TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Tegnap esti netes szavazás óta az RTL bérelt helikoptert meg elnöki lakosztályt 😛
több mint 13 éve
szerintem Zsófi lesz a következő kieső mindenképpen, hogy ki fogja kivinni, az jó kérdés, de szerintem Alekosz.ZordddSzerintem még addig lesz valami nagy hiszti és balhé, hogy legyen kire tenni mindenkinek 😊
több mint 13 éve
szerintem Zsófi lesz a következő kieső mindenképpen, hogy ki fogja kivinni, az jó kérdés, de szerintem Alekosz.
több mint 13 éve
Rákontráznék Hurkára. Legyen ő a kiválasztott! Mit össze puffogna odabennt. 😀Tényleg azt hittem, hogy az Anikó-Zsófi szintnél nem lehet lejjebb anélkül, hogy ténylegesen beteg lenne az ember. De igen, lehet. Ildikó az abszolút. Kiszel Tünde elbújhat a picsába emögött a mérhetetlen idióta mögött...fetomyAkkor sajna van sansz arra, h ezt a mérhetetlen barmot újra a képernyőn látjuk a vv4 után is. Tünci is állandó szereplő...
több mint 13 éve
Gigiék örülnének, hogy két párbaj alatt kimegy a két legidegesítőbb ember 😀 (feltételezve, hogy éva nem nyúlna a saját bandájának "selejtjéhez" (főként Zsófi, esetleg Anikó).Egyébként tegnap gigapoénok voltak, de tényleg. Évától a "Nem tudtam, hogy műveletlen vagy", Ilditől a "Mi a célom? Hát például egy állandó szerep a Barátok Köztben", Bécitől szimplán az, hogy Évát mondta, Balázs kb. minden mondata, és az a jelenet, amikor Éva sír mint az állat, agyon van hatódva, hogy ott volt az apja, tényleg tökéletesen hihető jelenet, erre Ildi beszól, hogy milyen jó volt a nővére haja. Ott én kb. magam alá fostam. De végképpen akkor, amikor kint beszélik, hogy Éva mennyire hihetetlenül boldog, és Ildi elkezdi Aleknak, hogy igaz-e, hogy a nővére haja de jó volt, mire Alek lebaszta mint az ökör, Anikó meg bement kiteregetni 😀 Persze Ildinek nem volt elég, még el is dicsekedett eme tettével, egy lónyeherítéses koronával, hátha nem gyalázta volna már egyébként is a föld alá magát.
Tényleg azt hittem, hogy az Anikó-Zsófi szintnél nem lehet lejjebb anélkül, hogy ténylegesen beteg lenne az ember. De igen, lehet. Ildikó az abszolút. Kiszel Tünde elbújhat a picsába emögött a mérhetetlen idióta mögött...
több mint 13 éve
mekkora lenne az RTL-től, ha az volna Éva büntetése, hogy nem lehetne védett, mégha oda is adták neki most a kendőt 😀
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Hát Zsófinak is kell legalább 2 hetet adni, hogy legyen elég anyag a kisfilmhez 😀ez utóbbi tetszik Viktor. Olivér kiüti Zsófit, újabb papírforma eredményHöriAz pedig úgy lesz, hogy szerdán kihívás, pénteken kiválasztás (fordítva, mindegy), aztán majd úgy március közepén meg a párbaj..😛fetomy
több mint 13 éve
ez utóbbi tetszik Viktor. Olivér kiüti Zsófit, újabb papírforma eredményHöriAz pedig úgy lesz, hogy szerdán kihívás, pénteken kiválasztás (fordítva, mindegy), aztán majd úgy március közepén meg a párbaj..😛
több mint 13 éve
ez utóbbi tetszik Viktor. Olivér kiüti Zsófit, újabb papírforma eredmény
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Alekosz - Zsófi Már többször rátette a jelet és ez az Éva-Ildi kibeszélés se tett jót a kapcsolatuknak.Anikó-Olivér Volt egy nagy összeveszésük plusz ott van, hogy kibeszélte Olivért Alekosszal. Lehet, hogy nincs köztük nagy harag, de mivel másra nem nagyon tudná tenni ezért ez lesz a döntése.
Béci-Szandika Ez a pohár csörömpölös balhé eléggé rosszul érintette Bécit. És mivel más balhéja nem volt bent ezért ez fog nála dönteni.
Gigi-Szandika Gigi Évára tenne ez 100%, de ugye rá nem tehet ezért inkább beverődik a tesója mellé.
Gombi-Jerzy Ez nagyon egyértelmű szvsz. Éva védett, így marad az örök rivális
Jerzy-Gombi Ez is szvsz egyértelmű. jerzy jól csinálja amit (nem)csinál. Nincs balhéja így a régi sebek miatt fogja Gombit választani
Laci-Olivér Érzi Laci, hogy Olivér nagy vetélytársa ezért szeretné gyorsan eldönteni melyiküknek van esélye a győzelemre
Olivér-Anikó Olivért nagyon felbaszta, hogy Anikó kétszínűnek tartja.
Szandika-Béci Itt sokat gondolkodtam, de maradok ennél. Szandika nagyon ideges ha nem tud aludni 😀
Zsófi-Olivér Zsófi érzi a vesztét ezért próbál kapaszkodni és rá teszi Olivérre hátha más is így tesz és megússza a kiválasztást
Éva-Gigi Többször hangoztatta, hogy szét kell választani a tesókat mert együtt nagyon erősek és mivel Béci úgy látszik megbocsájtott neki marad Gigi
több mint 13 éve
semmi értelme a mocknak ha nincs hozzá indoklás.egyenként kérdezzünk rá minden névre, hogy miért? 😕
több mint 13 éve
Duff
3 133
Amúgy Alekosz a disco hajjal egy az egyben Charlie Whitehurst.JayBAlekosz biztos jobban is irányítana, mint Csarli. Olyan beszédeket tartana... Jöhetne csereQBnek mindíg minden körülmények között
több mint 13 éve
Ezt a lila csapat dolgot nem kell túl komolyan venni, a másik lehetőség mégis csak Ildi volt 😀JayBCsak azért vették fel a zöldet,mert hülyén nézett volna ki Ildikó egyedül mint csapat.
Mondjuk a nővérének jó a frizurája.
Az is számít.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ezt a lila csapat dolgot nem kell túl komolyan venni, a másik lehetőség mégis csak Ildi volt 😀
több mint 13 éve
Ha kitart akkor Bécinek lesz sok jele a dobolás miatt.Azért szerintem a lilaság ki fog tartani szerdáig, ha akkor lesz a kiválasztás.vadibandiNa ne! A lila csapat tagjai nem fognak egymásra tenni.vadibandiÓ dehogynem! Ani meg Zsé csak sodródik az árral. Most ezt gondolják, h jó nekik a lila csapat, de sztem ők lennének az elsők, akik arra az asztalra piszkítanának, ahonnan esznek.roniadi
De Olivér akkor Lacira tesz,mert Béci nagy spanja.
több mint 13 éve
Azért szerintem a lilaság ki fog tartani szerdáig, ha akkor lesz a kiválasztás.Na ne! A lila csapat tagjai nem fognak egymásra tenni.vadibandiÓ dehogynem! Ani meg Zsé csak sodródik az árral. Most ezt gondolják, h jó nekik a lila csapat, de sztem ők lennének az elsők, akik arra az asztalra piszkítanának, ahonnan esznek.roniadi
több mint 13 éve
Alekosz-ZsófiAnikó-Jerzy
Béci-Zsófi
Gigi-Zsófi
Gombi-Jerzy
Jerzy-Anikó
Laci-Zsófi
Olivér-Zsófi
Szandika-Béci
Zsófi-Olivér
Éva-Gigi
(Zsófi meg akárkit választhat,kinn marad mint Ildi.)
több mint 13 éve
Na jó elbénáztam, akkor legyen Laci jelöltje Olivér.Na ne! A lila csapat tagjai nem fognak egymásra tenni.Azért ezt gondold át.
Laci-Éva
vadibandi
Éva védett. 😉
(Amúgy az Alekosz-Zsófi odavisza símán benne van a pakliban. Nem sokáig lesz olyan összetartó a lila csapat.)Bazzani
több mint 13 éve
Na ne! A lila csapat tagjai nem fognak egymásra tenni.vadibandiÓ dehogynem! Ani meg Zsé csak sodródik az árral. Most ezt gondolják, h jó nekik a lila csapat, de sztem ők lennének az elsők, akik arra az asztalra piszkítanának, ahonnan esznek.
több mint 13 éve
Na ne! A lila csapat tagjai nem fognak egymásra tenni.Azért ezt gondold át.
Laci-Éva
vadibandi
Éva védett. 😉
(Amúgy az Alekosz-Zsófi odavisza símán benne van a pakliban. Nem sokáig lesz olyan összetartó a lila csapat.)
több mint 13 éve
Na ne! A lila csapat tagjai nem fognak egymásra tenni.Inkább:
Alekosz-Béci
Anikó-Gigi
Béci-Szandika
Gigi-Szandika
Gombi-Szandika
Jerzy-Zsófi
Laci-Éva
Olivér-Laci
Szandika-Gigi
Zsófi-Gigi
Éva-Gigi
Gigi megy ki, kihívja Zsófit, aki kinn is marad.
több mint 13 éve
egy kis jelölés mockA dobos mutatvány miatt a Béci pickkel nem értek egyet. Ha jól emlékszem Alek nem b@sztatta. A többi ok. 😊
Alekosz - Béci
Anikó-Jerzy
Béci-Alekosz
Gigi-Alekosz
Gombi-Jerzy
Jerzy-Gombi
Laci-Zsófi
Olivér-Zsófi
Szandika-Gigi
Zsófi-Olivér
Éva-Gigi
A 4-es holtverseny alapján Éva dönt és Gigi megy ki.JayB
több mint 13 éve
JéBé
7 035
egy kis jelölés mockAlekosz - Béci
Anikó-Jerzy
Béci-Alekosz
Gigi-Alekosz
Gombi-Jerzy
Jerzy-Gombi
Laci-Zsófi
Olivér-Zsófi
Szandika-Gigi
Zsófi-Olivér
Éva-Gigi
A 4-es holtverseny alapján Éva dönt és Gigi megy ki.
több mint 13 éve
A feleségem azt mondta tegnap, hogy Ildi az anyjára emlékezteti. Nem tudja elengedni magát. Permanensen merev és feszült, még buli közben is.vadibandiLassan már az egész rokonságod bent lesz. 😊
több mint 13 éve
A feleségem azt mondta tegnap, hogy Ildi az anyjára emlékezteti. Nem tudja elengedni magát. Permanensen merev és feszült, még buli közben is.