Viccek
51 feliratkozó
25 perce
De Roznár Levi elmondta, hogy ez lesz az évadzáró. Ez volt egyedül nem megírva a részek közül a választások miatt.Sőt, rendes részből csak 5, a rövid az extraSzondi utca évadzáró!!!én akárhogy számolom, ez nem 7 rész volt csak 6
www.youtube.com/watch?v=tB8vex0lFWA
iktriad
Heisman nádor
zacknorb
1 órája
Sőt, rendes részből csak 5, a rövid az extraSzondi utca évadzáró!!!én akárhogy számolom, ez nem 7 rész volt csak 6
iktriad
Heisman nádor
2 órája
Szondi utca évadzáró!!!én akárhogy számolom, ez nem 7 rész volt csak 6
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 napja
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 napja
Nem tudtam eldönteni, hogy ide vagy a politika topikba tegyem, de ez annyira szánalmas, hogy már vicces. 😀"Gyorsított eljárásban állítják bíróság elé a polgármestert, aki a sárgarépa kódjával lopott legót a Tescóból"
24.hu/belfold/2026/06/25/tesco-lopas-lego-terpes-polgarmestere-24extra/
2 napja
8 napja
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
8 napja
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
10 napja
Dokumentum film is készült
Brouwerij van de Vrij
youtu.be/W3E74j_xFtg?is=NiafjPKujIpu8wkU
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 napja
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
16 napja
Aki idén születik, az 2028-ban lesz NERetlen kétéves.
20 napja
Volt nekünk is hasonló 😆
Tactful Cactus
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
23 napja
24 napja
Mert a Vissza a jövőbe dokumentarista alkotás.Nem tudom miről van szó, de Rossinak volt egy képen olyan szettje mint Dokinak. Vagy 15 éve.
steelwolf
🤘 gaben 🤘
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
24 napja
www.gsplus.hu/hir/szoboszlai-dominik-nadrag-mem-foci-383027.htmlNem tudom miről van szó, de Rossinak volt egy képen olyan szettje mint Dokinak. Vagy 15 éve.
steelwolf
🤘 gaben 🤘
24 napja
Nem tudom miről van szó, de Rossinak volt egy képen olyan szettje mint Dokinak. Vagy 15 éve.
steelwolf
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "