll. Egy nap telt el. Ezen kívül nekem nem szimpatikus a "meg kell őket bontani" gondolata sem, de ez mondjuk csak az én véleményem, nem szeretem az ilyet. Ráadásként pedig beleköt a többiekbe, hogy mennyi kenyér fogy el.. Jó, nyilván szeretné, hogy maradjon neki, de azért megevett Alek és Oli fejenként tán két szeletet ettek... Ha annyit sem lehet, akkor valamit nagyon rosszul osztottak be... Aztán meg az, hogy kiakadnak énlázárlászlóval azon, hogy a többiek állandóan röhögnek... Hát basszus, sírjanak, vagy miatököm??? Az meg, hogy ők nem tudnak azon röhögni... hát kit érdekel? A négyes (kiegészülve Gombival) azok miatt jól érzi magát, akkor ennyi, ők meg nevettessék meg magukat akkor elitpoénokkal. Ebben spec igaza volt a Bucimacinak, mert nem Alekosz vagy Oli, vagy XY feladata 11 ember szórakoztatása, nekik is vannak kezeik, szájuk, agyuk ("tisztelet" a kivételnek), oldják meg.. De biztos az a helyes, amit Béci csinál: ül. Meg persze takarít, de amúgy ül. Na mindegy, annyira tán még nem vészes, dee szerintem nem jó irányba halad.
Laci... Nagyon várta a megszorításokat, aztán totál kikészült bele a semmin. Legalábbis nem hiszem, hogy direktbe ki kéne állni a konyhába, és minden egyes dologba belekötni. Bár lehet én nőttem tanyán, de most tényleg akkora nagy probléma, hogy kint hagyják, amíg még esznek belőle? Hozzá meg az a szöveg, hogy mert lehet, hogy az átlagemberek így csinálják, de ő nem.... Durva volt, de még durvább volt az, hogy totálisan kiakadt azon, hogy Alekosz a kenyérvágó késsel vágja a kenyeret... Hát baszki, nem k.va mindegy??? Ha pl. egy szelet kenyeret kenek magamnak, én sem veszek csak azért elő egy másik kést, mikor tökéletesen megoldom azzal is... Persze én nem olyan elit körből való vagyok mint énlázárlászló, de nálunk itt a tanyán azisjóu'...
Alekosz... Hát persze, hogy holnap látjuk, amint behoznak 30 májkrémet két kiló kenyeret, meg egy üveg Whiskeyt 😀😀 Egyébként ide is beszúrnék egy Gigit, akinek ugyan abban igaza volt, hogy Gombi védje meg magát -mégha nem is ő kérte Szandikát -, viszont azért érdekes volt, hogy miután pár napja ő ott intézkedett, és oltotta évát, hogy hogyan csórja el a bort meg a mindent, most szépen kijelentette, hogy ha whiskey lesz, ő ellopja..... No comment igazából, valószínű nem is ezt mondta, csak én mást hallottam 😊 Na mindegy, szóval Alekosz... Alekosz(on az) látszik, hogy nem él mocsokban. Ahogy mondták, látszik azon, hogy cipőt takarít, hogy "élére vasalt" ruhákban nyomul, stb... Egyszerűen csak ha valaki ígyis-úgyis megcsinálja, akkor ő minek ugráljon? Ha szólnának neki, hogy ezt és ezt ő csinálja meg, minden bizonnyal megtenné, mert kellene. De nyilván ugye azt nem látjuk, hogy Béciék otthon mocsokban élnek, és itt kompenzálnak, de azt látjuk, hogy Alekoszra az anyjáék takarítanak 😊
Kíváncsi leszek ennek a pénzes cuccnak a folytatására, érdekes dolgokat hozhat még ki, főleg ha nem megy majd minden a közösbe... 😊
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Hihetetlen mennyire kifordult magából a testvérpár. Eddig még valahogy megértettem, hogy veszekednek Oliékkal, de ez a mai hihetetlen szánalmas volt. Bele kötni azért a négyesbe mert ugyanazon a poénon röhögnek napok óta? Ez ilyen "van sapka dolog". Laci meg egyértelműen építi le magát. Olyanokért kezd el veszekedni amin mindenki röhög.
több mint 13 éve
Alekosz bazi nagy kenyérszelő késsel keni a szendvicsét 😀 amúgy az csak most jutott eszembe, hogy Alekosz ugye bazi rendetlen, a kisfilmjében viszont rendmániás takarításfannak mutatták be, ennyit a kisfilmekrőlkonquerormennyi idő a kisfilm, 2 és fél perc? 😀
kb bárkiből lehet csinálni ennyi időre okostojást, bálkirálynőt, strigót, szentéletűt vagy bombanőt is 😛 csak az a kérdés, hogy kit akarnak beküldeni és megkedveltetni a színpadra dobott hármasból
több mint 13 éve
1 házban lakik a szüleivel. elég nagy összegben fogadnék rá h azok takarítanak nála... 😊
több mint 13 éve
Szerintem azt mondta, hogy a saját cuccaira szeret vigyázni és a cipőit a villában is csomószor tisztítja.barneyKemény meló. 😊
több mint 13 éve
Alekosz bazi nagy kenyérszelő késsel keni a szendvicsét 😀 amúgy az csak most jutott eszembe, hogy Alekosz ugye bazi rendetlen, a kisfilmjében viszont rendmániás takarításfannak mutatták be, ennyit a kisfilmekrőlkonquerorSzerintem azt mondta, hogy a saját cuccaira szeret vigyázni és a cipőit a villában is csomószor tisztítja.
több mint 13 éve
Lehet, hogy a saját kis vackában csocsi ragyi rend van otthon. Nézd meg a ruhái itt is milyen katonás rendben sorakoznak. Csak gondolom most a többit leszarja, mert más is piszkol, nem csak ő.
több mint 13 éve
Alekosz bazi nagy kenyérszelő késsel keni a szendvicsét 😀 amúgy az csak most jutott eszembe, hogy Alekosz ugye bazi rendetlen, a kisfilmjében viszont rendmániás takarításfannak mutatták be, ennyit a kisfilmekről
több mint 13 éve
Most nem azé de ahhoz nem kell rózsadombinak lenni hogy pont a májat vagy a zúzát ne egye meg valaki. Én is irtózok mindkettőtől mégse vagyok rózsadombi 😀 Bezzeg egy jó tojásos noki :rolleyes: :cool:
több mint 13 éve
Duff
3 133
Jerzy megmondta a finyjás gyökereknek a frankót, akik nem esznek meg semmit. "Ti a rózsadombon éltek?" 😀
több mint 13 éve
Brainstorming.
több mint 13 éve
Ha minden cigány ilyen lenne, mint a Rácz testvérek Magyarországnak nem sok problémaja lenne. Most a munkamoráljukra értem.
több mint 13 éve
Kösz. Azt hittem, hogy lemaradtam valamiről... 😊A hogyvolt blogon is szoktam olvasgatni a VV-ről, a mai blogon van fennt egy utalás a "locsolós emberről".Kitalált személy, aki locsolja az udvari műfüvet. Tegnap sokan arra gyanakodtak, hogy a biztos van egy locsolóember, aki locsolja a füvet/virágot/fasz tudja és ő szólt be Szandikának/rajta akadt ki a csaj, és ezért volt félelmetesen kevés megmutatva a dühöngéséből, nehogy lehulljon a lepel a locsolóember kilétéről. Cáfolták a dolgot, mondván műfű van. De ez is egy kialakult elmélet arról, hogy tegnap miért csak a meltdown megnyugvási pillanatát láttuk (egy másik teória ugye a kamerarugdosás).marci
http://hogyvolt.blog.hu/2011/01/26/vv4_4x42?fullcommentlist=1#comments
Felvilágosítana valaki, hogy mi, vagy ki ez a locsoló ember? 😊
KösziSonics
De nem. Köszi szépen!
több mint 13 éve
egyébként annál az esetnél nekem az volt durva, hogy Olivér hogy nézett Bécire, aki ott sétált kifele, amikor vitték be szandikát.
több mint 13 éve
marci
1 023
A hogyvolt blogon is szoktam olvasgatni a VV-ről, a mai blogon van fennt egy utalás a "locsolós emberről".Kitalált személy, aki locsolja az udvari műfüvet. Tegnap sokan arra gyanakodtak, hogy a biztos van egy locsolóember, aki locsolja a füvet/virágot/fasz tudja és ő szólt be Szandikának/rajta akadt ki a csaj, és ezért volt félelmetesen kevés megmutatva a dühöngéséből, nehogy lehulljon a lepel a locsolóember kilétéről. Cáfolták a dolgot, mondván műfű van. De ez is egy kialakult elmélet arról, hogy tegnap miért csak a meltdown megnyugvási pillanatát láttuk (egy másik teória ugye a kamerarugdosás).
http://hogyvolt.blog.hu/2011/01/26/vv4_4x42?fullcommentlist=1#comments
KösziSonics
több mint 13 éve
A hogyvolt blogon is szoktam olvasgatni a VV-ről, a mai blogon van fennt egy utalás a "locsolós emberről".http://hogyvolt.blog.hu/2011/01/26/vv4_4x42?fullcommentlist=1#comments
Köszi
több mint 13 éve
idióta, aki story online-t olvas. 😀ZsocaEgy olyan embernek, mint én, aki újságírónak készül, igazán felemelő olvasni, hogy mekkora gyökerek is képesek ma már cikkeket kiadni, úgyhogy önbizalmat ad 😀
több mint 13 éve
Mai média gyöngyszem:idióta, aki story online-t olvas. 😀
Gigi megdöbbentő kijelentést tett
Csak bizonyítékként linkelem, nehogy bárki növelje az olvasottságot, a megdöbbentő kijelentés:
"Egy négyszemközt folytatott beszélgetés közben Gigi bevallotta a kigyúrt fiúnak, már nagyon kívánja őt."
És csak jellegében kapcsolódó cikk:
http://www.storyonline.hu/hirek/szij_melinda_taskakat_osztogatott/30237/
"Mint ahogy azt sem, hogy Melindát saját csatornája műsorában teszik nevetségessé többedszer is. Hajdú Péter magánszáma a szatyrokkal több percig tartott, mondandóját viccesnek szánta, de mi nem nevettünk."
Igen, a Story online írói idióták ^^fetomy
több mint 13 éve
Mai média gyöngyszem:Gigi megdöbbentő kijelentést tett
Csak bizonyítékként linkelem, nehogy bárki növelje az olvasottságot, a megdöbbentő kijelentés:
"Egy négyszemközt folytatott beszélgetés közben Gigi bevallotta a kigyúrt fiúnak, már nagyon kívánja őt."
És csak jellegében kapcsolódó cikk:
http://www.storyonline.hu/hirek/szij_melinda_taskakat_osztogatott/30237/
"Mint ahogy azt sem, hogy Melindát saját csatornája műsorában teszik nevetségessé többedszer is. Hajdú Péter magánszáma a szatyrokkal több percig tartott, mondandóját viccesnek szánta, de mi nem nevettünk."
Igen, a Story online írói idióták ^^
több mint 13 éve
Rövid kis írás, de találó, vannak jó kommentek is:http://beszedirok.blog.hu/2011/01/25/felelotlen_kegyetlenkedes_valohazugsag?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index
Itt meg a hét mondása: "Engem nem kérdezett?" 5:22-nél.
http://www.valovilag.hu/video/115935