NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
azt értette vki, hogy Béci mitakart ?fél hogy kiviszi a húgát ezért rárak, hogy nagyobb eséllyel választhasson ő ??
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Örülök hogy Laci ennyire erkölcs bajnok. Ha ő most Olivérre tesz marad Alekosz-Gigi 3on Éva dönt és ő tuti Gigit küldi ki és Gigi nem viszi ki Zsófit. Így viszont, hogy Alek megy ki ki viszi Zsófit és viszlát idegesitő picsa 😀
több mint 13 éve
konqi 11/7 😀 Grat 😉
több mint 13 éve
Hát 95-5% lesz Alekosznak Zsófi ellen.
több mint 13 éve
Duff
3 133
a buzi béci miatt a maestro megy párbajozni. na remélem kihivja őt, azt bealázza 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
csá zsófi
több mint 13 éve
Alek kire rakta?catattackGigire.
Azt mondta Zsófi, hogy Alekosz azért nem rakta rá a jelet, mert fél kivinni őt párbajozni, és leszánalmasozta. Booooooooo
több mint 13 éve
catattack
3 520
Alek kire rakta?
több mint 13 éve
Duff
3 133
Zsofi szerint Alekosz fél tőle. Beszarás xd
több mint 13 éve
catattack
3 520
Pályája elején Szandi is kisiskolás volt 😊 (fűű de utáltam, el is tüntettem nővérem Szandi bakelitjét)RataccessAkkor már serdült! :cool:
18 körül volt!
több mint 13 éve
A ceglédi művelődési házban még pályája elején fellépett Szandi. A nézőtér teli kisiskolásokkal, ovisokkal.Pályája elején Szandi is kisiskolás volt 😊 (fűű de utáltam, el is tüntettem nővérem Szandi bakelitjét)
catattack
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Tordason mi buli mehet most te jóisten...JayBHolnapi hírekben: Több, mint félszázan kerültek detoxikálóba a Fejér megyei Tordasról tegnap éjszaka.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Tordason mi buli mehet most te jóisten...
több mint 13 éve
Duff
3 133
BKban az igazábol nemis orvosi rendelő volt, hanem lábmasszázs szalon 😀
több mint 13 éve
És ezeket a BK részeket már felvették a VV elött.Aztán Ildi véletlenül megjelent a VV-ben is.
Azért -szerencsére- elég kicsi ez az ország.
Ugyanazt a néhány száz agyhalott hülyét cirkuláltatja körbe-körbe, műsorból műsorba.
több mint 13 éve
Ildi megöl! Most tűnt fel a BK-ban mint nővérke. 😀roniadiazt hittem ő az új tilda.
BK-t nem szoktam nézni de twitteren már írták, hogy megjelenik a héten
több mint 13 éve
Duff
3 133
LOL Ildi a barátokköztben 😂 😂 😂FViktor93Azt olvastam, h pultost fog játszani. De szakadok nagyon komoly volt 😀 Most nem ütközött zárt falba mikor kijött az orvosi szobábol 😀
több mint 13 éve
catattack
3 520
"Én kielégítenélek Anikó ;D " vaaaagy "Szebb vagyok mint a Király L. Norbi" pólóba :cool:HanniErről egy történet jutott eszembe:
A ceglédi művelődési házban még pályája elején fellépett Szandi. A nézőtér teli kisiskolásokkal, ovisokkal. Az előadás már javában tartott, amikor két pityókás rocker beült az első sorba a gyerekek közé és pár perc után egyikük felüvöltött a színpadra. "Szandiii! Mutasd a pináád!!! Erre Szandi rögtön sírva fakadt és kiszaladt a teremból. Az előadás természetesen véget ért!
😛
több mint 13 éve
LOL Ildi a barátokköztben 😂 😂 😂FViktor93Basszameg most felkiáltottam 😂 Úristen de szánalmas volt 😂
több mint 13 éve
LOL Ildi a barátokköztben 😂 😂 😂FViktor93Majdnem lehidaltam 😀
Epic 😀
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
LOL Ildi a barátokköztben 😂 😂 😂
több mint 13 éve
Anikótól nem volt szar, hogy a 11. Zsófinak panaszkodta a 9. helyéről, hogy "Te nem tudod milyen érzés ez" 😀 Mondjuk ha úgy vesszük, Zsófinak valóban fogalma sem lehet, milyen ennyire magasan lenni 😀