NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
évike embertelenül fosik ráczéktól, ezért rá akarja valamelyikőjüket tukmálni alekinhóra.Hörigusztustalan módon... csicska ribi
több mint 13 éve
évike embertelenül fosik ráczéktól, ezért rá akarja valamelyikőjüket tukmálni alekinhóra.
több mint 13 éve
Komolyan mondom Zsófinál nincs jellegtelenebb és szürkébb a villában, akihez képest egy deszka erotikusan túlfűtött dolog....Alek Lacit is kivihetné, mert elég nagyra nőtt Rambo arca, csak kérdés mire fel...
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
1,Zsófi vicc2,Éva ribanc
3,Anikó egyre szimpibb,jól látja a dolgokat+költő 😛
4,Gyanús nekem ez a Béci-Gigi-Laci fogat
több mint 13 éve
Maka
2 760
Statiszta Zsófika hazatakarodhat.Hol él ez? Attól, hogy nem csinál semmit, úgy érzi, hogy a nézők kedvence lett?
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Geci, szar, kibaszott, kibaszott 😂 Mindez 10 másodpercben.
több mint 13 éve
Zsófikát üsse már le valaki
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
A Game, Set and Mats reklámjában már megérte átkapcsolni a VV-re. Ez a pácsó(cs-vel), hát nagyon kész volt. 😀F.SchleckAzon 5 percig nevettem, hogy lehet valaki ennyire buta édes istenem 😂
több mint 13 éve
A Game, Set and Mats reklámjában már megérte átkapcsolni a VV-re. Ez a pácsó(cs-vel), hát nagyon kész volt. 😀
több mint 13 éve
zsófi picsa sztem simán elhiszi , hogy ő annyira aranyos meg cuki , h mindenki elolvad tőle és imádják a nézők.... hatalmas hiba 😂
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Édes istenem.Én azért kitartóbban próbáltam volna. Mit lehet tudni. 😀
http://www.valovilag.hu/cikk/352697JayB
több mint 13 éve
akkor jól láttam h Te hozod el nekünk a jövőt! 😊http://j.imagehost.org/0194/i_luv_alek.jpggabtsihttp://yamm.hu/tag/szoltam_eloreHöri
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Édes istenem.Nyugalom a Mester ezt csak azért csinálta hogy belevigye erzsit a f**zságba és kinevettesse megint az egész országgal. :cool:
http://www.valovilag.hu/cikk/352697JayB
több mint 13 éve
sztem amga a kiválasztás volt megrendezve, az RTL tudta, hogy Zsófi karaktere mindenki számára unalmas (karakter, miről beszélek én itt, nem is létezik nála ilyen), és csak úgy mehet ki ő párbajozni, ha Alek a kiválasztott, mert más nem vinné ki őtbyebye zsófi, nekem nem fogsz hiányozni (Adrit a Villába!)
több mint 13 éve
Fene tudja. Talán Höri írta annó hogy az a célközönség aki Alekoszt imádja nem biztos hogy egyenlő a szavazóközönséggel. Akik telefont ragadnak azoknak a tipikus "srác a szomszéd házból" karakterű Béci szerintem kedveltebb. Persze itt jön a képbe Sobri és az RTL 😊 Mégvalami, a kiválasztottat menniyre befolyásolja a csatorna abban hogy kit vigyen ki?JayBÉpp ez a lényeg. Hogy ha úgy állunk hozzá, hogy a benti dolgokat nem irányítják, azt biztosan, hogy ilyentájt ki maradjon bent. Éppen ezért Alek mindenkivel szemben bent marad, mert ha szavazókat nem is egyértelműen, de nézőket leginkább Alekosz személye hoz nekik. Ez szerintem 100%.
A kérdésedhez majd Sobri hozza a belső infót 😛 én csak imho mondom, hogy szerintem ebben a fázisban még szabályozzák, hogy kit vigyen. Ha nem is konkrétan, hogy vidd zsófit, inkább úgy, hogy ne vidd xy-t. Mert tegyük fel, a két "legnézettebb" embert csak nem akarhatják párbajozni látni, hogy aztán egyik miatt visszább essen a nézettség. Ha már csak pár hét van vissza, talán kevésbé érdekli őket, mert abban a fázisban ígyis-úgyis nézi, aki addig nézte, hisz mindjárt vége.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Fene tudja. Talán Höri írta annó hogy az a célközönség aki Alekoszt imádja nem biztos hogy egyenlő a szavazóközönséggel. Akik telefont ragadnak azoknak a tipikus "srác a szomszéd házból" karakterű Béci szerintem kedveltebb. Persze itt jön a képbe Sobri és az RTL 😊 Mégvalami, a kiválasztottat menniyre befolyásolja a csatorna abban hogy kit vigyen ki?Ildi a "sztár" 😀Azért mert jelenleg Alek>Béci, később már nem biztos, h így lesz.Szesze
http://comment.blog.hu/2011/01/20/az_rtl_klub_idogepbe_ultette_vv_ildikot
Én azt mondom Alek vigyen ki egy gyengét Zsófit, miért kéne erőset kivinnie, ha mindenki erőset vinne ki főleg ha erős is mint most akkor benn maradna Picúúr, Anikó, Zsófi a legfanatikusabb VV nézőkön kívül őszintén kit érdekelne ez a vergődés.
A végén úgyis az erősnek erőset kell kivinnie, ezért most a gyengék hulljanak inkább, mint az utolós 5-6-ban az ilyeneket kelljen néznem/néznünk.
Zsófi irány haza, lássuk azt a VV történelmi győzelmet...Bruschi85
több mint 13 éve
Ildi a "sztár" 😀Azért mert jelenleg Alek>Béci, később már nem biztos, h így lesz.
http://comment.blog.hu/2011/01/20/az_rtl_klub_idogepbe_ultette_vv_ildikot
Én azt mondom Alek vigyen ki egy gyengét Zsófit, miért kéne erőset kivinnie, ha mindenki erőset vinne ki főleg ha erős is mint most akkor benn maradna Picúúr, Anikó, Zsófi a legfanatikusabb VV nézőkön kívül őszintén kit érdekelne ez a vergődés.
A végén úgyis az erősnek erőset kell kivinnie, ezért most a gyengék hulljanak inkább, mint az utolós 5-6-ban az ilyeneket kelljen néznem/néznünk.
Zsófi irány haza, lássuk azt a VV történelmi győzelmet...Bruschi85
több mint 13 éve
Ildi a "sztár" 😀http://comment.blog.hu/2011/01/20/az_rtl_klub_idogepbe_ultette_vv_ildikot
Zsófi irány haza, lássuk azt a VV történelmi győzelmet...
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Szerintem Gigi-t biztos nem viszi.Bécit kéne kivinnie pókeres logika alapján 😊 (Laci ha volt is erős valamikor egyre jobban építi le magát, hagyni kell tovább döglődni). Ettől függetlenül 99% h Zsófit viszi sztem, mert annyira Olivér sem befolyásolhatja: egyrészt Alek elég öntörvényű és sértődékeny, h ezen csak úgy túllépjen, másrészt meg az nagyon átlátszó lenne Oli részéről, ha pl Béci felé terelné.. neki most építenie kellene magát inkább a nézőknél, mert jelenleg esélytelen nyerni.
Lehet, hogy most Zsófit akarja, de ha van Olivérnek egy pici esze, akkor nekiáll megpuhítani Alekoszt, és kivitet vele valaki igazán erőset, ugyanis ha valaki, akkor Olivér tudja, hogy most még, a műsor ezen szakaszában 100% az Alekosz győzelem. Tehát vagy Bécit vagy Lacit (akiket erősnek gondol) viteti ki vele. Már ha sikerül neki. Ha nem akkor ugye marad a primér célpont, Zsófi.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Szerintem Gigi-t biztos nem viszi.Lehet, hogy most Zsófit akarja, de ha van Olivérnek egy pici esze, akkor nekiáll megpuhítani Alekoszt, és kivitet vele valaki igazán erőset, ugyanis ha valaki, akkor Olivér tudja, hogy most még, a műsor ezen szakaszában 100% az Alekosz győzelem. Tehát vagy Bécit vagy Lacit (akiket erősnek gondol) viteti ki vele. Már ha sikerül neki. Ha nem akkor ugye marad a primér célpont, Zsófi.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
És már megint nem megy ez a szar élő foskazán