TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Amúgy én a következő szériába simán kiírnám hogy aki kapcsolatban él az NEM jelentkezhet. Retekklub is jobban járna.HanniMiért? Plusz dráma és szenvedés.
több mint 13 éve
Amúgy én a következő szériába simán kiírnám hogy aki kapcsolatban él az NEM jelentkezhet. Retekklub is jobban járna.
több mint 13 éve
van még egy bátyjám, lánytesóm nincs. egyébként tesóm városi bajnok is volt sakkban, szal eleve nem írnék ilyet, de ahogy Höri is írta, ez a topik legyen "szent" 😀HurkaMelyik tesód? Nem JJ az, ugye? Biztos, a nővéretek! 😊vadibandi
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Én azt nemértem hogy miért gondolják úgy hogy majd a párbajon kell odatenni magad meg megtörni a másikat stb. Úgy beszélnek erről mintha valami ökökvívó gálára készülnének ahol a ringben dől el minden. Hát kurvára ennek az ellentéte van. Kimennek ketten megnézik a grafikont "oszt csókol anyád". A kiszavazóshow sokkal találóbb volt.
több mint 13 éve
Maka
2 760
Bécin ma kijött az Olivér-Enikő beszélgetéstől a barátnő-hiány, sanszosan nem fogja ezt még kibírni négy hónapig, és minden eddiginél durvábban fog kitörni rajta (Gombi a köbön).Hallottam olyasmit, hogy az előző évadokban (és a Big Brotherben is) kéthetente mindenki hazamehetett egy órára, valahogy ott tényleg nem is emlékszem ilyen sírás-rívásra, még ha rövidebb is volt a műsor.
Az is körvonalazódni látszik, hogy a következő szériákban (ha lesz) teljesen fölösleges ilyen házaspárokat, meg testvéreket beküldeni (bár megnéznék egy anyja-fia párost, isteni lenne), gyakorlatilag semmi haszna nincs ebből az RTL-nek - nyilván azt várták, hogy durva szövetkezés vagy teljes meltdown és balhé lesz a páros emberek között.
több mint 13 éve
. egyébként tesóm városi bajnok is volt sakkban, szal eleve nem írnék ilyet, de ahogy Höri is írta, ez a topik legyen "szent" 😀HurkaMelyik tesód? Nem JJ az, ugye? Biztos, a nővéretek! 😊
több mint 13 éve
látom nem esett le akkor az oltás, na mind1 is.. egyébként tesóm városi bajnok is volt sakkban, szal eleve nem írnék ilyet, de ahogy Höri is írta, ez a topik legyen "szent" 😀Tudom Hurka, mindjárt jön az, hogy aki tud sakkozni, az biztos buzi. 😉Sobri Jóskamost ne már, hogy ebben a topikban sakklépéseket kezdjünk elemezni 😛HurkaMinden valamire való férfi szereti a sakkot :rolleyes:Hanni
több mint 13 éve
Na tessék, ez nem olyan összetett, mint egy sakkparti első 2 lépése 😊http://www.origo.hu/teve/20110124-majusig-tart-a-valo-vilag.html?
több mint 13 éve
most ne már, hogy ebben a topikban sakklépéseket kezdjünk elemezni 😛HurkaInkább legyen külön sakk topik? 😊 😛
több mint 13 éve
Tudom Hurka, mindjárt jön az, hogy aki tud sakkozni, az biztos buzi. 😉most ne már, hogy ebben a topikban sakklépéseket kezdjünk elemezni 😛HurkaMinden valamire való férfi szereti a sakkot :rolleyes:Hanni
több mint 13 éve
most ne már, hogy ebben a topikban sakklépéseket kezdjünk elemezni 😛HurkaMinden valamire való férfi szereti a sakkot :rolleyes:
több mint 13 éve
most ne már, hogy ebben a topikban sakklépéseket kezdjünk elemezni 😛
több mint 13 éve
Jó példa, bár az e4-re e5 ami szerinte a tuti, az eléggé nyílt (pl a skót-védelem), inkább a c5-öt szokták válaszul húzni (rengeteg versenyparti indul szicíliaival).De tényleg tud sakkozni, már korábbi adásokból is kiderült. De egy pszichopatánál ez alapkövetelmény is. 😊
több mint 13 éve
Alekosz: az igazi lépés E4-ről E5re de ők lépnek egy böszmét......... F6 (kééészz)e2-e4, a válasz f7-f6. Úgy tűnik, tud sakkozni, mert jó a példa.
Általában a nem klassz csajokra nem nagyon szoktam felfigyelni..............Mondjuk,azér
Drabin
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Alekosz: az igazi lépés E4-ről E5re de ők lépnek egy böszmét......... F6 (kééészz)Általában a nem klassz csajokra nem nagyon szoktam felfigyelni..............Mondjuk,azér
Zsófinak kia faszom csinál kampány filmet, meg miből? Meg mi az hogy harcolni fog? Miért kell itt harcolni meg taktikázni? Éljed az életed majd eldől hogy kiváncsiak rád vagy nem. Ja, hogy tök uncsi vagy akkor nem harcolni(meg biciklizni WTF???) kell hanem bohóckodni mint Alec
Na most kicsit én is átestem a komolyan vevős oldalra
több mint 13 éve
Annyi eszük lehetne már, hogy 60 nap bent töltött idő után már rég kialakult, hogy kinek ki szimpatikus, egy ilyen egy hetes kiképzőtábor ill. lelki törés nem fog semmit változtatni az emberek szimpátiáján.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
jó hát uigy értem h annak semmi értelme h Lázárlászló mit ügyködik össze...amugy miért kell Zsófikát felkészíteni a párbajra? miért kell Alekoszt lelkileg megtörni? ugy tudom a tvnézőktől függ ki megy visszabraxa88nem, az RTL Klubon.
Hurka
több mint 13 éve
amugy miért kell Zsófikát felkészíteni a párbajra? miért kell Alekoszt lelkileg megtörni? ugy tudom a tvnézőktől függ ki megy visszabraxa88nem, az RTL Klubon. Zsófi leszophatná az összes fiút a villában, akkor se fog visszamenni
több mint 13 éve
braxa88
12 534
amugy miért kell Zsófikát felkészíteni a párbajra? miért kell Alekoszt lelkileg megtörni? ugy tudom a tvnézőktől függ ki megy vissza
több mint 13 éve
Úúúú....de lesz még itt pofáraesés, ha Alekosz porrá őröli a kis picsát. Ők most meg vannak győződve róla, köszönhetően László zászlós magabiztos kijelentéseinek, hogy A Mester ösze van törve. 😀
több mint 13 éve
nagy eséllyel a 4-es tovább marad benn mint a Laci-Gigi páros... majd akkor kiderül h mit esznek, meg ki takarít. 😀Miért utálná a nők 90%-a Alekoszt? Ezt a műsort kb miatta érdemes nézni, nemtől függetlenül. Őt azok a nők utálhatják max, akik úgy érzik, h ezzel a viselkedéssel megalázzák a nemüket. Nagy baj lenne, ha a nők 90%-a ilyen lenne 😉
1 vmit ne felejtsetek el, Alekoszt sztem a nők 90 %a utálja. ilyenekre meg a nők szavaznak... zsófi ellen egyértelműen ő fog visszamenni (RTL is esz érte az összefoglalókkal), de azért egy jerzy-gombi-béci ellen nagyon cakkos...
Sobri: kössz, nem akartam ennyire belemenni a részletekbe, belevalót nem nézek, de kb hasonlót tippeltem én is.Danna
több mint 13 éve
Majd Alekosz vesz neki egy kis cigit. Nem hiszem, hogy megoldhatatlan probléma elé állítanák őt a "megszorítások".
több mint 13 éve
De igen, de úgy gondoltam, hogy ők lesznek a top2 😊a Jerzy-Gombi duó lehet a végső kettes, akik között meg persze jó kis adalék lesz a beszavazós hülyeség 😊fetomyNem hárman maradnak a végére? Mintha régebben úgy lett volna, Laci, Péter, Anikó, de lehet csak összemosódik, mivel akkor nem voltam rendszeres néző - mondhatni. 😊
A Jerzy - Gombi a top3-ban meg annyira alap, hogy a legeslegelején már ezt prognosztizáltam, mivel annyira adja magát. 😊Sobri Jóska
tudom, hogy írtad, szerintem én is, és többen is mondtak, csak azért időnként (ahogy a preden is szokott látszani) Béci ott bezavart a topba, meg Gombi is csúszott már lejjebb, stb.. szóval a lényeg, hogy most újra ők sztem a top2 favorit, ráadásul most Béci sincs annyira ott 😊
JayB: hát igen, csak azzal nagyon rábaszik, mert ha egyértelműen ő a hibás, akkor nemigen van mit védeni rajta..
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Éva is kiborult a külsejét ért dolog miatt, ami persze hiszti, de tipikus női hiszti, szerintem akinek van/volt barátnője, gyakran tapasztalhat ilyet 😊 Szóval hát ez van, nyilván nem szerzett épp jó pontokat ezzel. Ő akkor bukhat nagyot, ha ez a megszorítós hét olyat hoz ki belőle, hogy elveszi a másét... No meg ha holnap valóban összevesznek Alekkal kb. fetomyErre énis gondoltam. Évát fogja ez a legjobban megviselni. Vagy vesz kaját és nem lesz cigije vagy vesz cigit és nem lesz kajája, mindkét esetben lopni fog ebben biztos vagyok és akkor megint ordibálnak majd vele, ő megint sírni kezd hogy miért pont őt bántja ez a sok gonosz ember stb stb stb.
több mint 13 éve
a Jerzy-Gombi duó lehet a végső kettes, akik között meg persze jó kis adalék lesz a beszavazós hülyeség 😊fetomyNem hárman maradnak a végére? Mintha régebben úgy lett volna, Laci, Péter, Anikó, de lehet csak összemosódik, mivel akkor nem voltam rendszeres néző - mondhatni. 😊
A Jerzy - Gombi a top3-ban meg annyira alap, hogy a legeslegelején már ezt prognosztizáltam, mivel annyira adja magát. 😊