TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
ezek saját magukat építik le, az RTL csak arra kell h lássuk.Dettó, az utóbbi másfél héten már csak a kiválasztás, kihívás, párbaj dolgokat néztem.
btw, nagyon esik a "színvonal", egyre kevésbé köt lel.gabtsi
több mint 15 éve
ezek saját magukat építik le, az RTL csak arra kell h lássuk.btw, nagyon esik a "színvonal", egyre kevésbé köt lel.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
ha a múlthéten béci leépítéséről beszéltünk , akkor a mai alapján megkezdődött az oli leépítő kampány...peachÉva és Szandika leépítő kampány a műsor eleje óta van, mégis ott van még mindkettő.
több mint 15 éve
ha a múlthéten béci leépítéséről beszéltünk , akkor a mai alapján megkezdődött az oli leépítő kampány...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 15 éve
Pluszegyahhoz képest, h nem szabad elmondani, h kit fog kihívni... egyszerre 600an beszélgetnek a villában arról, h olibéci párbaj lesz.Duffén csak emiatt sejtek egy olyan furmányt, h nem mégsem őt viszironiadi
Oli kezd bekattanni, kezd sok lenni ez a csapkodás meg kiborulás. Ja és persze aranyköpés gyanús mondat is volt ma, "Sztenderre tettél mint egy Simsont a nyár végén" 😀 😀
több mint 15 éve
ahhoz képest, h nem szabad elmondani, h kit fog kihívni... egyszerre 600an beszélgetnek a villában arról, h olibéci párbaj lesz.Duffén csak emiatt sejtek egy olyan furmányt, h nem mégsem őt viszi
több mint 15 éve
ahhoz képest, h nem szabad elmondani, h kit fog kihívni... egyszerre 600an beszélgetnek a villában arról, h olibéci párbaj lesz.
több mint 15 éve
elkezdtem az első oldaltól olvasgatni most a fórumot. nagyon meguntam a 10.-nél, de voltak jópofa képek. van olyan aki követte folyamatsoan a vv-t és lementette ezeket a képeket? ha van, akkor ő felrakhatnágombi szolireklámja pl zseniális.

több mint 15 éve
akkor mát ketten vagyunk 😀 , persze én csak látatlanból online 😂Ennyit a te nagy szerelmedről. 😊Sobri Jóskaazért meglehetősen nagy különbség van az online "megbasznám" és a ténylegesen orrba-szájba csajozok között.
részemről nagy a szerelem. :/ 😊Zsoca
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 15 éve
Ennyit a te nagy szerelmedről. 😊Sobri Jóskaazért meglehetősen nagy különbség van az online "megbasznám" és a ténylegesen orrba-szájba csajozok között.
részemről nagy a szerelem. :/ 😊

több mint 15 éve
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/stohl-andras-alkoholproblemai-2043431/vadibandiEhhez a cikkhez szépen társítható lenne az általam kreált online szavazás 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
Max mivel Anikó köztudottan nem jön izgalombe egy férfi nemszervtől, felcsatol magának egyet, és megpakolja hátulról Kolosit. 😀
több mint 15 éve
Várjál azért még, Anikó beleszerethet még halálosan Kolosi Péterbe is... 😀😀fetomySok viszonzásra ott se számíthat. 😊
több mint 15 éve
Várjál azért még, Anikó beleszerethet még halálosan Kolosi Péterbe is... 😀😀
több mint 15 éve
Ha az RTL-nek van esze nem engedi Olivérnek hogy kivigye.JayBEbben speciel van igazság.
Az, hogy Oli már ennyire rápörgött Bécire mondjuk még semmit se jelent, hiszen 2 nap alatt úgyis lekommunikálják, miért nem szarfaszú Olivér, tehát elvileg vihetne akárkit. (Anikót is, hogy ne legyen kisértés, Lacit is, mert az is "nagy csata", Szandikát is, Évát is, stb.)
Én úgy gondolom, most is azt fogja vinni Oli, akit mondanak neki, de ez Béci lesz. Ez már az 1 vs 1 párbajok közül az 5. és már csak 6 lesz vissza. Itt az ideje egy jól promózható, "szoros" párbajnak.
Éva, Szandika tuti nem fog nyerni, teljesen biztos vagyok benne, Olivér-t se hiszem, számomra legalábbis nagyon kilógna a lóláb.
Gombi - Jerzy a két topfavorit, surranópályán esetleg Alekosz.
több mint 15 éve
Ez igaz, Béci ott az egyetlen "keményebb" arc akinek még komoly konfliktusai lehetnek a műsort húzó Olivér-Éva-Szandika-Alekosz félékkel. Ha Bécit kiütik akkor azzal nagyon elbillen a mérleg az Olivér féle banda irányába, a többi halvérű azonnal behodol majd. Ha az RTL-nek van esze nem engedi Olivérnek hogy kivigye.JayBmajd cserébe megengedik, hogy Gigi kiejtse Évát vagy Alexandrát 😊 meg esetleg még azt is, hogy egy Cripple fight-ban Jerzy hazazavarja Gombóc Artúrt 😊
több mint 15 éve
Nekem továbbra sincs vele gondom, talán mondhatni hogy neki drukkolok de ennél sokkal nagyobb "célom van", mégpedig hogy kik NE nyerjenek. Éva-Olivér-Szandika ne, a többi igazából mindegy.Pedig egyszerű. Alekosz védett, ha Olivérre, Szandikára vagy Évára raknak az ki is viszi valamelyiküket, Jerzy tabu, Laci meg Gombi span, marad Anikó.JayBAkkor tehették volna a következőket:
a, megosztva szavaznak, egyet erre, egyet arra, még jól is jön a jelenlegi "úgyis egyhelyre szavaznak" toposz megdöntése érdekében,
b, Béci ugyanúgy kéri a jeleket, mint Oli, és ő visz ki akárkit.
Már csak 10en vannak, nem lehet mindhármuknak (Gigi, Béci, Jerzy) döntőbe jutni, ezt ők is tudhatják/tudhatnák.
Ha mondjuk Oli, Szandika, Éva, Alekosz kiesne, még akkor is 6an vannak a nyereményre.
Anikóra tenni mindenesetre elég gáz volt, mondhatni öngól.
Tudom, hogy Bécinek drukkolsz, de szerintem ő már elvesztette sok semleges néző -mint pl. én 😊 - szimpátiáját.
Én is úgy gondoltam, hogy ő érdemelné meg leginkább az 50 milát, már nem így gondolom.Sobri Jóska
több mint 15 éve
Akárhogy is van Olivérnek jól alakult ez az egész mert ezzel most nagyon Béci elé került az RTL-érdek szempontjából is, bár sztem jóval több esélye van Bécinek, mint 2%, mert ha most az RTL kiejtené Olivért az olyan szinten alaktaná át a benti kapcsolatokat amire a későbbiekben nem nagyon lesz/lenne már példa.SzeszeViszont az RTL nem pszichológushallgatóknak, és érett gondolkodású felnőtt nézőknek készít műsort. 😊
Vagyis ilyen fokú ravasz csoportdinamikára nem hiszem, hogy apellálnának, valamint a véletlenre se bízzák a dolgot, így két eset lehet:
1, Oli fog nyerni, mert ezt akarja az RTL
2, Béci fog nyerni, mert ezt akarja az RTL
Hogy miért akarják Olit, erre rengeteg okot tudok mondani.
Hogy miért akarnák Bécit, erre csak bonyolult, kifacsart, mondvacsinált, eröltetett indokokat. Ezért érzem abszolút esélyesnek Olit.
több mint 15 éve
Az sem kizárt, h az Anikó féle vágány csak taktika Oli részéről, csak kissé kicsúsztak a kezéből a szálak. Abban 1000%ig biztos vagyok, h nem lesz köztük semmi több, az eddigieket is Anikó hülyesége nagyította fel, nem is értem ezt a csajt, h mit várt ettől az egésztől... mondjuk a Bécis és a Király L. Norbis szitu után már nem is meglepő, hülye ez a csaj 😊 Akárhogy is van Olivérnek jól alakult ez az egész mert ezzel most nagyon Béci elé került az RTL-érdek szempontjából is, bár sztem jóval több esélye van Bécinek, mint 2%, mert ha most az RTL kiejtené Olivért az olyan szinten alaktaná át a benti kapcsolatokat amire a későbbiekben nem nagyon lesz/lenne már példa.SzeszeEz igaz, Béci ott az egyetlen "keményebb" arc akinek még komoly konfliktusai lehetnek a műsort húzó Olivér-Éva-Szandika-Alekosz félékkel. Ha Bécit kiütik akkor azzal nagyon elbillen a mérleg az Olivér féle banda irányába, a többi halvérű azonnal behodol majd. Ha az RTL-nek van esze nem engedi Olivérnek hogy kivigye.
több mint 15 éve
Egyébként azon is gondolkodtam, hogy most per pillanat Alekosz miatt sem lenne okos dolog kiejteni Olivért, mert a mai napon Alekosz k.vára egyedül maradna. Max Anikó lenne ott neki, de hát az meg aztán nem tartana sokáig, és kissé egyoldalú is lenne. Márpedig én úgy gondolom, hogy Alekosznak azért kell 1 társ az egészhez, mert a showcsinálás nem megy egyedül. Nincs kivel elmélkedni -mert ehhez aztán nem lenne társ senki-, nincs kivel ökörködni, stb... maradna neki egyedül a csajozós vonal, de az se nagy durranás önmagában véve.fetomyEz egyértelmű. Az Alekinho de Flores-Olivér duót benn kell tartani minél tovább, mondjuk a legjobb 5-ig mindenképpen.
több mint 15 éve
Egyébként azon is gondolkodtam, hogy most per pillanat Alekosz miatt sem lenne okos dolog kiejteni Olivért, mert a mai napon Alekosz k.vára egyedül maradna. Max Anikó lenne ott neki, de hát az meg aztán nem tartana sokáig, és kissé egyoldalú is lenne. Márpedig én úgy gondolom, hogy Alekosznak azért kell 1 társ az egészhez, mert a showcsinálás nem megy egyedül. Nincs kivel elmélkedni -mert ehhez aztán nem lenne társ senki-, nincs kivel ökörködni, stb... maradna neki egyedül a csajozós vonal, de az se nagy durranás önmagában véve.Szesze: igaz, mondjuk -főleg már a hatosbanda ötlete után- én sem hiszem, hogy lenne ennyi eszük és taktikai tudásuk 😀 Az még ahhoz sincs, hogy legalább amikor még tökmindegy, az elején ne ugyanarra rakják mindig... 😊
több mint 15 éve
Pedig egyszerű. Alekosz védett, ha Olivérre, Szandikára vagy Évára raknak az ki is viszi valamelyiküket, Jerzy tabu, Laci meg Gombi span, marad Anikó.JayBAkkor tehették volna a következőket:
a, megosztva szavaznak, egyet erre, egyet arra, még jól is jön a jelenlegi "úgyis egyhelyre szavaznak" toposz megdöntése érdekében,
b, Béci ugyanúgy kéri a jeleket, mint Oli, és ő visz ki akárkit.
Már csak 10en vannak, nem lehet mindhármuknak (Gigi, Béci, Jerzy) döntőbe jutni, ezt ők is tudhatják/tudhatnák.
Ha mondjuk Oli, Szandika, Éva, Alekosz kiesne, még akkor is 6an vannak a nyereményre.
Anikóra tenni mindenesetre elég gáz volt, mondhatni öngól.
Tudom, hogy Bécinek drukkolsz, de szerintem ő már elvesztette sok semleges néző -mint pl. én 😊 - szimpátiáját.
Én is úgy gondoltam, hogy ő érdemelné meg leginkább az 50 milát, már nem így gondolom.
több mint 15 éve
Hogy miért rakhatták rá... Talán szimplán megsértődtek rá, amiért még a kirájjány párbaja előtt elpártolt tőlük, aztán mostanában meg Alekosszal, Olivérrel és Szandikával nyomul már napok óta. Jerzy miért nem mer Oliékkal ökörködni? Velük lenne ő állandóan, mert simán ott lenne velük a partiban mindig, meg hát hozzájuk hasonlóan birja a piát is, csak akkor búcsút mondhatna a Gigi l'amournak..Sztem egyértelműen azért rakták rá, mert besértődtek azon, h elpártolt tőlük. Nyilván Béci dönt ezekben a kérdésekben csak éppen Giginél ez most minden eddiginél hülyébben jött ki.
Vagy szimplán észrevették, hogy most lehetne szétrobbantani teljesen a 4est. Látják, hogy Szandika és Éva kezd elpártolni Olivértől és Alekosztól, és talán azért nem akarták -főleg gigi- a lányokra rakni a jelet, hogy ők majd "befogadják" őket, ezáltal Anikóval hármassá tenni a fantasztikus négyest, amiből meg ugye Anikót legyőzni akármelyikük le tudja.
Jerzyt amúgy nem tudták volna befolyásolni Éva irányába, hiszen ahogy ő Olivérnek is elmondta, őt mindenki túl befolyásolhatónak tartja, ezért nem engedi ám ő senkinek se ám, mert nehogy már úgy lássák, hogy ő be van folyásolva.. 😀
JayB: A tőlük tartást azért nem tartom valószinűnek, mert Béci meg van győződve róla, hogy ő ott a királycsávó, és bucira ver mindenkit 😊fetomy
A szétrobbantásos dologban is lenne logika, de kurvára nem nézem ki belőlük, h ennyi eszük lenne 😊
több mint 15 éve
Az sem kizárt, h az Anikó féle vágány csak taktika Oli részéről, csak kissé kicsúsztak a kezéből a szálak. Abban 1000%ig biztos vagyok, h nem lesz köztük semmi több, az eddigieket is Anikó hülyesége nagyította fel, nem is értem ezt a csajt, h mit várt ettől az egésztől... mondjuk a Bécis és a Király L. Norbis szitu után már nem is meglepő, hülye ez a csaj 😊 Akárhogy is van Olivérnek jól alakult ez az egész mert ezzel most nagyon Béci elé került az RTL-érdek szempontjából is, bár sztem jóval több esélye van Bécinek, mint 2%, mert ha most az RTL kiejtené Olivért az olyan szinten alaktaná át a benti kapcsolatokat amire a későbbiekben nem nagyon lesz/lenne már példa.