TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Csak engem izgat az a kérdés, hogyha fölülről kupolaszerűség zárja le a villát, akkor bennt hogy a tökömbe eshet az eső, vagy hogy lehetett bennt hó? 😊roniadi
Szerintem nyitható/csukható. Vagy vannak vendégmunkások, akik lapátolják a havat 0-24 nekik 😀
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Csak engem izgat az a kérdés, hogyha fölülről kupolaszerűség zárja le a villát, akkor bennt hogy a tökömbe eshet az eső, vagy hogy lehetett bennt hó? 😊roniadi
😂
csöppet epic 😀 😀
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
likas kupola
több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Csak engem izgat az a kérdés, hogyha fölülről kupolaszerűség zárja le a villát, akkor bennt hogy a tökömbe eshet az eső, vagy hogy lehetett bennt hó? 😊

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Most azon gondolkoztam hogy barátok Közt totyik miért nincs? 😂 Hát most halt meg Walter 😕Hanni
A cikkben biztos Jeremy Bentham gyászhírét olvasta.
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Most azon gondolkoztam hogy barátok Közt totyik miért nincs? 😂 Hát most halt meg Walter 😕
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 436 — #NoStress
évike borzasztó.

csak és kizárólag akkor hajlandó normálisan viselkedni ha fosik a kieséstől.
most megint amíg védett be se fog állni a pofája. rossz belegondolni.Höri
De jó nézni. 😊

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Zsófi érzi a vesztét. Igyekszik majd szerepelni mert tudja, hogy ebben a mezőnyben neki vége van

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
De a végén látszott, hogy Zsófika micsoda durva edzésmunkát végez 😂Bruschi85
érzi, hogy draft idején már kinnlesz

workout warrior
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Egy másodpercre sem fordult meg a fejében az hogy miért szegett szabályt, végig azon volt kiakadva hogy bezzeg az a köcsög Gigi..JayB
ennyi a lényeg,hülyeséget csinált,vállalja a következményeket
Gigi "kirándulása" meg tudjuk minek szólt,nem neki,hanem,hogy végre összefeküdjenek,ha Éva összejött volna Alekosszal,neki is lett volna hasonló meglepi az biztos 😛
Ráadásul azt sem értem mi köze Giginek a saját faszságához,tudom,tudom,igazságtalan,brühühü

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
évike borzasztó.

csak és kizárólag akkor hajlandó normálisan viselkedni ha fosik a kieséstől.
most megint amíg védett be se fog állni a pofája. rossz belegondolni.

több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Egy másodpercre sem fordult meg a fejében az hogy miért szegett szabályt, végig azon volt kiakadva hogy bezzeg az a köcsög Gigi..JayB
Te logikus gondolkodást vártál egy nőtől, aki ráadásul ideges is? 😀

több mint 13 éve
Egy másodpercre sem fordult meg a fejében az hogy miért szegett szabályt, végig azon volt kiakadva hogy bezzeg az a köcsög Gigi..
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Éva különben nagy vígszinház, vége a párbajnak megint ugyanaz a rosszindulatú féreg lett mint volt. A durcás kutya fejét úgy megtudnám csapni egy szívlapáttal...JayB
Tudom, megint le leszek oltva, hogy a védelmére kelek...
De azért egyet tudunk. Nekik bent a legnagyobb plusz, hogy ha picit beszélhetnek a szeretteikkel.

De nem is ez a nagyobb gond. Mert ha Gigi nem most utazik el a faszijával kúrni, helikopterrel egy 5 csillagos szálloda királyi lakosztályába, akkor valószínű egy kis sírás aztán kész. De gondoljunk már bele egy kicsit...

"Gigi: Te, és a faszid, ma egy helikopterrel elutazol egy luxusszálló királyi lakosztályába éjszakára.
Éva: Te, a szülinapodra nem kapsz semmit, Apukád helyett átölelheted a cappys üveget."

Oké, hogy Éva szabályt sértett, de itt azért eléggé nincs ám egyensúly. Aki volt már olyan helyzetben, hogy az anyjától a testvére kapott egy autót, neki pedig felajánlották, hogy kiviszik az állomásra, hogy hazavonatozzon(közös szülinapon), az tudja, hogy ez kb. milyen érzés. Évának semmi baja nem volt, amikor gigiék elrepültek, pedig tudták hova mennek. Csak tényleg azért elég durván pofán lett rúgva most, aminél a minimum egy ilyen kiakadás. Nem véletlen, hogy azért Béci is félig-meddig megértette, és nem állt neki, hogy hé hogy beszélsz a húgomról, pedig hallotta azt is. Egyedül Laci volt, aki baromira önelégült lett, mikor Éva kikészült.
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Azért Giginek durván jó segge van ez most is kiderült 😀

De a végén látszott, hogy Zsófika micsoda durva edzésmunkát végez 😂

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Éva különben nagy vígszinház, vége a párbajnak megint ugyanaz a rosszindulatú féreg lett mint volt. A durcás kutya fejét úgy megtudnám csapni egy szívlapáttal...
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Gigi és Jerzsy románca addig tart, amíg ki nem mennek, és Gigi meg nem látja, hogy hány pasi hajt rá..........Jerzsire..😛
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Dzsörzé házasság előtt nem szexel. Nem ember. omg. Már nem ő az első a pr-emen 😀
több mint 13 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
óóóóóóóóó 😀😀😀😀 "én házasság előtt nem szexelek".

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Alek nagy tanár
több mint 13 éve
Elmondom szívesen még egyszer, mert itt sokan azt hiszik, hogy ami nem fehér, az fekete, és ami nem fekete, az már rögtön fehér, holott árnyaltabba kép.
Tehát: a VV esetében túl nagy pénzekről van szó ahhoz, hogy az RTL a húzóműsorát tizeniksz agyhalott hülyére bízza. Vagyis nem lehet gyenge a nézettség. Ehhez pedig az kell, hogy legyen olyan történés, ami másnap is odaülteti azt, aki ma látta. Majd megint. És megint. És így tovább a végéig.
Azért vannak a műsornak szerkesztői, hogy biztosítsák a fő, állandó storyline-okat, valamint időről időre mellékszálakat vigyenek a történetbe.
Ez nem azt jelenti, hogy a szereplők, mint egy filmben, szó szerinti szövegeket mondanak fel, de azt sem, hogy azt csinálnak mindig, minden körülmények között, amit akarnak.
Vannak szereplők, pl. Alekosz, akit finoman irányítgatnak (kérdésekkel mondjuk: - szerinted miért tetszel valakinek? - miért, tetszem valakinek? és már el is van hintve az infó, vagy ahogy Oli manipulálgatja, stb), de alapvetően, mivel főszereplő, azt csinál, amit akar, mert ilyen a karaktere, persze bizonyos határig. ha azt túllépné, az nem kerülne adásba. (Mint például Éva cigányozása.)
Aztán van olyan szereplő, aki direktbe együttműködik a műsor készítőivel, a műsor érdekében, ő pl. Oivér.
Aztán vannak olyanok is, mint pl. Laci, Jerzy vagy Gigi, akik szívesen együttműködnek a műsorkészítőkkel, vagy régi ismerettség okán, vagy remélt jövőbeni lehetőségek miatt.
Egy ilyen együttműködésre bizonyíték a linkelt video. Hogy ugyebár a történések nem spontán történtek, hanem itt két profi felnőttfilmes tapasztalatokkal rendelkező ember, előre megkoreografált együttlétéről volt szó.
A VV egy tévéműsor, ezt nem szabad elfelejteni. Csakúgy, mint mondjuk Bear Grylls világvégi túlélőkalandjai, ahol bár azt látjuk, hogy ő egyedül túlél a tundrán, dzsungelben, sivatagban, ott van körötte a stáb, hiszen ettől lesz tévéműsor. Vagy amikor Győzike annak idején spontán meglátogatta xy-t, és xy-nál ott volt a kamera, és vette ahogy nyílik az ajtó, bejön Győzike, és xy jajjde meglepődik.Sobri Jóska
Én sem gondolom másképp. Ez szerintem nem megrendezett, a megrendezett az pl a Győzike show volt, ez inbább irányított.
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
juuuujj Alekék de beszopatták Évát 😀

|
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 436 — #NoStress
Elmondom szívesen még egyszer, mert itt sokan azt hiszik, hogy ami nem fehér, az fekete, és ami nem fekete, az már rögtön fehér, holott árnyaltabba kép.
Tehát: a VV esetében túl nagy pénzekről van szó ahhoz, hogy az RTL a húzóműsorát tizeniksz agyhalott hülyére bízza. Vagyis nem lehet gyenge a nézettség. Ehhez pedig az kell, hogy legyen olyan történés, ami másnap is odaülteti azt, aki ma látta. Majd megint. És megint. És így tovább a végéig.
Azért vannak a műsornak szerkesztői, hogy biztosítsák a fő, állandó storyline-okat, valamint időről időre mellékszálakat vigyenek a történetbe.
Ez nem azt jelenti, hogy a szereplők, mint egy filmben, szó szerinti szövegeket mondanak fel, de azt sem, hogy azt csinálnak mindig, minden körülmények között, amit akarnak.
Vannak szereplők, pl. Alekosz, akit finoman irányítgatnak (kérdésekkel mondjuk: - szerinted miért tetszel valakinek? - miért, tetszem valakinek? és már el is van hintve az infó, vagy ahogy Oli manipulálgatja, stb), de alapvetően, mivel főszereplő, azt csinál, amit akar, mert ilyen a karaktere, persze bizonyos határig. ha azt túllépné, az nem kerülne adásba. (Mint például Éva cigányozása.)
Aztán van olyan szereplő, aki direktbe együttműködik a műsor készítőivel, a műsor érdekében, ő pl. Oivér.
Aztán vannak olyanok is, mint pl. Laci, Jerzy vagy Gigi, akik szívesen együttműködnek a műsorkészítőkkel, vagy régi ismerettség okán, vagy remélt jövőbeni lehetőségek miatt.
Egy ilyen együttműködésre bizonyíték a linkelt video. Hogy ugyebár a történések nem spontán történtek, hanem itt két profi felnőttfilmes tapasztalatokkal rendelkező ember, előre megkoreografált együttlétéről volt szó.
A VV egy tévéműsor, ezt nem szabad elfelejteni. Csakúgy, mint mondjuk Bear Grylls világvégi túlélőkalandjai, ahol bár azt látjuk, hogy ő egyedül túlél a tundrán, dzsungelben, sivatagban, ott van körötte a stáb, hiszen ettől lesz tévéműsor. Vagy amikor Győzike annak idején spontán meglátogatta xy-t, és xy-nál ott volt a kamera, és vette ahogy nyílik az ajtó, bejön Győzike, és xy jajjde meglepődik.

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
hasonlóképp reagáltam a tévé előtt Jerzy házi barkács movejait látva, mint Balázs a tévében

elsőre azt a fehér izét látva fel se fogtam, mi is az 😊 grat Jerzy

az is figyelemreméltó, hogy milyen finom utalásokat helyezett el az RTL, hogy "dugjatok má, gyerekek"
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
looool Balázs röhögőgörcs 😀

|