TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 15 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Amúgy meg (állítólag) Szandikát és Évát tegnap xanaxxal bírták csak nyugvásra, előbbi állítólag kamerákat is tönkrevágott. Tiszta jó lenne ez a valóvilág ha látnánk a való részét 😊JayB
ez lehetséges mert előzményt nem mutattak csak amikor már lefogták Szandikát
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 877
Ezt a sírás-->tuti fake dolgot meg senkinél nem értem nem csak Bélánál nem. Emberek nem olyan egyszerű azért élethűen elbőgni magad. Niylván nem kell tőle meghatódni de nem kamuk az biztos.

Amúgy meg (állítólag) Szandikát és Évát tegnap xanaxxal bírták csak nyugvásra, előbbi állítólag kamerákat is tönkrevágott. Tiszta jó lenne ez a valóvilág ha látnánk a való részét 😊
több mint 15 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
fetomy: Éva azért nem találkozhatott senkivel, mert szabályt szegett!! Tudtommal Béci nem. Én vhol azért megértem Bécit, Olivérnek már behozták a csaját mert rinyált, most telefonálhatott. Gombi szintén telefonálhatott mert sokat sírt... ő meg kapott 1 levelet karácsonyra. Én is kiakadnék a helyében, de mondjuk alapjáraton a világ is ilyen... mindig a rinyálósokat segíti mindenki, aki meg erősebb, arra ráhagyják h neki úgyis mind1. szal végülis semmi extra nem történik...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
az nem lehet hogy cigányok és nem álszentek? ja boccs nem, naív vagyokJayB
a kettonek szvsz semmi koze egymashoz de lehet tevedek
hagyjuk ugysem akarlak meggyozni ms. raczFake
Marhára nemérdekel kinek szimpatikusak kinek nem de elég szánalmas hogy mindig a cigány jelző kerül melléjük akármi történik...JayB
mondom meg1x soka eljenek a takarito ciganyok !
ciganysagukkal ellentetben nekem sokkal ellenszenvesebb a szemelyiseguk
meg az h egy alapvetoen intrikakra epito es emberi kapcsolatokkal valo jatekban
nem a termeszetes szemelyiseguk altal akarjak magukat megkedveltetni a kozonseggel
hanem azzal a jollathato taktikaval h majd ok adjak itt a sok szemetnepseg kozott
a dolgos jolnevelt format akik a beluket kidolgozzak a villalakok kenyelmeert.
igazan kivancsi vagyok h egy olyan brigadban ahol mindenkinek termeszetes napi teendo
a takaritas mosas fozes etc ott ok mivel akarnak a nezok szimpatiajat elnyerni.
több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ma nem volt egy hűde extra összefoglaló..

Bécivel kezdeném, rajta igazából a féltékenység jeleit vélem felfedezni. Féltékeny volt már Gombira is úgy a telefon, mint a rengeteg bíztató, magasztaló sms miatt, ennek újabb nyoma volt vasárnap, amikor ott magyarázta, hogy csak mert ő nem sír, gombi meg mennyit sír, és satöbbi és de igazságtalan, és ma is, mimkor oli telefonálhatott. Épp emiatt kicsit ingatag vagyok atekintetben, hogy mennyire volt ez a pityergés igazi. Azért annyira nem nagy színészi munka, és fura az időzítés, de végülis lehet igaz, csak na.. A Béci-fanoknak, és egyben anti-Évásoknak üzenném, hogy amiért agyonszidták Évát, aki kiakadt, hogy ő nem találkozhat senkivel a szülinapján, Gigi meg luxusba mehet, ugyanazért most akkor kéne Bécit is. Nyilván ő nem hisztizik, elvégre nem nő, de ugyanúgy nyomatta a bezzeg Oli már másodszor, míg én egyszer sem szövegeit, amire mellesleg Zsófi buzgón helyeselt, sőt Anikó "nyugtató" szavainak ellensúlyozásaképp még hergelte is Bécit, ellenben mindenki figyelmen kívül hagyja, hogy Olivér nem csakúgy alapon beszélhetett vele, hanem mert évfordulójuk volt. Bizonyára Bécinek is ha szülinapja lesz, vagy ilyesmi, akkor ugyanúgy megkapja ezt a lehetőséget, mint mindenki más.

Giginek pluszpont, amiért jogosan szembeszállt Bécivel, ugye a "szerintem itt mindenki felnőtt, én is le tudtam állítani Alekoszt, Anikó is megtehetné" mondattal főként. Egyébként itt tenném hozzá, hogy azért Anikónak annyira nincs ellenére Alekosz ilyetén közeledése, csak jobb volt így, hogy lehetett megint egy kis kötekedés.

Ez a táblás szavazás gyönyörű volt. A komolyságát, és valóságalapját jelzi az "OKOS: Alekosz 37, Zsófi 37" adat. Eszerint Zsófi a lakók szerint átlagban 3.7 szinten okos az 5-ből? Aztán jó volt az is, hogy Zsófikáék szerint ők teljesen korrekten szavaztak, míg Alekoszék meg felhúzták Alekoszt és lenyomták Zsófit, és ugye Zsófi lett kihozva győztesnek minimálisan. Namost érdekelne, hogy az ő korrektségük miből állt, hogyha úgy vesszük, hogy a négyesnél Alekosz agyonverte Zsófit, az ötösnél meg mondjuk kb. egál lehetett? Ebből akkor hogyan jött ki Zsófi győzelem, vagy egyáltalán szoros eredmény?
Fantasztikus látni, ahogy a totális képtelenségekről is simán meggyőzik magukat az emberek, hogy ha az őket jó szinben tűntetné fel.
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
Marhára nemérdekel kinek szimpatikusak kinek nem de elég szánalmas hogy mindig a cigány jelző kerül melléjük akármi történik...JayB
Mivel valóban cigány.
És mint látod, ezen sokan nem tudnak túllépni. Ezt hívják diszkriminációnak.
Pedig kértem többször, hogy ebben a topicban igyekezzünk cizelláltabban, szofisztikáltabban elküldeni valakit a kurva anyjába, vagy megírni róla, hogy egy igazi pöcsmackó, de akiben egyszer rögzült már a cigányozás, az nehezen vált át találóbb jelzőkre.

több mint 15 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nekem csak az volt fura, hogy eddig ebből semmit nem láttunk és gombi és olivér is hazatelefonálhatott (részben) a sírása miatt, és nyilván ő is szeretne.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
(Asszem Milo se volt egyszer se párbajon, de erre nem emlékszem pontosan, majd Höri elárulja 😊 )Sobri Jóska
sajna nem tudom, a vv2 és vv3 annyira unalmas volt, hogy szinte semmire sem emlékszem

több mint 15 éve
sztem csak te vagy a remenytelenul naiv
erdekes a racz familianak sokan nem szopjak be ezt az alszent attitudot
de tudod mit ? soka eljenek a takarito ciganyok !Fake
Marhára nemérdekel kinek szimpatikusak kinek nem de elég szánalmas hogy mindig a cigány jelző kerül melléjük akármi történik...
több mint 15 éve
Béci sajna egyre gázabb.
Amennyire néha jól átlátja a dolgot, a benti viselkedéssel, szituációkban, konfliktusokban való részvétellel, annyira homály most ez a "hatosfogat".
Ő nyerni akar. Leszarja Zsófit, Alekoszt, tudja, ha a végén övé(k) a fődíj, az 50 mila, és az megváltoztatja az életét. Ez idáig okés, ezért respect neki, tudja mit akar, megragadja a lehetőséget, rendes srác, stb.
Viszont, az, hogy azt hiszi, hogy számít ki mit csinál ebben az egy hétben a nézői preferenciák szempontjából (amelyek már régen kialakultak, aki valóban pénzért szavaz, az már most tudja kire fog, mindegy mi történik ezen a héten) az nagy homály. Az is, hogy nekiáll klikkesedni a lúzerekkel. Kéne látnia, tudnia, hogy jelenleg Alekoszék a nézettség, a fontosak, mégha a végén úgyse ők nyernek. Bécinek erre nem lenne szüksége. Ha csinálja amit eddig, nem konfrontálódik, nem avatkozik a teljesen hülyék fenekedésébe, az neki tuti recept a top4-top5-höz, onnan egy párbaj, amiben nem érintett, amiben nem veszít, és máris megvan a döntő, ott meg bármi lehet. (Asszem Milo se volt egyszer se párbajon, de erre nem emlékszem pontosan, majd Höri elárulja 😊 )
Ő is azt hiszi, hogy ez egy Big Brother, ahol a bentiek szavaznak ki embereket, holott ez VV, ahol a "nézők". Ezt illene tudnia.

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Akkor szerepet neki, aki ilyen jól játsza meg a pityergést az megérdemel egy főszerepet valahol.JayB
hagyjuk ugysem akarlak meggyozni ms. racz
több mint 15 éve
Színész Bob.
gabtsi
Akkor szerepet neki, aki ilyen jól játsza meg a pityergést az megérdemel egy főszerepet valahol.JayB
az nem lehet hogy cigányok és nem álszentek? ja boccs nem, naív vagyok
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Young G könnyezett, az igen.JayB
Színész Bob.
gabtsi
de tudod mit ? soka eljenek a takarito ciganyok !
több mint 15 éve
Színész Bob.
gabtsi
Akkor szerepet neki, aki ilyen jól játsza meg a pityergést az megérdemel egy főszerepet valahol.
több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
"2 gyerek, Héphaisztosz és Thermophüla" 😂konqueror
Sírok 😀😀😀:
több mint 15 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Színész Bob.

btw, nézve ezt a hatos fogat felkészülést, azon gondolkodtam, hogy ezek vajon miért nem gondolnak arra, hogy mi nem csak látjuk amit az élő adásokon törénik ?! komolyan meg akarnak győzni, hogy Zsófika a szórakoztató center ? úrjézus!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
Young G könnyezett, az igen.
több mint 15 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
"ilyen testet éjjel-nappal üzemeltetni kéne"
😂 😂
több mint 15 éve
A nap beszólása akkoris Alekoszé volt, amikor Olivér révedezett a betelefonálás után, erre Alekosz megkérdezte:
- Engem nem kérdezett? 😂
Ultimate psycho

Az még fel se tűnt hogy Olivérnek ilyen randa a barátnője.Cowboykarcsi
mondom, itt a tablója a mi sulinkban, már ekkor sem volt valami szépség, sőt, az egyik legrondább volt az osztályábanHurka
Ízlések és pofonok...
Nekem speciel tetszik.
De én persze buzi vagyok.

több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Ettől függetlenül Anikó előadása kivágta a biztosítékot. Fenomenális munkát végzett.

"Egy csodálatos elme belső monológja" 😀 😀 😀Maka
"a drogos modell" alakításnál azért nem volt jobb.Höri
nem hiába színésznő. nekem is bejött amaz performansz
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ennek fényében még durvább, ahogy szegény Zsuzsit lehúzta. Rá azért páran biztos pazarolnánk patront.Maka
mmint zsuzsira ?
hat golyot biztos de inkabb hivnam leharcolt csataribancnak mint bombanonek
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ettől függetlenül Anikó előadása kivágta a biztosítékot. Fenomenális munkát végzett.

"Egy csodálatos elme belső monológja" 😀 😀 😀Maka
"a drogos modell" alakításnál azért nem volt jobb.

több mint 15 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 788
Ennek fényében még durvább, ahogy szegény Zsuzsit lehúzta. Rá azért páran biztos pazarolnánk patront.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 15 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 788

"Egy csodálatos elme belső monológja" 😀 😀 😀

you don't even know what you like and you don't like
több mint 15 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
mondom, itt a tablója a mi sulinkban, már ekkor sem volt valami szépség, sőt, az egyik legrondább volt az osztályában