NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
asszem Gombi minden PRen első helyre lépett ma 😊
több mint 13 éve
catattack 3 520
Nézz be a Vállald a fejet topic-ba.
Bria-nak is van lőfegyveres képe.
Nekem is. (Az enyémen még töltve is van a gépkarabély, lévén katona voltam.)
Sobri Jóska
Láttam Briát és láttam már vadászokat is képen. De van különbség. Nem is kevés!
Ha voltál katona, akkor tudhatod, hogy mit vernek bele először a fejedbe!
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Szerintem abbahagyom ezt a VV nézést mert átbillent egy olyan irányba amit nemakartam, komolyan kezdem venni 😊 Ahelyett hogy röhögnék csak felbaszom magam pár emberen (4es fogat) és ha valakit a vv felbasz az már szánalmas.
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
én tuti nekiugrottam volna ahogy bárgyú vigyorral a képén hallgatta ahogy szidják Évát...Danna
kizárás rulez 😛Höri
hát figyelj, komolyan soha életemben nem ütöttem még meg embert, SOHA. De Olivér nálam kezd olyan szintre kerülni, h simán nekimennék, mint Zsuzsi. Az h valaki a saját érdekét előtérbe helyezve így játszik az emberekkel, az nálam nagyon nem bejövős... az oké h ez egy játék, de azért mindennek van határa, ha beépített ember, akkoris...
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
nem veszem komolyan... csak mondjuk úgy h találkoztam már pár emberrel az életemben, és lehet h ez csak egy játék, de azért van elég szép nyeremény ezért a játékért... És mondjuk aki keményen dolgozik minden nap, az pontosan tudja h kb. mekkora értéket képvisel az a nyeremény és igen nagy gáz lenne ha egy Alekosz, vagy Olivér féle figura nyerne...

mondjuk a mai rész után kezdek Anikó - párti lenni, bár szegénynek észből nem sok jutott, de a mai kiborulása után le a kalappal előtte h nem esett neki Olivérnek, én tuti nekiugrottam volna ahogy bárgyú vigyorral a képén hallgatta ahogy szidják Évát...Danna
És szerinted tizenegyük közül ki érdemli meg az 50 milát?
Bár ez nem szocológiai alapon megy, de ha a te szavazatod döntene egyszemélyben, akkor kinek adnád?
(Mielött visszakérdeznél, én Bécinek vagy Jerzynek. Talán inkább Jerzynek, sajnálom az árvaházi gyerekeket.)Sobri Jóska
Jó kérdés... én Gigi, Jerzy és Anikó. Anikó is benn volt (mármint Gyiviben) és bár tényleg buta nagyon, de alapvetően sztem normális és tőle nem sajnálnám.Danna
Ha már szociológiai alapon döntünk, akkor nem kell okosnak lenni. 😊

több mint 13 éve
nem veszem komolyan... csak mondjuk úgy h találkoztam már pár emberrel az életemben, és lehet h ez csak egy játék, de azért van elég szép nyeremény ezért a játékért... És mondjuk aki keményen dolgozik minden nap, az pontosan tudja h kb. mekkora értéket képvisel az a nyeremény és igen nagy gáz lenne ha egy Alekosz, vagy Olivér féle figura nyerne...

mondjuk a mai rész után kezdek Anikó - párti lenni, bár szegénynek észből nem sok jutott, de a mai kiborulása után le a kalappal előtte h nem esett neki Olivérnek, én tuti nekiugrottam volna ahogy bárgyú vigyorral a képén hallgatta ahogy szidják Évát...Danna
Bár ez nem szocológiai alapon megy, de ha a te szavazatod döntene egyszemélyben, akkor kinek adnád?
(Mielött visszakérdeznél, én Bécinek vagy Jerzynek. Talán inkább Jerzynek, sajnálom az árvaházi gyerekeket.)Sobri Jóska
Jó kérdés... én Gigi, Jerzy és Anikó. Anikó is benn volt (mármint Gyiviben) és bár tényleg buta nagyon, de alapvetően sztem normális és tőle nem sajnálnám.
több mint 13 éve
catattack 3 520
Komolyan egy kép alapján ítéltek 60 villában eltöltött normális nappal szemben?JayB
Szerinted ép eszű ember pózol így? Ne legyél naív!
60 nap? Csak összefoglalók, de nekem így is bőven unszimpatikus!
több mint 13 éve
Ne szopass már!
PunBB bbcode testcatattack
Nézz be a Vállald a fejet topic-ba.
Bria-nak is van lőfegyveres képe.
Nekem is. (Az enyémen még töltve is van a gépkarabély, lévén katona voltam.)
Az szóljon, akinek nincs, de még mielött Hurka lebuzizza. 😊

több mint 13 éve
De nemértek itt pár embert?. Hogy lehet abbol a 4-esből bárkit is kedvelni? Undorító mind. A cigányozás meg no comment, ez az igazi VV szint.JayB
Én speciel a műsort kedvelem, a 11 hülyét egyáltalán nem lehet kedvelni. Gondolom egyikükkel sem tervezel te sem bulizni a késöbbiekben, vagy elmenni hétvégére együtt wellness-be. 😊
Ahogy neked igazad van, hogy mind a 4 undorító, ugyanúgy másnak is, aki szerint meg a 6 szerencsétlen, vagy Gombi az undorító (Picúúúúúúúúúúr).
Egy ilyen műsornak pont ez a lényege, hogy mindenki negatív érzelmeket vált ki elsősorban, és azokhoz képest tudsz pozitívan azonosulni.
A cigányozást pedig továbbra is szellemtelen dolognak tartom, mikor a szép magyar anyanyelv, az ilyen szitukra szavak garmadáját bocsájtja rendelkezésünkre.

több mint 13 éve
Komolyan egy kép alapján ítéltek 60 villában eltöltött normális nappal szemben?
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Ne szopass már!
PunBB bbcode testcatattack
KEZEKET FEL!

hát igen, van ami a körülmények megváltozásával SEM változik 😊

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
én tuti nekiugrottam volna ahogy bárgyú vigyorral a képén hallgatta ahogy szidják Évát...Danna
kizárás rulez 😛

több mint 13 éve
catattack 3 520
Ne szopass már!
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 14 858 — a new hope (again)
olivérék helyében a lázárt vinném ki , lenne nagy pánik hangulat amott ha ledőlne a szikla...

mondjuk sztem a zsófi féle párbajt sem nagyon érik meg... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
De nemértek itt pár embert?. Hogy lehet abbol a 4-esből bárkit is kedvelni? Undorító mind. A cigányozás meg no comment, ez az igazi VV szint.
több mint 13 éve

(Mielött visszakérdeznél, én Bécinek vagy Jerzynek. Talán inkább Jerzynek, sajnálom az árvaházi gyerekeket.)

több mint 13 éve
Danna, Danna...
Te még mindig normális emberi szemmel nézed ezt a rakás agyhalottat. 😊
Lassan fel kell vedd a VV-szemüveged, különben még komolyan megérint ez a seggarcbrigád.Sobri Jóska
Engem a valós életben is irritálnak az ilyen emberek és kerülöm is őket messziről... 😀

mondjuk így belegondolva, gyak egyik emberrel se tudnék fél óránál többet tölteni az biztos. 😀Danna
mert csaj vagy, aki férfi, és ugyanezt mondja Anikóról, az meg szimplán buzi 😛Hurka
Azért nem csak nők, szüzek és buzik vannak, hidd el.
Bár ha szerinted buzi vagyok, tudomásul veszem, biztos elsőosztályú buzifelismerő szoftvered van.
Én hülye meg azt hittem, hogy felnőtt emberek között vannak különféle ízlésűek. De csak normálisok, és buzik szerinted.

több mint 13 éve

mondjuk a mai rész után kezdek Anikó - párti lenni, bár szegénynek észből nem sok jutott, de a mai kiborulása után le a kalappal előtte h nem esett neki Olivérnek, én tuti nekiugrottam volna ahogy bárgyú vigyorral a képén hallgatta ahogy szidják Évát...
több mint 13 éve
catattack 3 520
mert csaj vagyHurka
Akkor ez mindent megmagyaráz! Férfitől ezt nem is tudtam volna elképzelni!
több mint 13 éve
Olivérnél kevés szánalmasabb ember létezik a világon... Mondjuk Alekosz köztük van az biztos. bár ő már nálam az a kategória, akit szánni se tudok...Danna
Danna, Danna...
Lassan fel kell vedd a VV-szemüveged, különben még komolyan megérint ez a seggarcbrigád.Sobri Jóska
Engem a valós életben is irritálnak az ilyen emberek és kerülöm is őket messziről... 😀

mondjuk így belegondolva, gyak egyik emberrel se tudnék fél óránál többet tölteni az biztos. 😀Danna
Pont ezt mondom.
Hogy a valós életben ezek mind irritálóan ostoba seggarcok.
Ezért kb. ilyenek nincsenek is az életedben huzamosabb (3+ perc) ideig.
Gyakorlatilag ha objektíven nézed, akkor nincs érdemi különbség egy Zsófika, egy Béci, egy Alekosz között.
Persze az egyik 100 pont, a másik 3, na de egy 1000000-os osztású skálán, ahol a zöld szemes ostoros indul 2500ról, és a májmétely 5500ról, nem teljesen mindegy, hogy melyik a 100, és melyik a 3? 😊

több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Laci is de szánalmas volt, édes istenem... egyre jobban idegesít engem..Hurka
engem is... ráadásul rahadtul nagyképűbraxa88
igen, hogy mondta, "kivisszük Évát és kinn is hagyjuk".. igen, csak azt nem ti döntitek el 😀 Plusz a csótányozással kb. a korábbi Oli-féle lárvázást is átadta a múltnak, és fenyegetőzik 😂

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
amúgy tényleg megfigyelhető így,hogy egészen másképp látnak dolgokat férfiak és nők.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Anikó egyre szimpatikusabb,végre nem hallgat,kimondja a véleményét,ami mindenképp pozitívum+keveri a szart rendesen
Évike meg Laci kezd egyre jobban felbaszni....Kétszínű mindkettő

több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Laci is de szánalmas volt, édes istenem... egyre jobban idegesít engem..Hurka
engem is... ráadásul rahadtul nagyképű
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Olivérnél kevés szánalmasabb ember létezik a világon... Mondjuk Alekosz köztük van az biztos. bár ő már nálam az a kategória, akit szánni se tudok...Danna
Danna, Danna...

mert csaj vagy, aki férfi, és ugyanezt mondja Anikóról, az meg szimplán buzi 😛