TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
ha ők nem takarítanak, a kosz megette volna már őket, meg ők is egymást mert főzni mind a 4nek mocskos. Szandika kijelentette, nem 1x, h ő nem takarítani jött ide. Miért, Gigiék igen?! Évikének se megy a dolog. Alekosznak és Olivérnek meg végképp nem. De kajálni, meg a plusz juttatásért (pia) egyből ők állnak először sorba...Most komolyan egy valóságshow alapján akarod megitélni őket? Jó, hogy takaritanak mert tudják, hogy ezzel sok ember szimpátiáját elnyerik. Szvsz sokkal közelebb áll az igazsághoz a mostani viselkedésük mint az elmúlt 50 napi.FViktor93Én csak azt az egyet nem értem, ha valaki roma, akkor miért nem mondhatom én itt hogy az?De ne csak akkor mondjátok hogy cigány amikor pisztollyal pózol hanem akkor is amikor takarít, mos, csinálja a dolgát stb. Én sem szeretem őket pont ezért ha valamelyik rendesnek tűnik azt duplán kedvelem, ilyen pl Caramel, Kökény Attila, vagy épp Béci.JayB
Az meg már régen rossz, ha itt akarjátok egymást meggyőzni hogy ki a jobb a deákné vásznánál! Egyik sem jobb, csak már mindenki kiválasztotta hogy ki a szimpatikus és most az ő ténykedését jónak ítéli a többiekét meg szarnak!
Nekem is a 4es a szimpatikus! És nem a romák miatt, hanem azért mert jobban tetszenek az ő karaktereik!
Amúgy meg a megasztárban is először Gáspár Laci volt a favoritom, aztán meg Caramel, szóval még mielőtt valaki megvádolna hogy fasiszta vagyok, ezt a tényt vegye figyelembe! 😊Bruce
több mint 15 éve
Gondolom azért (is) van ez a topic hogy megítéljünk embereket. Én így ítélem meg, más máshogy. Ez az egész műsor lényege.Most komolyan egy valóságshow alapján akarod megitélni őket? Jó, hogy takaritanak mert tudják, hogy ezzel sok ember szimpátiáját elnyerik. Szvsz sokkal közelebb áll az igazsághoz a mostani viselkedésük mint az elmúlt 50 napi.FViktor93Én csak azt az egyet nem értem, ha valaki roma, akkor miért nem mondhatom én itt hogy az?De ne csak akkor mondjátok hogy cigány amikor pisztollyal pózol hanem akkor is amikor takarít, mos, csinálja a dolgát stb. Én sem szeretem őket pont ezért ha valamelyik rendesnek tűnik azt duplán kedvelem, ilyen pl Caramel, Kökény Attila, vagy épp Béci.JayB
Az meg már régen rossz, ha itt akarjátok egymást meggyőzni hogy ki a jobb a deákné vásznánál! Egyik sem jobb, csak már mindenki kiválasztotta hogy ki a szimpatikus és most az ő ténykedését jónak ítéli a többiekét meg szarnak!
Nekem is a 4es a szimpatikus! És nem a romák miatt, hanem azért mert jobban tetszenek az ő karaktereik!
Amúgy meg a megasztárban is először Gáspár Laci volt a favoritom, aztán meg Caramel, szóval még mielőtt valaki megvádolna hogy fasiszta vagyok, ezt a tényt vegye figyelembe! 😊Bruce
több mint 15 éve
Most komolyan egy valóságshow alapján akarod megitélni őket? Jó, hogy takaritanak mert tudják, hogy ezzel sok ember szimpátiáját elnyerik. Szvsz sokkal közelebb áll az igazsághoz a mostani viselkedésük mint az elmúlt 50 napi.Én csak azt az egyet nem értem, ha valaki roma, akkor miért nem mondhatom én itt hogy az?De ne csak akkor mondjátok hogy cigány amikor pisztollyal pózol hanem akkor is amikor takarít, mos, csinálja a dolgát stb. Én sem szeretem őket pont ezért ha valamelyik rendesnek tűnik azt duplán kedvelem, ilyen pl Caramel, Kökény Attila, vagy épp Béci.JayB
több mint 15 éve
Én a cigányt mindig cigánynak hívom! Akár mit csinál! És nem érzem sértőnek hogy úgy hívom, ellenben pár cigánytól, akik sértőnek vélik a számból ha lecigányozom én vagy akárki őket, pedig nem kéne!Én csak azt az egyet nem értem, ha valaki roma, akkor miért nem mondhatom én itt hogy az?De ne csak akkor mondjátok hogy cigány amikor pisztollyal pózol hanem akkor is amikor takarít, mos, csinálja a dolgát stb. Én sem szeretem őket pont ezért ha valamelyik rendesnek tűnik azt duplán kedvelem, ilyen pl Caramel, Kökény Attila, vagy épp Béci.JayB
több mint 15 éve
Gombi nem magától nem került ám sehova. Anikó azt mondta hogy ő nem akarja ott látni. Gombi fan lettem. Azt akarom hogy mutassák többet.Az majd az Alekosz feleséget keress műsor lesz 😀
Eddig kurva jó volt a műsor de mostmár kezd megint a magyar Valóságsokra emlékeztetni (anyázás basztatás taktikázás orrba szájba) Ha ez marad az kurva unalmas lesz. Ez már volt vagy 8szor.
Azért se jó ez mer Alekosz nem tudja tovább fűzni a villalakókat.
Át kéne nevezni az egészet Alek (Baldwin) showra és minden kieső helyett hozni egy uj csajt akinél probálkozhat a koma.Drabin
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Gombi nem magától nem került ám sehova. Anikó azt mondta hogy ő nem akarja ott látni. Gombi fan lettem. Azt akarom hogy mutassák többet. Eddig kurva jó volt a műsor de mostmár kezd megint a magyar Valóságsokra emlékeztetni (anyázás basztatás taktikázás orrba szájba) Ha ez marad az kurva unalmas lesz. Ez már volt vagy 8szor.
Azért se jó ez mer Alekosz nem tudja tovább fűzni a villalakókat.
Át kéne nevezni az egészet Alek (Baldwin) showra és minden kieső helyett hozni egy uj csajt akinél probálkozhat a koma.
több mint 15 éve
Én csak azt az egyet nem értem, ha valaki roma, akkor miért nem mondhatom én itt hogy az?De ne csak akkor mondjátok hogy cigány amikor pisztollyal pózol hanem akkor is amikor takarít, mos, csinálja a dolgát stb. Én sem szeretem őket pont ezért ha valamelyik rendesnek tűnik azt duplán kedvelem, ilyen pl Caramel, Kökény Attila, vagy épp Béci.
több mint 15 éve
Én csak azt az egyet nem értem, ha valaki roma, akkor miért nem mondhatom én itt hogy az? Az meg már régen rossz, ha itt akarjátok egymást meggyőzni hogy ki a jobb a deákné vásznánál! Egyik sem jobb, csak már mindenki kiválasztotta hogy ki a szimpatikus és most az ő ténykedését jónak ítéli a többiekét meg szarnak!
Amúgy meg a megasztárban is először Gáspár Laci volt a favoritom, aztán meg Caramel, szóval még mielőtt valaki megvádolna hogy fasiszta vagyok, ezt a tényt vegye figyelembe! 😊
több mint 15 éve
1: sztem max Szandika az a típus, aki bevállalná h igen, megtörtént. de látod, még ő se engedte be Alekoszt... azért egy nő több millió ember előtt nem mond el ilyesmit, ha normális, akkor meg főleg nem.Normális nő oda nem megy be. 😊
Danna
több mint 15 éve
BCS: meg nem csak Szandikának, hanem nem is oly régen játszotta ezt el Alekosznak Olivérrel...Danna: Jól van. Gigi azt mondja, hogy nem dugtak, Jerzy és a hangok mást mondanak (nekem), úgyhogy igazából én úgy gondolom, hogy nagyobb valószínűséggel történt meg, mint hogy nem. Mert Jerzy sem villogott vele, csak egyszer elsuttogta Olivérnek. És Jerzy speciel konstansan nem "tipikus pasi", és stb... De mondom, olyan szempontból mindegy, hogy mindenki annak hisz, akinek akar, nekem akkoris átlátszó, akárki akármit mond 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Gombi esélyei egyre inkább nőnek, kimarad a balhékból.Laci azt hittem megüti Olivért annyira begőzölt 😊
Ez a 6os meg tényleg gáz...múlthéten még Éva seggét nyalta Anikó meg Zsófika most meg leugatták...
A két Ráczon kívül ez a két ostoba liba húzhatna a fenébe.
Szandikára leszek kíváncsi, hogy Évának megbocsát-e?
ANikó is azt mondja, hogy ő nem beszél ki senkit, csak azt nemtom ki pofázott Szandikának..
több mint 15 éve
Danna:azt mondta ha jól rémlik h konkrétan az nem történt meg, és mivel előtte elég nagy téma volt h éppen nagylányságának legszebb napjait éli, erre azért lehetett számítani... az h Jerzy kicsit (tipikus pasiként) ezt másképp tálalta, az más kérdés. 😀
1. igen, ezért van az "erről nem szeretnék beszélni" pl.
2. felvették, valószínű nem azért, hogy kidobják 😊
3. oké 😊fetomy
több mint 15 éve
Mi meglepő van abban hogy két testvér ugyanazokkal az emberekkel nem szeretne együtt élni? Egy az értékrendjük, a felfogásuk, a szokásaik stb ebből következik hogy álltalában ugyanazokkal az emberekkel nem jönnek ki. Ez nem taktika. Az majd későbbiekben lehet de még nem.JayBmég az ikrek sem annyira egyformák, hogy ugyanolyan embereket kedveljenek pl. De persze lehet, hogy ők szimplán mindig ugyanakkor érzik ugyanarról, hogy ki kéne küldeni... 😊 1-2 embernél még oké, de 4 az már sok egybeesés szerintem, de igazából neked és nekem ezzel kapcsolatban semmi értelme beszélgetni, mert hiába igyekszem objektív lenni, én is elfogult vagyok, te meg nem tudom mennyire akarsz objektív lenne, de miután konkrétan mind a négyet utálod a négyesből, úgysem fog közelíteni az álláspontunk...😊
Egyébként elgondolkodtató, hogy Alekoszt utálják a stílusa miatt, holott annyiról van szó, hogy ő megmondja a tiszta véleményét mindenkinek. Csak a magyar embereknek nagyon nem tetszik, ha a szemükbe mondják, hogy ez és ez k.vára irritál benned. Az emberek azt szeretik, ha inkább a szemébe hazudnak, minthogy megbántsák 😉 Ja, és azt végképp utálja mindenki, amikor nem anyázással, kiabálással érvel valaki, hanem higgadtan, káromkodás nélkül, mert az ellen az unintelligensek nem tudnak mit tenni, csak kiabálni, és lejáratni magukat...
több mint 15 éve
Hoppá 😀😀 Gigi tényleg kimaradt,8. Gigi - egyre inkább rontja el a kezdeti népszerűségét, és az is látványos, hogy ő viszi Jerzyt "rossz útra"
Danna:
1. igen, ezért van az "erről nem szeretnék beszélni" pl.
2. felvették, valószínű nem azért, hogy kidobják 😊
3. oké 😊
több mint 15 éve
Mi meglepő van abban hogy két testvér ugyanazokkal az emberekkel nem szeretne együtt élni? Egy az értékrendjük, a felfogásuk, a szokásaik stb ebből következik hogy álltalában ugyanazokkal az emberekkel nem jönnek ki. Ez nem taktika. Az majd későbbiekben lehet de még nem.
több mint 15 éve
Még nem írtam PR-t, de érdekes dolog, úgyhogy most én is 😊A Művésznőt mintha kihagytad volna... (vagy csak én nem látom)
1. Gombi - alapból is kb. ez a helye, mostmeg teljesen egyértelműen ő a nyertese a dulakodásnak
2. Jerzy - Ha holnap kilép a hatosból, akkor ő is nagy esélyes, viszont zuhanhat, ha nagyon vakon áll ki gigi hülyesége mellett
3. Alekosz - nagy a tábora, és mivel egyre inkább baszik ki magával mindenki, neki nemigazán törik a népszerűsége
4. Béci - Esélyes ő még mindig, de nem szerintem kezdi egy nagyon rossz oldalát mutogatni
5. Éva - bár sokan utálják, de pl. Olivérnek is köszönhetően tényleg egyre többször találják be jogtalanul
6. Szandika - Amíkor nem játsza el a gusztustalan idiótát, akkor nem is esélytelen, viszont sokszor elő jön még belőle..
7. Olivér - túl nagy taktikus, plusz ugye beépített-ember effekt, ahhoz, hogy 6-7-nél hátrébb végezzen
8. Laci - Az anti-buli álláspontja sem zsír, és a kedves apuka szerepét is kezdi átvenni egy sokkal kevésbé szimpibb LázárLászló
9. Anikó - Szarkavaró1... hiába ájkendi, túl idióta ahhoz, hogy érdemi szimpátiája legyen, főleg ha közben keveri a fost
10. Zsófi - Alek got 99 percent but Zsófi ain't one 😛
fetomy
Egyébként nem rossz ez a PR. Kíváncsi leszek Sobri, Konq listájára is.
Srácok! Ne vegyétek ezt komolyan! Nem szabad! 😀 😀 😀
több mint 15 éve
1. Attól még, hogy Jerzytől geciség, hogy elmondta, nem tudom miben menti fel Gigit, hogy a nézők szemébe hazudik. Nem az a lényeg, hogy a nézők tudják-e az igazat, hogy Jerzy elmondta-e, hanem az, hogy ő hazudik. Az csak bónusz, hogy mi tudjuk, hogy így van.1: sztem max Szandika az a típus, aki bevállalná h igen, megtörtént. de látod, még ő se engedte be Alekoszt... azért egy nő több millió ember előtt nem mond el ilyesmit, ha normális, akkor meg főleg nem.
2. hát azért nem suttogás volt, azt meg tudták, hogy van kamera, és hangfelvevő eszköz is. Azt azért ne mondja senki, hogy ha tudom, hogy felveszik a képet és a hangot, akkor nyögök mint az ökör, és elhiszem, hogy nem vették fel..
3. rendben. Én csak abból indultam ki, hogy az én szexuális tapasztalataim során a nők mire hogyan reagáltak. De vagy neki ugyanolyan minden, vagy egy hétig nincs hangja egy szexuális együttléttől.. 😊 Vagy marad az, hogy ha már ugye színésznő (lehet rossznak értékelni is a jelzőt, de speciel most arra értem, hogy színészkedik, "filmekben" játszott), akkor erre is rájátszott 😊 amire viszont a hangfelvétel, majd tagadás miatt megint nem látok okot, de hát ki tudja 😊fetomy
2. azt biztos tudta h felvették, de azt nem tudhatja h nyilvánosságra került. a másik meg az h nem tom h ki milyen típus, de azért ilyen esetben ritkán gondolkodik az ember észszerűen. 😀
3. mivel nem tisztem a fórum kisfiúinak (nem rád gondolok 😊 ) felvilágosítása, így erre inkább nem írok semmit. hidd el, totálisan nincs igazad. 😊
több mint 15 éve
Most komolyan... mi a rossz ezekben? Abban, hogy kérdezget? Hát ne válaszoljanak. Abban, hogy megbeszélik, hogy Alek X-re rak, Olivér Y-ra? Ettől még semmi nem változik, de az nem mindegy, ha ketten összejátszanak. De tegyék, azért mentek be ketten, csak ne játszák meg az angyalt, meg speciel engem e téren inkább Gigitől zavar ez a látványos cinizálás állandóan az összejátszásra. De nem baj, maradjanak bent még 3-4 hétig, aztán majd megmagyarázza, hogy 8-ból 8szor full véletlenül ugyanarra raktak.Na ácsi. Tény, hogy Olivér taktikázik, de tőle nem láthattál olyat, hogy direkt megbeszéli Alekosszal vagy évával, hogy kire tesz és ez a kiválasztásokon ki is derül mert nem egy emberre szoktak rakni. Na most ezzel szemben most a "hatos" fogat direkt megdumálta, hogy ők márpedig Évára raknak jövő héten. Meglehet nézni melyik a gusztustalanabb, de sztem az utóbbi.FViktor93sztem nem egy műsort nézünk. 😀
Olivér az aki minden kiválasztás előtt gyakorlatilag már tudja h ki kire rak, mindenkit kifaggat, mindenkinek elmondja h kitől mit hallott, stb... most is ő kavarta azzal a szart, h bár 100 %-ig tudták h kit fog az Alkoholista kivinni, mégis mindenkit belekavart a dologba. Pontosan mindig megszokták beszélni a két alkoholistával, csak nem egyre raknak, de attól még megbeszélik.Danna
Azt sem értem miért baj, hogy annak ellenére, hogy tudta, hogy Zsófi megy ki, kicsit megkavarták a szart. Legalább kijött a többiekből, hogy mit is gondolnak a másikról... Mert amíg a négyes tagjai megmondják mindig mindenkinek a problémájukat, addig a többiek nem. Gigi sem pl. csak szépen becsatlakozik, mikor valakit aláznak. Anikó sem, csak a háttérben keveri a szart, Zsófi meg kifejezetten belebazsalyog az arcába, aztán a hátába szúrja a kést a másiknak. Legalább kihozta azt a többiekből az igazi álláspontjukat a dolgokról. Kicsit kezdenek elmosódni a szentképek.
Gigiéktől mikor? Nos például akkor, amikor Gigi győzködte agyon Jerzsyt még pár hete, hogy Évát kell kinyomni onnan. És a másik, hogy Olivérék tök mindegy mit beszélnek, ha nem egyre raknak, és senkit nem győzködnek jelrakásra, miközben lehet, hogy Gigiék sem mondják ki, hiszen ugye az tilos, de közben véletlenül ugyanarra raknak mindig.
több mint 15 éve
És? Az, hogy megbeszélik még nem bűn. Az nem taktikázás, hogy megbeszélik. De Ráczék direkt mindig egyre raknak. Én Olivértől nem láttam oylat, hogy ő rábeszélt volna bárkit is bárkire. Gigiéktől igen.FViktor93mikor?
több mint 15 éve
1. Attól még, hogy Jerzytől geciség, hogy elmondta, nem tudom miben menti fel Gigit, hogy a nézők szemébe hazudik. Nem az a lényeg, hogy a nézők tudják-e az igazat, hogy Jerzy elmondta-e, hanem az, hogy ő hazudik. Az csak bónusz, hogy mi tudjuk, hogy így van.Nem kell ahhoz kimondani dolgokat. De lehet véletlen, hogy eddig négyből négyszer ugyanarra raktak. Azt nem értem, hogy pl. egy Giginek hogy lehet azok után hinni, hogy ő nyíltan belemondja a kamerába, hogy nem volt szex, miközben Jerzy elmondta, hogy volt, és amilyen hangokat kiadott is valószínű nem azért volt, mert simogatták a csiklóját.erre csak azt tudom mondani, h nőként én is ezt mondtam volna. 😀
fetomy
1: megbeszélték h nem mondják el h mi volt, az már Jerzyt minősíti h ő elmondta...
2: fingja sincs arról h azok a hangok kikerültek a nyilvánosság elé.
3: az utolsó félmondatod meg totálisan hülyeség. 😊Danna
2. hát azért nem suttogás volt, azt meg tudták, hogy van kamera, és hangfelvevő eszköz is. Azt azért ne mondja senki, hogy ha tudom, hogy felveszik a képet és a hangot, akkor nyögök mint az ökör, és elhiszem, hogy nem vették fel..
3. rendben. Én csak abból indultam ki, hogy az én szexuális tapasztalataim során a nők mire hogyan reagáltak. De vagy neki ugyanolyan minden, vagy egy hétig nincs hangja egy szexuális együttléttől.. 😊 Vagy marad az, hogy ha már ugye színésznő (lehet rossznak értékelni is a jelzőt, de speciel most arra értem, hogy színészkedik, "filmekben" játszott), akkor erre is rájátszott 😊 amire viszont a hangfelvétel, majd tagadás miatt megint nem látok okot, de hát ki tudja 😊
több mint 15 éve
És? Az, hogy megbeszélik még nem bűn. Az nem taktikázás, hogy megbeszélik. De Ráczék direkt mindig egyre raknak. Én Olivértől nem láttam oylat, hogy ő rábeszélt volna bárkit is bárkire. Gigiéktől igen.Na ácsi. Tény, hogy Olivér taktikázik, de tőle nem láthattál olyat, hogy direkt megbeszéli Alekosszal vagy évával, hogy kire tesz és ez a kiválasztásokon ki is derül mert nem egy emberre szoktak rakni. Na most ezzel szemben most a "hatos" fogat direkt megdumálta, hogy ők márpedig Évára raknak jövő héten. Meglehet nézni melyik a gusztustalanabb, de sztem az utóbbi.FViktor93sztem nem egy műsort nézünk. 😀
Olivér az aki minden kiválasztás előtt gyakorlatilag már tudja h ki kire rak, mindenkit kifaggat, mindenkinek elmondja h kitől mit hallott, stb... most is ő kavarta azzal a szart, h bár 100 %-ig tudták h kit fog az Alkoholista kivinni, mégis mindenkit belekavart a dologba. Pontosan mindig megszokták beszélni a két alkoholistával, csak nem egyre raknak, de attól még megbeszélik.Danna
több mint 15 éve
Na ácsi. Tény, hogy Olivér taktikázik, de tőle nem láthattál olyat, hogy direkt megbeszéli Alekosszal vagy évával, hogy kire tesz és ez a kiválasztásokon ki is derül mert nem egy emberre szoktak rakni. Na most ezzel szemben most a "hatos" fogat direkt megdumálta, hogy ők márpedig Évára raknak jövő héten. Meglehet nézni melyik a gusztustalanabb, de sztem az utóbbi.FViktor93sztem nem egy műsort nézünk. 😀
Olivér az aki minden kiválasztás előtt gyakorlatilag már tudja h ki kire rak, mindenkit kifaggat, mindenkinek elmondja h kitől mit hallott, stb... most is ő kavarta azzal a szart, h bár 100 %-ig tudták h kit fog az Alkoholista kivinni, mégis mindenkit belekavart a dologba. Pontosan mindig megszokták beszélni a két alkoholistával, csak nem egyre raknak, de attól még megbeszélik.
több mint 15 éve
Srácok, most komolyan. 😂Na ácsi. Tény, hogy Olivér taktikázik, de tőle nem láthattál olyat, hogy direkt megbeszéli Alekosszal vagy évával, hogy kire tesz és ez a kiválasztásokon ki is derül mert nem egy emberre szoktak rakni. Na most ezzel szemben most a "hatos" fogat direkt megdumálta, hogy ők márpedig Évára raknak jövő héten. Meglehet nézni melyik a gusztustalanabb, de sztem az utóbbi.
Ha a 6-os csapat, vagy a Ráczék taktikáznak és megbeszélik h kire raknak, akkor az gáz, fúj és szégyeljék magukat, de ha Olivér teszi, akkor ő a király és nyerjen ő mert taktikázik?! WTF!! Nem éreztek ebben egy kis ellentmondást?! 😀Danna
több mint 15 éve
Nem kell ahhoz kimondani dolgokat. De lehet véletlen, hogy eddig négyből négyszer ugyanarra raktak. Azt nem értem, hogy pl. egy Giginek hogy lehet azok után hinni, hogy ő nyíltan belemondja a kamerába, hogy nem volt szex, miközben Jerzy elmondta, hogy volt, és amilyen hangokat kiadott is valószínű nem azért volt, mert simogatták a csiklóját.erre csak azt tudom mondani, h nőként én is ezt mondtam volna. 😀
fetomy
1: megbeszélték h nem mondják el h mi volt, az már Jerzyt minősíti h ő elmondta...
2: fingja sincs arról h azok a hangok kikerültek a nyilvánosság elé.
3: az utolsó félmondatod meg totálisan hülyeség. 😊
több mint 15 éve
sztetek ha lenne olyan anyag, ahol Gigi és Béci épp megbeszélik h kire raknak, már nem játszották volna be?! nem egy olyan helyen vannak, ahol el lehet bújni...Szegényt a művésznővel annyira megsértették, hogy az a legnagyobb problémája a villában 😀 Komoly emberek vannak bent 😀
azért raknak egyre, mert kb. mindenki egyszerre bántja őket. Vagy ha az én tesómat bántaná vki, én is megvédeném. Évike is szépen megtett mindent azért h rátegyenek, és most Alekosz is. Az első művésznő után én már tuti alkoholistának hívnám, Alek lenne az alkoholista 1, évike meg a 2. 😀Danna
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!